Te vagy a győztes Az volt a szabály, hogy, aki ezt mondja az nyer
Gyanúsan jókedvem van ma..... Azt szokták mondani, hogy, aki pénteken nevet, az vasárnap sírni fog. Hasonló hülyeség az is, hogy pénteken nem veszünk fel új ruhát. Bocsi, babona!
Kamilla: nem csodáloml, én is imádok vásárolgatni!
Nálunk ma tanulós, rokon látogatós, családi ebédelős nap lesz...Még egyenlőre lustában nyomom, itt ülök pizsiben, de most már kellene valamit csinálnom...Mondjuk rendet rakni...
Jó reggelt!
Tegnap este óta nagyon fáj a buksim biztos front van. Úgy volt hogy ma megyünk állatkertbe (rokonlátogatás hehehe) vagy libegőzni. De így még nem bizti.
Az apukád tényleg hiv. vadász? A párom is az volt, sok-sok évig, de mivel ebbből a fizuból nem lehet megélni, jelentkezett tüzoltónak, felvették, és másodállásban lett hiv. vadász! Két legyet egy csapásra!!! Igy kell ezt csinálni!!! Csak sajna most felbomlott a vadásztársaság mert mások kaparintották meg "földeket", ezért erről lecsúsztunk, de legalább van egy főállása!
Ditke,
Hogy most? Most tuti nem már megjött volna ha nem szedem a progit csak még szednem kell. Összes mensis tünetem meg van ismerem a testemet már nagyon is. Utánna meg már lombik.
Bocsánat,hogy beleszólok a topikotokba!
Neked már megvolt a 6 inszemed??Csak azért kérdem,mert írtad,hogy a köv. már a lombik lesz.
Nekem legalábbis azt mondták,hogy 6 sikertelen inszem után mehetünk lombikozni.
Segítene nekem valaki???
Miért van az,hogy a hőm nem felfelé megy ovuláció előtt,hanem 0,7-et esett lefelé....ez norm.?
2 napja 36,00-on stagnálok,előtte 36,7 volt.
Vagy majd ezután ugrik fel hirtelen vagy mi???
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Andi!
Rendben, akkor átugrom hozzád.... Vársz vmi reggelivel??.... bocsi, vmi ebéddel kellene (idő szerint), de én még nem ettem...
Nem is tudom, h közel vagy-e? Melyik ker-ben lax? (ha nem titok)
Betty!
Te is átugorhatsz.... Csapunk vmi csajos bulit.
Háááát??!!
Inkább pirospacsi???
Csajok,nem gondoltam volna,hogy ennyi agyi fáradságot vesz igénybe egy gyerek megcsinálása
Mikor,hogyan,merre,meddig.....stb.....És persze eredmények nélkül......de nem szabad feladni....SOHA!!!
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Nekem annyit mondott a dokim,ha fél évig nem jön össze,forduljak hozzá....és ezzel kész,el van intézve
Szedjem a folsavat,és ennyi.
Te folyamatosan jársz hozzá Babszika?
Ha azt folyamatosnak lehet nevezni, h minden hónapban, mikor megjön, akkor felkeresem, megnéz UH-gal, felírja a Clostit, majd tüsző-néző UH és repi szuri.... akkor igen, folyamatos.
Most lesz a 3., utsó Clostis hónap.... most sikerülnie kell... de ha mégsem, akkor nagyon erősen gondolkodom, h egy időre szüneteltetjük a "témát".... bár, azért végighallgatom, h a dokim mit javasol.
Kriszta,
Nekem nem kell 6 inszem mert indokolt a lombik. Így csak 3 volt.
Betty,
Ovuláció elött hiretelen leesik aztán meg fel megy. Lehet egy egy korai ovuláció abban az esetben ha 1-2 napon belül bemelegedsz. Ha nem és csak így maradsz akkor nem tudom kihültél valamiért.
Pandácska,és aznap legyünk együtt,mikor hirtelen felmegy,vagy még most,mikor lent van?
Azért nem vagyunk minden nap,hogy a páromnak is legyen ideje termelni.
Ezt a doki mondta,hogy minden nap nem jó.
De,Pandácska,minden szoktam.
Jelen pillanat bőséges váladék,de még fehérkés,viszon nyújtható,a méhszájam pedig fent van,és puha!! Minden adott,csak Apa nincs