Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Méri,
te szegedi vagy?

Éva,
csak a tandíjat fizetik, én úgy tudom. A könyveket, utazást stb. nem. De javítsatok ki, ha nem így van. Én annak örülnék, mert én is készülök fõiskolára.Kép

BMárti,
az tök jó, hogy alszik Lacika. Biztos a frontok, Cumika is felébredt most az utóbbi két napban, de semmi probléma nem volt vele. Kép

Szila,
úgy látszik Hanga extrém sportot szeretne ûzni... Nem is értem, mire vársz még...?Kép

Itt Szegedne annyira esik a hó, hgoy húúú. Pedig már én is azt hittem nemsokára ibolyát megyünk szedni...

Menta,
Cumika is kapott még dec-ben szülinapjára a barátnõktõl olyan kacsát, azóta is a kedvencei közé tartozik.

Minden jót:
Ágci

Kép
Ágci

BMárti!
Ez az új könyv nekem már régen megvan. Vannak benne azért jó dolgok is. Nálunk tényleg Õ most a drnéni. Õ akasztott ki a növekedési táblázattl is. De a gyerekbetegségeket viszonylag jól összeszedte. Az elméletével sokszor lehet vitatkozni. Kovács Ágnes írta, ugye?

Éva!
ennek én is! Szívembõl. Csak nem értem, hogy az én két - szintén GYES korú - gyerekemre miért nem? Valószínûleg Máté csak addig tud majd itthon maradni, míg Sára oviba nem kerül. DE! Ha két ovis korú gyerekem van, márpedig két évig az lesz, és neked is, akkor miért nem kapom én is? Érted, mi a problémám? Persze lehet, hogy teljesen feélesleges a kérdés, mint írtam, nem ismerem az ide vonatkozó rendelkezést. És a GYED-em, ennek a kormánynak köszönhetõen most több, mint a dupla GYES lenne, csak az elméletet nem értem. Annak idején én azt hittem, majd dupla pénzt kapok. Aztán koppantam.

Méri!
Keress egy kevésbé felelõtlen embert! Az alaptulajdonságok akkor sem változnak, ha ÜGYbe keveredik valaki. Bár, ha veled rendes volt és te megbízol benne...

Sziasztok
Solya
solya

Sziasztok4

Rebi!Szupik a képek! Zsiványkommandó Kép!

Luca is tud nyálbuborékokat fújni!Kép És ha már nagyon habzik a szája, belém törli.Kép
És ma már másodszor alszik az ágyikójában!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Cory!
Vilinek is megjött a kedve a babakocsiban alváshoz, már másfél órája durmol az erkélyajtóban Kép

BMárti!
Nekem is meg van a könyv, de nem igen forgatom, csak ha épp nagyon kétségbe vagyok esve, ami azért ritkán van.
Amúgy tényleg tudni kell szelektálni a jót és rosszat belõle.

Képzeljétek Vili egyre többet dumál, szavajárása, hogy "ap" "p" "b" "bü" ez utóbbi konzekvensen mikor büfiznie kell, az "ap"-ot meg ha meg látja az apját, vagy ha mondom, hogy keresd meg apát és akkor becsattog a dolgozószobába Kép Ma belemászott a bébikagylóba és állva hintázott benne, nagyon tetszett neki a móka, hát én majd frászt kaptam.
Hajnalban (hatkor) mikor átvittem az ágyunkba annyira megörült az apjának, hogy úgy is döntött reggel van Kép igaz este fél 8-tól aludt, bár egymillióébredéssel Kép

Méri!
Doki ügy, hát é nem bíznék meg benne többet az tuti.

Éva!
Off. Államigazgatási fõiskola ügyben, nekem az a második diplomám, tényleg cska akkor végezd el, ha azon a területen szeretnél dologzni, ami egy anya szempontjából viszonylag kényelmes, viszont ha nem, nem érdems a piaci szektprban nem nagyon értékelik.

On.
A hétfõi tali képeit megnéztem, hm. Csenge látom nem bírta ki pasi nélkül amíg Balu aludt Kép. Balu és Bálint meg milyen férfiasak lettek Kép
LEgközelebb holmi napirend miatt nem hagyom ki Kép csak a munkával is kellene haladnom.

Sziasztok

Norci
norci

nagyon fáradt vagyok, bocs az ezer helyesírási hibáért

megvan, megjött, stb. úgy is tudjátok

Norci

Ui. Rebi a többi kép is szuper Kép
norci

Szila!
Gratulálok Hangának az "önállósodás útján tett elsõ lépéseihez"Kép! Valahol hallottam, hogy ha a gyerkõc elkezd felmászni ide-oda, ez biztos jele a kezdõdõ önállósodásának. Persze gondolom nem ugrálsz örömödben, amikor már lassan szemmagasságban állva mosolyog rád.Kép
Köszi a gyogyókat, remélem semmi komoly nem lesz belõle. A bõre teljesen rendbejött, most kaptam egy új "kutyult" krémet, ami remélem beválik. Mostanában egyre jobban gyanakszom a lanolinos babafürdetõre. A minap megint teljesen kipattogzott Zsani, amíg pancsizott a vízben. Bár nem értem, hogy eddig miért nem lett semmi baja ettõl a babafürdetõtõl? A lényeg, hogy megint a jól bevált gyógyszertári fürdetõkrémet kezdtük használni, bár az sajna nem habzik!KépKépKép

Rebi!
Neked is gratula a vizsgához!

Ágci!
Milyen területen szeretnél továbbtanulni?

Lányok!
Borzasztó, hogy az ember nem tud kimozdulni ebben a havazásban!Kép Ma egész nap megállás nélkül esik és az ember arcába fújja a szél a havat. Milyen jó lenne, ha inkább a járdáról fújná el a szél!Kép Szerintem az idei tél után évekig egy hópihe se fog esni. Szép, szép a havas táj csak ne kellene folyton lapátolni a házunk elõtt. A telkünk 33m hosszú, amit naponta többször is végig kell hóhányni és utána már lelkierõm sincs a kerítésünkön belüli részhez.Kép Na, egy kicsit kibosszankodtam magam! Talán így könnyebben megy az esti lapátolás.

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Solya: elég sokféle kencét kipróbáltunk már, de egyik se segített. Azért most bizakodó vagyok. Már 2 napja nem jött új!

BMárti: Nem szép Tõled, hogy eltitkoltad elõttünk, hogy Lacika tud olvasni! Biztos suttyomban elolvasta az "aludj jól"-t Kép Remélem, vettél a doktor nénis könyvbõl és majd kölcsön adod nekem is, légyszi Kép Kép Kép Szörnyû, milyen sok sületlenséget képesek összehordani némelyek és lepocskondiázni Spock-ocskát Kép

Henke: apa nemcsak a fürdetést oldotta meg tökéletesen, de még ki is mosta Barni ruháit. Remélem, megdícsérted! Kép

Rebi: nagyon jók a képek!!! KÖSZI!!!

