Sziasztok,
Hű, most tudatosult bennem, hogy szinte egész héten nem írtam ide…
Azt hiszem, most pótolni fogom
Mot,
Krisztina hercegnő abban a kendőben… annyira édes. És látom, már a Micimackót olvassátok
Nagyon helyesek vagytok!
:D
Örülök, hogy Kriszti már jobban van, szegény, biztos nagyon fájhatott neki
Lippa,
Gyönyörűek a lánykáid
:D Lillának nagyon huncut a mosolya, Petra pedig tök komolynak tűnik. Gondolom az életben mindketten megérik a pénzüket
Tényleg olyan volt a szülésed, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szerintem mindenki ilyennek szeretné, nem hogy ikrekkel
:D
Rozus,
Nem semmi a babakocsis-kalandod, biztos nem lehetett egyszerű, de ügyesen megoldottad
Taptau,
Máté annyira helyes a hintában. Milyen kis komoly képet vág
Nagy gondolkodó…
Húsvét után aztán tessék jelentkezni, addig meg jó pihit!
Napcsi :D (ez most már rád ragadt, nincs mese
),
Örülök, hogy már gömbölyödsz, ez nagyon nagy élmény
Már gondolom várod, hogy nagyobb pocid legyen, hogy már mindenki egyértelműen lássa, nem?
Hát rókakoma az nem kellemes dolog. A fogmosás tényleg elég gáz, nekem Zuzmó ajánlotta, hogy vegyek más ízű fogkrémet, mint a mentolos, én végül citromosat vettem, és egy jó darabig segített. Próbáld ki, hátha…
Lucia,
Nagyon édesek a bébik! Nem győzök betelni Luca hatalmas hajkoronájával
Zuzmó,
Jázmin nagyon helyes
Judit,
Örülök, hogy szépen növekednek odabent a Gombóckák
Gomba,
Helyes, hogy mostantól otthon leszel, pihizz sokat, élvezd a nyugalmat, és a lustizást
Lanett,
Sajnálom, hogy nem olyan a babakocsi, amilyet szerettél volna… A Bergonról én is jókat hallottam. Puszillak!
Chesti drága,
Niki milyen nagy már… nem semmi. Olyan kis harapdálni való husijai vannak
Édesek a keretes képek is, de persze nálam is a lábujj-evős a favorit
:D:D
Tali:
1. részemről rendben, szívesen beleadok természetesen
2. Május eleje oké
3. Ha megoldható, én a hétvégére szavaznék, sajna hétköznap meló… Bár értetek kivennék egy nap szabit, ezen ne múljon
Agnesm,
Hát igen, Ádám elérkezett abba a korba, hogy mindent felfedez, és persze mindenre kíváncsi…
Gica,
Tök jó, hogy már átadják a helyet
Amúgy csoda szerintem, mert sajnos a többség olyan, hogy inkább elfordul, nehogy át kelljen adnia a helyét… De jó, hogy vannak még udvarias és jó érzésű emberek is
Ikrek: biztos nem lesz egyszerű, de akkor is nagyon fantasztikus dolog. Ahogy Lucia is írta sok pihi addig is, aztán majd bele rázódtok a kétbabás életbe
Vicuska,
Örülök, hogy te is rendben vagy
Agnese,
Sajnálom szegény Milánt, hogy ekcémás lett… Biztos hamarosan rendbe jön, jobbulást neki, neked meg kitartást!
Szép álmokat mindenkinek, meg persze nagyon kellemes hétvégét! Puszi!
Na, még dobok egy táblit