Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, tök kész vagyok, a Márk tovább hányt éjjel, újra kihívtam az ügyeletet, a világ legrendesebb háziorvosa volt ma éjjel szerencsére, de bevitték a kórházba, mert elkezdett kiszáradni. Anyu ment vele, én pedig nagyon félek!!!! Azóta itt ülök és bőgök... Azt mondta a doki, hogy szerinte 2-3 napig bent kell majd lennie... Ugye nem lesz semmi baja??? Annyi rosszat lehet mostanában olvasni a kórházakról és ő még csak két és fél éves!!!!!!!!!!!!:-(((((((((((((((((((((((((((

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Persela!

Nyugi!!!! Gondolj bele, hogy a legjobb helyen van most! Ha tovább hányna, mit kezdenél vele otthon? Amit lehet már megpróbáltál. Gyorsan felinfundálják, pótolják a folyadék és elektrolit veszteségét, egy-két napig még biztosan bágyadt lesz, aztán majd visszakapod a rosszcsont kisfiad. Szerintem inkább valami vírus lehetett (rotavírus?). Gyerekeknél ez a leggyakoribb oka a kiszáradásnak.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Na, most hívott anyukám, már fosik is a gyerek, viszont már nem hányt, jobb kedve is van, meg kezd visszatelitődni benne a folyadék, már nem tiszta ránc a bőre (őrület, este 11-től hajnali 6-ig totál ki tudott száradni, ezért szemét ez a betegség), a kórházban is azt mondták, vírus, most kap valami kis adag gyógyszert meg infúziót, azt már itthon bekötötte neki a háziorvos, aztán majd később valami nagyobb adag gyógyszert, meg kitenyésztik a kakiját, állítólag ez most egy jó kis agresszív vírus, már csak arra leszek kiváncsi, a családból még ki kapja el... Remélem, a Léna nem, mindenesetre most beszéltem a doktornéninkkel, ma nem viszem oltatni, majd csak egy hét múlva.
Hú, kicsit mostanra megnyugodtam, de amíg anyukám nem hívott az előbb, folyamatosan bőgtem. Ja, és hányingerem is van, de az szerintem csak attól, hogy tegnap reggel óta nem aludtam, viszont hajnali fél 6 óta megittam 2 nem gyenge KV-t éhgyomorra. Mostantól meg arra kell figyelnem, hogy nehogy elmenjen a tejem az aggódástól...
Gabi, te mint orvos, nem kapsz frászt, ha a gyerek beteg és tudod, mi minden baja lehet? Én biztos megőrülnék...
Drukkoljatok nagyon nekünk, lécci! És vigyázzatok magatokra meg a csemetékre!!!

Pussz!

Kép
Kép
persela

Hahó!

Persela, hát most jól lebuktattál. Még egy jópáran nem tudták, hogy orvos vagyok. Szurkolok, hogy ez a rohadt betegség ne menjen végig az egész családotokon.
Eriket egyébként én folyamatosan gyötröm mióta betegeskedik. Időnként bekukkantok a torkába használva a jó kis pupillalámpámat, meghallgatom a hátát és a szívét fonendoszkóppal, ütögetem finoman a vesetájékát, sőt még a fülén is nyomkodok egy bizonyos pontot (ellenőrizve, hogy nincs-e középfül gyulladása). A fizikális vizsgálata alapján meg is állapítottam, hogy határozottan gyógyul. Miután meggyűjtöttem múltkor a vizeletét, akkor már tutira tudtam, hogy fertőzött. A gyerekorvosunk viszont nem antibiotikum párti, így megváratta a tenyésztés eredményét, csak utána adhattam neki antibiotikumot. Nekem ez már nagy megkönnyebbülés volt (én már korábban adtam volna). Nade kell nekem is az ő kontrollja, mert az ember a saját gyerkőcét nem látja objektíven.

Elsijud: neked is kitartást! Ez a ciciprobléma tényleg szörnyű. A szoptatási tanácsadáson mit mondtak a jövővel kapcsolatban? Van esély rá, hogy zökkenőmentesen menjenek majd a szoptatások? Talán majd megedződik a mellbimbód és akkor már nem lesz gond ha Livi nem nyitja ki olyan nagyra a száját mint kéne? Egyébként a könyvek azt írják, hogy heti 100-200 gramm testsúlynönekedés az ideális. Ha jól veszem ti pont a számtani közepet képviselitek. Gyerekorvos is monnyon le?

Részünkről tóparti séta ok holnap, de csak 12.30 után, mert várom a védőnőt (hozzám mindig kijön). Nekünk a Füredi lakótelepről lenne ideális az indulás, vagy esetleg bárhonnan a 82-es troli mentén, de ez utóbbi esetben csak 1-re tudunk odaérni.

Jud? Remélem nem betegeskedésről, hanem nagyszülői kiruccanásról van szó.
Emese: Zsombi és a kedves jó öreg Mozart?

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Nikike: nálunk a heti egy bowlingozás van engedélyezve, meg barátokhoz való átugrás. Többre úgy veszem észre, hogy nincs is a férjemnek igénye. Szeret velünk itthon lenni. Max. együtt mozdulunk ki. Anyukám általában 1-2 hetente itt alszik egyszer és akkor 8 körül, miután Eriket megetettem elmegyünk vacsizni, bowlingozni, moziba, esetleg barátokhoz. Ez szerintem mindkettőnknek jó. A zenés-pörgős partikat pedig inkább a szomszédokkal tartjuk itthon a ház körül. Húsvétkor valószínű indul is a szezon.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Persela!

BA.....ki! Ez nem semmi! Sokat gondolok RAtok, szerintem is hamarosan jol lesz a kis Rosszcsont! Nekem is mumus a laz mellett a korhaz, meg hogy nem ertek hozza, igy barmit mondhtanak kenytelen vagyok elfogadni. Ezert talan picivel jobb Gabi helyzete?! Szerintem!
Na ezt egyedul tuti nem birtam volna vegigcsinalni, bar lehet hogy ket gyerekkel mar edzettebb az ember lanya!
Es ELJENEK A SZUPER NAGYIK, foleg akinek keznel vannak!:)))

Fel a fejjel es kitartas, mondom, gondolok RAtok!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike

Sziasztok.