Délelõtt - miután vagy fél órát lapátoltam, hogy egyáltalán ki tudjunk menni a házból a babakocsival - voltunk a baba-mama klubban. Szereztek valami önkormányzati pénzt, azon vettek szõnyeget, meg játékokat, meg teát. A suli meg ingyen adja az egyik termet, mellette van pelenkázóvá átalakítható helyiség is. Szóval jó volt. Végül is 14 anyuka jött el a babákkal. De azért nem leszek hûtlen hozzátok! Kép

Sok puszival: bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Én is megõrülök ettõl a bezártságtól. Még havat lapátolni is lenne kedvem, csak kimehessek. Ehelyett itt ülök egy panelház X. emeletén kettesben a kisfiammal. És nézek ki szomorúan, õ meg egész nap azon igyekezett, hogy felül tudná-e múlni önmagát a rosszaságban. A boltba se tudok elmenni, képtelenség tolni a babakocsit ebben a hóban, háti hordozót meg még mindig nem vettünk, pedig már mióta rágom érte az Apja fülét! Kép A nandu kendõt nem tudom használni, ha mindketten fel vagyunk öltözve, akkor körül se ér bennünket. Lehet, hogy valami másmilyen kötéssel megpróbálkozom, ha Lacika felébred, mert nagyon kellene már bevásárolnunk. Életem Párja meg ki tudja, ma este is mikor esik haza. Kép
Ráadásul, mikor már azt hittem, nem lehet a napomon és a hangulatomon tovább rontani, akkor ért egy jó kis baleset. Kedvenc Fiam békésen pakolászott a szobájában (a tiszta ruháit rakosgatta a fiókból a szennyestartóba Kép), én meg átjöttem a nappaliba meglocsolni a virágokat. Nem telt el 2 perc, mikor hatalmas csattanás és harsány üvöltés hallatszott a gyerekszoba felõl. Naná, hogy rohantam. Csakhogy utamat állta a rács, ami a nappali kb. 1/3-át (ahol a virágok, a számítógép és az erkélyajtó van) lerekeszti a gyermek elõl. Nem szoktam nyitogatni, csak lazán átlépem, de most futtomban valahogy fenn akadt rajta a "hátsó" Kép lábam. Igen ám, de egy lakótelepi lakásban nincsenek akkora terek, hogy az ember lánya csak úgy, bárhol lazán pofára eshessen! Én zuhantam, az álványos hinta meg jött szembe. Jó stabil darab, esélyem se volt a gyõzelemre. Frontálisan ütköztünk, én lepattantam, oldalra az íróasztal sarkának estem, majd a dicstelen kûr méltó befejezéseként egy éktelenül sivítozó játékvonaton landoltam. Persze helybõl felszálltam, és rohantam tovább a gyerekszoba felé, ahol is kiderült, hogy a gyermekemnek (hála Istennek!) semmi baja, csak felborította a szennyestartót (nem rá esett), és jól megijjedt. Én testszerte fájok, holnapra ami nem kék, az zöld lesz rajtam, és tartok tõle, hogy eltörtem egy lábujjamat. Nem is értem, hogy akarok lemenni, a papucsomat se tudom felvenni, ha jobban belegondolok. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Egy csomó mindenre akartam még válaszolni, csak a nyûgösködés és a panaszkodhatnék gyõzött. Kép

Éva! Nem semmi lesz a három gyerek mellett tanulni! Minden elismerésem a bátorságodért! Én angolt készülök tanulni, de valahogy mindig holnaptól. Kép A szakmámhoz (informatikus mérnök vagyok) nagyon kellene, hogy rendesen tudjak angolul, de soha nem volt nyelvérzékem. Nekem a nyelvtanulás mindig is büntetés volt, így aztán nem is nagyon tudom rászánni magam még így, egy gyerek mellett se.

Szila! A "Végre elaludt a gyermek"-et abban a könyvesboltban vettem, ami a Duna felõli oldalon az orvosi rendelõ mellett van. Nem tudom, hogy csak ezt az egy példányt szerezték-e be nekem, vagy akkor már hoztak belõle többet is. Ha érdekel, megkeresem a telefonszámukat.

Ágci! Szerintem is tök jó, hogy alszik Lacika! Kép És itt is esik a hó, 2 napja szinte egyfolytában. Kép

Solya! Nem gondoltam volna, hogy pont ez a könyv akasztott ki, de ahogy az Írónõ megfogalmazta, hogy õ leírta, hogy hogyan KELL fejlõdniük a gyerekeknek, éppen rád gondoltam. Kép Íme a "nagykönyv", ami az átlagos gyerekekre vonatkozik, de kérdezem én, melyik gyerek az átlagos?! Nem jók az ilyen adatok másra, csak arra, hogy felidegesítsék az anyukákat! Ja, és írtam akkor neked, hogy a gyerekek nem olvassák a nagykönyvet. Na, Lacika még aznap rájött, hogy hogyan érhetné fel a könyvespolcot a játékos dobozára állva, és mit evett meg róla?! Azt a babagondozási könyvet, amit a kórházban kaptunk! Kép

Bogancsi! Azért nem említettem, hogy Lacika tud olvasni, mert azt hittem, ez természetes! Kép Miért, Tomi nem tud??? Kép
A Sógorom jut eszembe, aki egy eléggé nagyszájjú 3 gyerekes családapa. Na, õ szokta mondani, amikor valaki froszlizza, hogy mit tud már a gyerek (még nem jár? még nem beszél? mi az, hogy még nem szobatiszta????), hogy hát, ezt vagy azt még nem, de Horatius-t eredetiben olvassa! Kép
egyébként Lacika egy egészen sajátos technikával, a szájával olvas. A módszer egyetlen szépséghibája, hogy így csak egyszer használhatóak a könyvek. Kép

Titeket olvasva máris jobb lett a kedvem egy kicsit! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Kép
Kép

Solya
solya

na fent vannak a híres dec. 16-ai képek is .. mára befejeztem, bár még van pár hónap adósságom taliképekkel Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Ágci

Igen, "csak" a tandíjat fizetik, de az éppen elég, egy fél év kb. 120ezer ft! A könyvek megvannak a férjemtõl, az utazás költégeit meg csak kibírom, levelezõre szeretnék járni és az havonta van és a 11ker . nincs olyan messze autóval.

Solya

Jogos a kérdésed, mert szinte neked is olyan, mintha ikreid lennének. Amikor még nem tudtuk, hogy ikrek lesznek mi is mérgelõdtünk, hogy a két picire miért csak egy pénzt adnak, aztán mikor megtudtuk , hogy háromra kapunk egyet még mérgesebbek lettünk, mondjuk nem panaszkodom, mert nagyon jó gyedet kapok.

BMárti

Hát még én sem tudom mibe vágom a fejszémet, de nagyon szeretném és úgy vagyok vele, hogy ha a fiúk iskolás koráig gyesen lehetek, akkor hat évem van rá, hogy elvégezzem a három éves sulit és annyi idõ alatt csak sikerül. A nyelvtõl én is félek,mert a diploma mellé most már kötelezõ a középfokú nyelvvizsga, legalább ez is ösztönöz majd, hogy lerakjam valamibõl. NÉmetbõl van alapfokúm, de már nem emlékszem semmire, angolt elvileg öt évig tanultam a suliban, de semmit sem tudok. Itt az ideje elkezdeni.

