Jó reggelt Lányok!
Úgy látom, ma mindenki csuda csini lesz....Én beszari vagyok.. Hónapok óta le szeretném vágatni a hajamat, de aztán mindig meggondolom magamat...Én is 3 éve növesztem és már jó hosszú...De ha levágatom, utána meg annyira béna vagyok, hogy nem tudom beszárítani.... Ez az én állandó fodrász dilemmám....
Babszi:
Az április tényleg szép hónap lesz!!
Pandácska: Te mindjárt tesztelni fogsz és erre negatívoskodsz? Ejnye....Mi karácsonyra kaptunk szüleimtől egy fényképező gépet!!Imádom...Erre a képeket nem tudom lekicsinyíteni....
Ditke, Sirkici: köszi, szépen lassan túl leszek rajta! Mostantól csak Titeket boldogítalak
Fodrászolós lányok: léccci képet majd....!!!
Egyébként van egy frizura kereső lap én onnan szokatam nézegetni...Egyszer csak rászánom magamat!
Jaimee: osztom a pénteket
Már alig vártam....
Omnia, Christell: nem csak az építkezésen ilyen szemét a dolog...Én tegnap utóljára azon akadtam ki, hogy 1 hónappal ezelőtt eladtuk a kocsinkat és vettünk egy újat...Idáig rendben...Aztán kijött a súlyadó a régi kocsira, (amit jelzem február végén adtunk el) és közölték, hogy az egész éves díjat ki kell fizetni....Természetesen az új autóra (ami március elejétől van nálunk) szintén az egész évet ki kell fizetni...És ha esetleg elfelejteném lejelenntei, hogy eladtuk a kocsit és jövőre kijönne a csekk, akkor a következő évre is ki kellene fizetni!
Értitek ezt? Lassan már tényleg nem lesz érdemes Mo-n élni...Nálunk a legtöbb az adónem és piszok alacsony az átlag munkabér...Én ezen totál ki tudok akadni, hogy a külföldiek tudják ám cikizni szegény Magyarokat, de ha nekik kellene itt élni, bele gebednének....És hozzá kell tenni, hogy az igazán nagy koponyák (orvosok, tudósok) Magyarok!!
Na ezt most kitárgyaltam....