Judy! A Revalid tényleg jó, meg van valami Biovaane(nem tudom, hogy kell írni) rózsaszín betűkkel van a doboura írva és valami szépségkapszula hajra és körömre. Dm-ben biztosan, de gyógyszertárban is lehet kapni a 40 db-os 1400 körül van a 100 db-os 3500-4000 pénz körüli. Állítólag az is nagyon jó. Én ilyet akarok most venni.
Krisztinka:
Megy a drukk ezerrel, hogy fenn maradjon a hőd. Gyabi majd küldd hőmérőt is.
Pandácska:
Nem lehet, hogy a beágyazódást érzed? Olvastam olyat is, hogy sok nő úgy érzi magát ilyenkor, mintha meg akarna jönni. Én nagyon szorítok Neked, sikerülnie kell!
Én is le akartam adni pár kilót, de a dokim azt mondta, hogy most vagy fogyókúrázom vagy babára készülök. Vagy tényleg nagyon odafigyelek az étrendre, sok zöldséget eszem, kevés szénhidrátot de ezt nem nézhette ki belőle, hogy meg tudom csinálni, mert nem ajánlotta.
És hát tulajdonképpen csak a hasamon van némi úszógumi. Ha babás leszek, nem is tűnik fel. )
Heni, Jaimee!
Köszi a tippeket. Akkor szerintetek azt kell leírnom ami a dolgozatban van? De ha meg tudnám fogalmazni fél oldalban, akkor miért is írtam róla 40-et?! Na összeszedem magam...
Babszika!
Jobbulást!
Pandácska!
Te jobban vagy már? Alakulsz?
Mano!
Drukkolok!
Judy, Krisztinka!
Nekem is van némi súlyfeleslegem. Szívesen megszabadulnék tőle. Van valami tippetek hogyan kell?
Christell: Én úgy emlékszem, hogy a bevezetésből és az összefoglalásból ollóztam össze azt az egy oldalt. Addigra nem voltam képes önálló gondolatra.
Pandácska: Semmi neg. gondolat! Nemsokárakisbabámlesz, nemsokárakisbabámlesz...Ilyenekre gondolj. A "nem sokára" amúgy is relatív. Ha most azt mondod, hogy ez hülyeség...na ezt ne mond, mert tegnap otthon én pont erre gondoltam vidáman. Fontosak a pozitív gondolatok, mondja Heni. És igaza van.
Nekem is fogynom kellene, de majd akkor kezdem el, ha ugyanennyit ehetek és nem kell mozognom sem..
Ugyanis nem tudok egy jó kaját sem feladni...sajna!!!!
Nekem az előző cilkus 37 napos volt, ott 24.napra ette a pé a gép, a hőmérőzés alapján. Most is mérem, ha jól figyelem, akkor még nem volt, majd hét véga felé. Csak nem tudom a görbémet felrakni. Ti hogy teszitek fel?????[/img]
Nincs ma jó kedvem nekem is leesett a hőm, pedig marhaság ha úgy vesszük, a 12 nap lehetett a pé, akkor 36,1 volt, aztán ment fel 36,5 és 6 volt 4 napig, erre tegnap 36,4 ma meg 36,1 és még több mint egy hét van piriig. Nem értem én ezt. Az lehet, hogy lehet hülye a hőmérő, mert szerintem alacsonyabb értéket mutat, de akkor is.
Most van Omnia dokinál ugye? Drukkolok!
Meg mindenkinek hogy fennmaradjon a hője és legyen belőle kétcsíkos!!!!!
Jaimee, vagy két pém van na de tényleg nem tudom mi ez, ha vége a ciklusnak megmutatom a dokinak, ezek után kíváncsi vagyok a holnapi értékre. Múlt hónapban még nem mértem csak a végén, akkor a piri előtt 36,7 és 8 volt és mensi előtt lement 36,1re. Az lenne a normális szerintem.