Norci

Én azért szeretném ezt a sulit, mert nekem jólenne egy kis nyugis önkormányzati állás. És van a családunkban egy nagyon befolyásos ember, aki ha elvégeztem be tudna rakni valami jó kis csókos önkormi állásba. De ez még messze van.

Szila

KÉpzeld, Zolika kb. két napja elindult és azóta meg sem áll. Egyfolytában csak megy!! Már nem is mászik, ha lerakom állva mard, nem lehet leültetni sem, egybõl elindul és nagyon örül neki. Az Ádika meg csak tapsolja. Olyan kis édesek együtt. Csak ne lennének ennyit betegek. Holnap lehet, hogy elviszem a Bethesdába, mert a múltkor azt mondták, hogy ha sokat fáj a füle továbbra is , akkor kiveszik az orrmandulájukat.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Ágci: igen, szegedi vagyok. Írtam már nektek doki-ügyben, de rám se bagóztatok. Sebaj, én az archívokból kinyomoztamKép

Még mindig ezen a dokis ügyön rágódok. Velem teljesen rendes volt, és a terhesség-szülés körül sem volt semmi baj, emellett elérhetõ volt és kedves. Ajánlani mertem volna bárkinekKép Ráadásul szülés elõtt két évvel õ végzett egy méhnyanekmûtétet rajtam (nagyon jól).
Bár igaz, ami igaz, a gátmetszésem nekem is egy kicsit hosszúra sikeredett....

Solya: én komolyan gondolkodom azon, hogy ezek után biztos 100-szorosan fog odafigyelni, és akkor maradok... Vagy mégse??

BMárti: tudom, hogy a történeted tképp szomorú, de ilyen jót rég röhögtem...KépKépKép Nem tévesztettél te pályát véletlenül?

Méri
méri

Méri!
Az orvos választása nagyon összetett. Javaslom "írj" egy listát a negatívumok és pozitívumok súlyozásával. Onnan már viszonylag egyszerû a választás.
És, hogy nem a levegõbõl beszélek: nagyonnagyon zenés szülésem után a szüleim, tesóm, anyósomék és a barátaink legtöbbje az orvosomat okolta. Megpróbáltak lebeszélni róla, amikor meghallották, hogy ismét terhes vagyok, még ötletekkel is elõálltak. Pl. máshol jobbak a lehetõségek. De nekem Õ kellett. Pedig lehet, hogy tényleg hibázott. Én azonban továbbra is megbízom benne, akkor sem mennék máshoz, ha a csilláron lógva szülhetnék és közben vakargatnák a hátam és a hasam felváltva. Ja és a gyöngéd szülés elveit követve lekapcsolnák alattam a csillárt! Kép
Hát ennyi. Nehéz. Engem azóta - ha lehet ilyet mondani - kiemelten kezel. Azt a napot õ sem felejti el soha.

Sok sikert a nehéz döntéshez. Tanácsot nem adok, remélem ez a kis történet segít. Vagy mégse?? Kép

Puszi
Solya
solya

Sziasztok,
Méri,
irgum-burgum akkor miért nem jársz arra gyakrabban? Láttam a kérdésedet, de most mindenki be volt sózva a mai talival kapcsolatban, meg lehet, hgoy azért sem írtak a lányok, mert hogy tán a múlt héten volt említve a doki neve. Én nem is tudom, hogy hogy hívják. Akkor csak átfuottam az épp aktuális kérdésekete, túlságosan nem érdekelt, mert nem is nézek tv-t.
Ha még nem ment el nagoyn a kedved, azért jöhetnél, azt hiszem neked is hasonló korú a kicsid, mint a legtöbb baba ott. Gye-reeee. Kép
Ágci

Kép
Ágci

Hali,

Solya, mesélj már a szülésedrõl! Vagy máshol már írtál róla? Hol? Igen, nagyon is segített a hozzászólásod, asszem, arrafelé billentett, hogy maradjak... de azért írd meg a történeted!

Ágci: Gyakran olvasom azt a topikot is, de meglehetõsen szangvinikusan fog el az írásvágy - nemtudok rendszeres lenni, és olyankor kiesek a képbõl. De azért majd még próbálkozomKép
méri

Méri,
A szüléstörténetekbe betettem õket.
Solya
solya

BMárti!
Hangosan nevettem, amit az együttalvásunkról írtál! Csúcs lesz, ha ott lesz az összes gyerekem összes randija és még az unokák, vejek, menyek is. Csúcs!!! Kép Kép Kép

Én mostanában nem az elõl keresztezett technikával cipelem Helenkát, hanem a 7-es, Elöl ülõ pozíció, gyermekkel felvett kendõben. De én a kabát alá veszem. Zuhogó hóban pedig esernyõt használok. Azért nagyon vigyázz! Én tegnap kifeléjövet a patika lépcsõjérõl lecsúsztam, peig nagyon lassan mentem és kapaszkodtam is a korlátban. Szerencsére Helenát nem ütöttem meg sehol, de nekem mindkét sípcsontom felett lett 1-1 seb. Egy kicsit el is pityeredtem, mert nagyon fájt és meg is ijedtem.

Méri! Nem tudom, hogy jól teszem-e, hogy beleszólok, csak leírom a véleményemet. Én tuti nem mennék ahhoz a dokihoz.

Rebi! Nagyon jók a képek! És fantasztikusak a kölkök! Kép

Andi, Borcsa! Akkor holnap remélem találkozunk! Kép

Szila! Nagyon nõnek zek a gyerekek! Vigyázz nagyon a kis Hangára! Kép

Helena is már nagyon tud oldalt lépegetni. Néha még azt sem veszi észre, hogy elfogyott az ágy széle. Kép

Na most eldugulok egy kicsit.
Menta
menta

Sziasztok!

Kissé megkésve, de sok szeretettel köszöntök minden névnapost és születésnapost!

Bogancsi!
Szegény, kicsi Tomi! Nekem ez a kanalazás sem hangzott jobban, mint az égetés!
Reméljük, most már tényleg vége!
Hogy sikerült Juli kémia versenye?

Rebi, Cory!
Gratula a négyesekhez!

Márti!
Remélem nem letettek még betegebbek! Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Borcsa!
Nálatok már mindenki egészséges?

Rebi!
Elkezdtem nézegetni a talis képeket, nagyon jók!

Cory!
Nagyon jó Baluról az új kép!

Köszönjük szépen mindenkinek a gyógyokat! Lassan, de úgy néz ki gyógyul Peti is! Remélem hétfõn már tudunk menni mi is talizni!
Peti ma megtanult tapsolni és olyan édes, amikor készülünk szopizni és az ölembe veszem a szopispárnát, mondom neki, hogy jöjjön enni, erre odamászik hozzám és a párnába kapaszkodva feláll vigyorogva. Meg kell zabálni! És egyre több mindent ért.

