Új privát üzeneted érkezett!

Nikó: jó tanulást! Sajnálom a mensid! Remélem megoldódik! ++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szaffi cica hazament már?
meriann

Nán-dorka: ment privi!
meriann

Sziasztok!

Én is Hajnit ünnepelni jöttem, de aggódom érted Arwen. Ha gondolod írd le mi történt, legalább együtt érezi tudunk veled, ha már fizikailag nem is segíthetünk. :(

Hajnikám neked természetesen BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Hogy-hogy már ment is vissza a férjed. :shock: Szegénykém. Remélem én is, hogy később duplán bepótoljátok!

Orsi, szép torta, szép gyereknek! :D Mekkora fiú már! Örülök, hogy végre kezdesz fellélegezni. Most jönnek a gondtalan hónapok! :wink:

Ágota érdekes amit írtál. Sokan mondják, hogy épp azok a gyerekek lesznek önállóbbak, akik teljes biztonságban élhetik meg a csecsemőkort. Nekem ez roppant logikusnak tűnik. Az viszont nagyon szubjektív dolog, kinek mi a "nyugalom". Én magam részéről azért szültem gyereket, hogy megéljem az anyaságot, így nem zavar, hogy körülöttem sertepertél. :D Az pedig fantázia dolga, hogy tudsz e neki olyan elfoglaltságot biztosítani, ami leköti, és nem "lóg" rajtad. (túlzott mértékben)
A kórház dologban igazad van. Sajnos nálunk is elviszik a babát éjszakára, és kiadják bizony a cukrosvizet nappalra. De én nem fogok adni neki belőle. Más kérdés, hogy bizonyára a szájába nyomják éjjel, nehogy már olyan természetes dologra vetemedjen, mint a sírás. :( De viszont nekünk ez a kisebbik rossz, így nincs választásom. Itt legalább nappal velem lehet. Sokaknak még ez sem adatik meg. :( Amúgy én mindig felvettem éjjel Lillát, mihelyst nyekkent. Nappal nem, de éjjel igen. Úgy gondolom ezzel elnyertem a bizalmát, és soka irigyelnek azért, hogy pár hetes korában már 8 órákat aludtam. Most meg már akár 10-et is! :wink: De bikuci babák is nagy alvók, szerintem nem lesz sok gondod.

Nekem is az áll a horoszkópomban, hogy vagy gyerek, vagy munka. Mihelyst felmondtam, 2 hónap múlva jött is a baba. Bár nekem megvan spékelve, hogy férjnek nem szülök, így ezért nem házasodtunk össze. :D

Toti, sajnálom a veled történteket, de ezért fel ne adjátok a baba projektet! :o Ha a pénz a gond, az előző évet veszik alapul a gyed kiszámításánál, így azon se aggódj, de persze le kell jelentkezni hozzá a munkanélküliben. És persze bízom benne, hogy neked is ez hozza közelebb a babát. :D

Nikó várjuk a jó fejleményeket!

Meri ez a Kaló Jenő, az asztrológus-pszihológus Kaló Jenő? Bár ő rövid "o"-val írja a nevét.

Nán-Dorka érdekes ez a dúla dolog, nekem is megfogta a fantáziámat, főleg, hogy olyan szituációban, mint pl. a szülés, nagyon elveszett tudok lenni. Csak nem tudom ide lehet e egy embernél többet hozni. :? Ez sajna kórházfüggő, és itt nem nagyon haladott a felfogás. :( A páromra viszont mindenképp számítok, mert sajna elviszik egyből a babát, de apuka vele mehet. Így szeretném, ha legalább ő végig vele lenne míg mérik, mosdatják, és megfigyelik. Ez nekem fontos. Na meg persze a vajúdásnál is pótolhatatlan volt számomra.
Még egy kérdés, te a pelusokat speciális vödörbe teszed, vagy simán vettél egy fedeleset. Én azt nem rendeletem (3000FT :shock: ), de most döbbentem rá, hogy nem igazán láttam mostanában nálunk ilyesmit. Ezért még nem is próbáltam ki Lillán őket, pedig nagyon szeretném már. :wink:

Én is hosszú lettem, bocsi.

Arwen sokat gondolok rád!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: igen Kalo, nem Kaló :oops:
kis ravasz, szóval ezért nem házasodtatok össze

A bika jegyű emberek valóban nagy alvók párom és anyósom is az. A párom simán 12-14 órát is bír aludni, nem is tudom mi lenne, ha nem zavarnám mindig valamivel reggel. Lehet délig aludna. :lol: Nyugodt, higgadt és imád aludni, de eddig én a medveséggel tudtam be. Bár az is igaz, hogy nem csak télen jó alvó.
meriann

Meri te írtad az elöbb, hogy nincsenek véletlenek. :wink: Így az sem az, hogy egy nagyalvó bika, Medve névvel születik! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a köszöntéseket, olyan aranyosak vagytok. :lol: :lol: :lol:

Arwen:
mi a baj? meséld el, biztos jobb lesz tőle kicsit.

Toti:
nagyon sajnálom, de bizti találsz sokkal jobb munkahelyet. :wink:

Nikó:
jó tanulást!

