Sziasztok!
Én is Hajnit ünnepelni jöttem, de aggódom érted Arwen. Ha gondolod írd le mi történt, legalább együtt érezi tudunk veled, ha már fizikailag nem is segíthetünk.
Hajnikám neked természetesen BOLDOG NÉVNAPOT!
Hogy-hogy már ment is vissza a férjed.
Szegénykém. Remélem én is, hogy később duplán bepótoljátok!
Orsi, szép torta, szép gyereknek!
Mekkora fiú már! Örülök, hogy végre kezdesz fellélegezni. Most jönnek a gondtalan hónapok!
Ágota érdekes amit írtál. Sokan mondják, hogy épp azok a gyerekek lesznek önállóbbak, akik teljes biztonságban élhetik meg a csecsemőkort. Nekem ez roppant logikusnak tűnik. Az viszont nagyon szubjektív dolog, kinek mi a "nyugalom". Én magam részéről azért szültem gyereket, hogy megéljem az anyaságot, így nem zavar, hogy körülöttem sertepertél.
Az pedig fantázia dolga, hogy tudsz e neki olyan elfoglaltságot biztosítani, ami leköti, és nem "lóg" rajtad. (túlzott mértékben)
A kórház dologban igazad van. Sajnos nálunk is elviszik a babát éjszakára, és kiadják bizony a cukrosvizet nappalra. De én nem fogok adni neki belőle. Más kérdés, hogy bizonyára a szájába nyomják éjjel, nehogy már olyan természetes dologra vetemedjen, mint a sírás.
De viszont nekünk ez a kisebbik rossz, így nincs választásom. Itt legalább nappal velem lehet. Sokaknak még ez sem adatik meg.
Amúgy én mindig felvettem éjjel Lillát, mihelyst nyekkent. Nappal nem, de éjjel igen. Úgy gondolom ezzel elnyertem a bizalmát, és soka irigyelnek azért, hogy pár hetes korában már 8 órákat aludtam. Most meg már akár 10-et is!
De bikuci babák is nagy alvók, szerintem nem lesz sok gondod.
Nekem is az áll a horoszkópomban, hogy vagy gyerek, vagy munka. Mihelyst felmondtam, 2 hónap múlva jött is a baba. Bár nekem megvan spékelve, hogy férjnek nem szülök, így ezért nem házasodtunk össze.
Toti, sajnálom a veled történteket, de ezért fel ne adjátok a baba projektet!
Ha a pénz a gond, az előző évet veszik alapul a gyed kiszámításánál, így azon se aggódj, de persze le kell jelentkezni hozzá a munkanélküliben. És persze bízom benne, hogy neked is ez hozza közelebb a babát.
Nikó várjuk a jó fejleményeket!
Meri ez a Kaló Jenő, az asztrológus-pszihológus Kaló Jenő? Bár ő rövid "o"-val írja a nevét.
Nán-Dorka érdekes ez a dúla dolog, nekem is megfogta a fantáziámat, főleg, hogy olyan szituációban, mint pl. a szülés, nagyon elveszett tudok lenni. Csak nem tudom ide lehet e egy embernél többet hozni.
Ez sajna kórházfüggő, és itt nem nagyon haladott a felfogás.
A páromra viszont mindenképp számítok, mert sajna elviszik egyből a babát, de apuka vele mehet. Így szeretném, ha legalább ő végig vele lenne míg mérik, mosdatják, és megfigyelik. Ez nekem fontos. Na meg persze a vajúdásnál is pótolhatatlan volt számomra.
Még egy kérdés, te a pelusokat speciális vödörbe teszed, vagy simán vettél egy fedeleset. Én azt nem rendeletem (3000FT
), de most döbbentem rá, hogy nem igazán láttam mostanában nálunk ilyesmit. Ezért még nem is próbáltam ki Lillán őket, pedig nagyon szeretném már.
Én is hosszú lettem, bocsi.
Arwen sokat gondolok rád!!!!!!