Új privát üzeneted érkezett!

Pille, Veletk minden oks? Olyan rég írtál!

Kép
seriff

Virag
Nem akarlak megijeszteni, de nekünk is úgy tűnt (2 napig) hogy 1 nap alatt le is zajlott Botin és minden ok. A 4. nap meg nagyon rosszul lett. :( de NE ÍGY legyen Nálatok! :)

Lina,
Pici babakorától tudjuk hogy egy HŐS Lili. :) Mindig annyira ügyesen viselt minden megprobáltatást. Reméljük gyorsan rendbejön. Szorítok!!!

KépKép
KépKép
nana09

SEriff,
Elolvasod az előző oldal utolsó általam írt hsz-ét? :D

Köszi JOBBAN van ördögfióka. :) bár hasmenés még van, de már kevesebb és még a pocija is fáj, ami miatt nagyon dühöng, szenved. :( Olyan mint egy mérges kis gorilla :D :D :D de komolyan! :D

Ja és hosszú napok óta ma először sikerült végre megnevetetnem. :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)
most jöttünk meg a szemészetről ... megkaptuk a cseppeket 1 hónap múlva megyünk és adrika is szemüveges lesz ... még megprobálok a dokinővel beszélni hogy nem e lehetne tapasszal vagy lekötéssel ... vagy valahoyg másként nem tudom még, annyira tudom, hoyg kiváltjuk megint a szemüveget mint anno niknél 22 ezerért és fel sem veszi majd adrika.. tudom hozzá állás meg szülői szigor...

nana
jobban bízol bennem mint Én saját magamban :) aranyos avgy hoyg úgy gondolod hogy bennem megbízhatsz :) remélem sikerül összehoznunk a tortát :)

lili
szerintem is nagyon ügyik vagytok :)

mennem kell sütit sütni a gyermekeimnek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

kazi

:) láttalak ma egy esküvői kiadványban :) nagyon szép menyasszony voltál :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser igazából én sem tudom miért az antibigyó.Annyit mondott mikor ott voltunk,hogy csináljunk egy penicillin ernyőzést :?: de hogy ez mi??? :shock: Azt mondta ezt azért,hogy hamarabb meggyógyuljon a műtétre,és nehogy lentebb menjen a fertőzés.És írt fel antibigyót. :( Egyszer már ment a hasa Lillának az AB-tól,remélem most is az a bűnös.
Kecsónéék jól vannak.Ott is meg volt fázva a két kissebbik.

Roz szemüveg :(

Nana örülök,hogy jobban vagytok (kopp-kopp)

KépKép
KépKép
sbea

:lol: köszi lányok :lol: az én drágám egy kis angyalbőrbe bújtatott ördög :lol: szívesen kölcsönadom. Ki kéri? :lol:

Bea
Tuti az antibigyó a bűnös. Gyopi mindig fosik tök mind1 h mit kap.

Ser
Még nem volt keresztelő.

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana, olvastam, a szülinapja van májusban, ezért a névnapját tegnap tartottuk...Örülök, h jobban vagytok és végre megnevetteted Botit!

Roz, hát nem tudom, azért a tapasz sem egy leányálom, minden reggel harcolni....nekünk szerencsék van, azt mondják általában nem tűrik ilyen jól a gyerekek. Ezt is letépheti,és akkor kezdődhet előlről, persze biztosan olcsóbb,mint a szemüveg, na de egy bizonyos fokú fénytörési hibát már nem elég ezzel korrigálni, kevés.

Bea, értem, vagyis nem :) .

Thymi, ilyen angyal-ördög nálunk is lakik, az Apukája mondja is mindig,ha vki vendégségbe jön,és el szeretné vinni, h "csak nyugodtan, úgyis visszahozzátok pár óra múlva'"..... :lol:

Kép
seriff

Balim

Nagyon jók a képek. Kidőlt a banda. :)

Thimi

Hallottam a kis talitokról Ágival és Janával. :) Csodaszép Gyopár, de ezt már írtam.

Nagyon zajlanak errefele az események, de sajna sok rossz. Ennyi betegeskedő kis manót. Nagyon sajnálom őket. Alig merem leírni babonából, hogy velünk minden okés. Kop-kop-kop.

Lina

Ettől a húgyúti fertőzéstől nagyon rettegek én is nehogy egyszer elkapja Adri. Pedig neki annyira jó az emésztése és naponta többször is ürít és nem is keményet. Szurkolok nagyon, hogy a szuri ne kelljen sokáig. És most is hős volt a lányod.