Mese nincs, most már én is írok, csak valahogy mindig kevés az időm, nem is értem, mivel megy el :lol:

Olyan hozzászólásokat akartam írni, hogy :
Kátya, az a Neonato babakocsi nagyon tuti, én is néztem, hiperkönnyű, nagyon design-os, csak az ára nem túl baráti :? Sikerült végre beszélni az OEP-pel? Mi sem kaptunk ilyen levelet, azért nem hívtalak utána, mert Norbi sem hallott semmi ilyet, tehát biztos vmi félreértés, rosszul regisztrálták Anna adatait pl. :shock:

Nikike: Kami sem rajong a merülésért, meg is ijed kicsit, úgyhogy nem erőltettem. Hogy ez jó volt-e vagy sem, meg az, h két hét után mentünk újra úszni...tegnap elmentünk, és már a zuhanyzás sem tetszett neki, a vízben meg elkezdett sírni, először sírdogált, aztán valahányszor a férjem belemerült vele egy kicsit - csak derékig, a feje még messze volt a víztől - már jött is a picsogás. Próbáltuk háton, hason, ölelve, de amint vízet ért, jött a bőgés, csak az tetszett neki, amikor a gumikacsával vagy karikával játszott, vízbe meg csak a talpa lógott :shock: és ez így ment az egy óra alatt, jó, h befizettük :? á, nem lényeg a pénz, legalább kimozdultunk otthonról, de hiába aludt előtte, így is fáradt volt, vagy más baja volt :shock:

Pelle: tényleg nagyon jó az a játék, és kompozzatok nyugodtan, bár módjával, szerintem Somi már jól tartja magát. És olyan édesen aludt a múltkor a kocsiban :)

Ityko: jól haladtok az éjszakai leszoktatással? Én még meg sem próbálhatom, mert Kamilla hajnalban egy egész adag tápit bevág - ja, mi már csak hobbiszopizók vagyunk, de jelenleg erről sem tudnám leszoktatni, mert ha napi min kétszer nem szopizunk, nyüszít, lelki beteg - mivel nappal megint kevesebbet eszik. Napi egyszer tuti semmit nem akar megenni, hiába adok neki mást, ha a főzeléket nem kéri. Tök érdekes, h a főzeléket köpdösi, hol a tejpépet, mikor mi jut eszébe :lol:

És a csúcs, h most láttam, h egy hónappal ezelőtthöz képest u.annyi a súlya :shock: nem értem, mert azért eszik, és nem beteg, jókedvű. Az is lehet, h vmennyit hízott, de most a nyammogásával lefogyott. Ilyenkor mi van? Több legyen a tápi vagy a szilárd? A múlt hónapban meg saokkal többet hízott, mint az átlag, úgyhogy gondolom nincs nagy baj :?

Adri és

Kép
adri29

Gabi, neked már rég akartam írni, h ha Erik megtanul fordulni, megszereti a hason fekvést is. Kami is utált hason lenni, most meg elég sokat van, pelenkázni is hason kell, ami meglehetősen nehéz. És milyen szerény vagy, hol az a dr? Még a wiwen sem derül ki. Mindjárt jövök, altatni kell

Adri és

Kép
adri29

jaj, Persela, ez elég ijesztő, de Márk rendbe jön, szerintem is jobb neki most a kórház, ott feltáplálják, felerősítik és mindjárt haza is jöhet...és akkor hajj neked, megint rajzolhatsz csigabigákat :lol: bár sejtem, h most inkább rajzolnál száz csigabigát, csak Márk is otthon lehessen. Pihenj egy kicsit, Léna tejecskéje nehogy elpárologjon :(

Meg akartam írni, h már én is vezetgetek, egyelőre csak ismert úton vagy éjjel, amikor elmegyünk vhová és kizárásos alapon a férjem iszik. én a buli/összejövetel elején lehajtok egy páleszt aztán onnantól csak vízet iszom, hagy igyon ő...és persze akkor már nekem kell vezetni, de mindig kérdezem: jó nekünk ez a sáv? ne soroljak már most át? ugye itt nekünk van elsőbbségünk végig? De megy majd ez jobban is :lol:

Lillusnak gratula a mászáshoz, Tündi ne aggódj, aranyos az a cipellő és nemsokára el is dobhatjátok :)

Adri és

Kép
adri29

Engedjük-e férjurunkat egyedül bulizni téma:

Mi kamilla előtt szinte mindig együtt jártunk bulizni, csak ritkán adódott úgy, h csak egyikünk maradt ki éjjelre, akkor is inkább sörözés volt/én esetemben gintonikozás/ max éjféli hazaérkezéssel. Önző módon inkább vele mentem, mégha nem is volt épp kedvem, de azt meg utáltam volna, ha sokszor megy nélkülem pl. gólyabálba vagy egyetemi partira. Kettesben jártunk nyaralni, akár külföldre is, szerencsére nem untuk egymás társaságát, nem kellettek kísérők :lol:
Amikor Kami pirinyó volt - mert ugye most már nagylány - néha, mondjuk heti egyszer ő elment haverokkal ide-oda, én nem mehettem érthető módon, bár míg Kamilla drága átaludta az éjszakát, leléptem vagy kétszer, tudtam, h a bébicsősznek - aki ne ijedjetek meg, nem idegen volt - nincs dolga, nem fog felébredni és megéhezni. De nem éreztem jól magam férj nélkül, és ezt sajnos vagy sem a tudtára is adtam, pedig csak néhány alkalomról volt szó, akkor is legkésőbb 1-re otthon volt. De mivel én addig nem tudtam elaludni, így elég rossz néven vettem, pedig biztos lehettem abban, h ott van és azokkal, akiket mondott.
Úgyhogy manapság ha program van, mind megyünk együtt: ha olyan hely, pl. lakás, visszük kamillát is, szerencsére jól viselkedik, sőt. Ha meg nem vihetjük, akkor szelektálunk a programok között és csak havi 1-2-re megyünk, ilyenkor más vigyáz Kamira és hajnali 1 körül hazaérünk.
Jobb így: én nem féltékenykedek vagy morgok vagy duzzogok vagy hasonló, a férjem meg kimozdulhat anélkül, h lelekiismeretfurdalása lenne. A kapcsolatunknak biztos jót tesz, h együtt jelenünk meg ismerősök előtt és együtt szórakozunk, kamilla nem sínyli meg, ebben biztos vagyok, látni rajta. És maradnak a munkahelyi események, amikre azért nem kísérem el, lévén, h mit keresnék mondjuk egy munkatárs-búcsúztatón, de ilyenkor legkésőbb 10 körül hazaér. Szóval mi így oldjuk meg. nem könnyű, így is le kell mondani néhány buliról, de legalább nincs pofavágás - ezt én szoktam :( - és nincs hazakuncsorgás a megígértnél később - ezt néha ő szokta. Majd megszokják az ismerőseink, h mi gyerekesek vagyunk, és úgy szervezik a haveri összejöveteleket. Persze nem várhatjuk el tőlük, h mindig legyenek tekintettel ránk is, mivel mi vagyunk szinte az egyedüli babázók, de kb. két év, és ez megváltozik.
Most Etyekre megyünk majd, Kamistól, a tavalyi borfesztiválon is sok pocakos, kisgyerekes volt, szerintem manapság ez már nem téma.