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

BMárti: kérlek, ne haragudj, de könnyesre rötyögtem magam a mai napod fénypontján. Kép Kép Kép Kép
Hogy érzed magad? Jobban vagy már?
A hangulatom valahogy nekem is a hatalmas hókupac legalja alatt van... Kép És én még egy szót sem szólhatok, mivel a párom szabadnapos, anyukámat pedig szó szerint nem engedtem el dolgozni. (A XVI. kerületbõl a Budakeszi útra.)

Megnéztem néhány meteorológiával foglalkozó weblapot (nem igazán szoktam TV-t nézni), hát, egészen elképedtem! Ezek azt jósolják, hogy keddig fog esni a hó!!!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Rebi! Vizsga utáni kikapcsolódás? Nagyon jók a képek!Kép

Méri! Doki ügyben nem tudom, hogy én hogy döntenék, de azt hiszem valakiben mégiscsak meg kell bíznia az embernek, ha szülni akar. Mérlegeld, hogy tudsz-e bízni benne a hallottak és saját tapasztalataid után!

Azt hittem, többet írtatok! Most mehetek vissza vasalni!Kép

Zafi
zafi

Van egy nagyon halvány második csíkom Kép
névtelen

Sziasztok

Henke
Jó lehetett Barni ruhástól a vízben KépKépKépKép
Nem merném Napocskát a szobában fürdetni úgy pancsol hogy úszna a lakás.

Laura
Kutya ügyben nekem is ezek a fentartásaim amiket leírtál, szerintem kicsi gyerek mellé nem való. Ha csak a két nagyobb lenne akkor talán ök már azért tudnak az udvaron vigyázni magukra bár nem mert állandóan attól tartanék nehogy csak játékból persze de megmarja öket.
Az a baj hogy ami nekem ésszerü az nekik nem biztos hiszen a szívükkel látnak sokszor nem a kis agyukkal.Pláne ha van egy apuka is mellé aki azt mondogatja hogy egy gyereknek KELL kutya.

Menta
Nekik is volt már állatuk de nem igazán törödtek velük, a korukból adódóan is meg azért amiért a legtöbb gyerek megunja a kedvenceket, én meg nem szeretem látni ha egy kutyával nem úgy foglalkoznek ahogyan kellene.
Szerintem nekik meg kis tesójuk van, akiröl gondoskodhatnak, félthetik, szeretgethetik, akit kell sétáltatni, etetni, játszani vele ennél nagyobb felelösség érzet nem is kell.
Remélem megértik. ....idövel.
Szerintem nagyon jó érzés a kicsivel együtt aludni én mindíg jókat szunyáltam a fiaim is nem lett belölük leki toprony. Ezzel kapcsolatban még régebben nagyon sziven ütött amikor Virág egy másik topicban arról írt, hogy a pszichológusa /lehet hogy nem jól írtam ne röhögjetek ki/ szerint nem normális az együtt alvás mert komplexusokat vált ki, meg az ilyen szülö magához akarja láncolni a gyermekét stb. Hát ez akkora ÖkörséG! Még válaszolni sem érdemes rá. Szimplán sértö.
Remélem nem nagyon ütötted be magad amikor elestél!
Köszi a házhoz való drukkot, most meg úgy néz ki a hó helyzet miatt az OTP-be nem tud a párom eljutni holnap, már ha ilyen marad az idö. Nekünk ugyan terepjárónk van, és még minden hová elértünk vele de ez a vacak hó fúvás olyan torlaszokat emel...

BMÁrti
Fentiek miatt is az álltalad említett könyvet valószínüleg maximum gyújtósnak használná ha szükség lenne rá. Legyen bármilyen jó orvos is az illetö, ilyeneket nem jelenthet ki föleg nagy nyilvánosság elött, mi nem vettünk másik ágyat. Egy pici csecsemöt éjjel a szopi miatt szoktak maguk mellé venni szerintem minden anyában van annyi anyai ösztön hogy ne gyomja össze a kicsinyét, a nagyokat meg azért hogy a szorongásukat oldjuk. Én ülve szoptattam ezért amikor még kicsik voltak meg most hogy nagyon nagyok már saját ágyukban alszanak, Napocska a bérlö néha de inkább ö is a kicsi ágyát választja egyenlöre én hagyom hogy Ö döntsön, alapban a sajátja azért mert onnan nem tud leesni amíg én még nem alszom de éjjel ha felsír inkább velem aludjon mint egyikünk sem külön.
Ó most olvasom hogy annyira unatkozol hogy torna elemeket gyakorolsz és mindjárt a szaltóvak kezdessz! KépKépKépKépKép
Jobbulást!

Rebi és Cory
Gratula a vizsgákhoz, no meg a gyerekekhez!
Nagyon jók a képek Rebi minden csimota olyan kis édi.

Szerintem az én lányom ha már feloldódna olyan rossz lenne egy talin hogy lepipálná a "kommandósokat" is!
Már terrorizálja a tesókat is verekszik és az pláne benne ha rá szólok hogy nem szabad magát kezdi el pofozni. Jó mi? Hogy kitöl látta, nálunk ritkán csattan el pofon nem olyan verekedösek a fiuk,inkább vitatkoznak de azt rendesen.
A bratyók szerint neveli magát! Kép Remélem abba hagyja rövidesen. Annyira sajnálom amikor azzal a kis husi kezével fejbe nyomja magát. Pedig én nem bántom öket, most ez lett a módi nála. Rá kell szólnom mert azt sem vagyok hajlandó eltürni hogy a többieket bántsa.

Olyan finom diós sütit sütöttem ma egy nagy tepsivel már csak az emléke van meg, hát igen a nagy család örömei, szórakozok a tésztával meg a krémmel egy jó ideig /göz fölött kevergetni/ aztán pillanatok alatt fel kajoljuk az egészet! Látjátok én ezért nem szeretek fözni sem /muszály ennek ellenére/ mert mire ennyi embernek elkészítem órák munkája aztán pár perc alatt múlva csak a romok maradnak....nekem.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Cory!
Ahogy irtad a profilodban, tenyleg imadnivalo a Balu! Milyen nagy mar! KépKépKép

Henke!
Nagyon aranyos lehetett Barni ruhastul a furdokadban! KépKép

Szila!
Hanga a kis kivancsi asztalmaszo Kép Csak nem alpinista lesz, de addig is mig ez kiderul vigyazhatsz ra.

BMarti!
Meg olvasni is rossz volt ami veled tortent Kép Te szegeny. Jobbulast.

Menta!
Te szegeny Kép Nem csodalom hogy elpettyentel. Jobbulast.

