Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek, hogy szorítottatok, biztos ezért volt minden rendben! :D Szívhangot még nem hallottunk, csak láttuk, ahogy ver a szíve. Itthon nincs szkennerünk, a suliba vinni nem akarom, úgyhogy megpróbáljuk lefotózni és úgy feltenni.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!
Olyan drága férjem van most értem haza és meglepett egy digi fényképezővel csak úgy :lol: visszaolvasok[/quote]
Vendég

Szia Pandácska!!!!

Ez igen!!!!Tényleg meglepetés!
Remélem sok örömöd lesz benne!!!!!!
vedresandi

Ezer és millió gratula OMNIA!!!!!!! Nagyon izgultunk itt már mindannyian.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Elöször is mindenkinek köszi a bíztatást :lol:

Omnia,
GRATULA :lol: :lol:

Sirkici,
Sajnálom pirit :(
Vendég

Panda: jó pasi, tartsd meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Üdv Mindenkinek!

Mi az újság?

Vissza kell olvasnom picit :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pandácska! Ez igen!

Kép
omnia28

Gyabi,
Köszike :lol: pillanatragasztóval rögzitettem a Drágát :lol:
Vendég

Omnia,
Szóval hány hetes vagy 6+2? és mikor szülsz? Ez kell a táblába
Vendég

HENI, elfelejtettem írni de ugye tudod, hogy ölre megyek érted ha kell és mindenki másért aki ide ír!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
mi történt hogy ölre kell menni?
Vendég

Tényleg, milyen dátumot mondott a doki????

Kép
Kép
gyablonka

Pandácska, igen : 6+2. Azt meg még nem számoltam ki. :( Mondtam, a számolás a gyengém....

Kép
omnia28

Nem mondott dátumot, csak, azt, hogy 12 hetesen menjek vissza újra. És keressem fel a védőnőt.

Kép
omnia28

És addig semmilyen vizsgálat, semmi??? Bocs ha hülyéket kérdezek, de nem tudom, hogy hogy megy ez ilyenkor????
Amúgy mondjuk olyat, hogy genetikai vizsgálat mikor csinálnak? Mindenkinél csinálnak???? Nagyon hülyéket kérdezek????

Kép
Kép
gyablonka

Gyablonka!
Miért kell ölre menni?Segíthetek? :twisted:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Omnia,
Utolsó mensid első napja?

Gyabi,
nem válaszoltál...
Vendég

Gyabi,
12 héten van genetika tarkóredő meg ilyesmi addig csak labor...
Vendég

Omnia,hatalmas GRATULÁCIÓ neked!!!!!
(kicsit még le vagyok lassulva,be kell kapcsolódnom) :lol:

betty615

Bocsi Panda, Henit sértegették a másik topicban!!!!!iDe én sem jutottam még a végére!!!! de így olvasatlanul is melette vagyok!!!

Kép
Kép
gyablonka

Valaki hallott már a maca vibe nevű tablettáról?
Esetleg aki ismeri,vélemény róla??

betty615

Gyabi,
Azt olvastam én is...

Heni,
Ha kell mi mögötted állunk Tudod!!! De amint láttam ügyesen lerendezted te is!
Kép
Vendég

Én a Forever Multi Macáról halottam, 7-8 eFt 60 szem régi maja gyógygyökér vagy mi a szösz, ami a fogantatást segíti elő...

Kép
Kép
gyablonka

Betty,
Párom szedi és jó. Kb ennyi.Én azért nem szedem mert így is egy marok izét szedek mindennap.
Vendég

Terméknév: Maca Vibe - perui zsázsa
Termékkód: MACA
Gyártó (forgalmazó): Egyéb étrendkiegészítő gyártók
Kiszerelés: 100 tab.
Postai súly: 250 g.
Ár:
5820.- Ft.

Maca Vibe - perui zsázsa

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!!

Omnia: tiszta szívből gratulálok!!! :D Ha kiszámolo: 2007. november 19...Azonos napra vagyunk kiírva!! Ez hihetetlen! :D Drukkolok mindannyiunknak, hogy minden simán menjen!!

