Új privát üzeneted érkezett!

Lippa,a köszöntést is köszönöm!

Kép
taptau

Taptau,teljesen egyszerre írtunk :D :D :D !
Én is mindig azt mondom amikor elszörnyűlködnek,hogy bírom,hogy én ezt szoktam meg,nem tudom milyen az egy.
Igen szeretnénk majd v.mikor visszamenni a fagyibabákért( 2 blasztó van még),még jó lenne az előtt mielőtt módosítják a törvényt!Bár nem tudom,hogy a fagyisokat is fogja-e érinteni.
Tényleg azt tudja v.ki,hogy a fagyisokért a 100 ezret,csak akkor kell kifizetni,ha nem akarsz várólistára kerülni,vagy mindenképp?

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Lippa,sajnos ebben nem tudok segíteni,de a másik topicba hátha tudja valaki.
Jól megkavarták ezt az egész egészségügyet!

Kép
taptau

Numato,neked nagyon szorítunk ,holnap mész uh-ra?

Kép
taptau

Lippa
Gyönyörüek a lányaid!!!!!!!!!!!!!!
A fagyisokért akkor kell fizetni a 100 ezret, ha nem akarod, hogy lejelentsék és akkor nem kell várni.

manda

Sziasztok!
Csodás mindegyik gyermek!!

Lippa, a fagyisokért akkor kell 100 ezret fizetni, ha nem akarod hogy beleszámítsák a támogatott lombikok számába. Mi pénteken megyünk vissza 2-ért. Remélem magukhoz térnek!
süni76

Numato, holnap jelentkezz, hogy mi volt, izgatottan várjuk, hányan vannak a pociban :lol: :!:

Taptau, nagyon boldog szülinapot!!!!

Mi jól vagyunk, bizony a pocim lassan elkezd gömbölyödni :lol: :lol:
Annyira jó érzés!
Igaz, ez még az az állapot, amikor rég látott ismerős még nem tudja eldönteni, hogy meghíztam e, vagy másról van szó, de nem baj. Mi tudjuk!
Már kezdenek szűkek lenni a nadrágok.
A héten felpróbáltam egy tunikát ( ami hivatalosan nem is kismama ruha, de mázli, hogy most ez a divat, így sok ilyet lehet kapni ) és abban teljesen egyértelmű volt.
Ott álltam a próbafülkében, és csak vigyorogtam magamra, még a szemem is könnybe lábadt. Hogy végre... ez most velem történik :D
Ez olyan boldogság, hogy megfogalmazni sem tudom, de azt hiszem, értitek...

KépKép
naposoldal

Szép estét mindenkinek!

Lippa, válaszoltam. :)

Chesti, de régen írtál! Szeretnm látni kisasszony hogyan eszi meg a saját lábát. :) :) A menetrend? Hát mostanában angyalkák, 8-9 között kelnek, délelőtt fenn vannak, Luca eljátszik egyedül is a játszószőnyegén, Zsomborbabát szórakoztatni kell, cserébe nagyokat mosolyog, gagyog, míg Luca a játszószőnyeg oroszlánjának magyaráz. Ilyenkor próbálok én is valami használható formát adni a lakásnak, ez vagy sikerül, vagy nem. Aztán kimegyünk sétálni, majd délben KAJA, utána én azt szeretném hogy aludjanak, ez persze nem mindig sikerül, de ha igen, akkor alszanak a délutáni etetésig. Utána viszont estig fenn vannak, mi 7kor fürdetünk, addigra már lehetőség szerint bömböl mindkettő. :( Aztán gyors vagy kevésbé gyors alvás. Alszanak hajnalig, 4 körül esznek, majd alszanak reggelig. Új nap, új kihívások. Hát ennyi. Frontok idején megbuggyannak.

Tényleg, azt akartam már kérdezni, nálatok is megbuggyannak frontok idején a gyerekek?

Taptau, Isten éltessen sokáig!

Na megyek, majd lefordulok a székről, meg még főzni is kéne.

Puszi, Lucia

UI: Lesz valmikor topictalálkozó?
lucia1

Lányok!

Köszönöm a jó kívánságokat!

Lucia,ne is mond,ha front van ,akkor zizi a Máté is!
Istenem még főzni,minden elismerésem a tiétek ikres mamik! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
taptau

Hali! :D

Ha minden igaz végre elaludt a kicsi kincsem, tudom, hogy késői :oops: de így sikerült, kicsit nehézkes az elalvás napközben is. De így alszik kb. 6-ig, ami szerintem nagyon jó. :shock:

Beálltunk a 4 órás evésciklusokra napközben, meg a sok levegőzésre. Akkor alszik, mint a bunda :D , na meg autózás közben.
Azt hiszem egész jól megszokta a terpeszpelust, azóta én "kockaseggű kislánynak" "becézem". Egyre többet mosolyog, persze azt lehetetlen lefényképezni, de imádnivaló és elkezdett hőő-getni a kiságyán lévő állatoknak is. VAn egy zenélő egér az ágyán, napközben az segít elaludni, azt különösen kedveli, néha még egy sikkantás is sikeredik. Nagyon édes, állandóan puszilgatnám :lol: Talán a hasfájósság is múlóban, már csak éjjszakára kap segítséget. Súllyal szerintem jól haladunk, bár most jóval kevesebb volt a gyarapodás, mint két hete, de az úgy tudom normális, hogy egyszer így egyszer úgy. :roll: Hasalás is békésebb már, főleg este pucéran a pelenkázón megy jól, másként még mindíg utálja, de már ügyesen emeli a fejét.
Hát most ennyi, gyorsan dobok pár képet, aztán alvás, minden percet ki kell használni :lol: :lol:
Bocsi de nem olvastam vissza, de láttam vannak új csatlakozók is, nekik üdvözlet, babókat puszilom, mamikat is, pocakosoknak jó egészséget és terebélyesedést.