Na most megyek elpakolok, mert nagy a rumli. Séta ok, bármikor csütörtökön, bár felőlünk lehet péntek is, és én annyira nem ismerem a patakpartot, tehát arra lakók jelöljetek ki egy helyet és oda megyünk. A 82-es vonalán is jó.

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok

Persela: drukkolok hogy ne kapjátok el, a kismanónak meg hogy minél hamarabb meggyógyuljon és otthon legyen.

Na van egy két "információm" az OEPről. (rádiós műsorból)

Ugye most postázzák ki az emberknek, hogy ki jogosult az eü szolgátatásokra. Az OEP rendszere automatikusan kilök "nem jogosultra" minden olyan embert aki után nincs befizetés,bevallás, "mozgás". Ezért postázzák ki a kismamáknak is, gyerekeknek, mert ugye ők is kivételek. :!: DE ez nem jelenti azt, hogy nem jogosultak az egészségügyi szolgáltatásokra! Mert van egy lista, hogy milyen "kivételekben" járnak a szolgáltatások.(állitólag ez is benne van a levélben, csak nagyon érthetetlen sok esetben) DE A kismamáknak jár! És a gyerekeknek is! Az sajnos nem derült ki, hogy kell e majd a későbbiekben valamilyen igazolást beküldeni, papirt kitölteni, a lényeg hogy jogosultak vagyunk. (Csak azt nem tudom, hogy vajon a háziorvosom aki megkapta e a listát a ki nem jogosultról, és vajon mivel kell neki bizonyitani, ha esetleg szerepelek rajta a jogosultságomat? :roll: ) Az OEPes emberke azt nyilatkozta, hogy még ők sincsenek teljesen tisztában azzal hogy hogyan oldják meg a gondjaikat, mert nem kaptak elég időt, és azonnal kell mindent csinálniuk a rendeletek alapján. Sajnos ezt nem igy és ilyen rövid idő alatt kellett volna a drasztikus változásokat bevezetni, ezért van káosz. Úgyhogy valószinűleg fogunk levelet kapni minannyian. :?

Méri

KépKép
lmarie

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy pont egy kismama tette fel a kérdést, hogy most mi van, erre volt ez a válasz.

Bulizásról: mi is hasonlóan járunk el mint Adriék. Nálunk annyi inkább a különbség, hogy mivel mindig mi voltunk a társasági élet szervezője, (és ez még most is nagyrészbe igy van), igy mi szervezzünk összeröffenéseket, és persze úgy hogy az nekünk jó legyen. 8) Ebből kifolyólag leggyakrabban nálunk vagyunk, akár kertiparti vagy kisebb dumáljunk és iszogassunk parti van, ha pedig elmegyünk, akkor anyuékra bizzuk a picit. Aggódtak is a barátok amikor elmentünk külföldre, hogy mi lesz most, hogy a Mériék elmennek, hol fogunk találkozni és kiszervezi a dolgokat. :twisted: Valahol nagyon jól esett, és hát gyakran is itthon vagyunk, igy maradt minden a régiben, a gyerek pedig ezen nem változtatott, és jó példa a többieknek, hogy nem ér véget a társaságiélet, ha gyerek is van. (ezt ők mondták)
Mondjuk mi nagyon szerencsések vagyunk, mert a baráti társaságunk egy és ugyanaz, és mindenki haza tud menni legtöbb 10 perces sétával, mert itt laknak. Ez a társaság a "megyeri lányoké" volt, mi már ovoda-iskola óta ismerjük egymást, és a párjaink is szép lassan beilleszkedtek, és jó haverok lettek. (igazi szappanopera lehetne ebből :twisted: )

KépKép
lmarie

Sziasztok,

Lányok, köszönjük az együttérzést, szerencsére úgy tűnik talán rendeződik a dolog !! Nem merem elkiabálni, de hétfő este kilenctől mostanáig összesen egyszer kellett tápit adnom Livinek, az eddigi minden második etetés helyett !!! :D :D :D Annyira fel vagyok dobva, hogy el sem tudom mondani! Nagyon féltem, mert a "rossz" ciciben már csak 10ml-ek voltak, de úgy tűnik, hogy kezd beindulni, és a másikkal kiegészítve fog ez menni :D Én különösen utáltam Neki tápszert adni, mert állandóan hasfájós volt tőle, sokat sírdogált, meg a cumisüvegnek nincs olyan jó kis megnyugtató hatása sem, mint a cicinek :wink: Mióta megint cicizünk többet, sokkal kiegyensúlyozottabb lett :)

Persela remélem már minden javult, mióta utoljára jelentkeztél, Márknak nagyon gyors gyógyulást kívánok, és ne félj, a kórházban vigyáznak rá, ripsz-ropsz meggyógyítják, és megint az "agyadra mehet" majd! Megy a drukk, hogy Léna nehogy elkapja, te pedig vigyázz magadra, szükségük van az egészséges mamira, úgyhogy egyél, pihenj!!!

