Új privát üzeneted érkezett!

Judy! A Revalid tényleg jó, meg van valami Biovaane(nem tudom, hogy kell írni) rózsaszín betűkkel van a doboura írva és valami szépségkapszula hajra és körömre. Dm-ben biztosan, de gyógyszertárban is lehet kapni a 40 db-os 1400 körül van a 100 db-os 3500-4000 pénz körüli. Állítólag az is nagyon jó. Én ilyet akarok most venni.
Vendég

Ja én is le akarok dobni 3-4 kg-ot.
Sőt mikor Manó besikerült fogyóztam.
Vendég

vedresandi

Heni: Te már hoztad a statisztikát, úgyhogy én már nem reménykedem. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Krisztinka:
Megy a drukk ezerrel, hogy fenn maradjon a hőd. Gyabi majd küldd hőmérőt is. :)

Pandácska:
Nem lehet, hogy a beágyazódást érzed? Olvastam olyat is, hogy sok nő úgy érzi magát ilyenkor, mintha meg akarna jönni. Én nagyon szorítok Neked, sikerülnie kell! :wink:
Vendég

Én is le akartam adni pár kilót, de a dokim azt mondta, hogy most vagy fogyókúrázom vagy babára készülök. Vagy tényleg nagyon odafigyelek az étrendre, sok zöldséget eszem, kevés szénhidrátot de ezt nem nézhette ki belőle, hogy meg tudom csinálni, mert nem ajánlotta. :D :D :D

És hát tulajdonképpen csak a hasamon van némi úszógumi. Ha babás leszek, nem is tűnik fel. :-))

jaimee

Sziasztok Lányok!

Heni, Jaimee!
Köszi a tippeket. Akkor szerintetek azt kell leírnom ami a dolgozatban van? De ha meg tudnám fogalmazni fél oldalban, akkor miért is írtam róla 40-et?! :) Na összeszedem magam...

Babszika!
Jobbulást!

Pandácska!
Te jobban vagy már? Alakulsz?

Mano!
Drukkolok!

Judy, Krisztinka!
Nekem is van némi súlyfeleslegem. Szívesen megszabadulnék tőle. Van valami tippetek hogyan kell?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Én úgy emlékszem, hogy a bevezetésből és az összefoglalásból ollóztam össze azt az egy oldalt. Addigra nem voltam képes önálló gondolatra. :D

Pandácska: Semmi neg. gondolat! Nemsokárakisbabámlesz, nemsokárakisbabámlesz...Ilyenekre gondolj. A "nem sokára" amúgy is relatív. Ha most azt mondod, hogy ez hülyeség...na ezt ne mond, mert tegnap otthon én pont erre gondoltam vidáman. Fontosak a pozitív gondolatok, mondja Heni. És igaza van. :D :D

jaimee

Krisztinka, íme az emlegetett hőmérő: Kép

Csak Neked, csak most!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Nekem is fogynom kellene, de majd akkor kezdem el, ha ugyanennyit ehetek és nem kell mozognom sem.. :lol: :lol: :lol:
Ugyanis nem tudok egy jó kaját sem feladni...sajna!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Köszi GYabi!!! Remélem fent marad!!! :roll:
Nálad meg volt a pé? Most egy kicsit nem vagyok képben. :oops:
Vendég

Nekem az előző cilkus 37 napos volt, ott 24.napra ette a pé a gép, a hőmérőzés alapján. Most is mérem, ha jól figyelem, akkor még nem volt, majd hét véga felé. Csak nem tudom a görbémet felrakni. Ti hogy teszitek fel?????[/img]

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Kép
gyablonka

Na ez hülye...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

Azt hiszem,hogy jpg. formátumban tudod csatolni,de azt is egy bizonyos méret alatt.
vedresandi

sziasztok!

Nincs ma jó kedvem :( nekem is leesett a hőm, pedig marhaság ha úgy vesszük, a 12 nap lehetett a pé, akkor 36,1 volt, aztán ment fel 36,5 és 6 volt 4 napig, erre tegnap 36,4 ma meg 36,1 és még több mint egy hét van piriig. Nem értem én ezt. Az lehet, hogy lehet hülye a hőmérő, mert szerintem alacsonyabb értéket mutat, de akkor is.