Kép Trónolok

Kép Mostmár behúzok egyet!

Kép Hasalok

Kép Még mindíg, de utálom

Kép Mostmár így maradok?

Kép Apa fürdet
Kép Ez jól esett!

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt!

Tegnap voltunk a választott nőgyogyimnál.
Babák már majdnem három centisek, bár megtartották azt a két mm különbséget, ami múlt héten is volt. Egyikőjük aludt ( Ati szerint Ő hasonlít rám ) a másik viszont úgy kalimpált a kis kezével, mintha integetne, hogy hahó itt vagyok :lol: . Nagyon megható volt :cry:
Méhszáj teljesen zárt, akkora a méhem, mintha 15 hetes terhes lennék egy babával :oops: szóval helyezkednek a drágák :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

Taptau boldog szülinapot :wink:

jucicuki

Sziasztok!

Na ettől a héttől táppénzen vagyok szerencsére. Ez azért is jó, mert mióta múlt héten eldöntöttem nem dolgozok egy pár hétig, pont azóta jött rám a hányinger, ami ki is tölti az egész napomat nagyjából. Azt hittem engem elkerül a rosszullét, de úgy látszik csak türelmetlen voltam. Azért annyira nem vészes, de nem esik jól.

Numato! Már nagyon kíváncsi vagyok hányan vagytok. Nekem 180 volt a HCG és így egy hétig abban a reményben éltünk, hogy ikrek lesznek, aztán kiderült, hogy nincs társbérlet :) Hát kellett egy pár nap, amíg átállt az agyam, hogy nem kell többesszámban beszélni hozzájuk (én már a beültetés napján mondtam nekik, hogy ügyesek legyeteket, mert anya és apa nagyon szeret benneteket és hát meg is lett az eredménye, úgyhogy én beszélek hozzá úgy látom hallgat rám :D )

Juci nagyon édesek lehettek az UH-n az utódok. Neked már van pocid is? Mi a helyzet a rosszullétekkel, enyhülnek már?

Taptau, Boldog Szülinapot!

Naposoldal! Én is alig várom már, hogy legyen valami poci!

Esetleg nem szült valaki a János kórházban Molnár Lászlónál? Én szeretnék hozzá járni, ezért ha valakinek van tapasztalata légyszi írjon nekem!

Jó babázást mindenkinek!! Nagyon szépek a gyerekeitek!
gombahölgy

csináltam én is vonalzót :D
Kép
gombahölgy

Sziasztok!

Zuzmo,édes ez a csajszi! :lol: :lol: :lol:

Juc,Gomba ,nektek is köszönöm!
Gomba,jó a vonalzód! :lol:

Kép
taptau

Gomba!

Még nincsen pocim, bár már kézzel ki lehet tapintani, hogy van ott valami, de még nem látszik.
Egy kis háj maradt a stimu után, de a hányástól az is kezd eltűnni.
Mostanában délután már jobban vagyok, igyekszem minden nap egy órát sétálni, hogy jó legyen a vérkeringésem.

Jól esik egy kis mozgás!

Judit

jucicuki

Hello mindenki!

Taptau!
Kissé megkésve de Nagyon Boldog Szülinapot!!!
Remélem a 8 napba még beleférek :wink:

Numato!
Ne csigázz! Jelentkezz! Hányan vagytok????

Gombahölgy!
Szóval akkor rókacsapat nálad tartózkodik! Hát kitartás Neked. Adhatunk rá jótanácsot, de Neked kell kitapasztalni mi a jó Neked!
Jó hogy már otthon vagy!

Jucicuki!
Gratulálok! Remek eredmények! Csak így tovább! :wink:

Zsókuci drága!
Ma este mindenképp írok, de nagyon be vagyok havazva...

Zuzmó!
Tündéri a kiscsajszi! Nem szeret hason lenni?

Naposoldal!
Gratula a kis pocihoz! Hát mostmár beindulnak a dolgok! :wink:

Úgy örülök! Képzeljétek a férjem üzlettársáéknál megvan a baba. Ma reggel 9,35kor csaszival. Ő az akiről meséltem hogy 2 éve autóbaleset utáni orvosi műhiba (azért nem szülök Siófokon) miatt meghalt a 8 hónapra született kislányuk. Most minden rendben ment, makkegészséges a kicsi lány és anyuka is jól van. Jaj úgy izgultam értük!!!!

És tegnap kicsit off voltam, mert megjött a nekünk rendelt babakocsi, és se a színe se az anyaga nem olyan mint amilyet akartunk, csak a formája. De lehet hogy ez a forma már nem is lesz. Úgyhogy most elkezdtem Bergon felé tendálni. Arról sok jót hallottam.

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Topictali esetleg április vége, május eleje? Hmm? Nézzünk baba-mama klubbot, vagy játszóházat?