Lányok, köldökszúrkálást egyikőtök sem szokott érezni?? Lehet, hogy még mindig HSG utórengés, de marhára idegesít, hogy már 2. napja szúrkálhat a köldököm. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Olyan, mintha kívülről szúrná valaki/valami. Na nem nyavalygok....
Mercure:ugyan én nem értek a hőelemzéshez, de nekem is a múlt héten 36,7 ről elkezdett emelkedni, felment egészen 37,2re, és hétfőn esett le 36,8, kedd 36,7 és szerdán, azaz tegan megjött.Ma is mértem reggel, 36,7.
Hangsúlyozom, nem értek a számokhoz annyira,hogy ebből tudjam, mi történt.
Jaimee!
Nekem a múltkori ciklusban a vége előtt kb. 5-6 napig görcsölt a hasam, de ikyen köldögszúrkálást nem éreztem. Eddig még soha. Nem tudom mi lehet ez. Pé tuti nem.
Csajok!
Én már 2 napja ilyen lehangolt, nyügi vagyok. Férjem meg is kérdezte mi bajom van. Nem tudtam neki megmondani. Én sem tudom. Lehet a szakdoga nyomaszt?
Christell: Miért nyomasztana a szakdoga, ha a konzi szerint nagyon jó? Örülj inkább! Ne legyél nyűgi így peteérés környékén!!! Hogy fog így megtapadni az a "kölök"?! Ejnye-bejnye!
Én csak akkor vagyok lehangolt, amikor beesik a hőm és még nem jött meg vagy épp megjön..Ez kb. 2 nap. Aztán tovább előre az utacskánkon!
Bocs: Leesik...Nem tudom, hová tudna beesni egy hő....Gólya eshetne már be az ablakon...De inkább sétáljon fel hozzánk, nehogy megsérüljön az a gyerek a csőrében.!
Mano: nálam volt barnázásom, sőt enyhe vérzésem 6-7 hét körül. Akkor nagyon megijedtem. Aztán azt mondta a dokim, hogy a hajszál ereim nagyon vékonyak, ezért könnyen megrepednek. Arra kaptam valami gyógyszit ( c vitamint )
Mercure: Nézd meg ezt: Ebből lett a kis Zozi Nyugi...
Nekem nem jött be a Revalid. Sőt -nekem semmi sem jött be, csak a terhesség Akkor egy hasjzálam sem hullott ki!!! Aztán szopcsi miatt megint hajeső volt. Én cékla tablettát szedtem vas miatt.
Fogyózni nem ajánlatos baba előtt. Persze ez nem azt jelenti, hogy neki eshetem a hűtőnek, de koplalni semmi kép nem szeretném. Én szülés után 7 hónappal kezdtem el rendesen tornázni meg fogyózni. Most kevesebb vagyok, mint terhesség előtt. Le lehetne dobni még pár kilót, de most STOP.
Olik: a 24 nap körül lehet hogy fájdogáltam a múlt ciklusban, de tuti azt hittem, hogy meg akar jönni mivel 28 napos ciklusra számítottam!!!!!! De tévedés volt, akkor lehetett a pé. ! Most viszont nem tudom milyen hosszú ciklusra számoljak, ezért tettem 40-re! Most ott tartunk, hogy megpróbálunk lehetőség szerint minden 2.nap együtt lenni!!!
Én a 32-33. napra tippelnék. 40. körül beágyazódott. De tényleg csak tipp, mert nem értek a görbékhez. Kérdés, akkor meg minek tippelgetek. Nah, mind1.
gyablonka,
igen megjött tegnap 25 napra, hát ez van!
olik22.
köszi a biztatást, de én áprilisban biztos nem kerülök be abba a táblába, mert gyógyszert kell szednem a felfázásomra, amit eddig csak azért nem kezdtem el, mert nemtudtam, hogy van-e baba. Szóval úgy gondoltam, hogy a gyógyszerek mellett nem kellene erőltetni a dolgot, nehogy valami baj legyen, majd a május az én hónapom lesz, REMÉLEM!!!