Jaimee,
ezek a férfiak már csak ilyenek... Nekem még számitógépem is lett másik, hogy ne nyavalyogjak, hogy unatkozok, amikor ő oda akar ülni a gép elé ( megjegyzem nagyon nagy számitógépőrült a drágám ).
Képzeljétek, nekem meg ma délután megjött már megint, most 25 napra.
Pedig régebben mindig 28, esetleg 27 napos volt egy-két hónapban. Most, hogy gyereket akarok, megkergül még ez is. Szóval, egy kicsit szomorú vagyok, főleg, hogy a laborba is kimutatták azt a bombasztikus peteérésemet, akkor most miért nincs baba? Esetleg a felfázástól!?
Pandácska,
erről jut eszembe, légyszi ird be a táblába, hogy áprilisban nem próbálkozunk, mert van gyógyszerem, amit be kell szednem (14 napig tart), meg amúgy sem kockáztatnám a baba egészségét, mert amilyen szerencsétlen vagyok, éppen gyógyszerek után esnék teherbe. Majd májusban mindent beleadunk (habár eddig is majdnem minden nap...)
Bocsika, hogy ennyit irok, de lenne még egy problémám. Nem tudom, hogy hogy kell újrakezdeni a vonalzómat... Valaki segitsen légysziiiiiiiiiiiii! Ja, ki is a vonalzófelelős?
Mostmár tényleg befejezem, de azt még leirom, hogy ma délután megszületett a második unokahúgom is. Nagyon örülök neki, meg nem vagyok irigy, csak egy kicsit rosszul érintett, hogy nekik már a második lányuk születik, nekem meg még egy sem fogant meg, meg ráadásul én is lányt szeretnék. De már azért vettem nekik egy kis ruhácskát. Nagyon aranyos, rózsaszin...
Na, tényleg ne haragudjatok, hogy ennyit irtam, de muszály volt!!! Mégegyszer EZER BOCS!!!!
Üdv.
Sirkici