Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cukker!

Én is Óriási Gratula kis ügyes Adrinak! :)

Mi már most is nagyon sokat játszóterezünk. :)

Egyszerüen lemegyünk az udvarra és "homokozik" Boti. Nagyon tetszik neki és a többi babát is szereti nézegetni. a másik fő KEDVENC a hintázás! Annyira ügyin kapaszkodik és a végtelenségig elhintázna, soha nem akar kiszállni. :D
Így van el a legjobban.

Nálunk szerencsére teljesen tiszta az udvar, mivel zárt és "kertész" is van. kutya, macska pedig tilos!

Anyukákkal sincs semmi bajom :) aranyosak. de azért hétvégén jólesik a saját baráti társaság. :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Köszi mindenkinek, nekem is az alvós kép tetszik a legjobban, talán, mert olyan ritka, hogy mind a három egyszerre alszik :wink: .

Ser,
miért kellett a bőrgyógyászatra rohangálnod, remélem nincs baj.

Cukker,
te is szoktál honfoglalózni? Nekem uaz. a nevem ott is mint itt :), egyszer talán összefutunk. Gratula a járáshoz!

Nana,
örülök, hogy rendbe jöttetek egészségileg. Tudom, hogy még messze van, de gondolkodtatok már, hová viszitek Danit suliba?

Roz,
nagyon édesek a gyerekek. Hát a reggeli buszozás miatt nem irigyellek. De Te olyan ügyes vagy, biztos megoldod! A munka viszont nagyon jól hangzik, a kötetlenség nagy kincs a gyerekek mellett.

Lina,
régen jelentkeztél, remélem javul kicsi hős Lili! Küldöm az energiát! ++++++
balim

Nana, gondolkodtok még házvásárlásban?

Balim, nincs nincs, régi dolog, nem húzhattam tovább.

Cukker, értem, erre gondoltam,mikor olyan hevesen tiltakoztál, sajnálom....

Kép
seriff

cukker
az az Én neven sima jozica csak már tibor használja :) ha játszol vele játszol :) arra már nincs időm
pedig nagyon szertem meg jojáték.hu.-t is ...

balim
te is jobban bízol bennem mint Én magamban Én már látom magam előtt ahoyg húzom magam után a srácokat 2 cipelek egy bőg amiért nem cipelem lekésük a buszt és szakad rólam a víz .... :D :lol: :? :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser,
akkor jó :)

Roz,
én akkor is csodállak, nekem néha az is elég mire a három gyereket felöltöztetem és kivergődünk a kocsiig, bezsákolom, bekötöm őket. Közben a fiúk háromszor összevesznek, Eszter meg visít :evil: . Annyira várom már, hogy jó idő legyen, ne kelljen ennyi cucc. A másik halálom, mikor úszni viszem őket, igaz, hogy a két fiú levetkőzik magától, de azt csak remélem, hogy mindenüket berakják a szekrénybe, én meg kint próbálom visszafogni Esztert, aki minden hisztit bevet, hogy bejusson az öltözőbe.
Most meg mennem kell Marciért fél egyre, Eszter persze alszik, fel kell ébresztenem :( :( :(.
balim

Roz, fú, de nem irigyellek.....úgy elképzeltem én is a 3gyerekkel való buszozásodat..... :( Szegénykém. Én nem szólhatok tényleg semmit......

Pille, egyáltalán nem titkos, 160 ezer forint volt a játszótér. Majd lefényképezem, ha érdekel. :wink:

Dóra, hétfőn megyek megint dokihoz, azért ilyen gyorsan, mert picike volt nagyon, és ráakar nézni megint, hogy szépen fejlődik-e.

Ser, nem mentegetőztem.... :roll:

Cukker, gratulálok én is! :)

Én benne lennék szerdán egy teázásban! :) Többiek?

Azt hiszem megint lányunk lesz..... :roll: :lol: Ugyanazokat kívánom, mint Zsófinál. A sós, sós, sós dolgokat. Tejfölös....ma például, MOST tojásos nokedlit ennék. Gyorsan csinálok is, míg Zsófi alszik. :)

Lina, mi újság?