Kórház:
a győri bababarát kórház, így itt a szüléstől ekzdve végig veled lehet a babó. :wink:
Vendég

Fioona: valójában nem is értem, hogy mit csodálkozom a párom alvásán. :mrgreen:

Honnan lehet tudni egy kórházról, hogy mennyire bababarát?
És, hogy végig a babával lehet-e lenni szülés után?
meriann

Hát pl. a Kismam újság kiadott egy könyvet, aminek a címe: Hol Jó Szülni!
Ebben szerepelt minden, de gondolom most már borúlt ez is. Talán itt a babaneten is láttam egy összehasonlító "cikket" róla. Meg még a babfalva is rémlik.

Hajni tudom a Győri kórházat, de nincs kocsink, így az nekünk nagyon messze. Itt meg 5 perc gyalog. Ez egy gyerek mellett már sokat jelent. Nem bírnám ki a disznócskám nélkül 4 napig. Vonattal meg talán 1 órára jöhetnének, és akkor apjának szabira kéne menni, ami újabb pénzkieses. Meg hát Kandász Andre műsora mély nyomokat hagyott a Győri kórházról. Meg persze mások is szidták. Bár olyan is akadt, aki dícsért. :shock: Gondolom ez minden kórházzal így van. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Hát nem bírtam ki, csak végigolvastam amiket írtatok, teszek egy pár képet nektek, a ruha az 1 héttel ezelőtti állapotot mutatja, ha minden igaz, egy hét és kész. :)))))

Arwen, nem tudom mi történt, de sok erőt kívánok Neked!!!!!!!!!

Porsi, a kérdőív odaért hozzád?

Kép Kép Kép Ezt mindenkinek küldöm, aki ünnepel valamit, Boldog szülinapot és Boldog névnapot!!!!!!

Most már tényleg megyek :twisted:

Nikó

Kép
nikóska

Fioona:
én azt pont nem láttam. Elmeséled mi volt benne?
Hát én is inkább szidom, mint dícsérem. Bár összehasonlítási alapom nincs, de tán ez az egy pozitívuma, h veled lehet a gyerek. Amúgy meg :evil: :evil: :evil:
Vendég

Fioona: Neked megvan ez a könyv? Ha igen megnéznéd nekem a Jósa András Kórházat Nyíregyházán?
meriann

Nikó klassz a ruha, de biztos még szebb lesz, ha kész lesz. Majd akkor is kérünk fotókat.
meriann

Vendég

Itt levan írva, h mit jelent a bababarát kórház.

Na győrben a fele sincs meg. :evil:
:evil:
Vendég

Köszi Hajni, hát persze, hogy nincs közte az enyém. :(

Képzeljétek kifejlesztettem egy munkagyorsító technikát.
Vivaldit hallgatok háttérzenének és jobban haladok.
Ma még rá is fejeltem az előírt adag melóra, pedig mennyit írtam ide is.
meriann

sziasztok lányok!

én sem vesztem el, olvasgatlak Titeket, amikor van egy szabad percem :lol:

Hajnikám, nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Sajnálom, hogy nem együtt ünneplitek, de majd bepótoljátok :D

Nikó, de jó lehet ez a készülődés :D Tuti lesz a ruhád is, csak vigyázz, nehogy a párod meglássa itt :D

Totikám, sajnálom :( :( De tényleg igazuk van a lányoknak, ilyenkor szokott az lenni, hogy utólag majd hálát érzel iránta, mert olyan lökést adott az életednek, amit követően minden jó irányba fordult. Persze tudom, hogy ezt most nehéz elképzelni, de hidd el, így lesz!!!!!!!
Menj el gyorsan passzív táppénzre, ha jól tudom, 3 hónapig jár!

Arwen drága, vigyázz nagyon Magatokra!!!!!!!!!!! Sokat gondolok rátok!!!!!!

Esztora, örülök, hogy a kutyi jobban van :lol:

Orsi, Isten éltesse Domit!!! :lol:

Porsi, várjuk a kész művet, én már nagyon kíváncsi vagyok rá :D

Fioona, Szeri!!!!! Nem semmi, hogy már csak 59-60 nap!!!!! Hihetetlen!!!

Merike, a sógornőm a Jósában szült, hát nem volt elájulva, főleg a nővérkék nem voltak egyáltalán segítőkészek vele...

Adri merre lehet? Remélem, minden okés vele.

Mariettának most elnézzük, mostanában biztosan nagyon elfoglaltak a párjával :wink: :wink:

Nándorka, ez a dúla-dolog nagyon jól hangzik!!! Kíváncsi leszek a gyakorlati tapasztalatokra is! :D

Nálam semmi érdekes, csak annyi, hogy tegnap odajött a pletykás kolleganőm és megkérdezte, mi a helyzet baba téren. Úgyhogy hatott a gondolatátvitelem :D :D

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Halihóóó!!!

Bodzi,
én Milupa krémmel kenem magam, meg van Nivea babaolajam, meg mandulaolajjal, mikor melyik esik a kezem ügyébe. Szerencsére még nincs csíkom. Egy barátnőm például semmivel nem kente magát és nem lett csíkja, szerintem ez nagyon bőrfüggő, mert van, aki hiába keni magát, lesz neki… na de ha kened, akkor legalább te mindent megtettél, amit lehetett, ez utólag nyugtatja az embert.

