Új privát üzeneted érkezett!

A petécske figyelgetés miatt. Hétfőn lesz a 14. cd, azt mondta akkor menjek. Dehát nem tudom az előző ciklus 29napos volt....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Meg lettek közben az üzik frissítéssel :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mano,
Szerintem hosszabb.
Kép
Vendég

Kamilla!
Bocsi, csak picit lemaradtam. :oops: Miért volt rossz hangulatod, hogy nem írtál?

Mano!
Azt akarja ma este megnézni a férjem..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus:ha lesz egy kis időd, kiszeded a táblából a szombatra nem várom a mensit.
Hálás köszönet.
Most nem tom mikorra nem várom,csak azt,hogy nem várom :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe egy vicc:

Pasi bemegy az ideggyógyintézetbe.
Megkérdezi tőle a doki:
-Mi a panasza?
-Elvesztettem a szemüvegemet!
-...és miért ide hozták?
-Miért? Idehozták?
vedresandi

Akutyamindenségit!

Most nézem a táblázatban,én vagyok a legöregebb!!!!

Pandácska: azt is átírnád...öööö mondjuk,legyen 28.köszike :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Christell:
A 300 nekem speciel nagyon nem tetszett, de sokaktól hallottam, hogy nekik viszont bejött. Szóval lehet, hogy Neked tetszeni fog. :) Ha nem, akkor is jó moziban egymáshoz bújni. :wink:
Vendég

Csak úgy, két havonta egyszer a felhalmozottak kijönnek :wink: Sajnálgattam a kutyát, eszembe jutott a miénk :( A párom meg van lüttyenve, szerinte ő az én nagy babóm :roll: gyogyi! Én nem akarom, hogy ő legyen :evil: van őneki anyukája :roll: Én is szeretnék valakinek lenni :!:
Na ilyenek és társaik, az egész világ fájdalmát magamra vállaltam :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Bocs, lányok, "net" a vége, vagyis:

www.pregnancy-info.net.

Andi: :D :D :D :D Lehet, hogy én is itt tartok hamarosan.
Látom, Andi, te leszel itt a nagy vidító. Túl a Panda által rádosztott szerepen. :D

Tényleg, Panda, a ciklushosszát visszavennéd 30 napra? Nem mindtha valakit is érdekelne, de szerintem most rövidül...KÖszi

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi: baba nélkül én vagyok a legöregebb, ha ez vígasztal. :-))

Kamilla: A párom pedig azt mondja, hogy kinek kell gyerek, ha ott vagyok én?!? ....Persze csak viccel. :D :D

jaimee

Kamilla!
Ilyen világvége hangulatom nekem is szokott lenni. :( A sok feszültség felhalmozódik bennem, és apró hülyeség miatt, ami tényleg apróság,de az feszíti túl a húrt, egyszerúen el kezdek bőgni. Sosem voltam ilyen sírós... Öregszem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép
Vendég

Jamiee: Nekem van otthon kettő is(gyerek),mert a párom olyan mint egy nagy gyerek.Ketten együt....húúúúúúúúúú,a nyári vizipiszolycsaták a lakásban,és nem sorolom,őrület.Hál istennek vidám család vagyunk vagymi.
Ez látszik a nem túl jól sikerült fotómon is.
Ezért inkább kineveztetem magam Pandussal mókamesternek,és megalakítom a Mókus örstöt.
vedresandi

Hú, lányok.. én még mindig reménykedem ebben a ciklusomban. Elmúlt a barnázásom. :) 3-4 napig tartott, és még a hőm is leesett ezen a néhány napon, most meg elkezdett emelkedni, csak 1-1 tized fokokat, de emelkedik. Lehet, hogy a barnázáskor volt a beágyazódás?
Iszonyú, hogy ilyeneken lovagoltatom az agyam egész áldott nap.. és alig várom a reggeleket, hogy mérhessem a hőmet. De már elhatároztam, hogy ezt a "hónapot" még így végigcsinálom, aztán tényleg leteszek minden eszközt, és csak a 2-3 naponta hancúr stratégiát követjük. :)
Vendég

Christell: dehogy öregszel...akkor mit mondjak én.35 leszek nyáron,de hál istennek csak papíron.
Nézték már az öcsémnek a fiamat :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hajrá Mano!
Drukkolok neked! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris/Kamilla: Mindenkinek megvannak a hullámvölgyei. És igen, általában valami apró dolgon fakadok ki én is. Jól kibőgöm magam, aztán újra kisüt a nap. Muszáj neki.