Bulizás téma: Nekem egyelőre csak a családi bulik jutnak (mondjuk abból van jó sok,hála a hatalmas családnak (pl. Nekem 9 unokatestvérem van 35 évestől fél évesig :) ) de most még Livi nagyon pindur, nem is hagynám itthon még pár órára sem szívesen. Párom párszor elment bulizni (sörözni a haverokkal, meg ilyesmit), mióta megszületett a kiscsaj, de úgy kell elrugdosni, nincs hozzászokva, hogy nélkülem menjen, és szerintem szívesen maradna itthon velünk, de hát kell társasági életet is élni :) Szerencsére én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de nincs is rá okom, tudom, hogy hét év után, csomó plusz kilóval meg egyéb dolgokkal együtt is Engem szeret, és ennél nincs csodásabb érzés (főleg, hogy Nekem meg Ő a tökéletes pasi :lol: ) Mondjuk mi szerencsések vagyunk olyan szempontból is,hogy ha el akarnánk menni, csak füttyenteni kéne egyet, annyi jelentkező van bébicsőszi szerepre, hogy úgy kéne válogatni :twisted:

Nikike: igen, apja teljesen szerelmes a kiscsajba, és ezt olyan fantasztikus látni :)

Puszi Nektek,
Judit és

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Jaj de sok írni való van, enyém gyerkőc meg nagyon nyafi. Jön a foga és meg is van fázva így a mai úszásnak annyi :( de remélem gyorsan kijövünk ebből a takony-kaki-folyós-hőmelkedéses állapotból.

Persela nagyon drukkolok, egy hős vagy! Én azt hiszem teljesen kiborultam volna. Márknak sok gyógypuszi és remélem mihamarabb otthon ölelgetheted a kis rosszcsontot :)

Frusi el vagyok ájulva! Három óra?! Én felet se bírnék jelenlegi állapotomban. Hogy tudtok edzeni. Nekem nem megy, igaz mindenkim dolgozik, így nappal nem is tudnék menni, este meg már nem bírok, pláne, hogy mostanában annyit kelünk éjszaka, hogy tiszta mosot sz... vagyok, még napi két kávéval is :(

Kati nagyon ügyes Dius :) hajrá!

Tündi Bius biztosan hamar leteheti ezt az izét meglátod, legalább mire menni fog, nem lesz semmi gondotok.

Hogy egy jó hírt is meséljek, mi is voltunk a Bethesdában és megállapították, hogy Bencének semmi baja, az asszimmetriája normális, valószínűleg erősen jobbkezes lesz :) Ez nagy öröm nekem, az a doki, aki meg beparáztatott az is monnyon le!

Adri kedvelem a "szösszeneteidet" olyan nagyokat bólogatok közben :)

Elmenősdi: Nálunk egyikünk se nagy elmenő, inkább én vagyok a bulizós, de már nálam is csökkent a hajlam. Apa mindig elengedett de csak módjával, mivel amúgy is későn jártam haza - a munkám miatt - ezért nagy kimaradások nem voltak. Inkább együtt mentünk mi is. Én szívesen elengedem, de ő tényleg velünk szeret menni és csak néha megy el. Mondjuk amikor Bencét hazahoztuk vasárnap volt és ő másnap hétfőn el akart menni a Szigetre mert a kedvencei jöttek koncertezni. Én ebből nem csináltam gondot, anyukám jött, segített, elment késő este, mi meg aludtunk Bencével míg apa nem ért haza, éjfélre már otthon is volt. De ez mi előre megbeszéltük, hogy ő nagyon szeretne menni és én elfogadtam, anyukám kicsit problémázott rajta, de aztán belátta, hogy nem volt ebből gond. Ha kimozdulunk mi is inkább együtt, de eddig csak keveset voltunk, mert inkább kirándulósok vagyunk és majd most hogy jó idő van próbálunk menni többet. Meg ő nagyon támogatja, hogy én menjek Bencével vagy Bence nélkül ide-oda mert tudja, hogy szükségem van rá. Utóbbira csak most kezdem érezni, hogy egyszer-egyszer jól esik, de szívesebben megyek Bencével.

Elsijud jobbulást Neked is! Remélem megoldódik a cici-gond. Mérés: a kórházban nem úgy mérik, mint a védőnők. Ott egy szabó mércével teljes testhosszt mérnek beleértve a görbületeket is :) a védőnő meg csak fejtetőtől talpig mér, ezért lesz rövidebb a gyerek :) Remélem érthető voltam.

Pelle én is várom a listát! Hajrá Somi, biztosan menni fog neki a bébi-komp, annyira élvezte Mérinél. Mi nem veszünk, mert nem fér el...

Na pusz, megyek mert nyafi van, sajna, szegényt úgy sajnálom ilyenkor ...
Ild

Kép
mildiko

Na csak röviden: köszi mindenkinek a lélekerősítést, Márknak rotavírusa van, az orvosok szerint 3-4 nap alatt jól lesz, viszont azt mondták, hogy valószínüleg mind el fogjuk kapni, talán csak a Léna nem, az anyatej miatt...
Az elmenős-bulizós véleményeket majd egy nyugisabb percben elolvasom, köszönöm addig is, hogy leírtátok a véleményeteket!

Pussz!

Kép
Kép
persela

Persela! Fel a fejjel, Márk már csak egyre jobban lesz (én megmondtam, hogy szerintem rotavírus). Te meg pihenj, igyál sokat. Azért a felnőtteket ritkábban támadja meg a rotavírus, hátha mégis elkerül. Ha meg mégis elkapod, akkor valószínű, hogy Téged kevésbé fog megviselni mint Márkot. Tudod... nagyobb test nehezebben szárad ki.
Egyébként Többiek: rotavírus ellen létezik "védőoltás". Nem kell a gyereket megszúrni, mert szájon át adják csepp formájában (olyan mint a Sabin-csepp). Az ára elég borsos. Mondjuk én nem adatom be Eriknek, de ha érdekel Titeket, akkor tudjátok a szlogent: "Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!".

Nálunk a nap híre: Erik megfordult kétszer is ma hasról hátra. Tök ügyi volt, teljesen lazán csinálta, mintha már sokat gyakorolta volna. Fel akartam venni, de persze harmadjára már nem volt hajlandó megcsinálni.

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Sziasztok !!!

Csak gyors , most olvastam perselám !!!

Na, jól kikaptátok , drágám !!! Nem semmi pár napocskád volt !!!
Hát mit mondjak nem irigyellek !!!
Nagyon sok, sok erőt és kitartást , utánna jöttök ti !! :wink:

Márk remélem azóta még jobban van !! :lol:

Az a legrosszabb ebben , hogy nem tudtál bemenni vele a kórházba !!Legalább is nekem ez a halálom lesz ha ilyen előfordul.
Persze remélem nemmmm!!!