Marietta,
ne add fel ezt a hónapot. Nem értek ezekhez a tüszőkhöz, de az élet már produkált számtalan csodát, reméljük nálad is eljön ez a CSODA! Mi szorítunk!!!! Ez eddig általában bejött!!!

Ragota,
klassz a babaszobátok, nagyon tetszik a bútor színe. Csongi baba biztosan jól fogja magát érezni.

Orsi,
Domi milyen nagy fiú már!!! Szuper autós tortája volt, jól látom?

Esztora,
ez a dudorodás egyre gyakoribb lesz. Olyan édes tud lenni… Nekem folyton csinálja, hogy kidugja valamilyét. Imádom!!! :D

Toti,
Mekkora bunkóság az a munkahely dolog és dühítőőőőő!!!! Remélem minél hamarabb találsz másik munkát és sokkal jobbat!!! Mire jutottatok baba ügyben? Beszéltél már a pároddal?

Meri,
neked nagyon szuper dokid van, szinte hihetetlen, hogy ilyen dokik még léteznek!!! Szerencsés vagy, szerintem hamarosan rendbejössz! Egy ilyen dokihoz öröm járni!

Arwen,
mi a gond? Nem akarsz beavatni bennünket?

Nikó,
még mindig nem jött meg? Mikor mész dokihoz? Az esküvői készülődés miatt még mindig irigy vagyok… jó a ruhád, mennyibe kerül megvarratni?

Vicky: :D (tetszik ez a gondolatátvitel dolog)

Én is bika vagyok és jó alvó. Remélem a gyerekem is bika lesz (ezért jó lenne, ha picit hamarabb születne).

Holnap drukk az Uh-soknak! Én vérvételre megyek…. Talán ez az utolsó és többet már nem kell.

Pussszzz
szerika

Toti, nagyon sajnálom! Vigyázz magadra! És tényleg, hátha épp ez indít meg vmilyen új úton, akár a munka, akár a magánélet terén.

Arwen, ha jólesik, írd le nyugodtan, mi történt. Nekem fontos, h minél nyugodtabb legyél, és tudod, meg szoktuk beszélni, h nem csak jó dolgokról lehet itt írni.

Meri, jól hangzik ez a vivaldis dolog! :) Egyébként majd a babával is ez a legjobb módja a zenei nevelésnek. H spontán hallgatsz dolgokat , amiket Te is szeretsz. Persze lehet tervezgetni, mit csinál majd az ember, de erőltetni nem kell. Ki fog alakulni magától.
Jó volt a NL-cikk?

Viiki, úgy látszik, fejlődőképes a kolléganőd. :D

Nikóska, szép lesz a ruha! Várjuk a következő fázisban is a képet! :) És látszik, milyen boldog vagy!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: jó volt a cikk, de már a pszichológussal mélyebbre másztunk ebben az ügyben. Nem kaptam új infót.
Az első babánk. Enya két számát hallgatatta velem. Érdekes, mert korábban is hallgattam azt az albumot és soha nem ütötte meg a fülemet ez a két szám, csak már amikor a baba a pocimban volt. Akkor úgy éreztem, hogy az egyik szám azért fontos, mert elköszön vele, búcsúról szól. Mikor felfogtam, aznap vérezni is kezdtem. Azóta is meg-meg hallgatom ezeket és igaz, hogy mindig sírva fakadok, de egy pár hete már nem búcsúzást értek, hanem viszontlátást. És igaziból már nem is fájdalommal jár a hallgatása, hanem reménységgel tölt el.
Visszakanyarodva Vivaldihoz, én is úgy gondoltam, hogy nem erőltetek semmit, csak felkínálom ezt a lehetőséget. A kutyijaimmal is így vagyok. Szednek vitamint, de nem erőltetem. Felkínálom a lehetőségét, hogy bevegyék. Végül is ők választották ki a sok féle közül, hogy melyik jön be nekik. A játékaik is egy nagy kosárban vannak és el tudják dönteni, hogy melyikkel szeretnének játszani és azzal játszunk. Tegnap tollasoztunk egy nagyot, a párom, én és a két kutyi. A kutyik a labdaszedők. Tisztára bezsongnak tőle, annyira imádják. Jól elfáradtunk mindannyian, de annyira élveztem én is.

Közben kitudtam, hogy igaz zsebből fizetve, de lehet olyan kórtermet kérni, ahol végig a babával lehet lenni.
Lassan neki is kezdek gyűjteni, mert nagyon zsebbe nyúlós lesz. Ragaszkodom a kórházhoz, a dokihoz, a babás szobához. Nem olcsó mulatság, de én csak ennek a dokinak köszönhetem, hogy nem csonkolták meg a méhemet. Szerintem nem csoda, ha nála szeretnék szülni. A nővérekről én is rosszakat hallottam, de a pszichológus megígérte, hogy erre nagy gondot fog fordítani.

Holnapra drukkolok akik uh-ra mennek, és Erikának a vérvételhez.

Toti: hogy vagy?

Arwen: sokat gondolok Rátok!

Vicky: hátha Beléd beszélik azt a babócát!

