Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés erejéig ugrottam be.
Használt valaki vagy van valami infoja a More Milk Plus tablettáról? Ez is valamilyen gyógynövényes tejnövelő állítólag.
Légyszi írjatok.

Puszi

Kép
Kép
angyalka2

Angyalka
Én használtam és tényleg jó! Kúraszerűen kell szedni ezt is, csak arra már nem emlékszem! Az ára viszont húzós! De megéri!

Kép
anid

Muzsu

Ja, én nem aggódom túl sokat a benyalt kosz miatt! Ez van.

Tetszi ka nap program :lol:
Na jó, kibicnek semm inem drága! :lol:
Pannika a legelevenebb? :lol:

Kép
anid

Bocs: Tetszik a napi program
semmi nem
Össze-vizsnya írok! BRRR

Kép
anid

Bocsi újból: ...."visznya"

NA jó,most eltűnök

Kép
anid

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Hova lett mindenki????????????????????
Elfújta aszél a bandát???????????????????????????????

Kép
anid

Biztosan mindenki kint nyomul. Mi is ki tudtunk menni délután, mert tök jó lett az idő. Lehurcibáltam a padlásról a kisasztalt, székeket. A teraszon kirakóztunk. Egyszercsak Panni egy vödör homokot rázúdított Petike fejére!! Hát! Ő a legelevenebb nálunk! Közben meg tündér! Egyik pillanatban ördög :evil: , másik pillanatban hízeleg.

Olyan rossz, hogy holnap nem tudok menni, brühühüüüüüüü!!!!!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Muzsu

Szép is az élet ha zajlik! :lol: :lol: :lol:

Enyém gyerek már alszik! Most akkor netezek egy kicsit!

Kép
anid

Sziasztok!

Zoknikat megvettem Prücsöknek és Dorkának. Azaz Blankának és Norbinak. :) Holnap viszem.

Prücsök!
Tudom hogy későn szólok, de nem tudnád nekünk is kiírni a zene ovi cd-t? Ha jól emlékszem Neked volt meg.

Nekünk eddig semmilyen zenénk sinics, viszont a VH1-ra nagyon nyomjuk :)

Kata képe nagyon édi! Mekkora szája van! :lol:

Szép estét!

Tündi
Kép
Kép
_manó

Anid!
Gondoltam, hogy nem aggódsz, ezt levettem a hozzászólásaidból! Nálunk itt a környéken van egy-két olyan aggódos fajta! Totál ledöbbentem, hogy az egyik 6 hétig nem hozta ki a levegőre az újszülött baburnyát! Ebben a tavaszias időben!!!!! Jó, nem a szélben, de 6 hét??????? Én novemberben alig vártam a 2 hetet és rohantam ki Pannival! Ő még SOHA nem volt beteg!
Na, megyek Apához, mert ma este itthon van, hurrá!!!!!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

HAHAHAHHA
Látjátok az aláírást! Én csináltam! ELÍRTAM! Hogy csináljam vissza?????? Jól is néznénk ki,ha így lenne!
Na akkor most ügyködök!

Kép
anid

Manó
Ha hallanád! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem találom ezt a vonalzót! :twisted:

Kép
anid

Anid!
Én nem értem, mit rontottál el! Kompjúúúter-géniusz vagyok! Vagy csak fáradt?????

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Halihó!

Nem tudom sajna mindennap olvasni titeket, de ha kell valakinek akkor CD írjon privire.

Pusz minden mamának.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Halihóóó!

Tegnap lefagyott a babanet, mire megírtam a hszt, úgyhogy most hajrá!
Hát ma lehet, hogy mi is csak futólag tudunk beugrani, mert Blanka megtaknyosodott. :( Ma adtam neki oscillo... bigyó bogyót, meg porszívózom, orrcseppezem, de még nem tudom mi lesz holnapig.
Ma elaludt reggel 9-kor a járókában és ezután csak délután tudtam elaltatni, de aludt 2 órát. Így csak az etetések voltak küzdelmesek, mert folyton nyafog és hadonászik a fáradtságtól és nyűgösségtől. :roll: De már vannak trükkjeim. :)
Én pont ma adtam neki tojássárgáját, mert hétvégén olvastam az egyik kisokosban, hogy már lehet. Nagyon ízlett neki, ugyan egy felet osztottam csak el egy szelet kenyérre, de bepuszilta. Plusz ma kukoricát is kóstoltunk, úgyhogy kicsit talán eltúloztam a mai kóstoltatást... :oops:
Az alvásról meg inkább ne beszéljünk. Holnap jön anyósom. Kérek tőle extra alvásidőt is majd a gyerekpesztárn felül, hogy kisimuljanak a ráncaim.