Először is drága Taptau boldog, boldog szülinapot! :)

Kép

Lippa, a szám nyitva maradt amikor írtad, hogy mész a fagyibabákért :) Bevállalós vagy :) Bár a barinőm szintén 2 éves ikrei mellé, most érkezett meg a harmadik...hááátt nagyon durva, de lehet csak Én látom így. :lol:

Napcsi ahogy olvastam a soraidat, teli vigyor ült ki az arcomra, és egy kellemes érzés öntött el, ahogy visszaemlékeztem Én is. Az elő olyan ruha, ami azt mutatja, igen ez terhes poci, és én vigyorgok a tükörben. :lol: Nagyon jó volt olvasni a soraidat, gyere, és írj még, még, még ilyeneket. :lol: :lol:

Lucia, nem semmik a napjaitok, de nagy szerencse, hogy Luca eljátszik magában , tündéri lehet ahogy magyaráz az oroszlánnak. :) Kaphatunk ilyen képeket is? :)
Majd rakok fel, ha tudok lábharapdálós képet készíteni Nikiről, mert ahogy fényképezőt lát, azt figyeli, és nem eszi a lábát. Meg egyelőre csak pelus nélkül megy. :)
Frontnál Niki is nyügis. :(

Zuzmó Jázmin gyönyörrűűűű :lol: Nálunk is Niki utált hason lenni, kezdetben csak a pelenkázón volt el úgy, aztán meglásd egyre többet el lesz majd, ahogy a kis nyaka erősödik. :)

Jucicuki Uh képet nem kapunk? Tök jó lehet két kis kalimpáló babucit látni. :lol: Örülök, hogy jól vagytok. :)

Gomba, hát ez a rosszullét kicsit váratott magára, de reméljük a 12. héttel tovább is áll. Édes a vonalzód. :)

Numato merre vagytok? Hányan vagytok? :lol:

Lanett jó hallani rólatok. :) Hát a babakocsik már csak ilyenek. Képen jól mutatnak aztán élőben..hmmmm. Bergonokról jókat hallottam.

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben van, 7 kg és 69 cm....kicsit gyorsan repül az idő, már nem is olyan Csöpp. :) :( Egyik szemem sír, a másik nevet.
Na megyek is, lassan kell a lányzó, addig takarítok.

Na valahogy így vagyunk, és ebből olyan frankón bekapja már a lábát, egyszer talán sikerül olyan képet is készíteni.

Jól kikerekedett mi? :)

Kép
Kép

Anya baba-mama tornán. :)

Kép

chesti

Numa, jelentkezz!

Gombahölgy az igazibb rosszullétek nekem is a 7. hét körül jelentkeztek, és körülbelül 3 hétig tartottak intenzíven reggeltől estig, azóta már egyre enyhébb, vannak könnyebb, és nehezebb napok, de ez már sokkal elviselhetőbb.
Igaz, épp ma reggel jegyztem meg, hogy úgy tűnik, lassan odébbáll a róka, erre öt perc múlva irány a rötyi.
Hiába, a reggeli fogmosás még kritikus :)
De ez már akkor is sokkal könnyebb időszak, úgyhogy kitartás!

Chesti, én úgy látom, te erős nosztalgiát érzel :lol:
Csak nem vágysz az utánpótlásra? :lol:
Bár, ahogy elnézegetem Niki édes lábbujjait, meg egyébként is, ezen nem csodálkoznék.

Zuzmó, hogy nő ez az édes Jázmin baba is!
Olyan szép kis gömbölyke :lol:

KépKép
naposoldal

Chesti!

Most nem kértem itt, mert múlt heti van a BMC-ből. Négy hét múlva már formásabbak lesznek és akkor hozok képeket. Felteszik fotó v. memóriakártyára és könnyebb is vele dolgozni a gépen :wink:

Judit

Numa????

jucicuki

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ennyien érdeklődtök, hát hírek azok vannak:)
képzeljétek, ez az asszisztált bemetszéses technikának köszönhetően a 2 beültetett embrióból 3 lett!!!!!!
2 db 9 mm-es és 1 db 11 mm-es petezsák látszódott az uh-n....
Szűcs doki szerint a harmadik eléggé szabálytalan, lehet, hogy elmegy tőlem, de az is lehet, hogy megmarad :roll: :roll:
kicsit letaglózott a hír, bejött Kanyó doktornő is, és azt mondta,miután gratulált, hogy egy évben 1-2 ilyen fordul elő náluk.Hááát, én beleestem a statisztikába :lol:
Lányok, eléggé meg vagyok ijedve, de inkább 3 (csak egészségesek legyenek),mint 1 sem....
ápr.10-én megyek újra uh-ra, kiváncsi leszek nagyon...
nagyon nagyon aranyosak vagytok, és köszönöm szépen, hogy így drukkoltatok, most lepihenek, mert szétmegy a fejem úgy fáj,meg kell emésztenem még ezt a hírt :wink:

puszi

numa

Kép
numato

Sziasztok!

Mostanság ritkán jövök, mert nem győzök Ádám után futkosni. Szétnézek, azt hiszem, hogy biztonságban van, de ő mindig talál valamit, ami miatt nem hagyhatom magára egy másodpercre sem. Ma pl. a ruhaszárító állványt borította majdnem magára. Még jó, hogy ott voltam mellette. Tegnap az ebédlőasztalt tolta el a helyéről, pedig nem kicsi, és kb tíz másodperc alatt kiszedett egy gombot a notebook billentyűzetéből, amit a férjem kb tíz percig rakott vissza.

