Sziasztok Lányok!!
Omnia: tiszta szívből gratulálok!!!
Ha kiszámolo: 2007. november 19...Azonos napra vagyunk kiírva!! Ez hihetetlen!
Drukkolok mindannyiunknak, hogy minden simán menjen!!
Lányok!!! Köszönöm, hogy ennyire mellettem vagytok!! Nagy szükségem van rá, mert az amit a másik topikban kaptam, minősíthetetlen...Direkt nem akartam említeni, mert féltem, hogy itt is negatív lesz a hangulat...
Aki esetleg nem olvasta, röviden összegzem: (neveket direkt nem említek, mert nem tartanám korrektnek)...Tavaly júliusban csatlakoztam a másik topikhoz..Akkor éreztem magamat elég erősnek ahhoz, hogy ismét foglalkozzam a babaa témával..(Februárban kellett megszülnöm a kislányomat
) Próbáltam beilleszkedni, úgy tűnt el is fogadnak..szeptemberben volt egy topik találkozó, amire anyukámmal együtt mentem és még esküvői képeket is vittem, hogy kicsit személyesebb legyen a dolog...Nagyon jól éreztem magamat..Sajnos októberben lett a méhen kívüli terhesség, ami megint taccsra tett lelkileg...Egy pár hétig nem írtam, majd ismét belevetettem magamat a fórumozásba...Kivártuk férjemmel a kötelező 4 hónapot és ahogyan azt már Ti is tudjátok (HSG után) az első próbálkozós hónapban összejött a bébi..Akit én csodababának tartok!! (megjegyzés: egész hónapban 2 szer voltunk együtt) A másik topikból egy lány kérdőre vonta a "fogékonyságomat", azt állította rólam, hogy átlátszó és kérte tegyek fel bizonyítékként képet...Soha senkinek nem hazudtam...És mégis megvádoltak...A lány azért ilyen negataív, mert anno a topiktalálkozón egy Mátra nevezetű nő átverte (lelkileg, pénzügyileg kihasználta) és nem tudom miért, párhuzamot vont....
Remélem érthetően írtam, próbáltam csak a lényeget...Eléggé kiborít a téma...
Köszönöm, hogy Ti (pedig sokkal frissebb az ismeretségünk) kiálltok mellettem!!!