Esztora: hogy van Velvet?
meriann

Arwen, gratula a 7. hónaphoz!

Berakok pár babaruhát ide, amiket tegnap elővettem. Ez volt a kedvenc body :) :

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Ezek meg a sötétkék cuccok, amiket régebben emlegettem. Majd meglátjuk, mennyire lesznek jók. Azt hallottam, meleg nyarunk lesz!

Kép

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni! Utólag is boldog névnapot kívánok!

Ragota! Olyan szép lett a szobátok! Mi a hétvégén rendezkedünk... (megjön az ágy és a pelenkázó), de külön szobája nem lesz a picinek, majd ha elköltözünk innen.

Nikó! Nagyon szép a ruhád! :lol: :lol: :lol:

Meri! Örülök, hogy ilyen jól haladtok a dokinővel! Meglátod nemsokára beköltözik a te pocakodba is a baba! :D :D

Toti! Nagyon sajnálom! :( Remélem minden jóra fog fordulni nálad!

Lányok! Én azt hiszem tudom, mi miatt szomorú Arwen! Tudjátok mi egy helyről származunk. Nevén említve Csömörről,ahol a hétvégén meghalt egy 23 éves lány autóbalesetben. :cry: :cry: :cry: Állítólag nagyon vidám lány volt, mindenhol jó hangulat volt, ha ő ott volt. Én sajnos csak látásból ismertem őt, de szinte egész Csömör gyászol. Engem is megrendített a dolog, mert sokmindent azért hallottam róla egyik barátnőm révén. Az iwiw-en láttam Arwen ismerősei között a lányt. Remélem nem veszi rossznéven hogy elmondtam, ha tényleg ez áll a szomorúságának a hátterében....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nán-dorka: de édik a ruhácskák. Az első fotón lévő nálam az abszolút favorit. A kékek is édesek, a sok fehér elvesz a kék sötétségéből. A bálna rajta szintén nagyon bejön nekem.

Angyalkrisz: nem írtál semmit Magatokról. Mi újság? 56 nap? Húúú de közel vagytok már a nagy találkozáshoz.
Ismersz ott Debreczeni Andrást, Attilát? Elég közeli rokonaink.
meriann

Sziasztok!

Meri velvet annyira jól van hogy már bemászott veteményesbe pedig akkor végig kell húznia a hasát egy lécen.

kiváltottam a mg-ot egy másik gyógyszertárban itt csak 660 ft volt a 100db és nem 1400...

tegnap voltunk vacsorázni (tésztát akartam egésznap)ettem tintahalat zöldséggel és spagettivel.
olyan finom limonádét ittunk hogy ma már be is szereztem mindent hozzá.gyömbéres -mézes limonádé volt.

hétvégén megint vendégünk lesz meg a védőnő is jön hétfőn ezért pakolok és takaritanom is kell...

Bridzsi

Kép
esztora

Meri! Nem ismerek Debreczeniéket. :roll:
Amúgy mi nagyjából jól vagyunk. Ma voltam (remélem utolsó) vérvételen.
Tényleg már olyan közelinek tűnik! 56 nap! Bárcsak már a végén tartanánk... én már kezdem egyre nehezebben viselni (lábvizesedés, derékfájás, rosszulalvás, néha fulladás). Remélem egy kicsit előbb jön (mondjuk 6 hét múlva :D :D :D ) Tényleg nagyon aranyosak tudnak lenni, ahogy itt-ott kinyomják magukat, de én lassan ott tartok, hogy jobban szeretném már inkább a karomban tartani. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Szeri, a ruhám anyaga kb 5000Ft volt, a varrás úgy 6000Ft lesz. A másik ruhám is kb ilyen árban van, úgy számoltam, hogy 30.000Ft-ból kijön a két ruha.

Dorka, a fényképezéskor nem is voltam a legjobb passzban.

Amúgy vigyázok, hogy Zoli meg ne lássa a képeket, a fényképezőből ki is töröltem. Meg is kérdezete, hogy hova mentettem el itt a gépen, mert akkor figyel, hogy véletelenül se lépjen be oda. :))

Ma voltam reggel dokinál, megnézte a petefészkemet, hát még mindig tele van cisztával, úgyhogy írt fel gyógyszert, először hormont, hogy hozza meg a mensimet, amit úgy gondoltam, hogy várok még két napot, hátha megjön, ha nem, akkor elkeztem szedni, utána vérvétel, majd Closty-t kell szednem. Azt mondta a doki, hogy magától nem nagyon fog összejönni a baba, rá kell segíteni neki. Így állok most, úgyhogy jöhetnek a cisztaűzők, meg a peteéréssegítő drukkok. :lol:

Amúgy ma elég hisztis napom van, remélem holnapra meg is jön, nem nagyon akarom hormonnal meghozni, valószínű szedhetek még anélkül is eleget.

Ágota, nagyon jó a tapéta, meséltem Zolinak is, megbeszéltük, hogy ha aktuális lesz, akkor mi is hasonlót szeretnénk.

A babaruhák nagyon édik, a múltkor én is vettem egyet. Gondolom most hülyének néztek, de ezt nem bírtam otthagyni.

