Sziasztok.
Mese nincs, most már én is írok, csak valahogy mindig kevés az időm, nem is értem, mivel megy el
Olyan hozzászólásokat akartam írni, hogy :
Kátya, az a Neonato babakocsi nagyon tuti, én is néztem, hiperkönnyű, nagyon design-os, csak az ára nem túl baráti
Sikerült végre beszélni az OEP-pel? Mi sem kaptunk ilyen levelet, azért nem hívtalak utána, mert Norbi sem hallott semmi ilyet, tehát biztos vmi félreértés, rosszul regisztrálták Anna adatait pl.
Nikike: Kami sem rajong a merülésért, meg is ijed kicsit, úgyhogy nem erőltettem. Hogy ez jó volt-e vagy sem, meg az, h két hét után mentünk újra úszni...tegnap elmentünk, és már a zuhanyzás sem tetszett neki, a vízben meg elkezdett sírni, először sírdogált, aztán valahányszor a férjem belemerült vele egy kicsit - csak derékig, a feje még messze volt a víztől - már jött is a picsogás. Próbáltuk háton, hason, ölelve, de amint vízet ért, jött a bőgés, csak az tetszett neki, amikor a gumikacsával vagy karikával játszott, vízbe meg csak a talpa lógott
és ez így ment az egy óra alatt, jó, h befizettük
á, nem lényeg a pénz, legalább kimozdultunk otthonról, de hiába aludt előtte, így is fáradt volt, vagy más baja volt
Pelle: tényleg nagyon jó az a játék, és kompozzatok nyugodtan, bár módjával, szerintem Somi már jól tartja magát. És olyan édesen aludt a múltkor a kocsiban
Ityko: jól haladtok az éjszakai leszoktatással? Én még meg sem próbálhatom, mert Kamilla hajnalban egy egész adag tápit bevág - ja, mi már csak hobbiszopizók vagyunk, de jelenleg erről sem tudnám leszoktatni, mert ha napi min kétszer nem szopizunk, nyüszít, lelki beteg - mivel nappal megint kevesebbet eszik. Napi egyszer tuti semmit nem akar megenni, hiába adok neki mást, ha a főzeléket nem kéri. Tök érdekes, h a főzeléket köpdösi, hol a tejpépet, mikor mi jut eszébe
És a csúcs, h most láttam, h egy hónappal ezelőtthöz képest u.annyi a súlya
nem értem, mert azért eszik, és nem beteg, jókedvű. Az is lehet, h vmennyit hízott, de most a nyammogásával lefogyott. Ilyenkor mi van? Több legyen a tápi vagy a szilárd? A múlt hónapban meg saokkal többet hízott, mint az átlag, úgyhogy gondolom nincs nagy baj