Lilló,
Úgy fest, mi is anyuéknál tartjuk a névadót, bár túl nagy műsor nincs ott sem, de legalább tudják mi fán terem. Ám mivel csak 1 éves korig vállalják, egyben megtartjuk Blanka és a mi szülinapunkat is. Tesómmal jubilálunk és ketten pont annyi idősek vagyunk, mint apukám. :D

Anid,
Édes Kata új vonalzós képe! :)

Angyalka,
More Milk Plus honlap címe: http://www.boldogmama.hu/

Nemválasztás: Én a 3. gyerektől nem ellenezném. Sokan vannak, akik szeretnének egy ellenkező neműt és van, akinek ez családi tradíciók/név miatt fontos. És ha ez ösztönzi a magyar magyar lakosságot, akkor miért ne. Ha nyugaton működik...

Na írom a cd-ket, aztán szunya. Gyanús, hogy jön a 4. fogacska, mert: Blanka derékig tiszta nyál folyton, nyűgös, éjjel 3-kor megébred és irtó nehezen alzsik vissza. Ma kapott homeóst rá, majd meglátjuk...

Szép napot mindnekinek és talán délután röpke időre talizunk.
Prücs

ui: Tündi, a zeneovit kiírom, persze!

prucsok

Sziasztok!

Bocsi a körmailért,de tegnap nálam meghalt a babanet :twisted:

Körkérdés: van valakinek "felesleges" siesta 20-as kiscipője?
Tudom,hogy lehet a babaszobán venni,csak kérdezem.
Kinőttük a cipőt :wink:

Corából ma kell valakinek valami?Aki jön a talira?

Lilla:nekem anyós tyúkjai tojják a tojást,úgyhogy megbízom bennük.
Legalább valami pozitív dolog is van abba,ha valaki vidéken lakik :lol:

Lakáshitelnél, lehet a bankonként is változik,de szerintem mind a két variáció lehetséges.

Átállás: Norbi egy órával később csinál mindent.
Tegnap csak 1órát aludt egész nap :cry:
És az éjszaka is pocsék volt,fájt a hasa.
De ma már jobb volt.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Halihó!

Áldott legyen, aki feltalálta a Chamomillát!!! Mi ma 9-ig aludtunk :) Ha apa nem telefonál fel bennünket, akkor lehet tovább is ment volna. De aggódott, hogy nem tud elérni mobilon, ezért megcsörgette a vezetékest, jó sokáig... Ari, nem?

Csikken: Nem tudtam nem észrevenni az új vonalzódat :) Gratulálok!!!!

Zsu: Igen, ugyanúgy zajlik, mint a keresztelő, hogy választasz névadó szülőket (keresztszülők) csak ez a polgármesteri hivatalban történik, ahol a polgári esküvők és az anyakönyvvezető intézi a szertartást. Jobb helyeken kisebb műsorral (ovisok vagy sulisok régen úttörők:)) készülnek, zene, vers, ének.
Sajnálom, hogy mégse tudtok ma jönni :(

Anid: Cuki az új vonalzód!
Az elejét úgy tudod leszedni, hogy visszamész a profilodban az aláíráshoz és a nemkívánatos részt egyszerűen törlöd.

Nemsokára talizunk!!!
Lilla

lilló

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Én vagyok az első :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönjük Lilla,hogy megint megszervezted a talit!
Én imádok kimozdulni!

Gyermekem azóta itthon rendetlenkedik: szétpakolja a könyveimet!
(Ennyit a Chamomilláról)

Kép
anid

Sziasztok!

Végre műkszik ez a Babanet. Én is akartam már este írni, hogy Boti is taknyos lett. :( Pedig ma kapoott volna oltást is, de azt is elhalasztottuk.

Prücsök!
Mi az a "Osch......??????"
Taknyosságra jó? Botit a szél fújhatta ki, utána kezdett el folyni neki az orra. Azóüta meg egyre jobban. Éjszakánk pocsék volt, szegénykém 10 percenként felsírt, hiába porszívóztam ez olyan vízszerűen folyik, no meg dugul is, de nem hoz ki semmit a porszívó. :(
Remélem hamar gyógyultok Ti is! Blankának menneka gyógymanók!!!

Timi!
Hogy vagytok? Nagyon el vagy tünedezve.

Milyen volt a tali?
Kérünk képeket!
Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni.......:(

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Sziasztok!
Sokat gondoltam rátok délután!!!!!!!!!!!
Majd legközelebb!
Mi délelőtt kint voltunk az udvaron. Gézu letépte a legszebb tulipánjaimat!!!! :lol:

Ezt az osci bigyót megfázáskor adjátok??? Pankának néha folyik az orra, de semmi több, be se szokott lázasodni. Én eddig a viburcolt adtam, de már az is olyan drága. Ez az osci.... mennyibe kerül???

Timi! Hogy van Hanna????

Jó volt a tali????
Jó éjt!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Most próbálom eltüntetni azt a csíkot,amely jelezte,hogy Kata 8 hónap 3 hét és x nap múlva fog megszületni!
Sikerült a képet is!

Muzsu
Szóval megint akcióztak a gyerkőcök!

Az az osci...los bogyeszt azt hiszem nem merném kérni röhögés nélkül a gyógyszertárban! :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

halihó!