Most van Omnia dokinál ugye? Drukkolok!
Meg mindenkinek hogy fennmaradjon a hője és legyen belőle kétcsíkos!!!!!

Kép
mercure

na látom a fogalmazásgátlót is bevettem me

Kép
mercure

Mercure: :shock: Meglepő. Lehet, nem nem volt még péd?

jaimee

Gyabi: Ja, mentsd le, alakítsd át jpg-re és csatold mellékletként.

jaimee

Jaimee, vagy két pém van :D na de tényleg nem tudom mi ez, ha vége a ciklusnak megmutatom a dokinak, ezek után kíváncsi vagyok a holnapi értékre. Múlt hónapban még nem mértem csak a végén, akkor a piri előtt 36,7 és 8 volt és mensi előtt lement 36,1re. Az lenne a normális szerintem.

Kép
mercure

methogy mondt a doki ha nem lát a görbén pét akkor ad gyogyit

Kép
mercure

Lányok, köldökszúrkálást egyikőtök sem szokott érezni?? Lehet, hogy még mindig HSG utórengés, de marhára idegesít, hogy már 2. napja szúrkálhat a köldököm. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Olyan, mintha kívülről szúrná valaki/valami. Na nem nyavalygok.... :cry:

Heni! Te említettél hasonló tüneteket!

jaimee

Mercure: Nem hinném, hogy azért ment volna le, mert meg akar jönni. A normál dpo az 10-16 nap között van.

jaimee

Mercure:ugyan én nem értek a hőelemzéshez, de nekem is a múlt héten 36,7 ről elkezdett emelkedni, felment egészen 37,2re, és hétfőn esett le 36,8, kedd 36,7 és szerdán, azaz tegan megjött.Ma is mértem reggel, 36,7.
Hangsúlyozom, nem értek a számokhoz annyira,hogy ebből tudjam, mi történt. :shock:
vedresandi

Jamiee: nekem is szúrkátk a köldököm a múlt héten, elég sokszor.....
vedresandi

Jaimee nyavajogjál csak, itt lehet :D nem lehet pé?

Kép
mercure

Mercure: Én nem tudom, mi ez, csak múljon el, mert nyűgös leszek tőle és nyafis. :D Soha semmi tünetem nem volt azelőtt. :twisted:

Pé? SZerintem nem pé, mert a múltkori ciklusban is volt hasonló tünetem a "vég", azaz a mensi előtt kb. 3-4 nappal??

jaimee

Mercure/ANdi: Az ugráló görbékkel nem tudok én sem mit kezdeni, ugorjon fel, maradjon fenn, aztán ne essen le, ennyire figyelek, bármi más van már :shock: :roll: :shock:

jaimee

Na, köldökszurka tűzszünetet tart :P :P :) :)

jaimee

Most ciciszurka van.... :cry: Komolyan, csoda, hogy élek! :D

Holvanmindenki? Olyan jót beszélgetem magammal... :D

jaimee

jamiee: itten vagyok..... :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Én pont tegnap éreztem ilyen köldök szúrkálást. De ma már nem érzem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Nekem a múltkori ciklusban a vége előtt kb. 5-6 napig görcsölt a hasam, de ikyen köldögszúrkálást nem éreztem. Eddig még soha. Nem tudom mi lehet ez. Pé tuti nem.

Csajok!
Én már 2 napja ilyen lehangolt, nyügi vagyok. Férjem meg is kérdezte mi bajom van. Nem tudtam neki megmondani. Én sem tudom. Lehet a szakdoga nyomaszt?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee azért nem ássuk ki a sírod még jó? :D
ciciszúrka jó jel is lehet :D meg a hasszúrka is...

Kép
mercure

Christell: Miért nyomasztana a szakdoga, ha a konzi szerint nagyon jó? Örülj inkább! Ne legyél nyűgi így peteérés környékén!!! Hogy fog így megtapadni az a "kölök"?! :D :D Ejnye-bejnye!