Marietta, az, hogy nem akarsz összeházasodni, szerintem semmi gond nincs vele. Én sem akartam soha férjhez menni, bár én nem is voltam, most jött el az ideje úgy látszik. Pedig kérték már meg a kezemet, de én elzárkóztam tőle, még eljegyzés sem volt, még Zolival sem.

Más nem jut eszembe, hogy mit akartam még írni.

Nikó

Kép
nikóska

Toti, küldtem privit.

Kép
nikóska

Arwen, szerintem mi nagyon szivesen meghallgatunk, ha úgy érzed elmondanád nekünk. Nekem sokszor olyan érzésem van, mintha ezer éve ismernénk egymást.

Meri, nagyon klassz a dokid és szerintem akármilyen zsebbe nyúlós dolog is a babás szoba és a választott doki, szerintem megéri

Nikó, nagyon klassz a ruhád. Igazán szép menyasszony leszel.

Angyalkrisz, egyre közelebb a pillanat, amikor magunkhoz ölelhetjük őket. Már nagyon várom :)

Nán-dorka, nagyon édesek a rucik :lol:

Ágota, nagyon szép Csongor baba szobája :) Jaaaaa, én kb 5-6 hete kezdtem borzasztóan horkolni :( Apa ki van borulva, de bizakodik, hogy elmúlik. Hát én is csak bizakodni tudok :(

Vicky, remélem, minél hamarabb igazuk lesz a pletykás kollégáknak ;)

Toti, sajnálom! :( Ez szemét húzás volt a főnöködtől! Remélem, mihamarabb rendeződnek a dolgok.

Bodzi, én a milupa krémre esküszöm. Nagy hasam ellenére, még sehol nem repedtem meg. kipp-kopp, lekopogom. Aztán remélem a legjobbakat.

Marietta, ne add fel, lehet még ebből baba.

Mi mostanában folyamatosan készülődünk, takarítunk, a hétvégén felállítottuk a kiságyat is. már mindent kimostam, csomag bepakolva. Holnapra minden kész, ha minden igaz. Lányok én kezdek nagyon izgulni :lol:

Kép
Kép
adrienna

Helló Lányok!

Vagyok ám én is! Csak délelöttös vagyok a héten és dután 4 óra mire hazaérek aztán meg főzés mosogatás meg ilyenek és már azon kapom magam hogy este van.

Vicky!
Te kis huncut!! :D
Nem mondom hogy nem vagyunk együtt drága urammal de most úgy döntöttünk hogy lazítunk ebbe a hónapba. Persze azért akármennyire is nem szeretném csak utána mindig megfordul a fejembe hogy hátha most jött össze!? :roll:
Szégyellem magam ez az érzés miatt de nem tudok mit tenni ellene. Persze nem tenyészbikának tartom a párom de nem tudok nem arra gondolni hogy hátha na most.
Ja és azért utána néztem mert nem bírtam megállni hogy a 16-ik és a 19-ik napon is együtt voltunk. :oops: :oops:
Persze ezt neki nem mondtam.

Toti!
Sajnálom!! Remélem hamarosan jóra fordulnak a dolgok.

Arwen!
Kitartást és sok erőt kívánok a bajhoz!!!

Hajni!
Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

Nagyon arik vagytok a házasság dologgal kapcsolatban is. Nem is azt gondoltam hogy esetleg azon akadtok ki hogy mi még nem vagyunk összeházasodva hanem azon hogy én már elváltam!

Fioona!
Nem tudom miért de én tisztára abba voltam hogy Ti is házasok vagytok a pároddal! Dehát így is ugyanúgy élünk a párjainkkal mintha azok lennénk. Akkor meg nekem mindegy!

Jaj lányok annyira türelmetlen vagyok már megint a babát illetően. Nagyon szeretném már és nagyon várjuk már Őt!!!!!!
Csodálkoznék ha ebbe a hónapba jönne össze. Esélyem sincs rá!

Puszilok mindenkit.
Bocsi akinek nem írtam.
csipcsab

Adri!

Ez már annyira izgi! nem is olyan sokára szülni fogsz!
Nem csodálkozom egy pillanatig sem hogy félsz!
Ez teljesen természetes. Reméljük könnyű szülésed lesz!!!!!! :D
csipcsab

Marietta, köszönöm a bíztatást. nem is a szülés miatt izgulok, hanem ami utána van. Hogy fog kinézni, kire hasonlít majd, milyen lesz a természete, stb... olyan izgi az egész :lol:

Kép
Kép
adrienna

Marietta, ne szabadkozz amiatt, hogy utána mindig eszedbe jut: talán most jött épp össze a baba. Régóta vágysz rá, teljesen érthető, hogy rengeteget gondolsz rá.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,hoyg ennyit emlegettek.
Sajnos az van,amit Krisz leirt. :(
A hetvegen autobalesetben meghalt az egyik rokonom,egy 23 eves lany. Borzasztoan kivan a csalad,es persze en is :(
Felfoghatatlan szamomra az egesz,egyszeruen nem tudom feldolgozni,hoyg egy pillanat es vege az eletnek... :(
Csak azert nem akartam elmondani,mert nem akartam,hoyg szomoruak leygetek...ennek a topicnak az eletrol kell szolnia!!!!!!!!