Gabi !! Éppen én is azt akartam írni, hogy te megmontad !!!!!!!!!!!!!!! :lol: Le a kalapot , micsoda szakembró !!! :lol:
Erik meg már megfordult ??? Na hallod , ez nem semmi !

Lányok , nem igen olvastam még vissza , mi van a csütörtökkel ???

Tündi ! Jösszzz ??

Na megyek kicsit vissza olvasok amedig tudok !

Puszka !!!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Füredi lakótelep ?? Én, nem tudom hova esik !! ??????????????

puszzz

Kép

Kép
kati16

hali!

NA orulok, hogy javulas van Persela!

Gabi, Erik milyen ugyes!?:)

En lehet hogy holnap kihagyom a setat, mert jan. 28-an lejart a jogsim, tegnap vettem eszre, fasza. 10 megyek a dokimhoz a papirert, aztan valamelyik okmanyirodat megcelzom. Tokom tele van az idopont keressel, elore 1 honap, 2 het. En hasznalni akarom hetvegen, csak fosok, ne kapjanak el! Na igyekszem holnap ugyeskedni.

Ja Persela meg annyit, hogy en oltari bulizos voltam/vagyok, alig varom, hogy kicsit nagyobb legyen es menjek/menjunk.:))))))))))

csok

Kép
nikike

Most jöttem meg újra a kórházból, szegény csibebaba annyira ki van már merülve, most az apukája maradt ott vele, valószínüleg ő lesz ott reggelig, az előbb hívott, hogy végre el tudta altatni a törpét az ágyban fekve is, mert eddig csak a vállunkon bóbiskolt pár-pár percet. Vettek tőle vért, kapott mindenféle gyógyszert, lázcsillapítót, mert lázas, görcsoldót, mert fáj a hasa, plusz már a harmadik adag infúziót kapja reggel óta. Nekem meg megszakad a szívem, annyira rossz látni, milyen kis elesett szegénykém:-( Ja, és frászt kapok, ha megszólal a telefon, hogy vajon milyen hírt kapok...:-( Ja, és a gyerekorvos azt mondta, hogy a rota nem túl jó hír, mert az olyan kis babák, mint a Léna, eléggé fogékonyak rá, most még ezért is külön fosok... Mondta, hogy folyjon a Domestos bő patakokban a lakásban, de könyörgöm, hogy fertőtlenítsek le mindent, amihez csak a Márk hozzáért??? Arról nem is beszélve, hogy a Márk mostanában állandóan simogatja, puszilgatja a Lénát, úgyhogy ha a fránya vírusok át akartak menni a csajszira, szerintem már rég megtették...

Na megyek, mert már nem látok a fáradtságtól...

Pussz!

Kép
Kép
persela

Gabi: először is bocs, hogy most kihasználom a tudásodat, de anyukám felvetette, hogy nincs-e valami olyan immunrendszer erősítő, mint pl. a gammagobulin, amit anno mi akkor kaptunk, amikor egy társaságba kerültünk egy fertőző májgyulladásos kisgyerekkel. Vagyis, nincs-e valami olyan szer, amivel kivédhetjük,de legalábbis enyhíthetjük az esetleges rotafertőzést. Igaza van, belegondoltam, ha most két gyerek mellett mind a hárman kidőlünk, az nagyon ciki lesz! Inkább egy megelőző, kivédő szuri...:-)
Előre is köszi a választ és ígérem, nem foglak állandóan orvosi kérdésekkel zaklatni békés kismamaságod során!:-)

Pussz!

Kép
Kép
persela

CSÜTÖRTÖKI BABAKOCSIZÁS

14 óra Rákos patak partján tanálka, ahol a Füredi út kb. a patakhoz ér. A Bosnyák tér irányába fogunk menni a patakparton, ha esetleg vki közben, később csatlakozna!
Gabi, Adri, Kati, mi, még valaki?
A változatosság kedvéért nem lelem a mobiltöltőmet...eh.. :shock: szőkenőérdemérem aranyfokozat már megvan pár példányban, de jövök még ide gyakran:-))) remélem, reggel meglesz, és akkor csörgök is, jó?

Nikike, sebaj, megyünk még jó sokszor sétálni!!!:-))) Zsombinak nagy pusz!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle

Hali!

azert teljesen nem tettem le a kocsikazasrol!? Vigyazzatok, lehet hogy megjelenek, de kicsi az eselye!

CSajok en kiolvastam ezt a tetu rotavirust, azt irjak, hogy az oltasok - ketfele van - 24, illetve 26 hetes korig adhatok, tehat errol mar lecsusztunk.
NAgyjabol mindig korhaz a vege ezeknel a pici gyerekeknel a kiszaradas miatt! FAsza!? Ovodaskorig a legtobb gyereken egyszer vegigmegy! KEzmosas az ellenszere es mar a tunetek elott is fertoz a beteg. Szoval nem nagyon kerulheto el.

csok

Kép
nikike

Persela, egyem a kis maszatot:( JOBBULÁST NEKI! Hát amikor mondtad a telefonban, hogy hajnalban szirénázó mentő vitte el, bizony rendesen összeszorult a szívem, én biztos helyben sírógörcsöt kapnék ijedtemben:(((( Nagyon szorítok, hogy Lénocska megússza!!! Nálatok meg legyen enyhe lefolyású!!! Apának kitartás a kórházi virrasztáshoz! Te pedig próbálj nem sokat sírni, ne ijedjen meg a kislány, bár biztos hiányzik neki az ő folyton csicsergő-puszilgató-nevettető bátyja!