Én csak akkor vagyok lehangolt, amikor beesik a hőm és még nem jött meg vagy épp megjön..Ez kb. 2 nap. Aztán tovább előre az utacskánkon! :D

jaimee

Bocs: Leesik...Nem tudom, hová tudna beesni egy hő....Gólya eshetne már be az ablakon...De inkább sétáljon fel hozzánk, nehogy megsérüljön az a gyerek a csőrében.! :D

jaimee

Szép napot mindenkinek!!!

Mano: nálam volt barnázásom, sőt enyhe vérzésem 6-7 hét körül. Akkor nagyon megijedtem. Aztán azt mondta a dokim, hogy a hajszál ereim nagyon vékonyak, ezért könnyen megrepednek. Arra kaptam valami gyógyszit ( c vitamint )

Mercure:
Nézd meg ezt: Kép Ebből lett a kis Zozi :D Nyugi...

Nekem nem jött be a Revalid. Sőt -nekem semmi sem jött be, csak a terhesség :D :D :D Akkor egy hasjzálam sem hullott ki!!! Aztán szopcsi miatt megint hajeső volt. Én cékla tablettát szedtem vas miatt.

Fogyózni nem ajánlatos baba előtt. Persze ez nem azt jelenti, hogy neki eshetem a hűtőnek, de koplalni semmi kép nem szeretném. Én szülés után 7 hónappal kezdtem el rendesen tornázni meg fogyózni. Most kevesebb vagyok, mint terhesség előtt. Le lehetne dobni még pár kilót, de most STOP.

Kép
Kép
Kép
olik22

Na ez a mostani görbe... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Akkor itt az új vonalzóm, sajna csak 28 napos ismét!
sirkici

Gyabi:
35.9 :D :lol: :shock: Ez tök jó :D Nálam 36.5nál nem is megy lejebb. Amúgy nagyon szépen alakul a görbécskéd!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Ez pedig a februári.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

jó-jó Olik, de nézd a másikat. Annál 24.napon volt a pé...ez meg csak a 15. lenne...

Kép
Kép
gyablonka

Sirkici:
Majd most, ok? Áprilisban be fogunk kerülni a babás tabliba :!: :!: :!: :!: :!: :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirkiric, én lemaradtam szerintem. Megjött????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:
Pé. gyakran becsap minket :wink: Amúgy érezted valamit akkor? Tojásfehérje, hajfájás???

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:
Érdekes a Te Zozis görbéd is. :) Tudom elég régen volt már, de érdekelne, hogy kb. mikor foganhatott, és mikor teszteltél pozitívat.
Vendég

Én a 22-25. nap körül tenném Zozit!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Olik: a 24 nap körül lehet hogy fájdogáltam a múlt ciklusban, de tuti azt hittem, hogy meg akar jönni mivel 28 napos ciklusra számítottam!!!!!! De tévedés volt, akkor lehetett a pé. ! Most viszont nem tudom milyen hosszú ciklusra számoljak, ezért tettem 40-re! Most ott tartunk, hogy megpróbálunk lehetőség szerint minden 2.nap együtt lenni!!!

Kép
Kép
gyablonka

Én a 32-33. napra tippelnék. 40. körül beágyazódott. De tényleg csak tipp, mert nem értek a görbékhez. Kérdés, akkor meg minek tippelgetek. Nah, mind1. :)
Vendég

gyablonka,
igen megjött tegnap 25 napra, hát ez van!

olik22.
köszi a biztatást, de én áprilisban biztos nem kerülök be abba a táblába, mert gyógyszert kell szednem a felfázásomra, amit eddig csak azért nem kezdtem el, mert nemtudtam, hogy van-e baba. Szóval úgy gondoltam, hogy a gyógyszerek mellett nem kellene erőltetni a dolgot, nehogy valami baj legyen, majd a május az én hónapom lesz, REMÉLEM!!!

Üdv.
Sirkici
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?