Raadasul egyre inkabb kezdem feladni,hoyg megmarad a korhazunk,mert ma voltam bent es hat siri a hangulat,mindenki mast mond...kedden megyek a dokimhoz,de mar elore felek a beszelgetestol.Perzs elelkileg felkezsulok,hoyg mashol,masnal kell szulnom,de nehez lesz nagyon....
Meglett ma a cukorterheles eredmenye,5,5 lett,aminek nagyon orultem.Csinaltak megint teljes verkepet,ezen is verszegenyseg,de igazan mas elterest nem lattam,majd a doki kielemzi.Vizelet szerencsere okes volt.
Ellenanyag (RH- vagyok igy nekem 3x neznek) is negativ lett most is hal Istennek.

Fiona,
hat bizony borult az a konyv (Hol jo szulni),meg a Margit is benne van meg a Schopf is..stb... :(
Csak marhara aggodom az ellatas miatt,hogy hoyg fognak tudni dupla annyi embert ellatni (pl a Janos korhazban,ahova en "fogok" tartozni),a feltetelek megteremtese nelkul....

Marietta,
drukkolok,ki tudja,lehet megis ebben a honapban akar jonni a babatok :wink:

Adri,
nagyon izgi mar bizony,hisz innentol szinte mar barmikor johet a gyerkoc!!!!De jooo!
En viszont a szulestol is tartok kicsit...nem mondanam,hoyg felek,bar olyan pillanat is volt mar....olyan fura,hoyg nem tudja az ember,hoyg mire szamitson.....

Niko,
nagyon mennek a drukkok am!
A rucid pedig igy felkeszen is csini!magyon szep leszel, sminkben,jo kis frizkoval :wink: Tenyleg hajad hoyg lesz?

Meri,
Debreczenieket en sem ismerek :wink:

Angyalkrisz,
sajnalom a kellemetlen dolgokat... :?
Neha mar engem is megtalal nehany dolog..pl este ha tobbet ezsem,nagyon kellemetlen,mert a gyomromat (gondolom) nyomja a baby,igy votl mar,hoyg hanyingerem lett :?
Nalatok mi ujsag a korhazzal?van ujabb hired?

Esztora,
orulok,hoyg Velvet mar ilyen jol van!
Ugyi voltal a Mg-mal! :wink:
Hu de ehes lettem,most,hoyg irod,hoyg mit ettel :oops:

Nandorka,
a ruhak tenyleg nagyon aranyosak!!!!!!

Szeri,
bika? :lol: Mi is azok vagyunk a ferjemmel :lol:
Jo jegy :wink:
Aszcendensem is bika es Dragamnak azt hiszem rak. (Kicsi fiunk raknak keszulodik :wink: )
Vervetel megvolt? :wink:

Vicky,
szoval megy tovabb a pletyi ezerrel :wink:

Holnapra drukk az Uhkhoz!!!!!!!!!!!!!!!
Ne haragudjatok,ha valakit kihagytam!

Puszi,nagyon vigyazzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Kukkk.

Arwen:
nagyon sajnálom, őszinte részvétem a családodnak.

Nán-dorka:
nagyon cukik a rucik.

Niko:
drukkkkkk

Én hétfőn megyek vérvételre, elsőre. Hihi kisírtam magamnak 12 hetesen, h majd egyben vegyék le. Már most félek. :cry:
Nekem a vérvétel a mumus. :evil: :evil:

Bocsi csajok, most ennyi, fáradt vagyok.
Vendég

sziasztok,

Arwen, borzasztóan sajnálom!!! :cry: Ezt nem lehet soha feldolgozni, és túllépni rajta...A kórházat is sajnálom, de hidd el, ez meg fog oldódni, még van 92 nap :D

Adrikám! Igencsak elkerekedett a szemem a "28 days to go"-tól :shock: :shock: Ha megírom priviben a számomat, küldesz majd egy sms-s, hogyha akció van???? Csak hogy tudjunk innen a lányokkal drukkolni!!!!!!!

Marietta, igazatok van, hogy aktívan próbálkoztok :lol:

Nekem sokszor úgy jöttek össze hihetetlen dolgok az életben, hogy az esélytelenek nyugalmával indultam...Csak ebben a baba-témában persze minden hónapban van remény, úgyhogy nehéz azt elhitetni magunkkal, hogy nincs, sőt ezt nem is szabad elhinni...

Háát ha ebben a hónapban költözik be a baba, akkor esküszöm veszek valami köszönő ajándékot a pletykafészeknek :lol: :lol:

Nikó, mennek az anti-ciszta drukkok ezerrel+++++++++++!!!

Drukk a holnapi doki-látogatóknak!!!!!

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Arwen ezt neked kerestem

Amikor magányosan
zokogunk,nem vesszük
észre angyalunk kezét,
pedig ott van a vállunkon.

Melletted vagyunk mi is!

én is bika vagyok és az aszcendensem is az.
Szeri nyugodj meg tündériek vagyunk mindketten (igaz néha jön a vörösposztó :wink: )

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen: nagyon együtt tudok érezni Veletek. Sok erőt kívánok!

Drukk ma a vérvételhez és az uh-hoz. Gondolok Rátok!

Szép napot mindenkinek!