Ser

Hannácskának utólag boldog névnapot kívánok! (ha most tartjátok)
Talán te írtad az angol turit a Petőfi S. utcán. Hajnival és Ágival voltunk bent, nagyon jó cuccok voltak. Várjuk a fizit. :)

Nana

Nektek is jobbulást kívánok. Remélhetőleg kinövi a tejérzékenységet. Már nem jártok Nagykőrösre?

Bea

Látom Lilla is betegeskedik, de szerencsére a kedve jó.
És te, mint kismama hogy érzed magad? Csini vagy az iwives fotókon.

Kazi

Nem csodálom, hogy Roz látott téged egy fotóalbumban. Nagyon szép menyasszony voltál.

Hajni

Tesód remélem jól van meg Anna is. Endre mondta, hogy taknyos. Gondoltam rád ma délután, tankoltunk az Auchannál.

Még nem is voltam a Hangárban, de már nincs is kedvem hozzá.

Jaj, még nem is írtam. Kedden Adri elindult. Családi labdagurigatás közben apától-anyáig szaladgált. Szerdán azt hittem majd beindul, de még bátortalan. Viszont rengeteget sétál egy kezét fogva. Fiúk hatására rúgja a labdát és közben mondja, hogy gól. Meg fejel. :) Azért remélem csajos vonások is érvényre jutnak majd.
És egyszerre jön két felső rágó foga.

Andi
Kép
cukkker

Cuki, gratula Adrinak! Miért csajok is focizhatnak,nem!!!!!!???? És köszi a köszöntést Neked is.
Ugye jó a turi? :wink:

Tényleg Bea a Rákóczi u-n hol volt ez?

Kép
seriff

Ser, Cukker,
Hol van ez a turi pontosan, melyik részen?

Lina,
minket a vérkép alapján küldött be a háziorvos. Olyan rossz lett, hogy amint megkapta, már hívott is mobilon, hogy azonnal irány a kórház, pedig ő sem kórházpárti.
balim

Ser

Foci lánynak? Csak a testemen keresztül. :)

Balim

Petőfi S. utcán a fűrészfogasok alatt. És a gimi felőli vége fele egy belső bolt. De elég nagy betűkkel ki van írva, meg lehet találni. Én most magamnak vadászok vmi csinos divatos tavaszi kabátot. Amit nemcsak farmerhez lehet felvenni. Na itt voltak jók, de nagy méretben.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Hu, de sokat irtatok! :D

Hannanak boldog nevnapot! :D

Bea, koszi! :wink: Reggel azert megneztem a tablon is, utana mar tenyleg nem volt gond, hogy kit keressek.
Katinak is volt hasmenese az ab-tol.

Thymi, kicsi tunder a lanyod ebben a csini ruciban! :)

Lina :( nagyon drukkolok, hogy turheto eredmenyeket kapjatok. Annyira alattomos betegseg ez. :( Lili baba pedig tenyleg egy kis hos! Neki is faj a pisiles? Nekem szules utan volt hasonlo problemam, potyogtak a konnyeim kozben. Szegeny kicsi hus, ilyen picinek meg rosszabb lehet. :(

Cukker, Adri jarasahoz gratula! :) Nemsoka nagyobb sebessegre kapcsol! :wink:

Lili, klassz, hogy Zsofit sem viselte meg az elvallas a cicitol. :wink: Mikor kell menned kovetkezoleg orvoshoz?

Igy a vegere, hatha nem utatok el, leirom a mai delelottomet... :? Igazan maratonira sikerult a korhazi idotoltesem, kereken ot orat ucsorogtem, ketszer ot perc vizsgalatert. :evil: Fel kilencre ertem be, egy ora mulva elcsiptem a dokit, aki megmutatta, hol varakozzam tovabb. Hiaba voltam ott elsokent, harom 4d-s uh, ket vizsgalat utan kovetkeztem. Ekkor volt 11 ora. Majd meg varnom kellett rakszuresre, egy orakor sor is kerult ra. Fel kettokor indultam haza. A doki egyebkent tunemeny, baboca 9 mm es jol erzi magat. Vegul is ez a lenyeg! Szerencsere Kata is jol erezte magat a mamaeknal, bar ennyit meg sosem volt naluk. :roll:

MEgyek furdetni, aztan meg jovok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff
Nagyon szégyelem magam :oops: :oops: :oops: hogy ennyire félreolvastam soraid :cry: annyira kapkodok mindig és szeretnék minél többet elolvasni...de nem megy :(
A többiektől is sorry, ti vagytok az okosok :) én meg a .. :cry:

Na ez nem az én estém...Boti 1.5 órát üvöltöt egyhuzamba, úgy mint anno "rég". Borzalmas volt és fogalmunk sincs miért. :(

DRÁGA PICI HANNA!
Akkor hát NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! :)

(tudom ám hogy május a szülinap. 31,ugye?)