A babócák nagyon szépek, és édesek!

Fogyizóknak sok sikert és kitartást, a kismamiknak pedig boldog és nyugodt napokat kívánok. Olyan jó olvasni, amiket írtok! Tényleg ilyenkor nekem is eszembe jut, hogy milyen jó és izgalmas érzés volt először látni mozogni a picúrt, meg ilyenek. Olyan hamar eltelik az az idő!!!!!!!!!

Taptau, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Rozus, gratulálok Verusnak a forduláshoz! Privi megy a tornáról, de csak kicsit később!

Agnese! Milán nagyon szép, jó sokat nőtt a képek szerint. Neked is pirvi megy, de sztem csak este, mert most el kell mennünk és olyan hét körül érünk haza. De ma mindenképpen írok.

Mot, én szedtem utricát, és nekem segített is. Általában azt ajánlják, hogy kúraszerűen szedje az ember, lehetőség szerint ne egyfolytában. Érdemes esetleg felváltva használni mással (pl alfa-alfa). Nekem is volt mellgyuszim, nekem nagyon sokáig tartott. Végül a gyermekorvosunk ajánlására én nem szedtem antibiotikumot, bár úgy éreztem, hogy meghalok (negyven fokos láz, ilyesmi), hanem vettem venoruton gélt és phenilbutazont. Ezek keverékét kentem a mellemre, ami nagyon jól lehúzta a gyulladást viszonylag rövid idő alatt. És azt is ajánlotta a doki, hogy minél többet legyen a mellem szabadon, hogy lélegezhessen. Ja, a krémek miatt persze szopi előtt nagyon alapos mellmosásra volt szükség. Ja! És vigyázat, az utrica urens ch 5 szaporítja a tejet, de a ch 9 apasztja!!!!

Bocsi, hogy most nem írok minenkinek, de indulunk.

Ha tudok, este benézek. Kíváncsi vagyok a Numatoval kapcsolatos hírekre is.

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Hát Numato, ez nem semmi!!! :) :) :)

Gomba, én Molnár doktorhoz jártam ultrahangra, nagyon kedvelem. A Jánosban fogsz szülni? Eredetileg én is ott szültem volna, de az ikrek miatt végül a II. női lett. Nem bántam meg, a Jánosban nem tudják ellátni a koraszülötteket, illetve nem olyan szinten mint a II. nőin. És hát ikrekkel nagyobb a koraszülés esélye, bébikéim is a 35. hétben születtek. Viszont in vias naturales. Tényleg, én még tartozom szüléstörténettel. Hát majd egyszer rászánom magam.

Zuzmó, Jázmin nagyon szép kislány! És nemszeret hason?? Luca és Zsombor csak hason hajlandó. :oops: :oops: Emiatt az elején aggódtam, a csecsemőhalál miatt, de végülis van légzésfigyelőnk, úgyhogy a gyerekorvos is azt mondta, ha így akarnak, aludjanak így.

Chesti, én benne vagyok! Valami ötlet a helyszínre? Jópofa lehet így tornára járni, én kettővel még nem nagyon mertem elmenni.

Na megyek, pihenek egyet, mindkét bébi alszik.

Lucia

Kép
lucia1

Uramatyám, Numato!
Ezek ám a hírek!!!!!!!
Megértem az izgatottságodat, ez hihetetlen!
A mostani, legutolsó beültetésemnél megismerkedtem egy anyukával, akinek szintén Bmc-s hármas ikrei vannak, már ötévesek.
Nagyon helyes gyerekek,láttam őket élőben. És az anyuka olyan kis filigrán, hogy ki nem néztem volna belőle, hogy hármat ki tudott hordani.
És most kapaszkodjatok meg!
Beültetésünk volt együtt!
Kettőt ültettek be neki.
Az eredményhirdetés napján is találkoztunk, és előző nap halvány pozitívat tesztelt. A végleges-orvosi-eredményt már sajnos nem tudom, de így se semmi, nem?

Szóval Numa, jó pihenést, és minden jót nektek!

KépKép
naposoldal

Kép Lucababa

Kép
lucia1

Kép Zsomzsombaba

Kép
lucia1

Sziasztok!

Numa :D :D :D ,hát ez aztán a hír,gratulálok!!!!

Manda,Süni köszönöm .

Süni,holnapra megy a drukk :) !!!

Naposoldal,Gomba ,Juci jó hogy jelentkeztetek,további szép gömbölyödést kívánok :lol: ,aztán gyertek ám gyakrabban!

Juci végül az lesz az orvosod,akit szerettél volna?

Zuzmó gyönyörű szép Jázmin,gratulálok :) !

Chesti jó az ötlet (persze ha én is jöhetek mint újonnan társult :roll: ).Nikit megzabálom,azok a szemek!A fagyisokkal kapcsolatban pedig,még én sem tudom hogy lesz,de egy biztos,hogy nem akarjuk őket otthagyni :lol: !

Lucia képzeld én is spontán szültem a lányokat :lol: :

Mindenkinek szép estét
Lippa

lippa

Lucia holnap írok privit!

Puszi

lippa

Sziasztok Lányok!
Végre újból itt lehetek köztetek. Először is szeretném megköszönni az Istenhegyi úti centrumról szóló infóitokat. Olyan szép babafotókat raktatok fel most is, csodálatosak!