Találkoztam a dokimmal a DM-ben. Azt mondja: Nem megyek még 5. hetes UH-ra? Azt hittem ott süllyedek el mindenestül. :oops: :oops: Hogy lehet valaki ilyen tapintatlan? :oops:

jaimee

"Annyi" munkám volt ma,hogy megcsináltam a Jónás naptáromat.Hátha......
vedresandi

Mano: ha képes leszel letenni minden eszközt, akkor én is!

jaimee

Christell:
Köszi! Jövő hét hétfőn tesztelek még egyet. Tippem szerint a 24-25 ciklusnapon lehetett ovum. Hétfőn lesz 39. cn. Akkor már van esély rá, hogy mutatná a teszt a babót.
Vendég

Mano! Te leszel a márciusi babás :D
Egy kék cíkot már én is kérek a táblábaaaaan! Tudom, tudom le kell tenni a belépőt!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jaimee:
Nem merem megígérni. :oops: :roll:
A hőmérőn még gondolkodok, mert eredetileg azt terveztem, hogy 3 hónapot végigcsinálok, és megmutatom a dokinak. De LH teszthez, mikroszkóphoz nem fogok nyúlni, az már tuti biztos.
Vendég

Mano: én magamból indulok ki.Az újévi fogadalmakat se tarom be :lol: :lol: :lol: :lol:
Te??????
vedresandi

Andi:
Én nem teszek újévi fogadalmakat. :)
Vendég

Andi/Mano: Én sem. Azt hiszem, ezt megbeszéltük. :D

jaimee

Én már olyan öreg vagyok, hogy nem a hőmérőt teszem a kezem ügyébe reggel, hanem a fogaimnak a poharat :lol: :lol: :lol:
ergo: nem mérek hőt :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hát ezt a hónapot már végigmérem, az biztos, hogy meglegyen a 3 hó...Igaz, a saját szakállamra, mert a dokim nem görbe hívő.

jaimee

Andi:
Jajjjjjjjj.... :D :D :D Miket beszélsz már! :D :D :D
Amúgy nem azt mondtad, hogy most elkezded mérni a hődet? :wink:
Vendég

mano: de azt mondtam, de nincs hová tenni a lázmérőt,mert a poharam és a kacsám is sok helyet foglal :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaj Andi, persze, marha öreg vagy....Aha... :D :D

jaimee

Jamiee: már nem vagyok öreg :lol: :lol:
remélem pandácska jóvoltából már csak 28.
vedresandi

Andi:
Ne írj ilyeneket, munkahelyen vagyok, itt nem lehet röhögni! És attól, amiket írkálsz.. alig bírom visszatartani.. Már az is furi, hogy itt mosolyogva próbálom visszatartani a röhögést. :)
Vendég

Na,akkor minnyá elmegyek haza.....addig nem ér nevetgélni.....
figyeltetlek Benneteket :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Andi,
Pandácska a kis taknyos nem változtatott a korodon :oops: bocsesz :oops: látod milyen tiszteletlen az idősebbekkel :lol:
Vendég

Pandácska: Hát jó.....vállalom!!!!!!
vedresandi

Remélem nem baj,hogy nem megyek a Dunának!!!!!
vedresandi

Sziasztok! Jó sokat írtatok tegnap estétől!

Olik! Örülök a jó eredményeknek!

Andi! Sebaj, ez a vonalzó még szebb, mint az előző!

Jaimee! A Tiéd is ! Nagyon szép!

Párom bejött előbb, kezében a beáztatott babbal és megkérdezte, hogy mit látok... ??????? "Zsolti BABÁZIK" :D

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!
Hogy vagytok? :)
Remélem minden ok. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Omnia: :D :D :D :D

jaimee

Na végre, hogy be lehet lépni. :)
Épp beírtam nektek az üzimet, el akartam küldeni, de már nem tudtam. Szóval azt írtam, hogy szalma lettem ma estére, mert a férjecském brigád buliba ment. Meghívta az egyik kolegínője a kolegákat vacsizni. Megünneplik, hogy elköltözött tőle az élettársa.