KépKép
KépKép
nana09

Ser én sem értem. :DMár azon is agyaltam,hogy lehet nem is vírust mondott?De akkor is határozottan emlékszem,hogy azt. :shock: Na mindegy.A turi egyébként a Rákóczi u. végén volt.

Cukker köszi én jól vagyok,csak elég feszült vagyok,pedig próbálok nem rágódni a dolgokon.Ha már így történt akkor ez van.
Gratula Adrinak!Hamarosan összeszedi a bátorságát,beindul,és akkor Anyának nincs megállás! :wink: :D

Dora sajnálom a várakozást.Ha legközelebb mész,akkor már előre fog venni.A saját betegeit mindíg előre veszi.Örülök,hogy szimpi volt.És mégegyszer gratula (mostmár hivatalosan is :wink: )a babócához. :D

Vacsira kenyérlángost sütöttem(most először) és annyira finom lett.Fel is faltuk majdnem az összeset.Adtunk a kilóknak. :wink: :lol:

Már előre félek az éjszakától.Most úgy érzem,hogy még egy olyan estét mint ami a tegnapi,nem élek túl. :( Lillának mióta beadtzam a Normaflort,azóta nem ment a hasa.(kopp-kopp)De hogy mi lesz az éjszakai köhögéssel,abba bele sem merek gondolni.

KépKép
KépKép
sbea

Dori
Vonalzo kis prücsöknek? :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana, mar van is! :wink:
Boti :( vajon mi lehet vele?

Bea, kohoges :( remelem ma jobb ejszakatok lesz! En Stodalt adtam Katinak.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nalam kifer egyutt a ket vonalzo, ha valakinek bekavar a kepernyoen (torzul a forum, ilyesmi) akkor szoljatok, egymas ala teszem!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dori
Szuper kis vonalzó! :D :D :D

Boti rejtély... :shock: :roll: :(
Apa szerint éhes volt. Hát az biztos hogy az elmúlt 4 nap szinte semmit nem evett.
A végén kihez jársz itt Kecskeméten orvoshoz?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, köszi! (május 15,amúgy :lol: ) És Boti már alszik?

Dora, Neked is köszi! Sajnálom azt az 5órát!

Bea, kenyérlángost? Hogy, oylan finit,mint a Fő téren?????Írd be majd a receptet ha lesz időd! ne félj, jó lesz az éjjel Szorítok!

Cukker, Ti lesztek a focicsalád :wink: :D ! Még a végén beállsz Te is! :wink:

Kép
seriff

Seriff
na ennél többet már nem bénázhatok!!! :cry: A Föld alá süllyedek, nem fogod elhinni, de tudom pedig!!! Leona ... tényleg remélem jól van.

Szóval hidd el TUDOM!!! de ma ilyen ........... vagyok.

Na el is dugulok! :( :oops: :x :?

KépKép
KépKép
nana09

Igen alszik Boti, de 10 percenként berohangálok, a múltkor is álmában hányt

KépKép
KépKép
nana09

seriff
én is annnnyira béna vagyok bocsiiiii Én is ugy értemeztem mint nana hogy később ünneplitek Hanna névnapját sok boldogságot a kis drágának :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Ami a legjobb hogy csak Hanna és Leo szülinapját tudom így napra pontosan.... :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Roz
Kicsit megnyugodtam!!!! :) :) :)

Boti nem írt ma???? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Seriff, Roz, köszi, hogy hiányoltatok. Nem bírom a lépést tartani veletek. Átolvasom amit írtatok, de írni már vagy nem jut idő, vagy csak nagyon kevés. Úgyhogy inkább bele sem fogok :cry:

Nana, remélem gyorsan túl lesztek már ezen a beteges korszakon. A lányaim között is 3,5 év különbség van, és Flóra havonta kétszer volt beteg október óta, de Orsi nem kapta el a nyavajákat. Néha volt orrfolyás, de semmi komoly szerencsére. Szerintem nem a Dani által hazahordott betegségek a ludasak.
Te jobban vagy már? (megsúgom, hogy Hanna 15-én született :wink: )

Kis betegeknek mihamarabbi gyógyulást kívánok!!Kicsit ledöbbentem, hogy ez a hugyúti fertőzés ennyire gyakori :(

Hanna, Hajni utólag is boldog névnapot kívánok nektek! :)

Lili, titokos, hogy mennyibe kerül az a játszó komplexum?