Bea, éjszaka?
birolili

Sziasztok!

előszöris köszi a menyasszonyos bókokat :D !!!

Pille:
Bélmargomama :lol: :lol: :lol: Nagyon jó!!!Írod ezeket a beszólásokat?Én igen,és olyan édesek!!!

Bea:
Nagyon jónak tűnik a reci!Szerintem jövőhéten én is kipróbálom,habár az élesztős dolgokban nemigazán vagyok otthon :oops:
Köhögés?

Lili:
Kislány?Úgy is érzed?Pedig kisfiút szeretnél, nem?Mintha azt írtad volna még múltkor :roll:

Hajni,(meg nem is tudom még ki kérdezte :oops: ):
Larit nem vittem dokihoz.Este nem volt magas a hőmérséklete,meg reggel se.remélem így is marad!!! :oops: Mondjuk nekem mindig péntek estére lesznek betegek.de csak pozítívan!Most nem!!!!
Várunk benneteket Annával!kíváncsi vagyok rá nagyon!!! :wink:
biztos jól kijönnek majd Mirivel!

Roz:
Cukik a gyerkőcök!Mirabel is folyton ilyeneket játszik:Szoptat,altat,sétáltat :lol:
Nem irigylem a reggeleiteket :( ,még én kettővel sem tudom ,hogy fogom csinálni :oops: Szerintem minden reggel elkésünk majd :? :oops: ,pedig útálok késni!
kazi

Hajny,
OK. Szerden nekem is jo elvileg, otre ott tudok lenni.

Lanyok,
Jovo heten nem megyunk ki az Arboretumba valamelyik du?

Ser,
Mar reg akartam kerdezni, hogy Hannanak nem pirosodik ki a bor ahol leragasztod? Nekem most kellett ket nap szunetet tartani, mert fajlalja amikor leveszem este , es piros marad a helye, meg ki is szarad. Pedig bekenem neki lefekves elott Eucerin krémmel.

Harom gyerekes anyukak. Minden tisztelet a tietek :lol: En neha a kettovel kifeszulok :lol: :roll: Meg mindig nem tudom melyik bölcsibe menjunk. (Ha egyaltalan felvesznek) Majus elejen kell jelentkezni, de dunsztom sincs mi lenne a jo :roll:
A Klapka bolcsiig masfel oraig tart eljutnia gyalog tolunk a szomszedomnak az enyemekkel egyidos gyerekevel (eggyel)...Kocsival pedig szinte lehetetlen ott parkolni...

Ser,
Te szoktad tudni hogy mizujs az Arboretumban. Hosszabb mar a nyitvatartasa, vagy meg mindig csak otig lehet maradni?
mvirag

Kazi, igazából midegy, hogy mi lesz. Azt írtam sztem, hogy Zsófi után jó lenne egy kisfiú, de midegy. :) :wink: "Az a lényeg, hogy egészséges legyen. :)"

Be, Te már érzed a mozgásokat? Én már azt várom. Megint. :) Mikor is lesz az első? :roll:
birolili