Naposoldal!
Gratula a pocakhoz! :) Elhiszem, hogy örülsz neki, hogy végre mások is észreveszik, hogy valaki lakik odabenn. Nekem az ikrek miatt meglepően hamar elkezdett növekedni a hasam és itt panaszkodtam, hogy puffadok és aggodalmaskodtam a túlstimu miatt, mígnem végre rá kellett jönnöm, hogy nincs semmi természetellenes bennem, a hasam bizony a babák miatt nőtt meg.
KÉszülj fel, lassan nem sikerül majd összecipzározni a nacit sem. :wink: Én ezt a kérdést egyenlőre egy bandázzsal oldottam meg, nem tudom, ismered-e. Én nagyon tudatlan voltam, a Kismama-újságból okosodtam ki ez ügyben. Ez voltaképpen egy olyan széles anyag, amit a derekadra húzol és eltakarja a szétnyitott cipzárodat a nadrágodon.

Numato!
Húha! Ez igen! 3 baba, gratulálok! Bár elhiszem, hogy kicsit meglepő fordulat, de ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem egy általános iskolai osztálytársam szintén lombikos hármasikrekkel büszkélkedhet.

Kismamák!
Én lennék az egyetlen, akit egyáltalán nem látogatott meg a rókakoma? A kezdeti étvágytalanságon és néhány esti émelygésszerű érzésen kívül nem tapasztaltam semmit... :roll: No persze nem mintha nagyon hiányzott volna a róka. :wink:

Lányok!
Ezzzel el kell, hogy dicsekedjem: Képzeljétek a múlt héten egy fiatal pár átadta az ülőhelyét a metrón. Olyan büszkeség töltött el, hogy le sem tudom írni. Most már az idegenek számára is kismama lettem... :) A munkahelyemen pedig nagyon akkurátusan figyelik a pocakom, hogy rendesen növöget-e.

Egyébként a múlt héten kicsit beijesztettem magam, mert egy ikres könyvet olvasgattam, amiben egy csomó nehézségről számoltak be :roll: : a koraszülés fenyegető veszélyétől kezdve, az ezt kikerülendő hónapokig tartó kórházi benntartózkodáson át az ikrek nevelésének problémáiig. HÁt megmondom őszintén annyira sokkolt a dolog, hogy elpityeregtem magam. Persze a kispapa igyekezett megnyugtatni és - ő aki olyan nagy tiszteletben tartja a könyveket, felszólított, hogy azonnal dobjam ki :lol: Mindenesetre átbeszéltük a dolgokat, és már sokkal szebbnek látom a jövőt... :)

Ikres anyukák! A babavárás során Ti soha nem bizonytalanodtatok
el? Csak én lenni ilyen kis mimóza?

Ajaj, úgy látom kisregény sikerült összeeszkábálnom. :oops:

Puszi
Gica
gica1

Numato :lol: :lol: jjjuuujjjjjjjjjjjj :) gondolom megijedtél. Ezek tényleg hírek voltak. :)

Lippa hogy a fenébe ne jöhetnél, sőt nagyon szeretnénk ha a másik topicosok is jönnének. Ha fix lesz az időpont meg a hely, megírjuk mind a két topicba. :)

Tali akkor jó ötlet a játszóház, vagy baba-mama klubb bérlés? Ha tud valaki ilyet szóljon.
Május eleje jó mindenkinek?
Szervezzem, vagy valaki esetleg jelentkezne erre a posztra?

Na itt van Niki ahogy rágja a lábacskáit. :)

Kép Kép

chesti

Chesti!
Annyira édes Niki!
gica1

Sziasztok,

Bocsi lányok, most csak gyors bekukk, nem rég értünk haza, és már írtam a 90 naposba is, és tök fáradt vagyok… Ja, és még főznöm is kell… :shock: Ígérem holnap, vagy hétvégén pótolom.

Taptau drága,

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK
!!!! :D:D:D
Kép

Numato,
Hűűű, ezek aztán a hírek! Nagyon gratulálok! Ne aggódj, minden rendben lesz! Te hármasikreskismami :D :D :D

Most ennyi drágák, de mindenkinek millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gyorsan írok ,mert folyton megszakad a kapcsolat!

Chesti,Agnesm,Lanett köszönöm nektek is!

Chesti,eszem a kis lábrágóst!Én is benne vagyok a taliban! :lol:

Numato,ez ám a csodahír!El is hiszem,hogy meglepődtél!De minden rendben lesz,csak erre gondolj! :wink: :lol:

Jó éjt!

Kép
taptau

Ha engedi elküldeni!

Zsókuci drága,neked is köszmösz!Puszika! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Lippa!

Igen, még akkor pénteken írtam neki e-mail-t és szombat délelőtt már kaptam is a nagyon kedves választ, emlékezett rám a laparról és szerdán már mehettem is. Most pedig szeptemberig megvan négy hetente az időpontom :lol:
Apa is végig bent lehetett, minden elmondott neki is, csak a vizsgálatnál mondta, hogy kicsit most ne lessen, de ott is mondott mindent, hogy mit lát és hogy minden rendben van.
Egy tündér!