Nagyon jó volt a tali! Köszi mindenkinek!
Enyém gyerek azóta pörög, nem aludt ám, se a kocsiban hazafelé, se utána, pedig még el is vittük babakocsizni, hátha elnyomja a levegő, de nem. Úgy látszik őt nem lehet lefárasztani.

Képek iszonyat jók lettek, főleg a sírós csoportkép. Amint lesz időm felrakom az oldalra, ahová szoktam.

Zsuzsi, Joe: Sajnálom, hogy nem jöttetek.

Zsuzsi: Az Oscillococcinumot úgy kell szedni, (hogy ha már kialakult az influenza vagy megfázás), hogy 6 ampulla van egy dobozban, és három nap alatt kell beszedni, reggel-este egy-egy. Én feloldom kevés vízben és megitatom a gyerkőccel. Ha megelőzésre akarod adni, akkor pedig heti egy ampulla. Én mostmár heti egyszer adom a gyereknek, mióta kikúráltam a múltkori kórságból.
Általában nálunk elmúlasztja a bajt, főleg Stodal sziruppal kombinálva. Az oldja a nyákot és megszűnteti a köhögést.

Joe: Próbáld ki Botinak a heti egy ampulla oscit, hátha erősíti az immunrendszerét kicsit.

Amúgy 888Ft egy doboz ára.

Anid: Most látom a régi csíkot, ez télleg nem a szülinapos :lol:

Na nekem majd most jön a második műszak (főzés, takarítás), mert holnap reggel távoli rokonság érkezik látogatóba, holnapután viszont nagyon kedves vendégek érkeznek, két csajszi a gyerkőcökkel, akikkel tavaly ilyenkor együtt nyomtuk a terhes pathológia ágyát heteken át :) Jaaaj nagyon várom már, hogy lássam őket, meg a gyerekeket.

Puszi
Lilla

Ps: Mikor hazaértem itt sorakozott az asztalon az a pár doboz kaja, amit el akartam vinni a talira, mert Bí annyira nem szeresse... Na majd a következőre, 2008-ig jó.

lilló

SIKERŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰlT!

(Na jó,apa segített,mert már ki akartam dobni a gépet az ablakon!)

Ági
Mi volt a fejlesztőközpontban?

Joe
Mi hír az államvizsgáról?
És akkor most mi is lettél??

Kép
anid

Lilla
Azta sűrű a programod!
Én azt vettem észre,hogy ilyenkor teljesen felpörögnek a gyerkőcök!

Gyerkőc mondjuk majd beájult a kádban már, tejcsi után pedig nagyhalál volt!
Csak aludna reggel egy picit tovább! (FÚj,de utálatos vagyok,pedig édes kis lányzóm annyira jó alvó :oops: ) Tudjátok: Sokat akar a szarka...(lánykori nevem Szarka HIHI :lol: )

Jé, én is prögök! Rápörgök apára! :oops:

Mindenkinek jó éjt!!!!!
Pusszantás!

Kép
anid

Szép jó reggelt!

Mi is köszöntjük szépen Lilla a találkozót. :)

Imi furcsa mód nem fáradt el. Este még 10-ig nyomta a műsort, az apjával. Én ugyanis úgy elfáradtam...

Éppen a zeneovit hallgatjuk. Nagyon jó, én legalábbis nagyon élvezem. Imi, na őt leköti a papucsom.
Mellesleg sikerült két tavaszi zeneovit beszerezni. :lol: Majd a köv. talira elviszem az egyiket ha kell valakinek.

Lilló!
Még este takarítottál??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Honnan ez a sok energia?

Örülök, hogy sikerült most is megismernem új embereket.
Robi nagyon jó kedélyű gyerek, Imi tanulhatna tőle.

Anita pedig nagyon jó gyerek, olyan szépen elült anyuci ölében.

Panna, (vagy Pannka? ) kis hajasbaba, hát nagyon édes. nem győztem csodálkozni, hogy milyen ügyes.
Ági, milyen gyakran szoptatod még?
Majd írok privit, érdekelne hogy mit csinálsz hogy ilyen jó alvó babód van.

Lépek ,mert Imi már nagyon mászna fel rajtam, lehet hiányzom??? ÁÁÁÁ, csak kis hisztis. :roll:

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

HAHAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Már emgint haldoklik anett???

Kép
anid

Anett haldoklik???? Ki az az Anett? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi
Kép
Kép
_manó

Így hívjuk a házi barátnőmet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma nagyon kevesen járnak erre!
GYerkem alszikm ár 1 órája és közben antikváriumos könyveket rendelgetek! Már 6000Ft-nál tartok! :roll: :roll:
Pedig házitakarékosság van kiírva! :oops:

tegnap találtam egy kesztyűbábos oldalt,de ma nem találok vissza!
Apa nagy szerencséjére,mert azt is emgrendelném!
Kezdek Anettfüggő lenni! BRRRR

Tényleg csajok! ti hogy áltok a függőségekkel??

Kép
anid

De jó Neked hogy alszik Kata.
Imi mostanában nem hajlandó se este, se nappal aludni... grrrr. Sok hülye fog. Másfél hónap alatt már az 5. fogunk jön.
Lassan azért már vége lehetne.