A Baumaxban most van egy akciós kerti hinta mászókával fából 20 ezerért. Mi is gondolkodunk vmi ilyesmin anyuhoz. Az 5 unoka már kihasználná. :)

Roz, mivel mentek majd az új oviba? Mikor én jártam oda, még nem volt az a kapu az út felé. Csak oldalt lehetett bemenni, ahol a portásfülke van.

Kattic, Cukker gratula az első lépésekhez!

Balim, köszi a képeket. Gyönyörű helyeken voltatok. Csúcs az alvós kép. Nagyon szépek a gyerekeid!

Thymi, édes Gyopi a képen. Keresztelő volt? Flórának is ilyesmi fidri-fodri ruhája volt a keresztelőjén.

Virág, munkahely?

Mikor Flóra Normaflort kapott, hogy a bélflórája rendbejöjjön, teljesen kiakadt 3 évesen. Nagyon sértőnek találta a kifejezést. Azzal vágott vissza a nagyinak, aki mondta neki, hogy bélmargómama. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Már annyiszor akartam irni nektek :) Van egy oldal a www.iqteszt.hu nagyon jó oldal minden nap 1kérdés van du.4 kor. van mindig uj kérdés egy kérdésre 1 hét van hoyg megold.nagyon szeretem ezt az oldalt lehet bízni magunkba és 5szörözni pontot ha úgy gondoljuk hogy tutira jó a mit beirtunk ... szerintem szupi oldal tibor a kollegája és én versenyezünk én vagyok a 10es listán most 2. utánam jön t. kollegája és utánna t... bár holnap lecsúszok mert nem tudtam a multhét pénteki kérdésre a válszt ... szerintem tök jó ez az oldal nézzétek meg egy kis agytorna :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Néhány dologban fáziskésésben vagyok. Bocsi.

Hanna szülinap lerendezve az illetékes által, illetve látom, hogy nem volt még Gyopi keresztelő. :D

A Kobudo féle táblázatból szoktam lesni szülinapokat, de azóta már sokan nem írnak ide, meg sokan csatlakoztak is, akik nincsenek benne.

Roz, köszi a múltkori infókat Samről, Kobról.

pillle

Ser a tésztája sztem nehezebb és laktatóbb mint a Főtérié,de nagy sikert aratott. :D

50 dkg liszt
2,5 dkg élesztő (kb. 1 dl langyos,cukros tejben feloldani)
0,75 dl étolaj
jó csipet sót írnak,de nem kell sajnálni a sót sztem,mert az enyém picit sótlan lett.Ennél azért több kell bele.
annyi meleg víz,hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.

A tésztára:tejföl,hagyma,szalonna ízlés szerint.

Az élesztőt fél óráig hagyjuk kelni,majd a lisztet beleszórjuk,az olajat hozzáadjuk,sózzuk,és lehet gyúrni-dagasztani.Ja és ekkor jöhet a víz még hozzá.Ha már nem ragad annyira a kezünkhöz,tepsibe nyújtjuk,és a tetejére locsoljuk a tejfölt,aztán jöhet a többi rávaló.Viszonylag magas hőmérsékletű sütőben sütjük meg.

remélem nálatok is bejön.Jó étvágyat hozzá. :D

KépKép
KépKép
sbea

Szia Pille
Nálatok bizti az is segít hogy Orsi szopizik, bár az egyik barátnőméknél is így volt mégis mindent elkapott a kicsi a nagytól...nem tudom.
Az biztos nem kizárólag a Dani oviba járása a lúdas, hisz Boti többször beteg és sokszor akkor is amikor Danus nem.

Igazán nagy, súlyos betegségeink nem voltak azért. Minden fognál letakonyosdik, hörög stb...aztán ez vagy lerakodik vagy nem.

Valamint Botinak a fájdalomküszöbe is nagyon alacsony lehet. Ha egy ici--picit megüti magát már sír....
Szóval Ő ilyen kis HIPERSZUPER EXTRA érzékeny gyerek, egyébként meg egy kis bajkeverő ördögfióka. (sokkal csibészebb gyerek mint Danus volt. :lol: )

KépKép
KépKép
nana09

pille
bélmargómama. :lol: :lol: :lol: :lol: szét röhögtem magam :D :D ez a kiscsaj :d hihetetlen :) miket ki nem talál :D ... szerintem buszozni fogunk .... reggel 1/2 7 es 7 -el be aztán Ákit kiakjuk a kalpkán aztán tűz a 1-11 .. busz az ami arra jár.. egyébként én is azt hittem hoyg a kórház felöli játszótér tartozik hozzá meg hogy az a bejárat a jó ... aztán mégsem ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana és Boti szereti már a babakocsizást?Csak mert régebben írtad,hogy nem nagyon csípi.