Pasi elengedése bulájba: kb. kéthetente szól, hogy elmehet-e x-szel, y-nal, ez náluk füstöshelyes csak pasik hajnalig világot váltanak, sportról beszélnek téma, alkalomadtán kollégákkal egy-egy búcsúbuli, de az a helyzet, hogy nem igazán van már neki barátja, aki pörögni szeretne hajnalig, sőt azon röhögünk, hogy mi is kisnyugdíjasba mentük át, régen meg se kottyant kakasszóig dorbézolni, most meg hajnal egykor már erősen pislogunk az ébrenmaradásért:))) Én azért engedem őt elmenni a barátaival, mert hadd eressze ki a gőzt, és őszinte leszek: szeretek néha egyedül lenni itthon, magam kis világában. Eddig nem adott okot, hogy feltételezzem, rosszalkodott:-DDD
Ha csajok is jönnek, van, hogy én is megyek, nagypocakkal is voltunk együtt, igaz, én hajnal kettőkor hazajöttem taxival:-))) sajnos van egy-két kolléganőcske, aki ráeresztené magát, meg menjen vele salsaklubba meg ugye hazaviszel, hát egy nagy kulipintyót:-DD Megmondtam neki, félrek...él, más férfi fogja felnevelni a gyerekét, szedheti a motyóját. Pont. *Pelle_a_sárkány_he-he-he*

pelle

Erik szuperügyes!:-))) Négyhónaposan!!! :D :D

Nikikém, nagyon fogunk örülni, ha feltűntök a láthatáron!!!:-))

Ildi, Nektek nem az Örs Vezér téri terminátor ortopédorvos volt, aki kiokoskodta a falsdiagnózist? :-) Látod, ez az anyai megérzés, mindig is tudtad,hogy Bencének semmi baja!!! Hol van ez a Bethesda egyébként? Néztem a neten hol van az ügyeleti kórház,ha bármi lenne, és nincs háziorvos, ez van kiírva gyermekorvosi ügyeletnek. Meg egy telszám.

Elsijud, gratulálok, szuperek vagytok!!! Mindkét cicid szuper!:-))) A kiscsajszinak pedig férfibűvölő csókos kis szája van, nem kell mindenkinek akkor tányér, mint Julia Robertsnek!:-DDD

Megyek House-t nézni, adijjosz!-DD :D :D

pelle

Pelle:

A korhaz kozel van hozzank. A Hungaria krt. ahol elrei az M3-as feluljarojat, eppen ott van, szemben a vidamparkkal!

Joejt

Kép
nikike

Pelle: ne tudd meg, onnan kezdve, hogy elvitte a mentő, görcsösen sírtam vagy két és fél órán át, amíg anyu nem hívott, hogy bent vannak, meg fog gyógyulni, stb... A következő sírógörcsöt meg délután kaptam, amikor elvitték vérvételre, és 4 szobával odébb is tisztán hallottuk, hogy sikítva sír... Na akkor lucskosra áztattam a párom pólóját...

Most meg, miután tegnap reggel óta nem aludtam, bevallom, hogy szégyenszemre levettem a Lénának egy mélyhűtött tejet, majd bedöntöttem egy feles Jégert (majd kifejem) meg elszívtam egy cigit (ma már nem az elsőt, de jelen esetben ezért talán nem kövez meg senki...). Most lefektetem a csajszit, aztán remélem, én is alszom kicsit, mert hulla vagyok már délután óta.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
persela

Hello!

Nem veszetem el, csak meglepiből leutaztunk a nagyszülőkhöz, majd én sem hagyhattam ki egy kis betegséget.

Nagyon sokat írtatok, ezért bocs ha valami kimarad, mert biztosan kimarad.

Persela együttérzek. Szörnyű lehetett az éjszakád. Egyébként is sokat gondoltam rád a napokban, hogy milyen lehet két gyerkőcccel, de talán ez a legnehezebb helyzet. Remélem Léna megússza. Kitartás, küldjük innen a sok-sok pozitív energiát!

Judit örülök, hogy jobb a helyzet cici ügyben. Hihetetlen, hogy hogy tudnak ragaszkodni hozzá. Sokkal jobb, mint cumisüveg, mégha ugyanaz is jön belőle.

Nálunk is nagy cicifüggés van. Adri, mintha rólunk írtál volna. Barnabás is most azt "játsza", hogy berreg a kajával, még a kedvenceivel is. Fröcsög mindenhová, minden kajálás ragacsos, pempőzuhany... Bezzeg a cici az jöhet minden mennyiségben. A gond, csak az, hogy kétnaponta változik az ízlése, és szegény cicim, mire beáll a kevesebb tejre megint kezdheti felturbózni magát.

Gabi én sejtettem, hogy orvos vagy, bár meg kell hagyni jól titkoltad. Meg szabad kérdezni, hogy miért? (Uzsokis tali, Nikike levele, és a pisi színéből való következtetés voltak a nyomok) :)

Holnapi sétát szerintem mi is kihagyjuk. Ha mégsem akkor csörgök, bár fogalmam sincs, hogy hol van a parakpart...

Bulizás: Egyikünk sem az a nagy bulizós. Már azelőtt "kipartiztuk" magunkat mielőtt találkoztunk. Inkább a beszélgetős, baráti összejöveteleket favorizáljuk. Én nagyon szeretek étterembe menni. Áron ezt nem igazán szerette, de miattam Ő is "megkedvelte", szóval kb havonta egyszer elmegyünk a kedvenc éttermünkbe, vagy felfedezünk egy-egy új helyet. Így lett kedvenc sztapacskázós, palacsintázós, tatár beefsteakezős helyünk is. A külön bulikat - ha volt ilyen - változóan viseltem, hol teljesen jól, de volt, hogy szét idegeltem magam miatta. Nálunk inkább a hobbia miatt volt eleinte feszülés. Én sokaltam a rá fordított időt, és úgy éreztem, hogy sokszor a közös programjaink elé helyzte. ma már jobban megy a dolog, de hosszú út vezetett idáig. Nem bírtam sokáig megérteni, hogy ha elmegyünk Olaszországba (vagy bárhova, ahová nem repülünk) nyaralni, akkor miért kell hoznia magával azt a K.. gépet és azonnal körbenézni, hogy hol tud repülni. Ma már tudom, hogy nagy szüksége van rá a feltöltődéshez, és mindenkinek jobb ha repül, mert utána a számára energiarabló programokat is jobban tudja "szereti". :)

Nikike, Kati jók az uszis képek! Remélem Zsombi nem az uszi miatt lett beteg. Már jobban van?

Barnabás úgy látom meggyógyult, de nem merészkedünk most usziba, nehogy megint megbetegedjem mire utazunk.

Na megyek elteszem magam holnapra.

Pusz.