Köszi, hogy hiányoltok, itt vagyunk, csak tegnap Kecskeméten aludtunk. Reggel elhoztam a véreredményét Lilinek, fél 12-re mentünk a dokihoz, és most már itthon alszik.
Megkapta Lili az utolsó szuriját, de utána még hosszasan beszélgettünk a dokival.
E.coli tenyészett ki a vizeletéből 100000-nél nagyobb sejtszámban, tehát elég masszív hugyúti fertőzése van. A véreredményében is vannak jelentős eltérések, de az mind csak a gyulladás miatt.
Tovább lehet szájon át szedhető antibigyóval kezelni, főleg, hogy spórolásból az ÁNTSZ már csak 3 dologra nézi meg a bacit, hogy mire érzékeny, és pont a szurira nem is nézte. A doki meg jól leszidta őket, hogy így tök jó, csak gyerekgyógyászatban ennél nagyobb választékra lenne szükség, mert a 3-ból egyet három gyerekből 2,5 kihány (ezt ő mondta így :D ), van amire allergiásak, és ugye nem 5 napig kell kapniuk, mint a felnőtteknek, hanem akár hónapokig, közben érdemes váltani... Na mindegy, pont amit írni akart neki, arra nézték.
A legjobb, hogy a doki felesége mára van kiírva szülni, tehát két hétig nem lesz. Igaz mondtam neki, hogy ilyenkor otthon a helye, és a többit mi megoldjuk, de jobb lett volna, ha van. Felírta egy cetlire, amit az ÁNTSZ mondott, ellátott gyógyszerrel, de ha még hétfőn is lázas Lili menni kell a helyettesítőhöz (na én őt nagyon nem csípem!!!), vagy ha nem eszi a gyógyszert, vagy kihányja.
Ha minden ok, nem kell kórházba mennünk, vagyis majd csak kicsit később max. 1-2 napra. Akar neki vese UH-t csináltatni, és valami vesefestést is, azt meg csak kórházban lehet.
Megbeszéltük, hogy tényleg a szülő lakhelye számít, de ha apa lajosmizsei, akkor lehet Kecskemét, én meg mondtam, hogy pont azt nem szeretném, az enyém Pest, ráadásul apa ott dolgozik, jó lesz nekünk a Heim Pál. Szinte örült is a doki, meg azt is mondta, hogy Szegedre is küldheti, ahova majd mi akarjuk.
Na röviden ennyi, két hét múlva kell visszamenni.
Amúgy olyan rendes volt, elkérte a telefonszámomat, hogy majd egy nyugodtabb pillanatában érdeklődik, hogy hogy van Lili (hát egy újszülött mellett nyugodt pillanat...optimista! :D )

Cukker,
gratula Adri járásához! Minonak amúgy kivették a manduláját, én kedden találkoztam vele, egészen jól viseli, kicsit fájdogált neki, de jól van.

Dóra,
fél 9 fele mi is a kórházban voltunk, ott vártunk Lilivel vérvételre. Jártál a betegkapunál is, vagy ott nem? Mondjuk akkor találkoztunk volna.
Hú, most hogy a doki is mondta, hogy szül a felesége, rám is úgy rámjött a babázhatnék... bár most Lili gyógyuljon meg előbb.

Balim,
köszi az energiát!!! Most a láztalanságnak kell szurkolni!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Virág, semmiképp se május elején,hanem az első munkanapon kell beíratkozni! Komolyan,felhívtam a Lánchíd u-i bölcsi vezetőjét,és Ő mondta(Ő a városi főbölcsisasszony), h bár egy hónap van megadva a beíratkozásra,gyakorlatilag az első napon elfogynak a helyek...
De kiszárad, olykor kipirosodik,sőt néha seb is szokott lenni, Hanna úúúútálja ha kenegetem az arcát(vagy bármilyét a popóján kívül)....elastopadot használtok? Van vmi újabb, de csak pár mintát kaptunk, és azt is mind a babákra pocsékoltuk :roll: :oops: (o-betűs)
Arborétumot egyenlőre paszolom, de megkérdezem majd egy abrátnőmet, Ők voltak múlt héten, hátha tudja.Vagy Syget,ők is nemrég voltak.

Lina,megkérdem majd egy barátnőmet,a Heim Pál-os gyerekurológusról!! Szólj rám,ha aktuális lesz!

Kép
seriff

Balim
:D :( ez is jól hangzik :( na mindegy majd csak megoldódik ez is ... jaj ez a öltözés ne is mond... Niki olynakor mindig kisbaba mikor megyünk érte tegnap mivel Áki nem aludt, mert szemészeten voltunk a városba befellé jövet elaludt a kocsiban, csak nem hagyhatta, becipeltem az oviba de Ő csak aludt, aludt lefektetem a padra, csuszott mászotta a hasán kereste a puha párnát, persze nikit közben öltöztetni ADri meg addig már körbejárta az össze csoportszobát... Áki meg olyan sirva ébredt fel hoyg fél ovoda összeszaladt ... :roll: de hazafelé legalább haladtunk... csak meg kell állni minden kavicsnak ez a halálom :D meg összes virágot le kell szedni, meg az összes bácsinak köszönni kell hoyg viszont látásra :roll: :lol: meg az össze lépcsön fel és le kell szaladni az összea oszlopot meg kell fogni és forgni egyett körülötte ... és ,még sorolhatnám ja és persze a zebrán csak fehérre lépve átmenni .... :roll: :lol: :lol:

kazi
ettől késéstől én is tartok nagyon uutálok késni mindig mi érünk oda elsőnek mindne hova ha rajtam múlik

lili
én másodiknál hamarbb éreztem mozgást már 17 hét körül akko rmár tudja az ember mit is kell figyelni .Ajátszó szerintem tök jó áron volt én azt hittem ezek drágábbak ha lesz időd raksz egy képet :) köszi :)

cukker
neked akartam irni Ákit meg a csajok rontják el állandóan felkötötték idáig a haját (erről már tettem hogy ne tudják :D ) meg szoknyát huznak rá :D

virág
a klapkán már nem is lenne hely szerintem a 37 helyre 69 jelentkező vab csak eddig !!! MA beszéltem a vezetővel ... :? van még az árpád városban is egy böli bár zat nem ismerem meg a reil g. utca mögött van egy most hirtelen ez jutott eszembe .Remélem összejön a melód :) drukkolok :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Dóra,
szerintem nem fáj Lilinek a pisilés, akkor szerintem többször sírna napközben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj na éppen ezt mondtam:
Lari felébredt és nagyon csillogott a szeme,megmértem:38,9 :cry: :oops:
Most mi a frászt csináljak?Délig volt a dokink :evil: :? :cry:
Amúgy semmi tünete nincs,remélem nem jutunk Lináék sorsára :oops:
kazi

Kazi,
hát remélem nem!!! De amúgy azt mondta a doki, hogy ez pelenkás kislányoknál nem ritka dolog. Max. van akinek makacsabb, van, akinek kevésbé. Lilié a makacsabb fajta, de még otthon kezelhető egyenlőre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na az elejét elolvastam...
írok is gyorsan mert Boti panaszkodik...mindjárt sírás lesz.

Balim,
Igen szoktunk rajta gondolkodni, de egyenlőre nagyon tanácstalanok vagyunk.

Ti hová is jártok?

Seriff
Igen. csak semmi időnk a keresésre (na meg elég szép kis összeg hiányzik is az olyan házak esetében, ami tetszene)
Tudsz valamit? :wink: :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,nem csak eszembe jutott....nem is válaszoltál az emailere(nem szemrehányás volt :wink: )

Kazi, remélem nem! Mióta tart?

Kép
seriff

Seriff
de nyugodtan szemre is hányhatsz :) :( :) J o g o s!
Ide gyorsan beírni egy-két sort, nem sok időt vesz le, bár sokszor napokon keresztül még ez sem jön össze...na de mail íráshoz idő kell! :D mármint nekem...sok a mondanivalóm :D de lehet inkább majd tényleg beugrok hozzátok :wink: 1 hete beköltöztek az unokatesomék a mögöttetek lévő utcába.

Na meg hát a szerda-csüt leszámítva, még nagyobbik ördögfióka is itthon tanyázik(ot) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, gyere csak, vasárnap nem jó, de amúgy bármikor. Hová költöztek? A TAvirózsa u-ba?

Kép
seriff

SEriff
fogalmam sincs. :oops: az utca nevéről. Pizzériánál be, aztán balra és rögtön jobbra (ezen a sarkon kis park készülődik)

Hannácska már milyen közel hajózik a 2-eshez. :D :D

Ugye nem az Arborétumot passzolod, csak a nyitvatartást? :wink: :lol:

Tényleg esetleg tudod hogy a turi, amit említettél, meddig van nyitva?