Pille édes Flóra :lol: ,épp tegnap olvasgattam gyerekszáj-történeteket,olyan jókat röhögtem itt magamban rajtuk :lol: .

Bea ez is jó kis recinek tűnik,most már éhes is vagyok :wink: :roll: .Jaj az nlc-n szeretem még nagyon a sütik képpel fórumot,ott szoktam még sokat bambulázni.

Cukker gratula az ügyes kis Adrinak :) !

Thymi nagyon csini Gyopi,és olyan kis huncut.

Roz akkor nem lesznek egyszerűek a reggelek,így mikor kel majd kelnetek :shock: ?Megnéztem az oldalt,tényleg jó,most törhetem a fejem a köv.számon :lol: .

Akinél több gyerkőc van,van emeletes ágy?És,ha igen mióta alszik benne (fölül) a gyerkőc?

Kép Kép

Kép
dettus

Szia Dettus!

Igen, már csipi! :D Talizhatnánk. :D csak az a bak hogy Boti elégé össze-vissza alszik és viszonylag sokat napközben.
Ráadásul pont déltől 2ig nem alszik ált. amikor ált. az összes többi babo szunyál. :)

Mi tavaly Boti születése előtti nagy lakásátalakitás során, emeletes ágyat vettünk, hogy majd ha Boti 1-1.5 éves lesz akkor :D kiságy szóbából ki, Boti emeletes ágy alsó szint, Dani pedig emelet.

Na egyelőre még elképzelni sem tudom hogy Danust felrakjam, tuti leesne amikor éjjel átjön hozzánk :( én meg nem tudnék aludni a frásztól

Lencike???? :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,aha az emeletes ágytól én is ezért tartok :? Tali:mivel ennyire közel lakunk egymáshoz,szerintem az lenne a legegyszerűbb,ha tel.számot cserélünk és mikor valamelyikünk pont lent van rácsörög a másikra,egyszer biztos pont jó lenne mindkét gyerkőcnek :wink: :lol: .Lencike ált. 11-14 között alszik valamennyit,de hogy mikortól és pontosan meddig az változó.Egyébként úgy tűnik kezdjük elhagyni az éjszakai szopit,így jóval többet alszik egyhuzamba vagy ha fel is ébred,kis simi és visszaalszik (ezt azért most kopp-kopp :lol: ).

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Hazajöttem melóból és fürdés után naon felpörögtem,nem vaok álmos.Ezért olvastam egy kicsit megint.

Pille
köszi a köszöntést neked is.

Virág
mit szólnál szerdán ha lenne egy tea délután?
Mindenki :!: Akinek lesz kedve,akkor szerdán menjünk teázni.5-kor már jó?De mehetünk elöbb is.

Borsika
ti jól vagytok?Régen írtál már,sokat dolgozol?Van csecsemö remélem dögivel. :lol:

Ser
gyöngyörü név a Hanna,de a Johanna sem rossz.Elég ritka.Te nem szeretnél kistesót Hannának?Sygék jól vannak?
Tényleg jó a turi,van egy angol turi még a Battyányi utcán a rendörséggel szemben,az nem ilyen jó,szerintem.Vagy igen?Olyan bizonytalan vaok,vagy mégsem?Csak agyilag fáradt.

Erszényes
jövöhéten randi?

Thymi
naon-naon gyönyörü a lányod,szeretnélek megismerni titeket személyesen,lehet?

Kazi
én drukkolok ám a lányodnak hogy gyorsan gyógyuljon meg,ne legyen beteg,meglátogatunk jövöhéten,de most már Annával.

Timci
jól vaunk,nincs bárányhimlö,pedig várom naon.Holnap már teszem a képet,ígérem.

Cuki
GRATULA a járáshoz itt is.Majd amikor szalad elöled hozzám,de várom már!

OOÓÓ!Kicsit sok lett.Sorry! :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hűűűűű,Ti aztán jó sokat írtatok most. :lol:

Sbea!

Gyógyuljon hamar Lilla,jobbulást Neki!

Roz!