Dzsili!
Tetszett amit a fiaid mondtak a Napsugarrol amint pofozza sajat magat KépKépKépKép

Kedves nevtelen!
Gratulalok Kép mar most, de egyben felcsigaztal, vajon ki az aki egy ujabb pocaklakonak orvendhet. Na mar alig varom a reggelt vagy a delutant hogy megtudjam ki is vagy Kép

Mi is hasonlo problemaval kuszkodunk mint a tobbiek, akiknek a gyereke nem szeret kisagyban aludni. Eddig Madike vegigaludta az ejszakat a kisagyban, mostanaban meg nem hajlando azaz elaltatom benne, de par ora mulva felebred es nem hajlando benne aludni, atrakom a mi agyunkra es jol kiparnazom, akkor alszik reggelig. Ha mar alapban egy nagyagyba rakom, (nem alszik mellette senki) akkor fel sem ebred reggelig. Es nappal is hasonlo a helyzet, ha a kisagyban altatom el vagy elalvas utan rakom be akkor alszik fel orat, ha a nagyagyon, akkor akar 2 orat is alszik. De o meg csak 10 es fel honapos, szerintetek nem korai es nem veszelyes egyedul aludni nagyagyban? Most epp a vendegagyon alszunk, azaz o azt hiszi egyedul alszik Kép. Miutan mar jo reg elaludt en odafekszem melle, reggel meg mar reg kikelek az agybol mire felebred. Meg szerencse hogy nagy az agy, de ez igy nem mehet, szegeny apuci egyedul alszik a mi agyunkban Kép

OFF! Kepzeljetek, van egy jo hulye szomszedunk Kép. Bocsi, hogy igy irom de ez az igazsag. Allandoan felkopog a padlon, neki plafonon, amikor Madike seggre csucsul parszor. Szegeny Madike epp most probalkozik az egyedul lepegetessel es neha van hogy lecsuccsen, kivancsi lennek mekkora zajt okozhat neki egy 10 es fel honapos gyerek Kép. Nem rohangalunk a lakasban, nem dobalozunk....stb. Sot az elozo lako, aki abban a lakasban lakott azt mondta, hogy eszre sem vette, hogy itt lakunk. Ja es mar a kezdetek sem voltak egyszeruek. Idekoltoztek, ra ket napra valaki kivulrol a zarba probalja dugdosni a kolcsot. Majd miutan nem sikerult neki, ket kezzel elkezdte verni az ajtot. Mergesen kinyitom az ajtot es majd nekem jon az oreg csajszi. Majd megdobben es kozli, ja o most koltozott es elvetette az emeletet. Bocsi, kicsit hosszura nyult, de jol felmergesitett.

ON! Kepzeljetek ma mit csinalt az en kis lanykam: epp egyutt fozicskelunk a konyhaba, mikor par percre elfordulok amig csinalom a krumplipuret, de hallom hogy nyugodtan eljatszik. Mikor visszafordultam latom, hogy valami nincs rendben a pelussal, nem ugy all ahogy kellene. Kép Hat mit csinalt a kisasszony, lerangadta felig meddig a harisnyajat es kigombolta felig a body-t, majd meglatta alatta a pelusat es gondolom megrangadta az is, igy felig kibujt a nunus es utan szepen meg pisilt is egyet. Gondolom el tudjatok kepzelni, hogy a pisi nem a pelusba ment. Olyan edesen nezett a kis artatlan szemeivel. Hogy meg el is mosolyodtam. Na ennyit a nevelesrol KépKépKépKép

Rebi!
Nagyon jok a kepek!

Na mar megint sokat irtam, megyek is.

puszi,
Andysj
andysj

SZiasztok!

Egyszerûen nem jutok az íráshoz Kép SZerencsére még idejében kértem-kaptam a gyógyKép-kat, köszi, úgy tûnik, nem lertt senki beteg Kép Igaz, kicsit kapar a torkom, Ármin orra is folydogál, de nem lett rosszabb egyikünknél sem - remélem, nem is lesz! Viszont ezazördögfióka nem nagyon akar napközben aludni (tegnap 40 percet aludt), így meg elég nehéz fõzni, fürdeni, netán néha mégtakarítani is, stb,stb... éssajnosutálja, ha agépnéál ülök, úgyhogyha ébren van, nem nagyon írhatok! Az olvasást még elviseli, ha közben énekelek neki ! Kép

Cory, REbi! gratula avizsgákhoz ésa jó jegyekhez!KépKép

Henke! Megnézted már? REmélem, sikerült! Kép Én nem voltam egy "kettesre hajtó" típus, de azt hiszem, gyerek mellett idõnként megelégednék azzal is! Te nem?

Nem tud valaki Editékrõl? Nálam nem jelentkezett, lehet, hogy nem kapta meg már az ímélemet a mobilszámmal? Vagy egyszerûencsakcsaládozik és nincs kedve sétálni? Na, azt megértem! Kép

Én voltam kint tegnap (a közértben), nagyon közel van, de jólesett kimenni - csakhogy mivel szánkónk nincs, a babakocsi pedig tolhatatlan ebben azidõben, Árminnal nem tudok kimozdulni! Kép Lehet, hogy kap Ármin egy szánkót a hétvégén? Én egyébként gyönyörûnek látom a havasvilágot és avárosból kijjebb mégszebb lehet - igaz, senki sem kötelezrá, hogy kimenjek.Anyukámnál Valkón fél méteres hó van, a kutyák nem látszanak ki belõle! Na, eltakarítani nem szeretném!

REbi! De jó sok képet feltettéál! :_)

Andysj! Madike azért vetkõzik, mert érzi a nyár közeledtét? Kép Azért az jóóóó! KépKépKép A szomszéddal próbálj nem foglalkozni, ha tudsz!

BMárti! Esés és társai Kép De azért én is elmosolyodtam Kép

SZila! Már látom lelki szemeimmel, ahogy Hanga Árminnal egyetértésben vadvízitúrázik, hegymászik, hóbordozik és egyéb dolgokat mûvel - de én addigra már rég megõszülök! Kép Amikor épp nem hozza rám a szívbajt, azt látom, hogy nagyon ügyes Kép Egyébként meg kár nagyon aggódni, mert Ármin felmászás közben még nem esett le sehonnan, dea múltkor a padlón négykézláb!ból esett el úgy, hogy felrepedt a szája Kép

Dzsili! Veszélyes lány ez a Napsugár! KépKépKép

Menta! Nincsenek szülinapi képek?

Kinek lesz még babájaaaa???? KépKépKép A halványcsík is csík! Kép

Bocs, hogy nem írok többet (nem, mintha nem lenne így is nagyon hosszú, csak tudom, hogy sokaknak nem írtam), de muszáj néhány dolgot megcsinálnom, míg Ármin alszik! (pld egy kávét, mert én is visszaalszom rögvest Kép)

Márti+Ármin+Kép
márti

Nem olvastam még mindent végig, de nem bírim ki, hogy ne reagáljak Dzsilinek az együttalvással kapcsoaltban. Olvastam Virágnak az akkori hozzászólását, azért ott nem egy csecsemõrõl volt szó, hanem egy iskolás korú gyerekrõl és az nem egész ugyanaz. Ráadás amire reagált Virág ott még csak nem is az a szituáció, hogy néha szülõkkel alszik a nagy gyerek (hogy oldja a szorongást), hanem arról, hogy minden éjjel az anyával alszik az iskolás fiú, no az téányleg nem egészséges és Virág nagyon okosan írta le, hogy miért nem.