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek találkoztunk Cukkerékkel. :)
Adri annyira édes volt. :) még a kavicsát is nekem adta volna. :)
és gyönyörű!!! :D

Olyan bájosan, igazi kislányosan néz. :)

Annyira szeretnék egy kislányt is!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nagyon jó volt a mai randi édes 6-osban 8) :lol: .Kicsit lefáradtam,de ennyi kell.Szoknom kell a nyügiket meg a szökéseket,ha sirnak,hogy valami kell. :lol:

Erszényes-mostmár ideje,hogy ti is bejöjjetek a városba!

Thymi-örülök,hogy végre személyesen is megismerhettük egymást.Tegyél fel egy pár képet a randinkról. :wink: Köszi

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser:
Hát szerdán-vagy csütörtökön volt először hőemelkedése.Aztán semmi-aztán megint.Fél óránként is képes változni.nemtudom mi lehet :? hülye voltam,hogy nem vittem el a dokihoz,már bánom.De utólag sajna könnyű okosnak lennem.Laborba mondjuk úgysem tudott volna már ma küldeni.
kazi

Kazi,
a hőemelkedés talán még nem annyira gáz, Lili rögtön 39 felettivel kezdte, és tartósan annyi is volt. Persze mikor, szombaton...., az volt a legnagyobb baj, hogy előtte kapott védőoltást, és az ügyeleten is, meg a Madarászban is arra gyanakodtak, egyedül a gyerekorvos mondta, hogy vírus is lehet, de pisit nézzünk mindenképpen. Addigra viszont eltelt öt nap!!! Hétfőn ugye már annyi volt a reggeli pisilésnek, kedden Pest előtt nem jött össze, maradt a szerda.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni
Nagyon szeretnélek én is most már megismerni, de a teázás így hóvégén….píz nista, szóval nem biztos h menni fog, hacsak valamilyen csoda folytán nem kapunk fizut…

Hol van ez a Hangár? Már csak h tudjam hova nem kell menni…

Timci
Én is örülök az ismeretségnek :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes
Hazajöttünk és GYopi dettó Janika lett. 6-kor nem bírta, bealudt, most meg nem találja a helyét... csak sír sír sír. Na ilyenkor nem sajnálom h nem vagyok újra terhes...
Amúgy mi újság??????

Kép
Kép
Kép
thymi

Bea, ez nagyon-nagyon finom!!!! Bezabáltunk teljesen, azt hisszem ugrálni fognak a kanpocák a hasunkon éjjel!

Kazi, hátha mégsem az a baj! Most hogy van?
Hidd el,nem kell nagy dagasztás ehhez a kenyérlángoshoz,próbáld ki!

Nana,nem-nem,és most már a nyitvatartás is megvan, este 7-ig! Tudom melyik utca az. De a nevét én sem.

Kép
seriff

Timci
Kép
Kép
Kép
Nem a legjobbak...mindig belemozdulnak v kifutnak a képből :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!
Köszönjük a sok együttérzést,az éjszakánk sokkal jobb volt,mint az előző,de még köhögött.Viszont voltunk ma doktornéninél és azt mondta,hogy a torka már oké,elmúlt a gyulladás,így szerinte operálható.Remélem addig már semmi nem jön közbe.Még az orra folyik kicsit,de már talán javul.(nem merem elkiabálni)

Ser örülök,hogy ízlett. :D

Kazi tényleg nem kell hozzá nagy konyhai hókusz-pókusz.Egyszerű elkészíteni. :wink: Remélem Lari nem betegszik le. :(

Thymi édes a leányzó.Mekkora nagy őzike szemei vannak!gyönyörű. :D

Lili néha talán érzek már valamit,de még nem mernék rá megesküdni,hogy a babócát érzem.

KépKép
KépKép
sbea

Ser:
Most meg még hőemelkedése sincs!Nem értem mi lehet ez :?
A lángost jövőhéten megcsinálom!!! :wink:

ThYmi:
Jók lettek a képek!Ismerős,hogy mindig kilépnek,elmozdulnak :lol: Minél több a gyerek,annál nehezebb :lol:
kazi

Bea:
Szerintem az őzike szemű az Erszényes Janikája :lol: :lol: :lol: ,de tényleg cuki!
kazi

sbea-Az őzike szemű kisbaba,az kisfiu :lol: és Ági kisfia(Erszényesé),de nem gondd,hogy kislánynak nézted. :wink: Szerintem nem fog megharagudni.

