Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok....Heni,végig olvastam a másik topikot.
Ezek teljesen készen vannak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne foglalkozz velük!

Andi! Szép a napocska! Talán ilyen volt? :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pandácska,én fogok venni ilyen maca vibe tablettát úgy döntöttem.
És ezt én is szedhetem tulajdonképpen igaz??

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hol van mindenki?
Vagy csak velem nem akartok társalogni? :oops: :oops: :oops:
Már megint hülyének érzem magam,hogy itt saját magammal beszélek :lol: :lol: :lol:
Lehet,hogy elkelne már 1 hét szanatórium...?

betty615

Betty,
Igen te is szedheted.
Vendég

Jajj csajok!

Nem babás téma, de el kell meséljem...
Képzeljétek... Ma érdeklődtünk az építésügyi hatóságnál, hogy miért ülnek már az engedélyünkön. Erre közölték, hogy a telkünk régészeti lelőhelynek van nyilvánítva, és épp a műemlékvédelmi igazgatóság, vagy kicsoda nyilatkozatára kell várnunk. Az építkezés előtt megállapodást kell kötnünk a megyei múzeummal, akik kirendelnek egy régészt a földmunkák idejére... :lol:
Na... Ha a régészünk talál valamit... Felfüggeszti az építkezést hónapokra... Megszállják a telkünket, és a kis ecsetkéjükkel keresik a kincset... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty: nem kell Neked szanatórium.....ne viccelj már!

Kamilla:éjlen a hétfő...drukkolás ezerrel.
vedresandi

Christell:lehet,hogy lemaradtam,de építési engedélyen ülnek?ha találnak valamit nem építkezhettek?
vedresandi

Christell,láttad a héten a tv ügyvédje c. műsort?
Abban pont ez volt a téma.

betty615

Andi!
Igen, építési engedélyen ülnek.. Ha találnak valamit, gondolom addig nem építkezhetünk, amíg fel nem tárják, és el nem viszik az összes cuccot...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!
Nem láttam.. Mi volt?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

OMNIA, NÉZD, MOST TALÁLTAM!!!!!

1175191386.84.doc

Kép
Kép
gyablonka

Heni!

Nagyon sajnálom hogy ilyen érzéketlenek voltak a másik topicban, pedig amin már te keresztül mentél, igazán megérdemelted, hogy egy baba legyen a pocidban, egészségesen, és jó helyen!!!!Drukk!!!

Kamilla!

Drukkolok hétfőre!!!

Omnia!

Szivből gratulálok, vigyázzatok magatokra!!!!
Vendég

OMNIA, NÉZD, MOST TALÁLTAM!!!!!

1175191386.84.doc

Kép
Kép
gyablonka

Christell: akkor ők most jól keresztük húzhatják a számításaitokat!
Ez egyáltalán nem jó!!!!!!!!!
vedresandi

Remélem látható a kis táblázat!!!!! Na vissza tudsz számolni????

Kép
Kép
gyablonka

Sajna mennem kell, odabújok apához egy kicsit!!!!! Jó éjt nektek!!! :oops:

Kép
Kép
gyablonka

Andi!
Hát ez nem jó... De már csak röhögünk rajta kínunkban... Férjemmel pár percenként mondogatjuk egymásnak, hogy Jön a régész! Mag, hogy hozzál magaddal pamacot, meg ecetet!
Szerintem megdinkultunk... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ez csak úgy! Nektek estére!

1175191762.68.doc

Kép
vedresandi

Christell!

