Na, befejeztük az ebédet! Minden nap egy cirkusz a két nagyobbal. Most nem hajlandók levest enni egyáltalán, meg se kóstolják, de rávágják, hogy nem jó. És persze amit az egyik csinál, azt teszi a másik is. A második is elég gyatrán ment, de utána a meggyes pite!!!!!!!
Most bekapcsoltam a Teletabit, mert itt még mindig szemetel az eső. Ha délelőtt nem fáradnak el, akkor már Pannika se alszik. Sajnos!!!!! Gézu jól ebédelt és most alszik. Ezért ilyen Vasgyúró!
Közben kirohantam, mert összevesztek a legó lovakon.
Móni!
Sanyi nagyon aranyos! Majdnem egyidősek Gézuval!
Angyalka!
Nem szándékos volt ez a kicsi korkülönbség! Ha valaki azt mondja nekem, hogy ezt így szeretné, akkor azt mondtam volna rá korábban, hogy bolond. De így alakult! Petikére másfél évet vártunk, ezért nem gondoltam, hogy megint könnyes terhes leszek. És olyan rutinos voltam, hogy Pannika után is beleestem ebbe a csapdába. De most már nem bánom, mert úgy gondolom, hogy a legnehezebb időszakon túl vagyunk, az első évek voltak húzósak. Néha nekem is olyan hihetetlen, hogy 2,5 fél év van Peti és Gézu között. És köztük Panni. Szerintem a 2 év az ideális korkülönbség. Viszont nálunk nincs semmilyen féltékenység, mert mikor már elkezdtek eszmélni, akkor adott volt a testvér. Sőt! Szokták kérdezni, hogy mikor lesz megint testvérük!
Anid!
Én is töri szakon végeztem, meg németen a JATE-n! Te hova jártál?
Tegnap kedvet kaptam tőled az Antikvarium.hu-ra és jól itt ragadtam este. Meg persze rendeltem életemben először interneten!!! Te rendeltél már korábban? Mikor kapom meg? 4 könyvet rendeltem, de tudtam volna 200-at!!!
Olvastam Réz Andrástól az Orr-t, nagyon tetszett! 2 éve egy irodalmi díjon zsűri voltam, akkor olvastam. Sajnos nem nyert, pedig egy kivételével (Rakovszky Zsuzsa: A hullócsillag éve) elég hulladékok voltak. Albert Györgyi depressziós szara is nyert például. Megrendelted a Gyermeklélektant?
Timi!
Próbáljátok meg azért a családot! Hátha megértik, hogy ez csak rövid ideig tart! Borzalmas ez a hitelintézés! Mi négy éve építkeztünk, meg eladtunk, meg hiteleztünk, BORZALMAS! De megéri, ha utána jól érzitek magatokat az új OTTHON-ban!
Én nem tudom pontosan, hogy mi volt Zsoltival, mert csak nemrég csatlakoztam. Mennyire beszédhibás? Vagy ez túl indiszkrét kérdés? Kiakadtam a logopéduson.....
Otthon szülés - borsózik a hátam attól a Gerébtől!!!! Skandináviában meg Hollandiában is otthon szültek a barátaink, meg unokatesóm, mert ott tök jó a rendszer. Ha gigszer van, akkor fogadnak a kórházak, meg rendesen ellátnak. Nekem egy ismerősöm nem tudta otthon megszülni, ide-oda vitte a mentő, mert sehol nem fogadták, nem vállalják a felelősséget a dokik. Aztán úgy bántak vele, mint egy kapcával, ami szintén elítélendő!!! A születési kivonattal is gond volt, a gyerekorvos is balhézott. Szegény csaj totál kivolt, meg hát rengeteget szenvedett. Még jó, hogy végül egészséges lett a baba!!
Egyébként nekem az a véleményem, hogy nagy bátorság otthon szülni, mert secperc alatt jöhet a baj, és akkor kié a felelősség???? Valahogy csak kibírja az ember azt a pár napot a kórházban!!! Egyébként most trendi otthon szülni, pár ismerősöm is erre készül. Ők vajon Gerébnek fizetnek?
Angyalka! Bukás - Hosszas kínlódás után nálunk a kövedtkező keverék csökkentette a bukást Gézunál: 1 kanál Nutrilon AR tápszer + 1 kiskanál Nutriton szentjános kenyérfamag kivonat 20 ml vízzel elkeverbe minden szopi vagy evés előtt. A gyerekorvosunk fundálta ezt ki, mert rengeteget hányt Gézu. Amint fölállt kevesebbszer adtam, most már csak ebéd előtt adom!
És nagyon bevált!!
Nagyon tetszik a Jenő + Janka név!!!!!
Hú, mennyit írtam!!!!!!
Befejeztem......