Új privát üzeneted érkezett!

egybe nem külön :oops:
Vendég

6472628394726

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

mik ezek a számok Kamilla?????????

Kép
Kép
gyablonka

Kamilla!
Ha ilyen hosszú számmal akarsz számháborúzni,körbe kell tekerni a fejed! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

számháború

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

nagy fejem van :D :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem iiiis :lol: :lol: :lol:
vedresandi

:D :D Te vagy a győztes :D :D Az volt a szabály, hogy, aki ezt mondja az nyer :D :D

Gyanúsan jókedvem van ma..... Azt szokták mondani, hogy, aki pénteken nevet, az vasárnap sírni fog. Hasonló hülyeség az is, hogy pénteken nem veszünk fel új ruhát. Bocsi, babona!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Panda én is jelöltelek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ditke! Te vagy a vadász! Persze, hogy jelöltelek már!!!!!!!!! Apukám is vadász, hivatásos vadász

Ja, jó reggelt!!! Nem tudtam aludni :( Már alig vártam egész éjjel, hogy elinduljak shoppingolni :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt Lányok!

Kamilla: nem csodáloml, én is imádok vásárolgatni!

Nálunk ma tanulós, rokon látogatós, családi ebédelős nap lesz...Még egyenlőre lustában nyomom, itt ülök pizsiben, de most már kellene valamit csinálnom...Mondjuk rendet rakni...

Panda: csheni@freemail.hu

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!
Tegnap este óta nagyon fáj a buksim biztos front van. Úgy volt hogy ma megyünk állatkertbe (rokonlátogatás hehehe) vagy libegőzni. De így még nem bizti.
Vendég

Kamilla!

Az apukád tényleg hiv. vadász? A párom is az volt, sok-sok évig, de mivel ebbből a fizuból nem lehet megélni, jelentkezett tüzoltónak, felvették, és másodállásban lett hiv. vadász! Két legyet egy csapásra!!! Igy kell ezt csinálni!!! Csak sajna most felbomlott a vadásztársaság mert mások kaparintották meg "földeket", ezért erről lecsúsztunk, de legalább van egy főállása!

Mindenkinek jó hétvégét!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Panda!

Lehet hogy már irtad, csak az én figyelmemet kerülte el, de miért kell nektek inszem? Válaszolhatsz priviben is!
Vendég

Ditke,
Elzárodott jobb oldali petevezető és peteérés hiánya.
Vendég

Erre nem pont az inszem a jó de ugye inszem meg kell a lombikhoz.
Vendég

Panda!

Sajnálom, akkor sok sikert az inszemhez! És ez legyen az utolsó!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Már meg volt az utolsó jövöhéten kezdem a fogigátlót a lombikhoz.
Vendég

Panda!

Azért ne add fel! Még simán összejöhetett! Nem kell a legrosszabra gondolni!
Vendég

Ditke,
Hogy most? Most tuti nem már megjött volna ha nem szedem a progit csak még szednem kell. Összes mensis tünetem meg van ismerem a testemet már nagyon is. Utánna meg már lombik.
Vendég

Sziasztok!
Szia Mariann!

Bocsánat,hogy beleszólok a topikotokba!
Neked már megvolt a 6 inszemed??Csak azért kérdem,mert írtad,hogy a köv. már a lombik lesz.
Nekem legalábbis azt mondták,hogy 6 sikertelen inszem után mehetünk lombikozni.
Vendég

Üdv.mindenkinek!

Segítene nekem valaki???
Miért van az,hogy a hőm nem felfelé megy ovuláció előtt,hanem 0,7-et esett lefelé....ez norm.?
2 napja 36,00-on stagnálok,előtte 36,7 volt.
Vagy majd ezután ugrik fel hirtelen vagy mi??? :roll: :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Jó reggelt!!!!!!

Süt a nap, nagyon szép idő van, én meg itthon kuksizok, mert egyre inkább beteg leszek... na és persze apa dolgozik.... :evil:

babszika

Panda lesz a te embered Betty!
Ő a szakember :lol:

babszika

Sziasztok!
Remélme mindenki kellemesen tölti ezt a gyönyörű napocskás hétvégét!!!!

Nálunk húsvéti nagytakarítás....gondolom estére izomláz lesz.

Kamilla:remélem ma is jókedved van,főleg a soppingolástól!