Nagyon nehéznek tűnik ez az óvodás-bölcsis dolog,szegénykéknek iszonyú korán kell kelniük.Felháborító ez a kajcsi ügy,szerintem nem diszkrimináció,hanem az illetékesnek valószínű a közelében sincs all.gyerek,s sz...k bele.(ami az engedélyezést illeti)Egy ekkora városban,megyeszékhelyen!!!nem lehet megoldani ennél egyszerűbben.De annyira talpra esetten tudod kezelni a dolgokat,hogy csak bámulok. :)

Lina!

Nagyon sajnálom ami Lilivel történik,azt gondoltam,valami enyhe lefolyású vírust kapott el.

Dóra!

Nem is tudtam,hogy bérli Valaki a pocakod! :)
Nagyon nagy gratula Nektek!

Cukker!

Nektek is gratula a járáshoz,nagyon ügyes Adri! :) Pár hét aztán szaladhatsz utána.

Seriff!

Nagyon Boldog Névnapot Hannának!

A Hangárról.Egyszer voltunk bent anyuval,babakocsival alig fértem el a sorok közt,mindig beleakadt a kerék valamilyen dobozba.Donát közben szaladgált hozzám a cipőkkel,hogy nézd anya milyen szép,milyen csinos,de vissza is vitte őket a helyére.Erre pont az egyik "eladó" mellett küzdöttem,hogy ne borítsak fel egy cipős doboz tornyot,mikor mondja a kolléganőjének,hogy erre a gyerekre rászólhatna az anyja,hogy ne vigye szanaszét a cipőket,mert nem akar 100 párnak a helyét megkeresni.Na,erre bedurrant az agyam,mondtam,hogy az anyja én vagyok,s ha tovább is terjedne a figyelme az arrogancián kívűl akkor láthatná,hoy vissza viszi a helyére,s szó sincs 100 párról,ha már nem tanították számolni!Aztán amit addig venni akartunk(majdnem teli volt a kosár)a kezébe nyomtam,hogy akkor adok én munkát!S kivonultunk.De többet be nem tenném a lábam ilyen helyre.fúúúúú még most is felbosszant,ahogy leírtam. :twisted: :twisted: :twisted:

Más.Képzeljétek,ma Noémi egyedül felállt a kanapé mellett,annyira kellett Neki a mama telefonja.Úgy örültünk neki,olyan édi volt!Csak kár,hogy ilyen gyorsan véget ér ez a gyönyörű babás korszak.De igyekszem minden pillanatát az eszembe vésni.(többször úgysem élek át ilyet) :lol: :lol: :lol:

Na,ez jó hosszúra sikerült,bocsi érte! :oops:

Sziasztok!

Babácskáknak jobbulást,kismamáknak szép napot,s mindenkinek klassz napos időt jó kedvvel,sétával,stb.
Vendég

Mindig elfelejtek valamit!Hiába,a fiatalodás ezzel jár :lol:

Balim!

neked akartam írni,hogy gyönyörű helyen voltatok,s nagyon édi a sziesztázós kép! :D :D :D

Na,tényleg mentem!
Vendég

Jó reggelt!

Nem hiszem el, hogy a gyerekem ennyire rosszul van attól, hogy leülök az íróasztalhoz. Még ha lenne pár percem sem enged írni. :?

Hajni olyan lüke vagy, már bocs :D Van csecsemő dögivel... :D
Nekem jó lenne a szerda dumcsipartyra.

Roz, buszozás :cry: Eddig Nikit reggel T. vitte oviba? Nem lesz egyszerű, de legalább főznöd nem kell három felé a gyerekeknek.
Már írni akartam, hogy nekem meglepő volt, hogy az oviban uzsonnára néha Nutellás kenyeret, meg péksütit kapnak Nikiék.

Dettus, emeletes ágyat én még nem merném bevállalni. Flóra átjön néha hozzánk éjszaka. Meg egyébként is dobálja magát alvás közben, félnék,hogy leesik. Szerintem gyerek függő is, mikortól lehet fent altatni.