Kinek lesz babója! Árulja el, nem fogok udniéjjel aludni!

Norci

Norci
norci

Sziasztok!

Tegnap átestünk a 15 hónapos oltáson. A hossz mérés, ismét viccesre sikeredett Kép A vályú, amiben eddig mérték 80cm-ig van skálázva. Mondtam a nõnek, aki mérte, hogy az kevés lesz, de azért csak belefektettük a gyereket, a lába ugyan már egyenísgetés nélkül is kilógott, erre közölte a nõ, hogy 80cm. Na, mindegy.

Az oltást túlélte Kép Utána nézegette a bibijeit. Nálunk is egyik vállba ment.

Boldog névnapot a Dóráknak Dorottyáknak!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Menta! Nem mertem elindulni, elég riasztó a hóhelyzet, és csak 5 körül tudnék a férjemmel hazajönni, addig meg mit csináltam volna a városban?

Kedves titokzatos névtelen! Az vagy, akire gondolok???Kép Ha nem, akkor is nagy gratula, a halvány csík is csík.... KépElárulod, ki vagy??

Dzsili! Miért nem jöttök el talizni egyszer? Mindenkinek örülünk, aki még nem volt. A zsiványok bárkit bevesznek a csapatba!Kép

BMárti! Milyen színûek mára a foltjaid? Remélem, nem fáj nagyon. Bevallom, én is jót szórakoztam az írásodon.

Megyek, a fõnököm hív..... Kép
Puszi
Andi

Andi
andi3

ZSuzsi! Dorkának boldog névnapot! Kép

Hülyeségem legteljesebb bizonyítékáért nézzetek át a "szegedi anyukák" címû topikba ma reggel 8.50 körüli írásaim - úgyhogy felfüggesztem a kommunikálást, míg VALÓBAN fel nem ébredek! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

BMárti
Jót röhögtem a sztorin, bocs érte.KépKép

Azt hittem, hogy tudom milyen az, ha Petinek fáj a fogzás, mivel jól megszenvedtük az elõzõeket. Az éjszaka viszont az eddigi legrémesebb volt. Éjfélig nagyjából aludt, csak álmában sírt fel, de utána nem is tudom, mikor aludtunk vissza rövid idõre, majd reggel úgy másfél órát aludtunk nyugisan, sírás nélkül. Adtam neki éjjel Panadolt is, de egyáltalán nem használt. A cicimet már nem is érzem, úgy szétcincálta.Kép Elõre félek a ma éjszakától. Most viszont szerencsére jókedvû.

Megyek képeket nézegetni.Kép

üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Mi teljesen be vagyunk havazva! Apa hajnalban 1 órán keresztül ásott, hogy a gyerekek el tudjanak indulni a buszhoz. El is mentek, aztán fél 8-kor már meg is jöttek. Telkibõl nem lehet kimenni!!! Van egy nagy lejtõ/emelkedõ, ott tiszta jég volt az út, semmi nem tudott felmenni. A buszok ott álltak, aztán kiengedték a népet ill. visszafordultak Zsámbék felé. Most aztán van 4 gyerekem Kép

BMárti: jaj, nem valami jó ez az eséstörténeted Kép Remélem, már jobban vagy, kevésbé fájnak az ütõdések. Jé, Tomi is a szájával olvas! Így legalább a kajálással sincs gondom Kép

Menta: gyógy Kép Kép Kép a lábadra. Mindig tudtam, hogy a patika veszélyes hely Kép ezért küldöm ma férjet Tomi tápszeréért. Kép

bszilvi: Juli kémia versenyérõl még nincs hír, de úgy érzi, jól sikerült.

Laura: ugye rossz weblapot néztél ?!!! Nem akarom, hogy keddig essen a hó!!!!!!

névtelen: ki vagy??? Gratulálunk!!!

Andysj: szerintem Madison várta, hogy alátold a bilit Kép Fúj, de h... az a szomszéd ott alul! Szerintem kopogj le idõnként partvissal, amikor - mondjuk - rádiót hallgat Kép

cory: hát, ha 80 cm, akkor annyi, esetleg 80+ Kép

Na, megyek fõzõcskézni egyet. Lehet, hogy befogom a lányokat sütni valamit, ha már itthon vannak.

pusz
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Solya! Méri! Laura! Márti! Andi! Gorsi és mindazok, akik vigyorogtak a nagy esésem történetén! Én is röhögök magamon, ha elképzelem, milyen látványt nyújthattam! Kép Kár, hogy nem vette valami kamera, tuti díjat nyernénk vele. Kép Én egyébként azt gondolom, hogy a túlélés egyetlen esélye, ha az ember tud nevetni saját magán. Kép
Most is viccesen nézek ki, a lábfejem fele úgy néz ki, mintha egész nyáron mezitláb jártam volna, és azóta se mostam volna meg. A másik fele viszont urilányos fehéren világít mellette. Kép A kislábujjam a fejébe vette, hogy ezentúl õ lesz a legnagyobb és a legszebb is, úgyhogy a feldagadás mellett szivárványszíneket is öltött. Sajnos azon kívül, hogy viccesen néz ki, fáj is meglehetõsen, ráadásul az eddig hasonló esetekben jól bevállt Fastum gélt se szabad szoptatás idején használni (grrr...), úgyhogy a gyors javulás is álom csupán. Lacika Árnika kenõcsével kenegetem és borogatom, talán használ valami az is. Laci mindenáron el akart cipelni a balesetire, mert szerinte biztosan el is tört. Egyéb se hiányozna most, mint a baleseti! Hú, hányan lehetnek ott most! Bár, lehet, hogy megérné kivárni a soromat, mert egy begipszelt kislábujj is a hét vicce lehet! Kép

Méri! Miért tévesztettem volna pályát? Egy anyának munkaköri kötelessége, hogy született mesélõ legyen! Kép

Menta! Én is jót derültem a témán, elképzeltem, nagymama korodra mekkora ágyra lesz szükségetek! Kép
Köszi az 5letet a kendõ kötéssel kapcsolatban, ki fogom próbálni, amint helyregyógyul a lábam. Azt hogyan oldod meg, hogy a kabát alá veszed fel a kendõt? Összegombolod Helenkán a kabátodat, vagy nyitott kabáttal jársz, és Helenka melegíti a hasad? Még szerencse, hogy az eleséstõl nem lett nagyobb bajotok! KépKépKép Nem csodálom, hogy megijedtél!
Írtad egyszer, hogy volt kutyád, és hogy neki köszönheted, hogy orvos lettél. Elmeséled az összefüggést?