Judit

jucicuki

Gica szerencsére rókakoma engem is elkerült :lol: .Ne aggódj,én is állandóan izgultam ezek miatt.Hányan mondták,hogy már legalább egy hónappal a szülés előtt be kell majd feküdni ,aztán nézd meg a 37.héten születtek a lányok,úgy hogy otthonról mentünk a kórházba.Ne igulj,minden renben lesz :wink: .

Chesti köszi,aranyos vagy :oops: .Jó lenne,ha Te megszerveznéd :D ( persze ha nincs terhedre),szerintem jó lenne mindkét hely.
Jók a képek nagyon :) .Tündéri aranyos Niki,ahogy a lábujját kóstolgatja.

Na megyek aludni,puszi mindenkinek!
lippa

Juci

De jó :D !Örülök,hogy sikerült bejutnod hozzá,nagyon rendes lehet tényleg,ha így emlékezett rád és válaszolt.
Biztos,hogy nagyon jó orvos ha ilyen hozzá a várólista :lol: .
Vigyázz magatokra.
lippa

Sziasztok!

Topiktalira szívesen megyünk, és jó ötlet, hogy a "szomszédokkal" együtt legyen!

Agnese, bocsánat, tegnap félre néztem a dolgot, a privit nem neked, hanem Luciának írtam. Ne haragudj, rohantam és hülyeséget írtam. De Milán azért nagyon cuki, az komoly volt!!!! :wink:

Numato, hűűűűűűűűűűű! Megértem, hogy kicsit megijedtél, de a fontos az, mint ahogy írtad is, hogy mindannyian egészségesek legyetek! Most csak ez számít, vigyázz magadra és a picikre. Még jó, hogy kilenc hónap a terhesség, legalább az ember megpróbál felkészülni a gyerekek fogadására, ha máshogy nem tud, hát legalább lelkileg.

Gica, csak semmi kesergés és negatív gondolatok. Bár emlékeim szerint nekem is voltak ilyen korszakaim a terhesség alatt, de szerencsére mindig csak pár napgig tartott a túlzott aggodalom. Nyugodj meg, és próbáld kiélvezni a napokat! És örülj, hogy a férjed ilyen rendes és figyel rád. Támaszkodj rá mindig, amikor csak szükséged van rá a lelkednek. Így kicsit ő is részt vehet a terhességben, ami állítólag jót tesz a férfiaknak és a kapcsolatnak is.

Chesti, Niki tündéri és egyre szebb, már ha lehet ezt még fokozni.

Puszi Mindenkinek,

Ági

Kép
agnesm

Jó reggelt Csajok!! :)

Numato :)

Ez tök izgi!!! :) Hajrá!!!

Chesti :)

Tündéri a lányod!!! :)

Csajok, jövő héten nem leszek gép közelben :( !!!

Kellemes hétvégét!!!

Anya már szinte újra 100%-os!!! Tejci újra jön!! Babóka is nyugodtabb, túlvagyunk az időcsúszáson!!!!
mot

Topictali nagyon jó ötlet!!!!

:)

Zuzmó!!! :)

Nagyon jók a képek, tündéri!!!

:)
mot

Sziasztok!

Numato, nem állom meg, hogy erre a hírre ne reagáljak! Ez aztán tényleg nem semmi!! Én is ápr. 10-én megyek Zekéhez!
Nem csodálom, hogy emészted a hírt! Nagyon vigyázz magatokra!!

Én szerdán múltam 11 hetes de nekem is látni már a pocakom! A cicimről meg nem is beszélek! Olyan szép gömbölyűek!!Férjem csak nézi állandóan. Mondtam neki, hogy a 12. hét után meg is simizheti őket! :D

Én állandóan émelygek és öklendezek de a kaja szerencsére nem köszön vissza.

Mindíg olvasgatlak ám Benneteket!!
vicuska1977

Sziasztok csajszik!

Chesti, tünemény a kiscsaj!!!! Majd teszek fel játszószőnyeges képet, igérem.

Gica, nem vagy egyedül, én végig be voltam tojva, mindig volt valami ami miatt aggódtam. Igaz sajnos nálunk előzmények is voltak. Mi kéthetente jártunk kontrollra, így is mindig aggódtam mi lesz a következő vizsgálatkor. Aztán a 29. héten kinyílt a méhszáj, igaz előtte héten intéztem a Karácsonyi nagybevásárlást, és hát utána még 6 hétig bennvoltak, igaz a II. nőin feküdtem.

Ikres kismamák, pihenjetek, feküdjetek sokat!!!!! Van aki olyan alkat, hogy ikrekkel is bármit csinálhatna, akkor sem szülne előbb, de van aki nem, és hát ezt nem lehet előre tudni. Aki itt van mindenki sokat várt a babára, kár lenne kockáztatni. Én is bántam azt a rohadt bevásárlást, bár végül utólag szerencsére jól alakult.

Lippa le a kalappal, hogy a 37. hétig bírtad!! És milyen volt a szülés? Kiváncsacsi vagyok, leírnád?

Mindenkinek szép napot!

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Numato
Húúú, ez aztán a hír! Nem semmi! Én is azt mondom inkább három, mint egy sem, de nem egyszerű még felfogni. Mit szólt a párod és a családod?

Taptau

Boldog Születésnapot Kívánok!