Engem nem hívtak, így itthon maradtam, és dumcsizok veletek :wink: Remélem nem fenyegetésnek veszitek... :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na Derűs Estét!

Haza értem,megvacsoráztattam a családot.
Christee: sebaj...itt leszünk!
vedresandi

Már én is itt vagyok!!!!
Alig tudtam végigolvasni, annyi mindent írtatok!!!!!
Mano: szurkolok nagyon, küldök Neked szerencsét: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabi!!!!

Mi újsáf Feléd???
vedresandi

Mano,
Szerintem bíztató dolgok történnek veled már nagyon kivi vagyok az eredményre :wink:
Vendég

Jaimee,
ezek a férfiak már csak ilyenek... Nekem még számitógépem is lett másik, hogy ne nyavalyogjak, hogy unatkozok, amikor ő oda akar ülni a gép elé ( megjegyzem nagyon nagy számitógépőrült a drágám ).

Képzeljétek, nekem meg ma délután megjött már megint, most 25 napra. :( Pedig régebben mindig 28, esetleg 27 napos volt egy-két hónapban. Most, hogy gyereket akarok, megkergül még ez is. Szóval, egy kicsit szomorú vagyok, főleg, hogy a laborba is kimutatták azt a bombasztikus peteérésemet, akkor most miért nincs baba? Esetleg a felfázástól!?

Pandácska,
erről jut eszembe, légyszi ird be a táblába, hogy áprilisban nem próbálkozunk, mert van gyógyszerem, amit be kell szednem (14 napig tart), meg amúgy sem kockáztatnám a baba egészségét, mert amilyen szerencsétlen vagyok, éppen gyógyszerek után esnék teherbe. Majd májusban mindent beleadunk (habár eddig is majdnem minden nap...) :(

Bocsika, hogy ennyit irok, de lenne még egy problémám. Nem tudom, hogy hogy kell újrakezdeni a vonalzómat... Valaki segitsen légysziiiiiiiiiiiii! Ja, ki is a vonalzófelelős?

Mostmár tényleg befejezem, de azt még leirom, hogy ma délután megszületett a második unokahúgom is. Nagyon örülök neki, meg nem vagyok irigy, csak egy kicsit rosszul érintett, hogy nekik már a második lányuk születik, nekem meg még egy sem fogant meg, meg ráadásul én is lányt szeretnék. De már azért vettem nekik egy kis ruhácskát. Nagyon aranyos, rózsaszin...

Na, tényleg ne haragudjatok, hogy ennyit irtam, de muszály volt!!! Mégegyszer EZER BOCS!!!!

Üdv.
Sirkici
sirkici

Sirkici,
Újra csináld meg a vonalzódat mint amikor elöször csináltad és azt a kódot másold be az aláírásodhoz. Sajnálom pirit :(
Vendég

Panda:
Épp most olvasgattam a görbékről.. az enyémen nincs emelkedés.. Most emiatt nagyon-nagyon elbizonytalanodtam.. Az emelkedésnek ugyebár a progitól kéne lennie.. ha nincs emelkedés, akkor alacsony a progi, a terhesség nem marad meg.
Február közepén már volt egy kétcsíkos tesztem, lehet, hogy az is progihiány miatt ment el?? Bocsi.. de elkezdtem kombinálni mindenfélét.. lehet, hogy jobb lenne távol tartanom magam a géptől.
Vendég

Sirkici!
Kezet foghatunk. Az én férjem is összerakott nekem egy gépet, mert unta, hogy az övén dolgozom. És néha nekem is kellett a gép este, és oda kellett engednie. Persze csak annyi időre, amíg megnéztem egy-egy vizsga eredményt, vagy feljelentkeztem vizsgára.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi:Semmi különös nincs erre, párom most jött meg edzésről , én gépezek...röviden ennyi. Próbálok mindent visszaolvasni!A tegnapi Elevit témához még annyi, hogy nekem is iszonyatosan nő a körmöm, nem udom nem e kellene megfelezni????

Ti hogy is szeditek???

Kép
Kép
gyablonka

Mano,
Dobtál már fel görbét ma?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?