Névtelen! A halvány csík is csík! Nekem is nagyon halvány volt Lacikával, sõt, mensi-kimaradáskor még nem is volt. Szóval gratulálok, és én is nagyon kíváncsian várom, hogy eláruld a titkot, kinek lesz kistestvére az osztályban! Vagy tippelhetünk? KépKépKép

Dzsili! Mi nem alszunk együtt Lacikával, de mégis baromságnak érzem, amit a Doktor Néni mondott. Amikor Lacika pár hónapos volt, én fóbiásan rettegtem attól, hogy bekeveredik az ágynemû közé, és megfullad, ráfekszünk, vagy amikor keresem, kirázom az ágynemû közül, és leesik, és összetörik. Rendszeresen rémálmodtam ezzel, pedig soha nem vittem be az ágyunkba szegénykét fél éves kora elõtt. Laci számtalanszor ébredt arra, hogy teljes pánikban lomolok az ágynemûben, olyankor rutinosan megrázott egy kicsit, és közölte, hogy odaát alszik az ágyában a kisbabánk. Kép Talán túl sok okos könyvet olvastam, és attól lehetett?! Kép Pedig milyen kényelmes lett volna félálomban, felkelés nélkül megszoptatni!

Andysj! Lehet, hogy Medike is sokat forgolódik álmában, mint Lacika, és azért nem jó neki a kiságyban, mert mindig beleütközik a rácsokba?
A szomszédotok tényleg elég gáz. Alattunk is ilyen lakik, ha Lacika sírni mer éjjel, akkor veri a fûtés csövet, attól aztán a földszintig mindenki felébred. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

csik tipp: cory
nevetlen

Sziasztok!

Bmárti!
A doktornéni szerintem is hülyeséget modott, mert csecsemõnél semmi baj az együttalvással, cska az iskoláskorunál tartom gáznak. Ott már a gyerekis igényel némi autonómiát. Ja és ma én is Vilivel aludtam Kép

Csík tipp: nekem Andi volt az 1.számú, de aztán láttam, hogy õ is írt. Akkor 2. Cory, 3. Menta vagy Hajni aki ugyan igen rég járt itt. Azért gratula ám te babás névtelen.

Andysj!
Ez a szomszéd nem semmi. Na ezért vágyom én annyira kertes házba, igaz a sorházba is bennelennék, de végülis ott is van szomszéd, azt is fontolóra veszem. Viszont az jó hogy most nem kell havat lapátolnom, a 7.-rõl még tényleg nagyon szép a havas táj.

Borcsa!
Írtad, hogy kapott Luca etetõszéket. Milyet? Nekünk van egy örököltfa egymába rakható 2 részes, de én azt egy ilyen sajtkukac mellett nem tartom biztonságosnak, szóval be kellene szerezni egyet helyette.
Nem tudod a kiságyban hol kell kikapcsolni az ébresztõt?

Norci
norci

Boldog névtelen!

Az én nagyon halvány második csíkom, most az igazak álmát alussza! Kép

Solya
solya

Sziasztok Mindenki!
Én csak olvasgattalak Benneteket az utóbi idõben, és már úgy lemaradtam a szülinaposok és névnaposok körében, hogy már azért nem akartam jönni, mert cikinek éreztem, hogy nemtudom követni az ünnepelteket, de kaptam súgást Norcitól, úgyhogy itt vagyok.

Szóval a gyerkõcök közül Helena, Peti (Gorsi) így utólag és talán még benne a 8 napban Boldog, boldog szülinapot kívánunk Beussal együtt.KépKépKépKép
Felnõtt mamik közül Márti és Adrienn termlészetesen nektek is még sok-sok boldog Szülinapot kívánok!KépKépKép

Névnaposok!
Balu, Csenge, és Dorottya nekik meg boldog elsõ vagy 2. névnapot kívánunk. KépKépKép

BMárti!
A nagy balett mutatványod után most pihenjél sokat, és "csodáld" a szivárvány színeiben játszó kis lábad ujját. Én úgy tudom, hogy kislábujjat nem szoktak begipszelni.KépKépKépKép Nagyon sajnáltalak amikor írtad mi történt veled, de olyan élethûen írtad, hogy az elõadásmódodon jót derültem.KépKép DE nem kinevettelek, csak a leírás módja tetszett. Mégegyszer pihenj sokat, és gyógítgasd a lábujjadat.

Megnéztem a tali képeket és nagy-nagy kedvem lett egy talira elmenni, csak 2 gondom van. Egyik, hogy ilyen idõben meg sem kockáztatom az elindulást.Kép A másik, ami momentán nagyobb gond, hogy a Bea pont ebben az idõben szokott aludni, és a babakocsiban nem tud aludni, illetve már nem is nagyon viseli el a babakocsit.KépKép

Bogancsi!
Az én fiaimat tegnap nem engedtem suliba a havazás miatt. Ma már elmentek, apjuk elvitte õket, majd remélhetõleg kb 1 óra múlva haza is fognak érni. Nálunk ma nem esett a hó. KépKépKép

Most már nagyon furdalja az oldalamat ki a kétcsíkos? Ha nem akarja felfedni kilétét, akkor is gratula neki, és egyszer azért elárulhatná nekünk is.KépKépKépKép

sziasztok, Zsuzsa és az ébredezõ Bea

beababa

Sziasztok!

Na, jól elszállt, amit írtam.

Ha nem haragszotok, már csak a köszöntés- és gratula-áradatot írom le még egyszer, amúgy meg nem írtam semmi külcsit.

Norci, Adrienn, Márti! Bokátok érjen a fületekig! Milyen sokan vagyunk vízöntõk! (Én is.)

Cory és Rebi! Gratula a vizsgákhoz, én biztos nem tudnám ezt utánatok csinálni! Le a kalappal!

Helena, nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!

Balu, Csenge, Dorottya! Boldog névnapot Nektek!

Rebi, ezer köszi a képekért!!!!!!!!!!!!!!

Cupp, legközelebb ígérem, leírok rendesen mindent ismét.

Beja + Bálint
beja

Sziasztok!

Névtelen: nagy-nagy gratula neked! Nekem is halovány csíkjaim voltak... Kép

nevetlen: nekem Menta lett volna a csík-tippem...

Menta: én sem értem az összefüggést a kutyus és az orvosi pálya között... Ha állatorvos lennél, úgy érteném, de kaphatok én is valami bõvebb magyarázatot?

Lányok, én már nagyon UNOM A TELET!!!!!!!!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Majd' elfeledtem: Zsuzsi! Dorkának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Lauráék
p_laura

Ó, ezt mégegyszer:

Dorkának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Norci! Nappal én is jókat alszom Lacikával. Nincs is annál finomabb, mint amikor hozzámbújik, és álomba szuszogjuk egymást. Kép Éjjel nem, kicsi korában nem szoktuk meg, azóta meg már tényleg mindannyian zavarjuk egymást, ha egyszer - egyszer nagyon nyûgös éjszaka, és végül közénk veszem. Persze, nem mindegy, hogy egy gyerek újszülött, 1 éves, vagy már iskolás. Ezért is utálom az ilyen általánosítva osztott észt. Ráadásul azonos korú gyerekek is nagyon - nagyon különbözõek tudnak lenni.