Én is Anett függő vagyok. (apa szerint)
Na meg APA függő. (én szerintem) :lol:

Tündi
Kép
Kép
_manó

Én is izgulok,m ikor elindul a nagy nyáladzás, hogy most akkor lőttek az alvásnak ,de eddig (kop,kop) nem így történt.
Mondjuk a csajszi egyszerre hozott 4-et,akkor bevettük a panadolos nagyágyút, de csak kétszer. Azóta a fogtündérünk pihen.
De várjuk a fejleményeket!
Megyek! Főzök valami kaját magamnak, meg megtervezem,hogy mit kell bevásárolni, anyósék jönnek az autóért holnap és maradnak keddig!

Még jó,hogy átrendeztük a lakást! Többa hely!

Olyan ritkán jönnek, hogy mindig új lakásban fogadjuk őket! :lol:

Kép
anid

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a kezdeti sírás ellenére.

Hazafelé aludt,de amit megérkeztünk felébredt.
Este fél 10-ig nyomta.

Mindenkinek köszönünk mindent!

Gabek Neked odaadtam a cd-t?
Már teljesen össze voltam kavarodva.
Ha valakit kihagytam bocsi,majd legközelebb!

Tünemények voltak a gyerkőcök,és jó volt az új arcokkal is megismerkedni!

Norbi ma már megtette a mai tüzifáját :twisted:
Megtalálta a másik virágot és bőszen kipakolta a földet belőle :twisted:
Szerintem nem érzi olyan jól magát itthon,mert ha máshol vagyunk olyan jól elvan.
Tegnap behoztam a kocsiból leraktam és már kezdődött a hiszti.

Prücsök: nem tudtam,hogy két cd-re vetted át, úgyhogy jövök még eggyel!

Függőség: alvásfüggő lennék,de a kis család nem hagy kibontakozni :cry:
A netre is rávagyok kattanva,de próbálom magam visszafogni!
Most már amikor a Norbi alszik csak akkor netelek,persze,ha Apa haggya :evil:
Néha már ezen a rohadt gépen vitázunk.Mindíg találunk valami okot :evil:
A múltkor már odáig jutottunk,hogy mondtam, hogy vigye el itthonról a gépet :wink:
Úgyhogy,ha eltünök elvitte :lol:

Csikkennek gratulálok én is.

dorka24

Sziasztok lányok!
Irigykedve olvastam, hogy milyen felpörögve mentetek haza! Azért én is kíváncsi vagyok a képekre!! Egyébként nálunk is úgy szokott lenni, hogy mikor nagy és sok esemény van, akkor azt hiszem, hogy na, majd most mindegyik alszik, mint a kisangyal. Erre, pont fordítva!!!!!

A fogkínlódásra sógornőm talált egy jó megoldást, miután már minden lehetséges nyavalyát kipróbált a homeopátiástól a kenőcsökig. Vett egy borostyánkövet a gyógyszertárba és függönyanyagba belevarta és azt egy előkére biggyesztette. Ez van a prüntyő nyakában és azóta nem kinlódnak, alszik, eszik és közben jönnek a fogak. Ő sem hitt benne, de nekik nagyon bejött. a borostyánnak van gyógyító hatása.

Megelőzés - én aloét adok a gyerekeknek minden nap és tényleg nem betegek, Pannika ritka orrfolyásán kívül semmi. De például tegnap is levette a homokozóban a gumicsizmát, zoknit és MEZÍTLÁB (!!!!!!!!!) játszott. :(

Ma mi felkerestünk egy bioárus nénit, vettünk mindenféle zöldséget. Én is sok zöldet eszem, meg a gyerekek is. Már Gézu is eszik szinte mindent. Tudjátok!!!! A harmadik már magát teszi tisztába........

Képzeljétek! Megnyitott végre Gödöllőn a DM, és egy nap után bezárt valami olyan kiírással, hogy rajtuk kívülálló okok miatt bizonytalan ideig zárva vannak. Nesze neked nagy bevásárlás! :(

Anid! Milyen könyveket szeretsz olvasni? Régen én is rengeteget vásároltam antikváriumokban, de ma már sokkal kevesebbet olvasok, meg könyvesboltokba is ritkán jutok el. Azért még így is olvasok minden nap. Én most már jó ideje a Varázsheggyel alszom el, valahogy nagyon lassan haladok, mert minden filozófikus oldalnál bealszok. Pedig tök jó, de szerintem idén nem olvasok több Thomas Mannt! Az antikvárium, hu oldalon keresgetsz?
Ja! Én Csabán megnéztem a Mérey-Binet Gyermeklélektant és 4 ezer forint!!!!!!! Nem vettem meg, pedig tök jó lenne újra elolvasni. Lehet, hogy be kellene iratkozni könyvtárba! És nem volt ott a Gyerekekre hangolva, sajna!

Net - olyan jó böngészkedni, meg mindenfélét olvasni!!!! És is függő vagyok, mert minden nap bekukkantok!!!! Meg hát vannak virtuális barátnők!!!!