Thymi-köszi,h.tettél föl képeket.Nagyon jol sikerültek. :lol:

Erszényes
-na mizus?Türelmetlenül várom a válaszodat,tudod,hogy mivel kapcsolatban. 8)

Hajny-köszi neked is a képeket,nagyon hejesek. :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét! :wink:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina, Lili hogy van?Láz?

Kazi, Lari?
Figyi,én egyik kezemmel telefonáltam, a másikkal dagasztottam :oops: :shock: ...

Bea, legközelebb ebédre eszünk ilyet :lol: ,egész éjjel szomjas voltam. Lillakirálylány?

Roz, nagyon helyesek a képek! (tegnap elfelejtettem....)

Az Arborétum gyönyörű, sok-sok virág nyílik, lehet,h délután kimegyünk.....

Kép
seriff

Ser, aki profi, az profi. :D :lol: 8)
birolili

Nagyon jók a képek! Janának tényleg hatalmas őzike szemei vannak. :) És klassz az a hatalmas tér a lakásban.

Nana

Jaj, majd elolvadtam azon, amiket írtál. Köszi. A fiúk is csoda helyesek. Csak úgy láttam, mintha Botinak nem lett volna túl jó kedve, vagy csak álmos lehetett? Örül neki nagyon mikor Dani otthon van? Gondolom igen. Nálunk akkor sokkal jobb a hangulat, ha Bence a közelében van.
És persze van kedves társaság is itt a közelben. Főleg a szomszédasszony. :)

Lina

Lili hogy van?

Timi

Nekem is spórolnom kell, de a teázás nem olyan drága ám. Egy kancsó megfelezve 300 körül jön ki. Nekem elég, lényeg, hogy társaságban legyek.

Reggel korán ébredtem és nem tudtam visszaaludni. Az járt az eszemben, hogy milyen nehéz és nyűgös a gyerekekt oviba, bölibe vinni, aztán meg rohanás a munkába. De ez miért csak az anya gondja lenne?Van nekik apjuk is.

Amúgy fel van adva itthon a lecke. Apától elvették az osztályvezetői megbízatást (megszűnik a központ) ami sok mínusz forinttal jár jövő hónaptól. Még a net lemondásán is gondolkozom.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Seriff, Cukker
az a baj, hogy még mindig lázasodik Lili. A gyógyszert szépen bevette reggel, remélem már használ majd. Valószínű azért a szuri is hatott, csak arra pont nem nézték a tenyésztést. A mostani gyógyszerre igen. A doki szerint egy-két napon belül most már muszáj lenne leláztalanodnia, főleg, hogy már a lázcsillapítókat sem lehet ilyen sokáig adni. Ha hétfőn is lázas, akkor vissza kell menni, de csak helyettesítés van. Az az ürge olyan link, ránézésre gyógyít, máskor az ügyeleten telefonba akarta elmondani az asszisztensnek, hogy milyen szurit adjon Lilinek. Látatlanban...én meg nem engedtem, tolja oda a képét, ha már egyszer ügyeletes. Na csak attól félek, hogy amilyen, még kórházba küldene...szóval azon gondolkodom, hogy ha kell, inkább kifizetek valakit magánban Kecskeméten. Na de reméljük nem kell majd. De ez a két hét olyan hosszúnak tűnik most, még nincs a mi dokink... :(

Azt szeretném kérdezni, hogy hogy érdemes elkezdeni a bilire szoktatást? Tudom, még elég kicsi hozzá Lili, nem is a szobatisztaságot szeretném, csak ha kell, megüljön a bilin egy pisilés erejéig. Most sokkal egyszerűbb lenne, gondolom 1000-szer nézik majd az elkövetkezendőkben neki a vizeletét. Ez a zacskózás a rémálmom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Ser:
Lari éjszaka és reggel is láztalan volt! :oops:
Kicsit folyik az orra.Ennek is örülök,hátha csak 1kis nátha,nem húgyuti :?
Ma már jobban is néz ki, tegnap egy kicsit mulyácska volt.Remélem
ennyi volt!