Pandácska: Én így képzellek el Téged 2-3 év múlva:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kép
vedresandi

Szia Babszika!
Igen,gondolom ő tud majd ebben segíteni...remélem :roll:

Különben én is így vagyok,párom dolgozik,én meg ilyen napsütésben itthon kukulok egyedül :(

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszika: Ha gondolod, szívesen várlak segíteni...ketten hamarabb megcsináljuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty: Pandus ebben nagyon penge.
Én úgy tudom,hogy most lefelé kell mennie,és majd ezután fog megugrani a hőd.
vedresandi

Akkor most egyenlőre mi is stagnáljunk,vagy essünk egymásnak már ma Andi?? :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Andi!
Rendben, akkor átugrom hozzád.... Vársz vmi reggelivel??.... bocsi, vmi ebéddel kellene (idő szerint), de én még nem ettem... :?
Nem is tudom, h közel vagy-e? Melyik ker-ben lax? (ha nem titok)

Betty!
Te is átugorhatsz.... Csapunk vmi csajos bulit. :lol:

babszika

Betty: iszapbírkózásra gondoltál??? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszika: XV.ker.
Persze, csinálok valami eszikét,akkor könnyeben megy.Van házipálesz, sztem segíteni fog :!: :lol: :lol: :lol:

Betty: van hely bőven :lol: :lol: :lol: gyere Te is :lol: :lol:
vedresandi

Akkor Te tényleg közel vagy hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a XVI-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Háááát??!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Inkább pirospacsi??? :lol: :lol: :lol:
Csajok,nem gondoltam volna,hogy ennyi agyi fáradságot vesz igénybe egy gyerek megcsinálása :wink:
Mikor,hogyan,merre,meddig.....stb.....És persze eredmények nélkül......de nem szabad feladni....SOHA!!!

betty615

Sajna ti túl messze vagytok hozzám.....de mennék én ne félj!!!!
Ha most elindulnék,talán 15:00 órára oda is érnék :lol: :lol: :lol:

betty615

Ezen már én is agyaltam Betty!
Sőt, azon is, h talán jobb lenne leállni az orvosi segítségről.... Aztán majd csak összejön.... vagy nem :? :(

babszika

Nekem annyit mondott a dokim,ha fél évig nem jön össze,forduljak hozzá....és ezzel kész,el van intézve :?
Szedjem a folsavat,és ennyi.
Te folyamatosan jársz hozzá Babszika?

betty615

Ha azt folyamatosnak lehet nevezni, h minden hónapban, mikor megjön, akkor felkeresem, megnéz UH-gal, felírja a Clostit, majd tüsző-néző UH és repi szuri.... akkor igen, folyamatos.
Most lesz a 3., utsó Clostis hónap.... most sikerülnie kell... de ha mégsem, akkor nagyon erősen gondolkodom, h egy időre szüneteltetjük a "témát".... bár, azért végighallgatom, h a dokim mit javasol.

babszika

Kriszta,
Nekem nem kell 6 inszem mert indokolt a lombik. Így csak 3 volt.

Betty,
Ovuláció elött hiretelen leesik aztán meg fel megy. Lehet egy egy korai ovuláció abban az esetben ha 1-2 napon belül bemelegedsz. Ha nem és csak így maradsz akkor nem tudom kihültél valamiért.

Andi,
:D
Vendég

Pandácska,és aznap legyünk együtt,mikor hirtelen felmegy,vagy még most,mikor lent van?
Azért nem vagyunk minden nap,hogy a páromnak is legyen ideje termelni.
Ezt a doki mondta,hogy minden nap nem jó.

betty615

Betty,
Hát amikor lent van akkor kell mert amikor fent van az már a progis idő és a spermának is idő kell míg oda ér.
Vendég

Ja?! És ilyen enyhébb menstruációs féle görcsöket érzek néha,és mintha a jobb combom fent,mintha kicsit "görcsölgetne".

betty615

Betty!!!!
Most mondanám, h sipirc apára..... de közben rájöttem, h "szingli" vagy te is.... :?

babszika

A repedés járhat enyhe fájdalommal kellemetlen érzéssel az alhasban. Váladékodat nem szoktad vizsgálni?
Vendég

HÁT?MOST MONDJÁTOK MEG HOVÁ ROHANJAK HIRTELEN??? :? :? :?
Remélem este még nem késő...
Vagy menjek el a munkahelyére és ugorja ráááááááá???????? :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

De,Pandácska,minden szoktam.
Jelen pillanat bőséges váladék,de még fehérkés,viszon nyújtható,a méhszájam pedig fent van,és puha!! Minden adott,csak Apa nincs :? :? :?

betty615

Sztem az a legjobb, ha megleped!!!! :lol: :lol:

babszika

Betty,
Akkor ha fehérkés lehet hogy holnap lesz a nagy nap tehát jó ha ma este vagytok együtt vagy holnap. Szerintem ma este a tuti időpont.
Vendég

Akkor nem késtek le semmiről akkor sem ha ma van.
Vendég

Most mértem egy hőt,bár ez ilyenkor mit sem ér,de 36,7.
A Reggeli 36,00-hoz képest magas.

betty615

Na jó,akkor ma este projekt lesz :wink:
És köszönöm csajszik a sok segítséget!!
Már biztos az őrületbe kergetlek benneteket a sok hülye kérdéseimmel :lol: :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?