Minden ami a föld mélyén van a magyar állam tulajdona. De régészeti leletek felszínre kerülését feltárást nem a magyar állam fizeti. Hanem az, akinek a földjén a múlt emlékeit megtalálták. Erre mondják, hogy ügyes.
Szeptemberben lett jogerős az építési engedélyünk, október elején kerestük meg a múzeumot mint szakhatóságot, őket értesíteni kellett. Rossz hírük volt: november 15-étől már nem tudnak felvonulni, mert a tél nem kedvez a régészeti feltárásoknak - mondta Kőműves László.
Röpke három hónappal később egy változó számú régészekből és kőművesekből álló csapat ásni kezdett a telken. Eleinte azt mondták, 3 hét alatt végeznek. Persze csak akkor, ha a vállalkozó minden számlájukat rendesen kifizeti, munkájukhoz minden feltételt megteremt. Kifizet? Megteremt? Igen, minden költséget, a mobilvécétől a sátorig, a fűtéstől a dolgozók napidíjáig, mindent a terület tulajdonosának kell fizetnie. És ez így normális.
Miért nem az állam fizeti a feltárásokat?
A törvényalkotó úgy gondolkodik, hogy az állam költségei optimalizálandók, és a régészeti lelet legjobb helye a földben van. Nem kell tárolni, nem kell restaurálni.
Ha valakinek az érdeke úgy kívánja, hogy onnan kikerüljenek, akkor az állam úgy gondolkodik, hogy fizesse ki az a valaki - válaszolt Újlaki-Pongrácz Zsuzsanna a KÖH régész-igazgatóhelyettese.
A törvény úgy rendelkezik, hogy a beruházás 9 ezrelékét kell elkülöníteni, ezt meg is tettük, 5 millió el lett különítve. De kiderült, hogy nincs felső határ, csak alsó - tette hozzá Kőműves László.
Így történhetett meg, hogy a feltárást végző Budapesti Történeti múzeum a közel két hónapos munkáért 27 millió forintot számlázott ki a vállalkozónak: ebben benne van a vezető régész napi 100 ezer forintos munkadíja és az állításuk szerint szakmunkát végző kőművesek 2500 ft-os óradíja.

betty615

Betty!
Köszi! Ez nem semmi... Majdnem lefordultam a székről... Remélem mi nem így járunk...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Én elteszem magam holnapra...

Christell: Ezt mindenképp érdeklődjétek meg!
Ezt a cikket megtalálod a www.mtv.hu-n.

Sziasztok mindenki!

betty615

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van.

Csajok nem nagyon tudok jönni, annyi a meló.
10.-én megyek tüszőnézőbe.

Most visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Omnia,
gratula a babóhoz, nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!!!

Heni,
tényleg nem szép, amit veled tettek, de ne is figyelj rájuk (habár gondolom könnyű mondani ), de neked most nagyon kell vigyáznod magatokra!!!!!!!
sirkici

Még egyszer köszi a drukkokat!
Pandácska: február 1 volt. Ezért is hagytam meg eddig az eredeti vonalzóm. Én is úgy gondolom, hogy nov. 16-18
Heni! Ne menj Te ilyen gonoszokhoz! Maradj köztünk, mi megvédünk!
Egyébként mikor elkezdtem ide írogatni, mondta párom olvassam el Vivian Falble : Apád, anyád idejöjjen c. könyvét! Az arról szól, hogy egy pszihopata beépül a társaságba, mindenkiről tud mindent, és aztán ha eljött az idő, viszi a babát...
Még nem olvastam.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

Szerintem most a te állapotodban már ne is olvasd! Igaz én sem olvastam, de...................ilyen rosszakat nem szabad olvasni, csak jót!!! :lol:
Vendég

Gyabi! Köszi szépen a linket!

Christell! Ez azért hihetetlen!!!

Kamilla! Ne izgulj, szorítunk Neked nagyon!++++++

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
omnia28

Ditke! De rég láttalak! Egyébként nem vagyok ám, az a nagyon neurotikus típus,sőt! Az a sokadik kötet. Nem hiszem eljutok odáig.

Kép
omnia28

Elteszem magam holnapra, jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Omnia!
Ez tényleg hihetetlen... Nekünk lehet csak ilyen szerencsénk. :( Ez is csak hátráltatja az építkezést... A tervezőnk azt mondta, nem lehetetlen a decemberi költözés. De én úgy látom ezek után, hogy jövő december lesz belőle.. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt.... :(

babszika

Panda!
Írd be légyszíves, h 3-án 17h-ra dokihoz megyek. Köszi!!

babszika

Jó reggelt!

Babszika!

Mi a baj? Jaj, most látom.. Sajnálom :(
Vendég

Köszi Betsy!
De nem szomorkodom túl sokáig!
Kedden doki, aztán enyém lesz az április!!!!!!!!! :roll:

babszika

Egyébként tegnap este 7 körül iszonyú görcsölés volt rajtam.... Nagyon kész voltam. Még a Bálint is azt mondta, h ő még látta, h ennyire rosszul lettem volna.... 2 Cataflam lecsúszott és még mindgi nem akart múlni.... Szörnyű volt!

De túl vagyok rajta (remélem, h ma nem jön rám, mert akkor fogom magam és hazamegyek) és azon leszek, h áprilisban a legjobb feltételeket nyújtsuk a bébinek a fogantatáshoz.

babszika

Kép
vedresandi

Kép

Babszika: :cry: Mienk lesz az ÁPRILIS!Érzem...... :wink:

Christell:remélem nem találnak semmit és senkit a telken :shock: :wink:

Többször hallottam, hogy 2007.a disznó éve.Remélem nem csak a születendő gyermekeinknek hoz szerencsét,hanem nekünk is.
vedresandi

Jó reggelt! Péntek van végre!