Zsuzsa! Köszi, pihennék én, csak Lacika ezt valahogy nem érti még meg. KépKép Sebaj, azért mintha javulgatna. Talán mégsincs törés.

Ha már találgatunk, csík ügyben én is arra tippelek, aki kicsivel a csík-hír elõtt említette, hogy gyógyszertárban járt. Kép Azért is írtam a KépKépKép-t oda, hogy még szerencse, hogy nem esett komolyabb bajuk. Kép Szóval, Menta, tessék színt vallani!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Képzeljétek, kaptunk háttámlát a szánkónkhoz, úgyhogy ma este a fickóm felfúrja, és hajrá Kép Megint ki fogok tudni mozdulni Kép

Ma én is kipróbáltam a Baluval szundizást, erre õ csak 1 órát aludt, én meg kómásabb voltam, mint elõtte Kép

Most megyek, mert vendégek jönnek hozzánk. Szerintetek miért van az, hogy 2 hete alig járt nálunk valaki, mára meg 3-an is bejelentkeztek? Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

teszt-tipp: nekem is Menta a tippemKép, kicsit nyomoztam az archívban és pont két hónappal ezelõtt volt egy negatív tesztje...úgyhogy most lehet, hogy KépKépKép

Ágci,
hát igen, a hétvégére már be is fizettük egy "bandzsi-dzsampingra" (nem tudom, hogy kell leírni rendesen).

Márti,
a vadvízi evezésben benne vagyok, de ragaszkodom a mentõmellényhez.

olvasás: Hanga úgy lapozza a könyvet, újságot, mint a felõttek, csak néha olyan kicsi darabokra olvassa...Kép

BMárti,
gyógyuljon az a kislábujj! KépEgyébként én is úgy tudom, hogy lábujjat nem gipszelnek.

Dorkának boldog névnapot kívánunk mi is!Kép

Utálom ezt a sok havat!!!! Amúgy nem, csak már annyira a tavaszt vártam! És most itt ez a nagy hó. Nem lehet babakocsival sehová eljutniKép. És ez még hagyján, mi lesz majd, ha ez a rengeteg hó elkezd olvadni?

Na, megyek, mert Hanga szellemet játszik (pelenkával a fején szaladgál a lakásbanKép), és mindjárt nekimegy az ajtjónak.

Szila és Hanga

Ui.: Solya, te írtad a múltkor, hogy dr. Leó cipõt fel lehet iratni? Hol? Hogyan? Szandált is? Hangával is gen.izomhypotoniával jártunk a Dévénybe. Szerinted tényleg érdemes lenne szandálozni itthon? És ha már stabilan jár, vagy ez tök mindegy?
szila

Sziasztok!

Csík tipp: 1. Cory 2. Mégegykata telelése volt extra sikeres.
Kedves Csíkos IsmeretlenKép! Tiszta szívbõl gratulálok! Kép (Egy hajszálnyit irigyykedek.) Kérlek fedd fel magad, mert tiszta lyukacsos az oldalam a kíváncsiságtól!KépKép

Norci!
IKEÁs Antilop etetõszék - fehér, egyszerû, és pillanatnyilag tálcamentes, mert az épp nem volt raktáron. Egyetlen hátránya, hogy biztonsági öv nincs hozzá, csak lyukak, ahová majd tenni lehet, ha végre összeütök egyet. Ezzel együtt, mivel az ülcsi rész kb. olyan mint a mûanyag hinták, szerintem tûrhetõen biztonságos így is.
Tegnap már azt hittem, hogy sikerült kikapcsolni az ébresztést a kiságyban, de ma valahogy visszakapcsolódott. Keresem szorgosan!!Kép
BMárti!
Gyógyulgassál szorgosan! Szerintem semmirõl nem maradtál ki, hogy nem adtad a lábad orvoskézre: törött ujjat tudtommal nem gipszelnek. Azt meg, hogy pihengess felpócolt lábbal, neked hiába mondjákKép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dorkának boldog névnapot!Kép

Norci! Attól, hogy írtam, még lehetnék én is a kétcsíkos.Kép Nagyon örülnék is neki, de sajnos egy jó ideig nem sok esélyem van rá....Kép

Szila! Szerintem Luca is szívesen csatlakozna Hangához.Kép

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

BMárti
Gyógyokat küldünk.Kép
Petivel én a szokásos pózban kendõztem tegnap és nem gomboltam be a kabátomat. Nem szoktam így fázni. Én is kipróbálom Menta hordozását.

Zsuzsa
Köszi.Kép

Rebi
Szuperek a képek, Peti jókat derült rajtuk.Kép

Én Mentára tippelek. Vagy Beja? Kép

Szila
Ez a szellemesdi aranyos.Kép

Peti alig eszik.Kép

Üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Szila!
Én írtam. Lehet, hogy érdemes lenne. Nekünk a gyógytornászunk mondta. Ajánlotta a Salust is, de az iszonyú drága és nagyon ronda.
Jártok neurológiai kontrollokra? Ha igen, ott kérdezd meg. Én nem mindig adom rá Sárára, mert azt is írtam, hogy beleizzad mindenbe a lába, de megint nagyon ikszül a lába.
Felíratni a Dózsa Gy. úti Elit cipõbolt melletti házban levõ ortopéd szakrendelésen írták fel, féláron. Ott úgyis megmondják, hogy kell-e. Fizetni egy fillért nem kellett. A gáz, hogy nagyon sokára készül el, kézzel készítik, a gyerek lábára szabják, mire kész, kb. kinövi. Kép De megpróbálhatjátok. Nekünk nem sikerült végig vinni, mert mire kész lett volna, mi kijöttünk, próba nélkül meg hogy vegyem meg?
A stabil járásról azért nem tudok igazán okosat mondani, mert nálunk Sára egy hét vezetéses járás után elkezdett egyedül menni. Mi akkor már használtunk otthon szandit, többek között, mert elfelejtettünk a járólap alá padlófûtést építettni és iszonyú hideg volt a kõ. Kép

De! Az Elit szokott nagy akciókat tartani a régi, el nem adott cipõibõl! Mindig lehet szandált is találni! Féláron!

Most jó sokat segítettem... Kép

Solya
solya

Andi3
Miért nincs rá esélyed? Kép Lehetek kíváncsi?

Gorsi
gorsi

Jaj!
A feledékenység!
KépKépDorka! Boldog névnapot! KépKép
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Solya,
nem kell kontrollra járni, csak ha gond van, akkor kell visszamenni a neurológushoz. A Vörösvári úton is van egy szakbolt, ahol lehet dr. Leó cipõket venni. Ott is lehet esetleg felíratni? Azt a boltot ismered? Járásilag mi úgy vagyunk, hogy egyre többet, és egyre biztosabban járkál egyedül is a jány.Kép Hosszabb távokat még nem tesz meg.

Andi,
csak nem? Luca is szokott szellemeset játszani?Kép Hanga még ijesztget isKép, ó most meg a szárítóról csórta le a vizes pólómat, az van éppen a fején...Kép

Szila
Szila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?