Hát te tényleg tudsz valamit(a lángossal kapcsolatban) :wink:

Lina:
Nem lenne jó ,ha a puncikitörlés után tiszta pelusba steril vattát tennél?sűrűn néznéd és ha pisilt gyorsan belecsavarnád a zacsiba?Őt bizti nem viselné meg annyira!
kazi

Kazi,
ez elég macerásnak tűnik, meg szerintem ha már csavargatom, nem nagyon maradna steril. A vattából is ez-az belekerülhet. Ha ketten vagyunk itthon a férjemmel, akkor nem annyira gáz, mert ő lefogja Lilit, én meg ragasztok, de egyedül kínszenvedés, mindig kiforog. De viszont ha sikerül, a nagy üvöltésbe úgyis belepisil.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
Mi is az elastopadot hasznaljuk. Hat koszi, akkor ugy tunik ez vele jar :cry: Asszem azert megiscsak elviszem en valami jo gyerekszemeszhez, megprobalom kideriteni ki most a "spiler" Mo-n.
Bolcsi: Tudom. Majus 2-an adjak kia lapokat, es legjobb ha harmadikan mar vissza is viszed.

Roz,
Most mar en is kertem protekciot :oops: :oops: Ugy tunik nem megy maskepp.

Thymi,
Jo lehetett a minibabatali :lol:
mvirag

virág
kalapka utcai bölibe április 28. lesz nyilt nap nézettek be oda szerintem érdemes ... vagy ismeritek már ? Mi ugyan ismerjük de bemegyünk Áki had szokja :)

lina
szegény kicsi lány :( de remélem azért mergszúszát kórház nélkül ...

bea
de jó hogy jobban van Lillácska nagyon szorítok nektek hétfőre .. Mikorral kell menetek ? kb hány napig lesztek bent ? Hétfőn egyből műtik vagy az csak a felvétel napja?

seriff
hmmm.... albarétum de jóóó ötlet :) Mi szerintem holnap megyünk ki

Kazi
Lari hogy vagy ?

cukker
nagyon sajnálom apa munkahelyét :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Gyönyörű az idő, mi is csavarogtunk ma, voltunk játszón is Jana virágot szedett, olyan édi volt! :wink: :D :D

kazi: jobbulást Larinak!!

Timci: mi is jól éreztük magunkat! :wink:

thymi: tök jó h tettél fel képeket, sztem egész jók lettek!! :wink:
Nagyon jól érzetük magunkat, csak Jana ne lett volna olyan nyügi...., aztán mikor apa hazajött onnantól teljesen nyugis, jókedvű volt, lehet h az én izgalmamat vette át tényleg... :roll: :oops: :D Ja és sztem lehet h Gyopi is tőlünk vette át.....
:roll:

Hehe, nekem lett igazam csajok!! :lol: :lol: és most tényleg le is került a téma a napirendről, más terveink vannak apával mostanság, utazás, szórakozás stb... :wink: :lol: :lol:
Ez most kellett is h tudjam készen állok e már, és már tudom még nem!!!

hajny: benne lennénk taliban! Hétfő?? :wink: :D

Cukker: sajnálom az állást...:(, én nem lennék meg net nélkül, sok mindenre lehet használni...

Pille: engem sem nagyon hagy írni Jana, akkor tudok ha apa lefoglalja... :roll: :)
Járás hogy megy Orsinak? Jana nagyon begyorsult, esik-kel, most épp tele van sérülésekkel.... :roll:

KépKép

KépKép
erszényes

Húú Lina nagyon nehéz lehet ez a pisigyűjtés.... :roll: :( , azért remélem mihamarabb teljesen jól lesz Lili!!

kazi: jobbulást Larinak!! Hogy van??

