Sziasztok!
Nana ne hülyéskedj,miért kéne tudnod?! (
Leona május 30, és jól van,nagyon sokat hintázik az udvarukon.
Mozgással hogy halad Boti? Kúszás,mászás? (azóta mindkét hasonló korú babácska barátunk jár gyógytornászhoz)
Éjszaka milyen volt? Hanna 3 pelust használt el 8 és fél10 között este, de csak mert össze-vissza evett du és este Apával is virslit csokiudinggal
.
Roz, Nana, Pille?Donoé köszi a köszöntést Nektek is!
Pille, hát mi is itt röhögtünk a bélmargómamán
, nagyon jófej Flóra! Gyorsan megnéztük a baumaxos újságban azt a hintát, de az úgy néz ki, h fenyő,és az sajna nem épp időjárásálló, legalábbis a homokozónk......akácot érdemes ebből venni,ha fát szeretnétek( persze az ára több, jóval, sajna).
Dettus, bár ez rég volt, de nekünk volt emeletes ágyunk,és amikor én megszületem a nővérem fent aludt,Anyukám meg lent, én meg a kiságyban, aztán már csak mi ketten voltunk a szobában tesómmal, ja 4 éves volt. Inkább a fordult elő, persze jóval később,amikor már én aludtam fent, h levertem a leesésgátlót
Bea, köszi, vmelyik este tuti megcsinálom, meg ez jó ötlet, a húsvéti sonkákból biztosan lesz maradék
! A Faktumban nincs fenyő leesésgátló.....na majd próbáljuk még a Komfortékában, vagy az Aranyszarvas (vagy mi) étterem helyén .
Roz, még a 15 buszra tudtok felpattanni,az is megáll a kórháznál,mondjuk a Piarista gimiig kell gyalogolni,h felszálljatok rá,igaz a 11-esre meg a Széchenyi téren, az 1-e a legkézenfekvőbb, mert a Rákóczi u-n(de azért nézzétek meg a 15-t is, lehet,h az is megáll ott), ja és vannak még számomra ismeretlen buszok, 21 (az nem a kórház felé megy?)....
Hajny, köszi,nekem nincs bajom a Johannával, csak tisztázni akartam,mert olyan vicces volt, h vki írta(amúgy egy barátnőm is mondta, h direkt megnézte, de aznap Johanna van), h nem tudta ,h Johanna,és onnantól egy csomóan
.
A Batthyany-n is 2 angol turi van, de sztem sem volt olyan jó egyik sem,mint ez.