Kamilla: Tüszőkukkhoz én is drukkolok ám!

Christell: Na, ha a Híradóban benne lesztek, hogy találtak valami 1000 000 éves leletet Tolnában, integessetek ám! :D

Hanna: Jó a vonalzód!

Babszi: Éljen április!!!

Pandi: Gratula a kamerához! Tavaly én is azt kaptam névnapomra. Sírva is fakadtam az örömtől. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Itt a mi hónapunk lányok...

Kép
Kép
gyablonka

Babszika,
:( :( de majd áprilisban megmutatod én meg követlek májusban ok? :wink:
Vendég

A kép lemaradt... Kép

Ja és ma elmegyek fodrászhoz és a sötétbarna hajamat ( amit 3 évig növesztettem vissza az eredeti színére) azt most visszasatíroztatom szőkére!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: én is pont ezt tettem 3 hónappal ezelőtt.Biztos csini leszel.
Dobj majd képet :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Gyabi!
MA én is megyek fodrihoz.... Bár, én este 9re.... :shock:

Panda!
Én mindent megteszek!!! :lol:

babszika

Gyabi,
Az enyém nem... :?
Vendég

Kép

Enyimé :D
Vendég

Na várj, Panda!
Miért is nem lehetne ez a te hónapod is???

babszika

A mai nap egy fodrászkodós nap.
Én is ma megyek este 7re :lol: :lol:

Új hónap, csini leendő anyukák!!!!!
vedresandi

Hihetetlen, h ennyire egy húron pendülünk....

Csajok!
Ez egy nagyon jó "banda" !!!!! :lol: :lol:

babszika

Nah,amit írtam elszállt!

akkor mégegyszer!

Az egy hullámhossz rendben van,de akkor egyszerre ne jöjjön meg!!!!!
Babásodjon egyszerre a "banda"!!!!!!!
vedresandi

Babszika:
Sajnálom a pirit, pedig a görbéd nagyon bíztatóan alakult. Hajrá április! :) A bolondos :)
Egyetértek Andival! Babásodjunk egyszerre! :wink:

Akartam még mást is írni, de elfelejtettem.. :roll:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Úgy látom, ma mindenki csuda csini lesz....Én beszari vagyok.. Hónapok óta le szeretném vágatni a hajamat, de aztán mindig meggondolom magamat...Én is 3 éve növesztem és már jó hosszú...De ha levágatom, utána meg annyira béna vagyok, hogy nem tudom beszárítani.... Ez az én állandó fodrász dilemmám.... :D

Babszi: :( Az április tényleg szép hónap lesz!!

Pandácska: Te mindjárt tesztelni fogsz és erre negatívoskodsz? Ejnye....Mi karácsonyra kaptunk szüleimtől egy fényképező gépet!!Imádom...Erre a képeket nem tudom lekicsinyíteni....

Ditke, Sirkici: köszi, szépen lassan túl leszek rajta! Mostantól csak Titeket boldogítalak :wink:

Fodrászolós lányok: léccci képet majd....!!!
Egyébként van egy frizura kereső lap én onnan szokatam nézegetni...Egyszer csak rászánom magamat!

Jaimee: osztom a pénteket :lol: Már alig vártam....

Omnia, Christell: nem csak az építkezésen ilyen szemét a dolog...Én tegnap utóljára azon akadtam ki, hogy 1 hónappal ezelőtt eladtuk a kocsinkat és vettünk egy újat...Idáig rendben...Aztán kijött a súlyadó a régi kocsira, (amit jelzem február végén adtunk el) és közölték, hogy az egész éves díjat ki kell fizetni....Természetesen az új autóra (ami március elejétől van nálunk) szintén az egész évet ki kell fizetni...És ha esetleg elfelejteném lejelenntei, hogy eladtuk a kocsit és jövőre kijönne a csekk, akkor a következő évre is ki kellene fizetni! :shock: Értitek ezt? Lassan már tényleg nem lesz érdemes Mo-n élni...Nálunk a legtöbb az adónem és piszok alacsony az átlag munkabér...Én ezen totál ki tudok akadni, hogy a külföldiek tudják ám cikizni szegény Magyarokat, de ha nekik kellene itt élni, bele gebednének....És hozzá kell tenni, hogy az igazán nagy koponyák (orvosok, tudósok) Magyarok!!

Na ezt most kitárgyaltam....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?