KépKép

KépKép
erszényes

lina
azt akartam irni neked a hogy maga a hajlam 15 hó és 2 éves kor között van a bilizésre :) szerintem nyugodtan probálkozhatsz :) csak türelem és sok sok takaritással jár ... :D :D :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Végre,van net,van egy kis idöm is.Állandóan megyek valahová,most növéremneksegítettem pár napot,kicsit bevérzett,és szigorú fekvésre volt ítélve.Én bevásároltam neki,föztem keveset,rendrakás,ilyesmi.Meg az otthoni teendök,gyerek,munka.Hát fárasztó.

Erszényes
a hétfö sajna nem jó,kedden dolgozom,szerda jó lenne.Hmm?Jó így?Este meg tea ház? :wink: :lol:

Timci,rakom a képet. :) Bocsinka,nem felejtettem ám el.
Anna bontja,tetszik neki naon.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 025.09.jpg[/img]

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Egy lemaradt

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi
még nem tom mikor lesz,de összefutunk.Jók a képek,naon szép a kislányod.

Lili
én Annámat 16 hetes terhesen éreztem elöször mozogni.A második terhességnél azt mondták ismeröseim hogy elöbb lehet érezni mint az elsönél.Majd kiderül.Remélem jól vagy.

Bea
gondolok rátok hétfön,lesz mütét?Bár ne kellene sosem.

Dora
neked vannak rosszullétek?

Lina
hátha mostmár hat a gyógyszer,nincs rosszabb mint egy lázas gyerek.Sajnálom. :(

Virág
remélem összejön most már a teázás,nem leszek beteg meg ilyesmi.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Megfejtettem GYopi nyűgjét....
Ma délután vettem észre h már nem 4, hanem 5 foga van. Sztem rögtön a 4. után jött....

Teázást még nem tudom, anyósom délutános, Apa meg még nem hozta haza az áprilisi beosztását...

Cukker
Nem a 300 Ft miatt mondtam, hanem tök üres a kocsiban a tank...

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajny: édi Anna képeken! Milyen átszelleműlten bontogatja a csomiját... :wink: :lol: :lol:
Napközben (szerdán) nem jó a tali mert anyukám kijön hozzánk és akkor tudok csomagolni, amúgy Jana nem hagyná és tuti itthon maradna valami... :roll: :lol:
Szerdán hánykor lenne a teázás?? Én olyan 7- fél 8 körülig ráérek, este korán fekszünk mert hajnalban kelés...
Ott teáznánk ahol a multkor??

Tényleg ki jönne teázni?? :lol:

KépKép
erszényes

thymi: gratula az 5. fogacskához!!! Jól belehúzott Gyopi! :shock: :D :D
ha szerdán én megyek teázni, akkor természetesen felveszlek és haza is viszlek! :wink: :D :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Kihagytam 3 napot és alig győztelek visszaolvasni titeket!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, Nándi ténylkeg nagyon beindult, sokat sétálunk kézenfogva az utcában és az udvaron, de egydül is megy, egyre bátrabb! :D :D :D

Cukker
Nektek is gratulálok a járáshoz :D , sajnálva olvasom, hogy a férjed állása változik :( , remélem nem csökken drasztikusan a pénzetek!

Lili
Nagyon jó volt találkozni veletek! Nándi szuperul érezte magát! Mennyit ment! Zsófi egy valódi kis tündér! Örült a hintának?
Nándinak ma apa felszerelte a hintát, alig akart kiszállni belőle! Nagyon élvezte, de csak akkor ha magasra löktem!!!

Dettus
Nem gond, ha délután tudtok jönni, csak 1-2 órát tudjatok maradni, mert annyira gyorsan elszalad az idő!

Lina
Szörnyű ez a fertőzés!!! :( Láz?
Jobbulást!

Thymi
A fogacskához gratula Gyopinak!

Hajni
Anna aranyos a képeken! Mikor jöttök el hozzánk?

Balim
A te képeid is szuperek! Nem lehet könnyű 3 gyerekkel! Elgondolkodtam, hogy mi Nándival is milyen nehezen indulunk el! Neked már lehet tapasztalatod, hogy mit kell összecsomagolni!

KépKép
kattic

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?