Na, megyek vasalni, mert Apa szólt, hogy elfogytak az ingek!
Puszi, Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Jaj, de égő!!!!
Varrni természetesen 2 rr!!!!
Kismama szinten hülyülök!!!!

Anid! Utána rájöttem ám, hogy mi volt a vonalzóddal!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Ági!
Írtam neked még a múltkor, csak az előző oldalon van!!!!
Na, tényleg elhúzok!! :arrow:

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Muzsu
Igen az Antikvárium.hu-n keresgélek, pont most jegyetem elő erre a Méreis könyvre, azért korántsem ennyiért.

Egyébként mindenevő vagyok.

Most végeztem Faludy pokolbéli víg napjaim c kötetével, sajna a második részt kölcsön adtam, így most várnom kell a folytatatással.
Most Lázár Ervin:A négyszögletű Kerek Erdő c. könyvét olvasom.
Iádom,ahogy kezdődik:
"Én nem bánnám, ha néha-néha meglátogatna a Szomorúság. Mondjuk havonta egyszer. Vagy inkább félévenként. Elüldögélhetne itt. Még be is sötétítenék a kedvéért. Összehúznám magam. És sajogna, sajogna szívem.
De hogy mindennap eljön! Na nem azt már még sem!..."

Nagyon szeretem a Janikovszky Éva könyveit is.

A varázsheggyel én is így voltam, de atán a muszáj nagyúr volt és el kellett olvasni.
Nekem egy könyv van, amit még a fősuli miatt sem voltam hajlandó/nem tudtam végigolvasni: Bulgakovtól: Mester és MArgarita c könyv! A fenne se érti,hogy miért! :wink:
Kíváncsi leszek, hogy majd az egyetemen sikerül - rávenniük!

Ez jó, a harmadikkal!
Én ezért próbálm nem agyon parázni a dolgot, (mostmár), mindig at mondom, ha nem egyke lenne,akkor is lenne valahogy!

Csikken
Nagy gratula!
Látod! Mi még csak kacérkodunk a tesó gondolattal, nálatok már ött ül a pocakban!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor újra van kismamánk!

Nem úgy volt,hogy jöttök a talira?

Ági!
Hogy sikerült a tegnapi nap?

Joe
Mi hír az államvizsgáról?

Kép
anid

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Már megint hol a banda!

Nagyon jók a képek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, most ujra itt vagyok par napig. Remélem mindenki jol van és a kedvetek is jo!

Lattam, hogy Angyalkank is elökerült, remélem minden rendben a legkissebb ugrifülessel és anyukajaval.

Tegnap 3x is elmentünk a Meki mellett, gondoltam ratok bar nem is tudtam, hogy tegnap volt a tali.

Viszont a képeket nem kaptam meg, elküldenétek légyszi légyszi, kivancsi vagyok mekkorat nöttek a lurkok :)!

Sára

Kép

Kép
saara

Újra itt! Alszanak végre!!!!!!!
Elkülditek nekem is a képeket? Olyan kíváncsi vagyok!

Anid!
Milyen fősulira jártál és milyen egyetemre fogsz? Vagy jelenidő?
Lázár Ervint én is nagyon szeretem, jók a felnőtt novellái is. Mind megvan nekem. Most jelent meg nemrég a Bogármese tőle és lányától (nem biztos, hogy a lánya a Zsófi!), Petike meg Panni imádják! Saktibaktinak hívják a katicát és ez úgy tetszik nekik!
Faludyt én is olvastam, de a harmadik kötetet nem vettem meg, mert a barátnőmnek megvan és azt mondta, hogy annyi benne az ismétlés, nem éri meg megvenni. Majd elkérem!
Én az egyetemen a Varázshegy helyett a Buddenbrock-házat választottam, meg Lotte Weimarban-t. Utóbbi borzalmas volt nekem! Viszont nálam nagyon bejött Bulgakov, de nemcsak a Mester, hanem a többi regényei is.
Ha jókat akarsz kacagni, akkor olvasd el Ilf-Petrovtól a Tizenkét széket, meg az Aranyborjút. Nemrég olvastam újból és annyira jó!!!
Várom a további tippeket!!

Csikken!
Gratulálok!!!!! Hány hetes vagy???? És hogy vagy?

Sára!
Üdv újra! Még régebben kérdeztem a Sinlacot, csak azóta nem voltál. Hányásra adtad vagy adod?

Jó éjt mindenkinek!!!!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira, olyan jó lett volna... Na mindegy, a következőnél igyekszünk ott lenni.
Várom én is a képeket!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Nagyon profi vagyok! Elsőre sikerült megváltoztatnom az aláírásomat! :) :) :)

Kép
Kép
huncut

azaz a vonalzómat :)

Kép
Kép
huncut

Na sziasztok!

Én se nem kaptam képeket, légyszi, légyszi!!!

Bocsi az újaktól, hogy még nem vagyok képbe veletek, dehát van egy kis elmaradásom.