Lányok!!! Köszönöm, hogy ennyire mellettem vagytok!! Nagy szükségem van rá, mert az amit a másik topikban kaptam, minősíthetetlen...Direkt nem akartam említeni, mert féltem, hogy itt is negatív lesz a hangulat...

Aki esetleg nem olvasta, röviden összegzem: (neveket direkt nem említek, mert nem tartanám korrektnek)...Tavaly júliusban csatlakoztam a másik topikhoz..Akkor éreztem magamat elég erősnek ahhoz, hogy ismét foglalkozzam a babaa témával..(Februárban kellett megszülnöm a kislányomat :cry: :cry: ) Próbáltam beilleszkedni, úgy tűnt el is fogadnak..szeptemberben volt egy topik találkozó, amire anyukámmal együtt mentem és még esküvői képeket is vittem, hogy kicsit személyesebb legyen a dolog...Nagyon jól éreztem magamat..Sajnos októberben lett a méhen kívüli terhesség, ami megint taccsra tett lelkileg...Egy pár hétig nem írtam, majd ismét belevetettem magamat a fórumozásba...Kivártuk férjemmel a kötelező 4 hónapot és ahogyan azt már Ti is tudjátok (HSG után) az első próbálkozós hónapban összejött a bébi..Akit én csodababának tartok!! (megjegyzés: egész hónapban 2 szer voltunk együtt) A másik topikból egy lány kérdőre vonta a "fogékonyságomat", azt állította rólam, hogy átlátszó és kérte tegyek fel bizonyítékként képet...Soha senkinek nem hazudtam...És mégis megvádoltak...A lány azért ilyen negataív, mert anno a topiktalálkozón egy Mátra nevezetű nő átverte (lelkileg, pénzügyileg kihasználta) és nem tudom miért, párhuzamot vont....

Remélem érthetően írtam, próbáltam csak a lényeget...Eléggé kiborít a téma...

Köszönöm, hogy Ti (pedig sokkal frissebb az ismeretségünk) kiálltok mellettem!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

A Mátrát csak azért írtam le, mert ő nagy topik tag átverő...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Maca Vibe
A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben.A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin es a magas energiatartalmú szénhidrátok megújitják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érzi magát. Javítja a szellemi teljesitményt ezért perui ginszengnek is szokás nevezni.A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik...
A maca (Lepedium Meyeni) egy a krumplihoz hasonlító, gumós növény, mely az Andok legkietlenebb, legkedvezőtlenebb éghajlatú vidékein is képes megélni, teremni. Leginkább a 4000 méter magas perui hegyvidéken Ielhető fel, ahol már csak a zuzmó, néhány fűcsomó és kövek tarkítják a kietlen tájat. Amióta az inkák felfedezték a növény csodálatos táperejét és gyógyhatását, már termesztik is, mégpedig ott, ahol a vakítóan szikrázó napsütést éjjel dermesztő hideg és fagyos szél váltja fel.
A növény gyógyereje:
A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű táplaló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára.A maca azonban nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyraértékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszonhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. A növény a kietlen életkörülmények között olyan alkotókat halmozott fel a sejtijeiben, melyek különös védelmet nyújtanak számára. Ezek a hatóanyagnak számító komponensek más élő szervezeteket is megerősítenek, újabb erővel, élettel töltenek fel. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, eszenciális zsírsav taláható benne. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fittoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

Kép
Kép
gyablonka

Köszönöm Pandácska!
Csak mert hallottam róla,és gondoltam nekünk is kellene szedni.
Semmi mell.hatás....ilyesmi?
Az egyik barátnőmék 3éve próbálkoztak,mindenféle orvosnál voltak,közben volt egy vetélése,aztán nekiálltak ezt szedni 2 hónapja kb.,ma 5 hetes,2 napos terhes....az jó nem?! :D :D
Úgy örültem neki,mintha én lennék az!!!! :lol: :lol:

betty615

Heni,
Próbálj meg ezzel nem törődni mert nem érdemes... könnyűmondani de mi itt vagyunk neked és örülünk veled együtt minden irigység nélkül :lol: (ezt direkt tettem hozzá)

Betty,
Kezdjétek el ha gondolod mellékhatása páromnál nem volt.