Chesti

Én is benne vagyok a taliban. Nagyon édes a kiscsaj, csak sikerült lefotózni :lol:

Sajnos Milán bőre tele van pöttyökkel :( (az arcán már összefüggő), a hivatalos neve atópiás dermatitisz, csecsemőkori ekcéma. Eddig olyan szép volt a bőre, még a pelenkakiütés is elkerülte. A doki azt mondta, hogy minden ötödik csecsemőnek van. Remélem tényleg elnövi majd, mert a doki azt is mondta, hogy másfél év körül a gyerekek többségénél elmúlik, addig többször kijöhet. Bízom benne, hogy így lesz, mert a családban senki sem ekcémás.

üdv mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Agnese,köszi!Sok-sok gyógypuszi Milán pofijára!Remélem hamar kinövi! :wink:

Ma már nem tudok jelentkezni,sőt lehet,hogy csak Húsvét után!Elutazunk holnap hajnalban egy kis pihizésre!
Nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra főleg! :lol: :lol: :lol:

Előre Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Puszi:Andi és Máté

:lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
taptau

Lucia

Leírom szívesen,de aztán Te jössz :wink: .

Az utolsó egy hónapban baromira elkezdtem vizesedni (1 hó alatt 15 kg-t híztam ami mind víz volt :roll: ). Kedden este mentünk kontrollra és amikor a dokim meglátott mondta,hogy akkor holnap reggel kórház és v.színű megindítják a szülést.Akkor már nagyon örültem neki,mert már elég nehezen bírtam.Cucc összekészítve (persze már régóta :) ,reggel irány a kórház.Viszont kis Tündérkéimnek ezt nem így gondolták,mert úgy döntöttek,hogy ők jönnek maguktól :D .Hajnali 3/4 5-kor elfolyt a magzatvíz tehát irány a kórház!Mire beértünk kb.10 perces fájások voltak,méhszáj 1 ujjnyira nyitva.Onnantól kezdve felgyorsultak az események,a fájások sűrűsödtek,a méhszáj is szépen tágult,ahogy a nagykönyvben meg van írva.Végül 10.35 -kor megszületett első Tündérkénk Petra, 10.47-kor pedig a második Lilla.Az orvosom végig nagyon rendes volt (imádom :oops:! ),meg persze a szülésznő is.Csodálatos szülésem volt szerintem,ennél szebbet nem is kívánhattam volna,és ami nagyon jó,hogy semmi negatívum nem maradt meg bennem,mégegyszer nagyon szívesen átélném az egészet!!!

Mindenkinek ilyen szép szülést kívánok,mint az enyém volt :wink: !
lippa

Andi
nektek is nagyon kellemes ünnepeket kívánunk :D .Érezzétek nagyon jól magatokat.

Puszi
lippa

Sziasztok!

De csend van ma....

Taptau érezzétek jól magatokat, várunk vissza, sok-sok képpel. :)

Lippa, tényleg olyan volt a szülésed, mint a nagy könyvben. :) El sem tudom képzelni milyen lehet amikor egyik már kint van, és jön a másik. :)
Nem raknál fel olyan képeket, amikor még újszülöttek voltak? :)

Agnese ez az ekcéma nem hangzik túl jól, reméljük hamarosan kinövi Milán.

Lucia várom a játszószőnyeges képeket ám. :)

Vicuska nem csak olvasgatni kell, hanem irogatni is. :)

Tali hát akkor el kezdem szervezni, ha csak nem jelentkezik valaki még igy utoljára. :) A segítségeket szívesen venném, na meg az ötleteket.

Én kiszúrtam a 11 kert, mit szólnátok hozzá? Van ott pár játszóház, baba-mama klub, amik persze fizetősek, de általában vannak csoportkedvezmények.

1. kérdés: Mindenki benne van abban, hogy x összeget fizetni kell?
3. kérdés: Május eleje?
4. kérdés: hétköznap délelőtt, vagy hétvége?

Most ennyi jutott hirtelen az eszembe.

Ide nézzetek mit találtam, tök jó. Akit érdekel:
http://www.frameshow.com/

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Jó estét!

Chesti!

Támogatom a 11 kert. :) és a május eleje is szimpi, akkor már 3 hónapos lesz Jázmin. Egy kicsit inkább a hétköznapra szavazok, mert hétvégén inkább vagyunk együtt, de ha csak úgy jön össze az sem baj. Szóval jöhet bármi :)
Jó a "keretvarázsló", nekem a fényképezőgéphez volt anno 1 photoimpress progi, ami nagyon sok mindenre jó. Most például naptárt készítek anyósomnak szülinapjára. Ez a március
Kép

Taptau!

Most láttam, hogy szülinapod volt :oops: . Nagy gratula, így utólag is.

puszi mindenkinek, legközelebb szerintem csak a jövőhéten jövök!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Hű, most tudatosult bennem, hogy szinte egész héten nem írtam ide… :? Azt hiszem, most pótolni fogom :D

Mot,
Krisztina hercegnő abban a kendőben… annyira édes. És látom, már a Micimackót olvassátok :wink: Nagyon helyesek vagytok! :D:D
Örülök, hogy Kriszti már jobban van, szegény, biztos nagyon fájhatott neki :(

Lippa,
Gyönyörűek a lánykáid :D:D Lillának nagyon huncut a mosolya, Petra pedig tök komolynak tűnik. Gondolom az életben mindketten megérik a pénzüket :D :wink:
Tényleg olyan volt a szülésed, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szerintem mindenki ilyennek szeretné, nem hogy ikrekkel :D:D