Anid, Mizsu, micsoda nagy könyvmolyok vagytok. Én nem is tudom mikor olvastam könyvet utoljára. :oops:

Anid, közben a honlapon láttam, hogy Ranpo Évi is használta, és bejött neki. De akkor Neked annyira nem jött be, ha mégis maradtatok a tápszernél? Vagy?

Mizsu, nem semmi lehet a 3 gyerkőccel. Hogy birod? Szándékos volt a kis korkülönbség? De ezért irigyellek, mármint a kis korkülönbségért, a többiért már lehet hogy nem :wink:

Csikken, gratula a kis pocaklakóhoz. Írok majd privit.

Sára, tényleg látom Te is eltüntél egy kicsit. Köszönjük az érdeklődést, most már kezdünk jól lenni. És Te megint mennyi időre tünsz el? Ne tessék ám ennyire tünögetni!!

Lilla, akkor Ti most máris költözni akartok? Dehát nem rég vásároltátok a lakást, nem? Vagy nem tetszik a környék? A Jenci nem jutott még el a boltba, remélem holnap már igen.

Ági, hogy vagytok? Mi hír Daniról, mi volt a felmérőn? Tessék sűrűbben jönni, nem eltünögetni. (Hmmm, talán ezt nem nekem kellett volna írnom? :oops: :D :D

Timi, merre vagy? Remélem van már valami jó híred számunkra Hannáról. Tessék most már meggyógyúlni. És mi újság a többi gyerkőccel?

Huncut, nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk Sanyikának. Gyorsan repül az idő.

Joe, látom Ti is jól vagytok. Gratula a sulihoz, nagyon ügyi vagy, hogy Boti mellett sikerült, ráadásul úgy, hogy sokat voltál vele egyedül. Le a kalappal.

Na azt hiszem megyek aludni, mert a leányzó mindjárt reklamál, hogy enni szeretne.

Ja még valami, a barátnőmnek a kislánya nagyon sokat bukik, két héttel idősebb Jankánál. Tud rá valaki valamilyen homeós bogyót?

Na tényleg sziasztok

Jó éjt

Kép
Kép
angyalka2

Sziasztok!

Probaltam kicsit visszaolvasni, de elég nagy a termés :)

Zsu,
Vincus azért kap Sinlacot, mert Tej- ill. tojasallergias. Még szopizik reggel este, de azt mondta a dfokink, h nem art ez a "potlas". Ezt kap minden nap vacsira.

Joe,
szuper, hogy nalatok ilyen jol ment az elvalasztas. Lassan én is befejezném a szopit.... Jo tippeket irtal. Nem tudom mikor kellene, mostanaban reggelente képes 40 perceket szopizni, este jobb, mert beajul hamarabb :roll:

Educi,
Hozzatapival kapcsolatban én is csak azt tudom mondani, hogy nyugodj meg. Mi is megszenvedtünk vele, a lanyok biztos emlékeztem, mennyit nyafogtam itt ezzel kapcsolatban :lol:
Vince csak tököt volt hajlando enni, aztan banant amikor mar lehett (7 hosan talan??). Sokszor legszivesebben téptem volna a hajam, mikor visszautasitotta a kajat, de a lényeg, hogy mostmar mindent eszik és nagyon jo evö.
Nalunk az volt a lényeg, hogy édes legyen a kaja, hisz az anyatej is az. A legkissebb mas fajta iz nem jöhetett szoba. A banan jol tompitja az izeket, ezt majd probalhatod, ha mar jobban megbaratkozik a szilarddal.
Probalhatsz neki sima rizspépet is adni (Amerikaban is azzal kezdik), elég semleges az ize és nem tartalmaz sem glutént sem tejet. Bioboltokban lehet venni Holle rizspépet (950 Ft körül van egy doboz) vagy szétfözheted Te is a rizst (én altalaban odaégettem ezért a pép :lol:). Ha ez bejön lehet hozza keverni egy kicsi gyümölcsöt, igy nem olyan intenzivek az izek.

Na jo, mostmar dugulok :)!

Angyalka,
most itt vagyunk még par napig aztan megyünk vissza vidékre kb 1 hétre.

Jo éjt mindenkinek!

Sára

Kép

Kép
saara

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGGGGGGGGGGGGGGELT!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalka
Pont a bogyesz miatt volt még tejem és tudtam egy hónapig még húzni a cicizés. Szóval szerintem jó a szer!

Hogy vagytok? Mesélj magatokról!

Huncut
NAgy nagy gratula Sanyikának!
Hogy sikerült a tortás buli?????

Muzsu
Van egy magyar-töri ált. sk. tanár diplomám, meg a töris közép isk. tanári végzettségem. Most állásmegtartás miatt beadtam a jelentkezési lapot magyarból egyetemre.
Szóval ugyanabból a diplomaszakból lesz 3 diplomám. Hülyeségből szobrot kapok??? De ezt hozta az élet!
Anno nem tudták anyámék finanszírozni az egyetemet (koli, utazás), úgyhogy maradt a helybeli fősuli. Ez van!

Nem régiben olvastam: Réz András:Orr c. regényét!