Judit

Kép
jud77

Persela:(((( én már akkor bőgök, ha este az ágyban elképzelem, hogy fel kell szúrni a könnycsatornáját vagy kifogunk majd egy bunkó bölcsist, aki egész nap nem cserél rajta pelenkát...ááá...gyerekek, annyira belelovaltam magam, hogy reggelre kifundáltam, hogy majd jól megjelölöm a reggeli pelust egy filccel bizonyítékként...áááááááááááááááá kezdek becsavarodni az aggódásban, és még a kanyarban sincs a bölcsi különben sem:(((
Drága kicsi Márk, hogy meg lehetett ijedve, hogy vért vesznek tőle, még egy felnőtt, megtermett férfi is nehezen viseli, és őt még le se fogják erős markok! :( Remélem, többször már nem kell vért venni tőle, és hamar mehet HAZA! Ugyan ki szólna a Jégerért, Te lyány?! Ennyi feszültség, aggodalom, valahol kijött volna, aztán még szétverted volna a könyvespolcot!:-DDD

Jud, amindenit, sárkányrepülőzik, milyen repülő a szenvedélye? Örülök, hogy Barni meggyógyult! Nagyszülők nem kapatják el nálatok? Képzeld, én nem bírom elérni, hogy hagyják néha magára is, egyedül játszani, lefoglalni magát, mert nem tudok itthon álló nap vonatozni meg ugrálni vele:-))) /nekünk most ez a sláger, jó kis súlyzógyakorlat: rúgóztatni a padlóról meg a fejünk felett dobálgatni, repülőzni:-)))/

SÉTA!
Megvan a töltőm, már rá is kapcsoltama telefont.
Elég szotykó idő van, jól öltözzetek fel! Bikiniket hagyjátok otthon:-)))
(Jud, ez a Rákos patak, a Gvadányi utca mentén halad, aztán Miskolci utca...így be tudod lőni nagyjából? Nemrég építették ki a patakparton díszkburkolattal a bicikliutat, de főleg babakocsisok használják, kevés a bringás még errefelé:-))

Puszpusz

pelle

Reggelt!

Jud: most kuldtem sms-t, de akkor megnyugodtam:)
Hova utaztok? Ja az egyik gyogyfurdo? Jol emlekszem!
Igen, Zsombi mar jol van, csak ram ijesztett ezzel a magas lazzal.

REmelem nemaztok szarra ebben a fasza idoben!

csok

Kép
nikike

Maja, Gabi és többiek, akik még esélyesek, h jönnek: ha esik, akkor is megyünk?
Itt be van borulva és esőre áll, borús.
Már kinéztem, h menjek le oda, úgyhogy mi elvileg megyünk. Én csak esőben nem szívesen flangálnék sokáig.
na várom a fejleményeket.

Persela, még mindig kitartás, ne aggódj a feles miatt, hátha még Lénának is jót tesz a vírusokkal szemben :lol:

Pelle, tetszett a férjed felé intézett, kissé ultimátumszerű kérés, csak úgy, miheztartás végett :lol:

Adri és

Kép
adri29

gyorsan jelzem előre, h ha a mait netán le kell fújni a trutyi idő miatt, nekem jó a holnap du. is, legalábbis a kora du.

Adri és

Kép
adri29

Hahó!

Nekünk mindegy, hogy ma v. holnap van közös séta.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Sziasztok!

Persela megy a drukk! Rota vírus? Ilyet én még nem is hallottam. Hát azt hiszem a felest én is bevállalnám ilyen helyzetben simán... Szegény kis Márk, remélem már jobban van/vagytok.

Pelle nem az Örs Vezér téri, ez egy másik csúcsdoki XVIII. kerületben. Jaj és elküldenéd lécci lécci a telefonlistát. Köszi :) Mi a Bethesdának nem a fő épületében voltunk, hanem az Ilka utcában, de már láttam Niki leírta hol vannak. Nekem a Heim Pálban van az ügyelet.

Mi is unjuk a járókát, anya vegyél ki, tartsál mert állni akarok, ülni akarok és minden érdekel ami nem az én játékom van soron :D Hát a rokonság jól el tudja kényeztetni az biztos, én általában két napig kínlódok egy-egy hétvége után :)

Mindenkinek jobbulást és jó sétát, mi azt hiszem kihagyjuk...

Ildi

Kép
mildiko

BABAKOCSIZÁS:
Eső esetén elnapoljuk holnapra! Itt már derűs az ég, maradjon is így, irgumburgum!:-))) :D

Tegnap feltettem a Méritalis képeket!

...most pedig megyünk főzelékezni! Képzeljétek a kompjával (ezzel is csak hátrafelé tud közlekedni, mint hason:-DD) átjött a másik szobába, ahol neteztem, nem tudom, melyikünk szeme kerekedett jobban a csodálkozástól, hihi

Persela, mi a harci helyzet? :)

pelle

ELÉRHETŐSÉG LISTA ELKÜLDVE a bandának!
(Pocvarek, adsz emilcímet, és Neked is elküldöm, jó?)
:D :D :D
pelle

Sziasztok !!

perselám!! Remélem minden a legnagyobb rendben, nincsenek új események , vagy legalább is csak jók !!!! :lol:

Nikike !! Diánál annyi van, hogy egy kicsit többet kell szívnom az orrát !!

a séta szerintem is jobb ha , holnapra marad eléggé hűvös is van !

Mennem kell sírunk , még próbálok jönni !!!

Puszzz

Kép

Kép
kati16

Mi megyünk sétálni ma hacsak nem esik nagyon. Ha útközben elered akkor elugorhattok hozzánk. A randihelyszíntől 5 percre lakunk gyalog.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Akkor gyorsan hogy mindenki lássa még időben, és visszajelezzen:

SÉTA HOLNAP ugyanonnan, ugyanakkor mehet?!

Mondjuk annyira nem trutyi az idő, de elég hűvös van, az előbb csepegett is, mondjuk ezt már abba is hagyta.

Szóval az érintettek közül valakinek keresztülhúzzuk a holnapi programját vagy sem?

Ki tudna holnap jönni? Bocs Pelle, nem akarom átvenni az irányítást, csak szorít az idő, h elinduljunk-e :lol:

Adri és

Kép
adri29

Perselám, mennek a gyógyító drukkok!! El tudom képzelni, milyen kiborító lehetett hallani Márk sikítását (én már attól kiborultam, hogy az UH-n le kellett fogni Livit, pedig tudtam, hogy nem fáj neki, csak nem érti, mi történik...)