Donoé, ügyi Noémid. Nemsokára már lépked is a tárgyak mellett. Lehet, mindent bentebb pakolni. :)

Bea, hogy telt az éjszakátok?

pillle

Sziasztok :)

Nana
Nekünk van /volt emeletes ágyunk :) ami volt eladtuk egy szép borovi fenyő csak egy baj volt vele hoyg anno az asztalos elcseszte.. na mindegy most vettünk egy másikat ... ami már sokkal gyerekbarátabb... Én is mindig attól féltem hoyg leesik róla niki ... dehát ugye ott van leesés gátló rács rajta... 4 év körül volt Ő is mikor először aludt rajta.. csak ugye nálunk is népvándorlás van ugyhogy nem sokat használtuk este bevittem rá Őket de éjfél 1óra 2 óra felé már kint voltak róla... de egyébként szerintem egy nagyon jó kis találmány .Na félj töle szerintem .. főleg ugy ha napközvben esetleg játszik rajta Danus ... megszokja Ő hogy arról le is lehetne esni .. szerintem legalábbis meg modn neki
lefekvésnél hogy ottfog aludni és hogy figylejen oda este miko rjön le... szeintem nem lesz gond....

dettus
hát Én ugy számolgattam hogy reggel a 1/2 7-7 órási busszal kell innen elmennünk az megáll a rákoczi utca végén leadjuk Ákit a Kalpka utcán és utánna tűűűz az 1-11 ... (nem tudom melyik busz jár még arra...)a felkelés csak Nikinek jelent majd gondot szerintem Ő elég nehezen ébred ... sajnos nem igényli már az ovinbaan ezt 2-2,5 órás alvást és igy este sokszor 11 mire el bir alaudni fekszik Ő már le kicsikkel 8 kor de csak szenved...

donoé
Hangár :evil: nagyon elszomorító.... babakocsis küzdéseket Énis ismerem ..... de jó hogy már alig van rászükségünk bár igyy is csak az ovig meg vissza megyünk meg esetleg közbe ejtünk egy játszóteret de azt ritkán mivel itt az udvaron is tudnak motorozni hintázni homokozni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

pille
nekem nem is a péksüti volt a legmeglepőbb hanem a melegszendvics krém ez a dobozos... HIDEGEN !!!!! :shock: :? rákenték a kenyérre és ez volt az uzsi ..!!!!! Igen általában az apja visszi reggel Nikit most még azon agyaltam hoyg lehet hogy elfelezzük .. Ő megy Ákossal Én meg viszem a két csajt de Ákoskámnak igyis nehéz lesz az elvállás....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana ne hülyéskedj,miért kéne tudnod?! (Leona május 30, és jól van,nagyon sokat hintázik az udvarukon.
Mozgással hogy halad Boti? Kúszás,mászás? (azóta mindkét hasonló korú babácska barátunk jár gyógytornászhoz)
Éjszaka milyen volt? Hanna 3 pelust használt el 8 és fél10 között este, de csak mert össze-vissza evett du és este Apával is virslit csokiudinggal :oops: :shock: .

Roz, Nana, Pille?Donoé köszi a köszöntést Nektek is!

Pille, hát mi is itt röhögtünk a bélmargómamán :lol: :lol: :lol: , nagyon jófej Flóra! Gyorsan megnéztük a baumaxos újságban azt a hintát, de az úgy néz ki, h fenyő,és az sajna nem épp időjárásálló, legalábbis a homokozónk......akácot érdemes ebből venni,ha fát szeretnétek( persze az ára több, jóval, sajna).

Dettus, bár ez rég volt, de nekünk volt emeletes ágyunk,és amikor én megszületem a nővérem fent aludt,Anyukám meg lent, én meg a kiságyban, aztán már csak mi ketten voltunk a szobában tesómmal, ja 4 éves volt. Inkább a fordult elő, persze jóval később,amikor már én aludtam fent, h levertem a leesésgátlót :oops:

Bea, köszi, vmelyik este tuti megcsinálom, meg ez jó ötlet, a húsvéti sonkákból biztosan lesz maradék :D ! A Faktumban nincs fenyő leesésgátló.....na majd próbáljuk még a Komfortékában, vagy az Aranyszarvas (vagy mi) étterem helyén .

Roz, még a 15 buszra tudtok felpattanni,az is megáll a kórháznál,mondjuk a Piarista gimiig kell gyalogolni,h felszálljatok rá,igaz a 11-esre meg a Széchenyi téren, az 1-e a legkézenfekvőbb, mert a Rákóczi u-n(de azért nézzétek meg a 15-t is, lehet,h az is megáll ott), ja és vannak még számomra ismeretlen buszok, 21 (az nem a kórház felé megy?)....

Hajny, köszi,nekem nincs bajom a Johannával, csak tisztázni akartam,mert olyan vicces volt, h vki írta(amúgy egy barátnőm is mondta, h direkt megnézte, de aznap Johanna van), h nem tudta ,h Johanna,és onnantól egy csomóan :lol: .
A Batthyany-n is 2 angol turi van, de sztem sem volt olyan jó egyik sem,mint ez.