Kép
anid

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást.Eddig olvasó üzemmódban voltam,mert sűrű lett az életem.

Hanna jól van.Kedden voltunk kontrollon,még teljesen nem oké a füle,de már nem bántotta a doki.Nagyon reméli,hogy magától rendbe jön,mert sokat javult egy hét alatt.Majd megint hétfőn megyünk,remélem akkor már még jobb lesz!

Elköltözünk Budakeszire.A párom megpályázott egy állást a Telki Magánkórházban és meg is kapta! :lol:
Hétfőn már a Telkiben kezd!Lakást is találtunk!Csak a hitellel van gond!Mindenképpen kell önerő,a minimum 20%,a mi esetünkben kb.3.2millió,a többi megy hitelből.De amíg itt nem adom el a házam nincs önerőm.Abban az esetben odaadják a teljes vételárat hitelként,ha viszek egy másik ingatlant is fedezetként,és ha eladom a házat,előtörlesztem a hitelt,és akkor már a mi lakásunk elég lesz fedezetként,így a másikról lekerül a jelzálog!Hát ez mind szép és jó,csak nincs másik ingatlan!Anyuék biztosan nem mennek bele ilyenbe!A párom egyetlen rokona a nagynénje szintén nem.Igaz nem kérdeztük még meg,de annyira ismerjük őket,hogy nem lenne a válasz.Az ingatlanát mindenki félti,valahol ezt meg is értem!

Ha valaki közületek mégis tudna valami más megoldást,vagy bankot,kérem segítsen nekünk!
Nagyon optimista vagyok,érzem sikerülni fog,és el tudjuk kezdeni az új életünket!

Hát ennyi a mostani helyzetjelentésem!
A többi gyerkőc jól van,bár Zsoltika beszéd fejlődése stagnál,most szeretnék egy másik foglalkozást is neki,de ez nem olyan könnyű!Rengeteg akadályba ütközöm!A veszprémi szakértői bizottság csak szeptembertől tudna velünk foglalkozni.A pestieknek meg kell egy logopédiai szakvélemény-most logopédushoz jár Zsolti-,de a logopédusunk eddig még semmilyen szakvéleményt nem adott a gyerekről,hiába kértem,sőt még hivatalból az ovi is kérte,de nekik se adott! :evil: Teljesen felháborító dolognak tartom,hogy nem kapok szakvéleményt a gyerekem állapotáról!Arra hivatkozik,hogy ő arról nem tud nyilatkozni,hogy a gyereknek van e esetleg a beszédzavar mellett értelmi fogyatékossága is.Holott ezt senki sem kérte,csak arról adjon véleményt amiről ő tud nyilatkozni!Szóval hosszú......
Hétfőn megpróbálok beszélni vele,ha nem ad akkor megkeresem a nev.tanácsadó vezetőjét,és elmondom neki a problémámat!

Puszi mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Timi!
Ez tényleg új élet! JUHÉÉÉÉ!

Ez igen! Gratula az új álláshoz, gyógyuláshoz!
Sajna hitel ügyben nem annyira vagyok jártas,azért lehet,hogy csak meg kéne kérdezned a családot. Hangsúlyozzátok ki,hogy csak átmeneti segítségről volna szó!

Veled akor mi lesz? Ha majd lehet,hol fogsz tudni dolgozni?

Kép
anid

Na, egy újabb nap, amikor össze-visszaírok mindnet! :twisted:
Képzeljétek!
A szomszéd lány tegnap megszült itthon. Ez már a második gyerek,akit itthon szült, jött a Geréb Ágnes! Pikk-pakk megvolt, a sorban már harmadik gyerek! Reggel egy hasfájás és 11-re már meg is volt, délután meg már békésen szopizott!
Azt hiszem nagyon bátrak! (de így tuti megspórolják a kórháznak járó 100000Ft-ot) kíváncsi lennék,hogy ez a fajta szülés mennyobe kerül, illetve,h ogy melyik gyerekdoki vállate be, hogy ellátja a gyereket, illetve hogy megy az adminisztráció!
Mi van, ha beakciózik a gyerek mint annyiunknál előfordult, hogy pl. nekem is 5 perc alatt a műtőben volt a helyem? Nagy kérdések ezek!

Na megyek, mert jönnek anyóspajtásék és meg kell terveznem,hogy is lesz kajaügyi ellátás, és aszerint bevásárolni!
Manci felébred és irány abolt! (MA 5.54kor keltünk! BRRRRRRR)

Kép
anid

Elolvastam mindent, de most nem tudok válaszolni, mert Panni a hátamon ugrál, Gézu meg buzerálja a gépet!
Itt esik!!!!!! Udvar kilőve!
Délután megpróbálok válaszolni......
:lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!

Gratulálunk Sanyikának!

Örülök,hogy előjöttek a többiek,bár Rita még nincs a szinen.