Elgondolkodtam ezen a rotavírus témán (hiszen nekünk még bőven beleférne a 24-26 hétbe az oltás). Gabi megkérdezhetem, hogy miért döntöttél úgy, nem adatod be Eriknek? Megmondom őszintén én halálra rémültem Perseláék történetétől, nem tudom mit csinálnék, főleg, ha egyedül lennék itthon.... (jaj, ahogy leírtam is kirázott a hideg).

Sétázók: irigy vagyok rátok kicsit, de ez a patakpart nekünk nagyon kiesik, kocsi meg nincs, ha apa itthon van... (úgyhogy ha lehetne választani, sose közlekednék kocsival :twisted: )

KépKép
Kép
elsijud

sziasztok!

gyorsan a sétáról :arrow: mi ha nem esik bizti sétálunk, mivel itt van az orrom elött a patakpart hát ott! :wink: De holnap is fogunk.
Mi az Egressynél fordulunk rá a sétányra és az Őrs felé lödörgünk. kb.2-kor eszünk és indulunk, elméletem szerint szembe találkozom "Valakivel/kikkel/" :lol: Ha nem ma akkor holnap... :wink:

az óra itt a babaneten valahogy nem jól jár. :roll: Nálam most 12.17-van.........

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

persela: ezt a fránya betegséget... :twisted: alig akartam elhinni mi közbe olvastam :roll: Mi újság?? Jobbulást Márknak!!!

Köszi, lányok a bíztatást a lábbelivel kapcsolatba.. néha nagyon bánatos vagyok miatta...

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

JObbulást. Rotát ismerjük hírből. Sok ismerős került miatta kórházba.
Én megkérdeztem a gyerekorvost, de mivel a rotának is van x különböző típusa, és az oltás is 1 ellen véd, ezért sajna az sem tökéletes megoldás ellene. :(
MA ki kellett hagyni a babuszit. Nem mertem a még köhögő gyerekkel elmenni. Meg néha az orrát is szívni kell még. Ti is megvárjátok úszásnál, amíg elmúlik minden tünet?
CSajok, holnapra is szar idő ígérkezik. Úgy tudom csak hétvégén lesz jobb. :(

Üdv:
Vendég

Mi és Gabiék akkor megyünk ma :lol:

Adri és

Kép
adri29

Hello Mamákok!

Mi nekiindulunk a sétának, ha nem esik az eső, ma még nem voltunk friss levegőn, aki esetleg mégis jönne, találkozunk, többiekkel pedig máskor, jó? :-)))

Holnap gyógytornára megyünk, onnan vissza gyalog babakocsival, ezzel mi le is tudjuk a pénteki sétát délelőtt:-)))
Lányok, senki ne aggódjon! sok-sok-sok alkalommal fogunk még sétálni, tehetjük különböző helyszínekre is!
Nincs vészhelyzet, ha a mai és/vagy a holnapi nem jönne össze:-))

Puszpuszpusz! :D

pelle

Na csak gyorsan, Márk jobban van, ma már evett és ivott egy keveset, éjjel aludt is valamennyit, nemsokára megyünk be hozzá, majd ha láttam a saját szememmel is, akkor elmondom bővebben, mi újság.

Pussz!

Kép
Kép
persela

Persela ez igazán jó hír, remélem, miután saját szemeddel is láttad, még jobbakat hozol!!!

KépKép
Kép
elsijud

Csajok, tolmácsolnék felétek egy kérést.
Húgom egyetemi társáék váratlanul megtudták, hogy gyermekük lesz. A leendő anyuka 19 éves, és eddig úgy tudta, hogy szervi okok miatt sosem lehet gyermeke, de a természet rácáfolt erre.. Mivel nem számítottak rá, hogy babájuk lehet, az árulkodó jelekre sem figyeltek fel, csak a 4. hónapban. A babát most már örömmel várják, de nagyon sok nehézséggel kell szembenézniük - sajnos többek között a szülők elutasításával is. A kérés felétek az, hogy amennyiben bármelyikőtöknek van olyan felesleges babaholmija, amivel nem tud mit kezdeni, és esetleg felajánlaná nekik, jelezzétek Nekem.
Köszi előre is,

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!
Otthon szarakodik a netünk, a tegnapi levelem elszállt és utána már fel sem kapcsolódott.. már napok óta azt csinálja, így most a nagyiéktól írok.
Persela, nagyon durva lehetett, drukkolok, hogy mielőbb jobban legyetek! Jagert én maximálisan megértem, bár én a ginre szavazok. Vérvételre miért nem mehettetek vele???
A többi gyengélkedőnek is gyors gyógyulást kívánok!!
Adri: alvással úgy állunk, hogy a múlt heti hisztik után eljutottunk a második átaludt éjszakáig, tegnap fél9-től fél7-ig aludt, egyszer ébredt 11 körül inni, így mi is aludtunk éjféltől fél7-ig, egyben!!!! :D
Pelle: milyen bölcsis néni??
Buláj témában Pellével értek egyet: ha megcsal(na) csomagolhat! természetesen a lakás a mienk marad(na), de ő sem jár el sűrűn nélkülem, inkább együtt megyünk el, általában baráti vacsorákra, színházba, koncertre, társaspartira, a szórakozóhelyeket az elmúlt években is inkább csak nyáron látogattuk
Tündi: hogy találtál rám a wiw-en? mindjárt jól visszajelöllek:)

Sétával mi van? Voltatok? Holnap hozzánk 5-re jönnek, meg lehet, hogy délelőtt is, de a kora délután elvileg nekünk jó lenne holnap?!? Valaki holnap patakpart koradélután? A napos időt mindjárt megrendelem.

Gabi: milyen doki vagy?

Bocs, akit kihagytam, de az agyam kezd leépülni
:oops:

Itykó

Kép
[/url]
ityko

Itykó: a mail címed alapján... :roll:

Jó volt a séta, köszönöm :wink: Igaz én csak a végére tudtam becsatlakozni. Gabival már nem is találkoztam, Adri is már akkor indult hazafelé. Így Pellével és Somival kocsikáztunk visszafelé. :lol: Szerencsére apucit elcsíptük így haza már nem gyalogoltunk, troliztunk. :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?