Kép
Vendég

Szépi Estét!

Heni:ne törődj azzal,ami történt.A nyugalmad most mindennél többet ér.Itt biztos nyugi van!
vedresandi

Heni,én is csatlakozom Pandácska véleményéhez!!!
Ne foglalkozz semmivel,ill.senkivel.
Mindenki söpörjön a maga portáján......ezenkívül én is új vagyok itt,de úgy érzem,mindenki elfogad,befogad(legalábbis remélem) :oops:
Ha nem így érezném,már én sem lennék itt..

betty615

Szia Andi! Körmeid? Megvannak? :lol:

betty615

Mégegyszer köszönöm nektek!!! Kívánom, hogy soha ne gyanusítsanak meg Titeket, mert piszok szar érzés....

Én soha nem kételkedtem senkiben, amíg nem adott rá okott!! Mindegy, lezártam...

Pandácska: szépen töltődik a táblázat!! :D :D

Gyabi: köszi, hogy ennyire kiállsz értem :D

Ez a két nap a másik topikban teljesen lehúzott negatív irányba....Most próbálok töltődni a jóhírekkel és a hamarosan érkező 2 csíkos tesztekkel, ugye lányok???

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betty:meg,hogy a fene egy meg.Most már nagyon nagy.Holnap megyek megcsináltatni,lereszeltetni,mert ez katasztrófa.
Látnád a párom hátát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,napocska van a párod hátán???Vagy mi??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni,melyik topikban voltál??
Utána szeretnék olvasni.

betty615

Betty: Babaprojekt előtt állók ide - de legalább 3 oldallal előrébb kezd, mert azóta sokat írtak...

Heni

Kép
Kép
csheni26

OK.Köszi Heni,nézem.....s jövök.

betty615

Betty:igen,tegnap napocska volt,ma valami nonfiguratív mintát karmolok oda :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Heni!
Én az előző oldal végén írtam a véleményemet az ügyről, most is csak ezt tudnám ismételni, nem teszem. Ne idagaskadj emiatt. Neked a pihenés most a legfőbb, és a nyugalom. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda! Gratulálok a férjedhez :D Olyan ari :D

Heni! Itt mindig itthon vagy! (én pl. mindig attól félek, hogy akik babásodtak azok lelépnek, de örömmel tapasztalom, hogy nekünk már csak! kiegyensúlyozott kismamáink vannak, és lesznek persze) Nekem és szerintem mindannyiunk nyugodtan küldhettek puszikat, +ocskákat! Én mindig magamra veszem és tök örülök neki, ha bárki puszit küld :D Na egy szónak is száz a vége! Örülök, hogy itt vagyunk :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

idagaskadj= idegeskedj :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csatlakozom Kamilla véleményéhez.

Kamilla!
Mikor mész dokihoz?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
vedresandi

És természetesen Mindenkinek szólt a napocska meg a pusszancs!!!!!!
vedresandi

Christell! Semmi különöset nem mondott, nagyon aranyos volt, amikor már felvette a telefont. Először a ténytől stresszeltem magam, hogy megint mennem kell hozzá ez ügyben. (lehet, hogy hülye vagyok, de azt gondolom, hogy biztosan már unja ennyiszer nézegetni a tüszőcskémet, és újra csak tüsző, újra tüsző....) Aztán meg az miatt voltam ideges, hogy a 3-ra vette fel....
Hétfőn 14-re megyek :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Tényleg Pandácska ez nem évfordulós utó ajándék? :wink:
Nem is mesélted, vagy lemaradtam? Házassági évforduló!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Hétfőn drukkolunk.. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla,
Megbeszéltük hogy nem veszünk egymásnak ajándékot mert az elmúlt hónapokban nem egyszerű összegeket hagytunk a dokinál meg patikában ez az inszemem is 110 ezer volt :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?