Timi:nektek is gratulálok,akkor most közelebb lesztek!
Hitellel kapcsolatban:kérdezzétek meg azért a rokonokat.Most valamelyiknél laktok,vagy albérletbe?
Várj mindjárt elolvasom mégegyszer és akkor lehet megértem a szitut :oops:
Arra ahol most laktok nem tudtok felvenni hitelt és utána átrakatni erre?

Muzsu:nagyon aranyosak vagytok a gyerkőcökkel!

dorka24

Na, befejeztük az ebédet! Minden nap egy cirkusz a két nagyobbal. Most nem hajlandók levest enni egyáltalán, meg se kóstolják, de rávágják, hogy nem jó. És persze amit az egyik csinál, azt teszi a másik is. A második is elég gyatrán ment, de utána a meggyes pite!!!!!!! :D Most bekapcsoltam a Teletabit, mert itt még mindig szemetel az eső. Ha délelőtt nem fáradnak el, akkor már Pannika se alszik. Sajnos!!!!! Gézu jól ebédelt és most alszik. Ezért ilyen Vasgyúró! :roll:

Közben kirohantam, mert összevesztek a legó lovakon.

Móni!
Sanyi nagyon aranyos! Majdnem egyidősek Gézuval!

Angyalka!
Nem szándékos volt ez a kicsi korkülönbség! Ha valaki azt mondja nekem, hogy ezt így szeretné, akkor azt mondtam volna rá korábban, hogy bolond. De így alakult! Petikére másfél évet vártunk, ezért nem gondoltam, hogy megint könnyes terhes leszek. És olyan rutinos voltam, hogy Pannika után is beleestem ebbe a csapdába. De most már nem bánom, mert úgy gondolom, hogy a legnehezebb időszakon túl vagyunk, az első évek voltak húzósak. Néha nekem is olyan hihetetlen, hogy 2,5 fél év van Peti és Gézu között. És köztük Panni. Szerintem a 2 év az ideális korkülönbség. Viszont nálunk nincs semmilyen féltékenység, mert mikor már elkezdtek eszmélni, akkor adott volt a testvér. Sőt! Szokták kérdezni, hogy mikor lesz megint testvérük! :D

Anid!
Én is töri szakon végeztem, meg németen a JATE-n! Te hova jártál?
Tegnap kedvet kaptam tőled az Antikvarium.hu-ra és jól itt ragadtam este. Meg persze rendeltem életemben először interneten!!! Te rendeltél már korábban? Mikor kapom meg? 4 könyvet rendeltem, de tudtam volna 200-at!!!
Olvastam Réz Andrástól az Orr-t, nagyon tetszett! 2 éve egy irodalmi díjon zsűri voltam, akkor olvastam. Sajnos nem nyert, pedig egy kivételével (Rakovszky Zsuzsa: A hullócsillag éve) elég hulladékok voltak. Albert Györgyi depressziós szara is nyert például. Megrendelted a Gyermeklélektant?

Timi!
Próbáljátok meg azért a családot! Hátha megértik, hogy ez csak rövid ideig tart! Borzalmas ez a hitelintézés! Mi négy éve építkeztünk, meg eladtunk, meg hiteleztünk, BORZALMAS! De megéri, ha utána jól érzitek magatokat az új OTTHON-ban!
Én nem tudom pontosan, hogy mi volt Zsoltival, mert csak nemrég csatlakoztam. Mennyire beszédhibás? Vagy ez túl indiszkrét kérdés? Kiakadtam a logopéduson.....

Otthon szülés - borsózik a hátam attól a Gerébtől!!!! Skandináviában meg Hollandiában is otthon szültek a barátaink, meg unokatesóm, mert ott tök jó a rendszer. Ha gigszer van, akkor fogadnak a kórházak, meg rendesen ellátnak. Nekem egy ismerősöm nem tudta otthon megszülni, ide-oda vitte a mentő, mert sehol nem fogadták, nem vállalják a felelősséget a dokik. Aztán úgy bántak vele, mint egy kapcával, ami szintén elítélendő!!! A születési kivonattal is gond volt, a gyerekorvos is balhézott. Szegény csaj totál kivolt, meg hát rengeteget szenvedett. Még jó, hogy végül egészséges lett a baba!!
Egyébként nekem az a véleményem, hogy nagy bátorság otthon szülni, mert secperc alatt jöhet a baj, és akkor kié a felelősség???? Valahogy csak kibírja az ember azt a pár napot a kórházban!!! Egyébként most trendi otthon szülni, pár ismerősöm is erre készül. Ők vajon Gerébnek fizetnek?

Angyalka! Bukás - Hosszas kínlódás után nálunk a kövedtkező keverék csökkentette a bukást Gézunál: 1 kanál Nutrilon AR tápszer + 1 kiskanál Nutriton szentjános kenyérfamag kivonat 20 ml vízzel elkeverbe minden szopi vagy evés előtt. A gyerekorvosunk fundálta ezt ki, mert rengeteget hányt Gézu. Amint fölállt kevesebbszer adtam, most már csak ebéd előtt adom!
És nagyon bevált!!
Nagyon tetszik a Jenő + Janka név!!!!!

Hú, mennyit írtam!!!!!!
Befejeztem......

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X