Kép
seriff

Hihetetlen,h elolvastam mit írtam, mégis tele van hibával! Bocsi!

Kép
seriff

Bea, kb meddig sütjük?

Kép
seriff

Kazi,

Kicsi lányod hogy van? vitted dokihoz? És az éjszaka?

Cukker,

Gratula a kicsi lányodnak, akkor lassan te is szaladgálhatsz utánna. Petra is imádja a labdát rugni, pedig még ő sem megy, vagyis jobban mondva ő még nem megy. Jobban focizik mint Ádám. Szóval akkor nem akarsz egy lány ficicsapatot, pedig Petra biztos csatlakozott volna. :) A másik mániája pedig a bébitaxi és a kismotor, azzal viszont repeszt.

Kép

Kép
nyhk

Hajni-rendben van!

Erszénykém,akkor indulok is hozzád!Készülj fel! :lol: :wink:

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

SEriff
aztán éjszaka nekem is eszembe jutott hogy még ezt is rosszul írtam (30...31) No de mindegy, ez nem az én napom volt! :roll: :( :D

Boti mászik, mászik, de nem az igazi. Befeszül közben egyenesen mereven előre a jobb lába, amitől egyre sűrűbben orraesik :shock:
Hozzáteszem nekünk bal oldali hypotonia volt diagnosztizálva, ezért mindig azt masszírozták...az utolsó alkalmakkor már mondta is a gyógytornász...lassan a jobb feszesebb lesz...hát úgy tűnik ez bejött.
Jövő héten elvisszük megmutatni.

KépKép
KépKép
nana09

csak egy képet szeretnék mutatni és húúúzok is vissza pakolni ...
Adri anyuci altatja a babáiit később persze ettek is és mesét is olvasott nekik igy hoyg..... zsebi baba lufizik lufizik és még lufizik is :D :D :D Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok akinek fent voltam a skypon vegyen már fel ujra uj nevem van mert valmiért az előző névvel töröltek :( hoyg miért nem tudom a mostani nevem jozica44 köszi :) ( lili , nyhk ..... )

Kép

Kép

Kép
roz23

Nekünk még nem sikerült átállni erre az új időszámításra. Kicsit megkavarta Adrit. Csúszik a délutáni alvás is és két nap egymás után csavi is volt, így nem aludt rendesen napközben. Szóval most meg óriásit alszik, de nem számítottam rá, és nem kezdtem bele semmi munkába. Csak sütöm a husit.

Köszönöm a gratulációkat a lépésekhez.

Nyhk, Ser

Hát én nagyon megútáltam a focit. Rengeteg időt vesz el a családtól, de bele kell törődnöm. Az a röhej, hogy Bencét 5 éves korában én írattam be, férjemm ég nem is akarta ilyen korán. Ma már ott tartunk, ha egy nap nincs foci, vagy tesi óra, itthon nem lehet vele bírni. Ugrál, vetődik. Ez a legújabb. Még szüli napjára vettünk neki boxzsákot, h a feles energiáit levezesse.

Roz

Nagyon huncutok a bébik a fotón.

Dóra

Nagyon sajnálom ezt a rengeteg várakozást a kórházban. Nekem szerencsém volt végig. Soha nem kellett ennyit várnom, pedig mindig a tb-és uh-ra mentem. Vagyis a kötelezőre oda. A röhej, hogy a maszek rendelésen kellett általában 4 órát várakoznom!

Bea

Grat a lángoshoz. :) Én annyira hangulatember vagyok, meg időjárásfüggő. (sajnos) De egy csajos tali, vagy csevej, séta mindig jól felpörget. Ebből táplálkozok pár napig.

Minót mivel műtötték? Már akartam kérdezni. És hogy van?

Nana

Én a mai napig nem beszélek meg babakocsis találkozókat, mert nem tudok és nem is szeretek így időhöz alkalmazkodni. A váratlan találka a legjobb. És hát ügye a Széchenyiben mindig össze lehet vkivel futni. Azt nem tudom még, hogy mit kezdek majd vele, ha elkezdene játszóterezni. Olyan mocskosak ezek a játszók és a társaság sem az igazi. Délután azt tudom, hogy megyünk a fiúkkal a pályára, délelőtt meg legfeljebb bicaj, séta, bolt. Ez a terv egyenlőre.

Andi
Kép
cukkker

Roz

A jozicáról jutott eszembe. Múltkor a honfoglalón játszottam egy jozicával és megkérdeztem tőle, hogy te Roz vagy? De nem te voltál. :)

Mindjárt felveszlek skypra.

Andi
Kép
cukkker

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?