Lassan indulok, mert 8-ra a 100-km-re lévő pszichológusnál kell lennem.
meriann

Arwen, őszinte részvétem... erre nincsenek szavak... :cry: :cry:

Megy a drukk mindenkinek :)

Kép
Kép
adrienna

Vicky, ment privi

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Köszönöm szépen a biztatást. Már jobban vagyok :D Kicsit el kell tolnunk a babaprojektet. Szerintem kb fél év múlva tudunk újra neki indulni, vagy még később. :cry: Sajnálom, mert már teljesen át állítottam magam az anyaságra.

Arwen: nagyon sajnálom. Ilyenkor nem nagyon lehet semmit mondani. Az ilyen veszteséget az idő sem gyógyítja be, csak halványítja :cry: Sok erőt kívánok az egész családnak.

Bocsi csajok, hogy nem írok többet, de hétfőn megyek interjúra, ahol egy szakmai tesztet is ki kell töltenem, úgyhogy tanulok, mint az állat :shock: Szeretném ezt az állást megkapni :) , mondjuk fizuról még nem esett szó, de csak kiharcolom a nekem megfelelőt. :wink: A lényeg hogy a tesztek sikerüljenek.

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok!

Totti nagyon szurkolok neked (jó nagy kalappal)

Adri 27 nap,annyira jó!!!!lassan mi is 100 alá megyünk.

olyan jó a mai angyali üzenet!

Mindenedet add oda,
és tudd,hogy vissza fogod kapni.
Szeress,amennyire csak lehet,
és tudd,hogy ugyanúgy fognak
viszontszeretni.

Bridzsi

Kép
esztora

Halihó!

Nekem tegnap is hibát jelzett, nem tudtam elküldeni a levelet, de mellékelem:

Azóta újdonságok:

Arwen, nagyon sajnálom, ezt egyszerűen nem is lehet megemészteni...
A kórházzal kapcsolatban pedig ne pánikolj, az segít most a legkevésbé. Fogadd el, hogy úgy fog történni minden, ahogy Neked, Nektek a legjobb (mégha az elsőkörben rossznak is tűnik). Sodródj az árral. BABA BENT NEM MARAD, szülni fogsz, ez a lényeg. Meglátod a kis Manódat, és minden körülmény le lesz szarva. A pici az első, Ő meg nem szereti, ha anyukája így izgul állandóan.

Húúú, Toti, nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan lehetőséget is kaptál.

Hajni, én is írtózom a vérvételtől, de lassan kezdem megszokni (ha élvezni még nem is... :twisted: )

Esztora: nagyon tetszenek az üzenetek, ha ezt az utóbbit mindenki megfogadná...szebb élet lenne. Örülök, hogy Velvet már ilyen ficánka.

Nikó, nagyon szép leszel! :lol:

Sziasztok Lányok!

Mi sem vagyunk házasok Apával, és nem is leszünk...nekem ugyanis nem ajánlatos. Nekem is az van benne a horoszkópomban,hogy házasság elött legyen baba. De a legjobb, ha egyáltalán nem esküszöm, párommal mindketten vízöntők vagyunk (nekem 7.házas Szaturnuszom van).

Tegnap voltam a dokinál. Megnyugtatott, ott lesz a szülés, ne izguljak, ha bármi változás lenne úgyis szól, de ez ilyen rövidtávon még nem valószínű.
Velem lehet a baba végig, 1 ill 2ágyas szobák vannak. Nagyon szép állítólag az új szülészet, jövőhéten megtudom, ugyanis mennem kell CTG-re, ápr. 10. UH + labor, azon a héten ismét CTG. Jajj, nagyon izgalmas!

A szoba kész van, de a csomagomat még nem állítottam össze, majd holnap... a ruhákat is ki kell mosnom már, és kivasalni. A vasalástól félek picit, mert nem tudok állni sokáig.

Adri, jó, akkor nem csak én szenvedek ettöl. Tegnap kérdeztem a dokit, azt mondta ez elmúlik utána, de ha nagyon kellemetlen a sleim, akkor szedjek vény nélkül kapható kanalas valamit, a lándzsás utifüvet ajánlotta.

Doki tegnap megjegyezte az asszisztensnek, hogy ilyen pici nő, és semmi baja :D , milyen jól viselem. A méhszájamhoz eléggé fel kellett nyúlnia... De teljesen zárt szerencsére!!!!
Semmit nem kell szednem a Maltoferen kívül.

Nekem az furcsa, hogy 1 és fél hét múlva már nem minősül Csongor koraszülöttnek. SZUPER! Ha addig jön rám, akkor az I. számú női klinikára kell mennünk...amiről nem sok jót hallottam.

Mi jól elvagyunk így együtt, úgyhogy maradjon csak májusig odabent :-) ÉDES KICSI Fiacskám!

Fio, igazad van az anyasággal kapcsolatban, márhogy azért szülsz gyereket, hogy azt megéld. Bízom benne Apa is támogat ebben...