Rozus,
Nem semmi a babakocsis-kalandod, biztos nem lehetett egyszerű, de ügyesen megoldottad :)

Taptau,
Máté annyira helyes a hintában. Milyen kis komoly képet vág :D Nagy gondolkodó… :wink:
Húsvét után aztán tessék jelentkezni, addig meg jó pihit! :D

Napcsi :D (ez most már rád ragadt, nincs mese :D),
Örülök, hogy már gömbölyödsz, ez nagyon nagy élmény :) Már gondolom várod, hogy nagyobb pocid legyen, hogy már mindenki egyértelműen lássa, nem? :D
Hát rókakoma az nem kellemes dolog. A fogmosás tényleg elég gáz, nekem Zuzmó ajánlotta, hogy vegyek más ízű fogkrémet, mint a mentolos, én végül citromosat vettem, és egy jó darabig segített. Próbáld ki, hátha…

Lucia,
Nagyon édesek a bébik! Nem győzök betelni Luca hatalmas hajkoronájával :D

Zuzmó,
Jázmin nagyon helyes :D

Judit,
Örülök, hogy szépen növekednek odabent a Gombóckák :D :D

Gomba,
Helyes, hogy mostantól otthon leszel, pihizz sokat, élvezd a nyugalmat, és a lustizást :D

Lanett,
Sajnálom, hogy nem olyan a babakocsi, amilyet szerettél volna… A Bergonról én is jókat hallottam. Puszillak!

Chesti drága,
Niki milyen nagy már… nem semmi. Olyan kis harapdálni való husijai vannak :lol: :lol: Édesek a keretes képek is, de persze nálam is a lábujj-evős a favorit :D:D:D

Tali:

1. részemről rendben, szívesen beleadok természetesen
2. Május eleje oké
3. Ha megoldható, én a hétvégére szavaznék, sajna hétköznap meló… Bár értetek kivennék egy nap szabit, ezen ne múljon :wink:

Agnesm,
Hát igen, Ádám elérkezett abba a korba, hogy mindent felfedez, és persze mindenre kíváncsi… :D

Gica,
Tök jó, hogy már átadják a helyet :D Amúgy csoda szerintem, mert sajnos a többség olyan, hogy inkább elfordul, nehogy át kelljen adnia a helyét… De jó, hogy vannak még udvarias és jó érzésű emberek is :) Ikrek: biztos nem lesz egyszerű, de akkor is nagyon fantasztikus dolog. Ahogy Lucia is írta sok pihi addig is, aztán majd bele rázódtok a kétbabás életbe :D

Vicuska,
Örülök, hogy te is rendben vagy :)

Agnese,
Sajnálom szegény Milánt, hogy ekcémás lett… Biztos hamarosan rendbe jön, jobbulást neki, neked meg kitartást!

Szép álmokat mindenkinek, meg persze nagyon kellemes hétvégét! Puszi!

Na, még dobok egy táblit :D
Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Hétfőn volt az első transzferem, most 6-ig várnunk kell! Először járok itt! Gondoltam csatlakoznék hozzátok! :)
tini75

Sziasztok!

Ritkán jutok gép közelbe. Ne haragudjatok, hogy nem írok-válaszolok mindenkinek!!!!! Köszönöm az együttérző szavakat.

Még mindig nem rázódtunk bele. Tejecske nem szaporodik, 30-40 g-nál stagnált. Így megy továbbra is a pótlás. Teljesen kikészít. Egy etetéssel elmegy 1,5-2 óra, és 3 óránként kellene ennie. Ikresek előtt le a kalappal!!!!
Közben mindenki jön a jótanácsokkal, hogyan kellene csinálnom! Kezdem már unni.
A védőnő szerint az is dicséretes, hogy eddig eljutottunk, hiszen, amikor hazajöttünk, még szinte semmi tej nem volt.

Máté nagyon szenved. AMilyen alvós volt, most úgy nem tud aludni. Elalvásnál kezdődnek a gondok. Mindig felriad félúton az elalvásba. Napközben vagy babakocsiban alszik teraszon v. az ölemben. Most éppen a hordozóban sikerült elaltatni. Éjszaka a mellkasomon tud csak pihenni. Sem a kiságyban sem a bölcsőben nem sikerül neki elaludni. Tudom, hogy ez nem jó, de másképp mi sem tudunk pihenni. Majdcsak kinövi ezt az időszakot.
Szenved nagyon a hasfájástól. Nyögdécsel, nyugtalan még álmában is. ha rajtam alszik, akkor viszonylag nyugodtabb.
A legújabb, hogy időnként visszabukja a kaját.
Holnap jön a védőnő. Megkérdezem, nem kellene-e kicserélni a tápszert, mert ez így nem állapot. Mindenki szenved így.
Közben szépen alakulgat. Nézelődik - már amikor lehetősége van rá, és éppen nem ordít a hasfájástól. Nagyon tud ránk figyelni.
Újabb fotót nem tudok küldeni, mert bedöglött a gépünk. Soha rosszabbkor!!Nem is tudom, hogy lesz-e lehetőségünk venni v. megcsináltatni.
A nehézségek ellenére imádom, hogy velünk van!!! Nemcsak panaszkodni akartam nektek!

Taliban én is benne vagyok. Május elejére már Máté is mobilabb lesz, talán tudunk menni!

Mindenkinek sok puszi!

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?