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Arwen ezt még le akartam irni neked.
itt nálunk nincs nagy választék ami a kórházat illeti.1 van ugyanis és nincs túl jó híre(főleg a nővéreknek).Móri szülészeten (kb 30 km-re van tőlünk,ugy volt hogy bezárják ezért nem is volt benne számitásban ) csak babagyárnak hívják.(bababarát lista közelében sincs)
azt hiszem sikerült ezt elfogadnom és ahogy Ágota is irta lurkó a lényeg.
ha nyugodtabb leszel nézd végig a lehetőségeidet.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, őszinte részvétem Neked és az egész családnak!

Toti, mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++

Nikóskának meg a gyógydrukkok: +++++++++++++++++++++

Mariettának pedig tudjuk, mihez: ++++++++++++++++++++++
Őszintén szólva már én sem mondtam a páromnak a fiam megfoganására várva egy idő után, h "hátha most", de eszembe jutott - és biztosan kitalálta, miért rakok utána párnát magam alá. :oops: :D

Drukk mára az uh-khoz! +++++++++++++++++++++++++++
És Hajninak előre is a vérvételhez! +++++++++++++++++++

Én jövő csüt-ön megyek majd uh-ra. Most meg pihenek, mert sokat sürgök-forgok, és közben meg feküdni is kéne időnként. Ja, ma meg egy olyan helyre megyek, ahol tuti fognak cigizni, de a lelkemnek muszáj, h elmenjek. Drukkoljatok, h ablak mellett minél kevesebbet kapjak a füstből. Ugye egy alkalom nem lehet olyan nagy baj? :?:

Kép

Kép
nán-dorka

A horkolás tényleg elmúlik utána. Addig meg kitartás a férjeknek (is)! Hátha épp szoknak bele a mélyebb alvásba, és a babával már nem zavarja őket a szöszmötölés a háttérben. (Az enyém külön kérte - édes volt -, h egyértelműen ébresszem fel, mikor ő vállalta a babához ébredést - mert különben mindig én ébredtem hamarabb...)

Kép

Kép
nán-dorka

Szijjasztok!

Megvolt a vérvétel. Várom az eredményét délután kell menni érte. Kicsit izgulok, hogy ne legyen sok csillagom.

Nán-dorka: klasszak a rucik! :)

Esztora: de jó, hogy Velvet már ilyen jól van!!! Jók az idézetek, tetszenek.

Angyalkrisz: vizesedésre te szedsz valamit? Én is vizesedek sajna, majd a jövő héten megemlítem a dokinak…

Nikó: HESSSSSSSSS CISZTÁK!!!! És jöjjenek a jól megérdemelt peteérések!!!!!!!

Adri: 27 days to go!!! Váóóó!! Mindjárt itt a vége!!! Nem is csodálom, hogy izgulsz. Készen vagytok már a babasarok rendezésével??? Fotókat kapunk? Kórházi csomag össze van állítva?

Marietta: szorítunk!!!! Ne temesd még ezt a hónapot el, oksi? :wink:

Meri: mi volt a pszichonál? Mesélj!

Arwen: itt nyugodtan leírhatsz mindent, ha szomorú vagy, ha vidám. Szóval ne érezz lelkiismeretfurdalást, ha esetleg szomorú dolgokról kell írnod. Borzasztó ez az autóbalesetes dolog és ilyen fiatalon, ezt nem is lehet egyhamar feldolgozni :(
Ja, a Rák jegy is nagyon jóóóóóó!!!
A kórház dolog miatt pedig ne aggódj, nem éri meg. Addig úgyis ezer dolgon változtatnak még!

Toti: drukk a munkahelykereséshez!!! Remélem minél hamarabb találni fogsz, hogy utána minél hamarabb belevághassatok a projektbe!!! Majd ugye jelentkezel, hogy sikerült az interjú?

Kismamik: ti éreztétek már, amikor a bébitek csuklik??? Engem nemrég világosítottak fel róla, hogy mit is kell érezni ilyen helyzetben és képzeljétek!! tegnap este és ma reggel is éreztem!!! A férjem azt mondta, hogy ez nem jó dolog (már most aggódik a babóért), én meg tudom, hogy ez normális dolog…
szerika

Sziasztok!

Megjöttünk :)
Első sztárfotónk!

Kép baboca

Kép
bodzi

Hát ezen nem sok minden látszik, de rendben vagyunk.
Volt szívhang, 5 és fél hetesek vagyunk!
Merike, beteszel a kismamik közé?

Bocsi, még nem tudtam visszaolvasni, de megteszem és írok utána.

Kép
bodzi

Bodzi szépek vagytok!
örülök hogy minden rendben!

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi, ez nagyon jó :) Nagyon örülök Neked :lol:

Szeri, Gabi baba sokat csuklik, pláne mostanában, olyan aranyos. Babasarok: ööööö nos igen öööö szóval csinálok képeket csak győzzétek kivárni. Én elég lassú vagyok mindenben :roll: Legfeljebb majd ha nagyon elhúzom a Gabi babával együtt fotózom le a babasarkot. :lol: Mondjuk még elvileg van 4 hetem... Kórházi csomag már kész. Inkább este izgulok. A nappal jól eltelik, de az éjszakákat nem szeretem. 3szor meggondolom, hogy megforduljak-e az ágyban. Ha igen, akkor meg feszül, szúr, húzodik... ilyenkor szoktam reménykedni, hogy hátha már nincs 4 hetem :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?