Folyt. köv. az előbb nekem is altatnom kellett.
Kazi,
Sajnálom, hogy Lari nagy alvása mögött szintén betegség lapul.
Pihizni viszont nagyon szép helyre mentek, a szoba is csuda klassz. ki választotta ki? Miri? Lehet, hogy Lari is jobban alszik, ha mindannyian együtt alszotok, nem?
Virág,
Pankának még mindig jobbulást, mit mondott a doki? Nekünk azt mondta, hogy a pocakot melegen kell tartani, mert vmi vírus. Akkor abból kikeveredett Gergő, most meg köhög és folyik az orra.ymi,
Thymi,
Tételsor tuti,
én is kaptam már meg e-mailben. Sajna erre haladunk.
Bea,
Lillának jobbulást, hogy hétfőn mehessetek. Jó, hogy vannak még rendes dokik.
Éjjeli, játékkal mászkáló Lilla - nagyon tündér lehetett
Roz,
Kész röhej az egész. Hogy lehetnek ennyire vaskalaposok?! Mindig azt hirdetik, hogy ebben az országban nincs diszkrimináció. Akkor ez mi? Élelmiszerallergiások, elzárva, mert külön kell rájuk főzni?! Pedig igazuk van a többieknek, sajna egyre több ilyen gyerek van. Tovább NO COMMENT, mert csak felhúzom magam.
Lelkiismeret-furdalás nekem is volt, mert elgurult a bogyóm, hogy mindent kihajigált a szekrényből a konyhában és beraktam a kiságyba, neki az nagy bünti, volt ám sírás, és amikor bementem hozzá, alig tudtam megnyugtatni, én is utáltam magam. De előtte meg már nem bírtam a hisztijét.
Ser,
Én is akartam kérdezni, hogy Hanna Johanna, ha igen. Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neki!
Szoktatok járni a
Hangárba a Rákóczi utcán? Én ma akadtam ki az eladókon, először és utoljára, legközelebb panaszkönyvet kérek. Több vásárló volt a fehérneműknél, mi ma csak kísérőbe indultunk, erre az egyik eladó, aki pakolta a lányka bugyikat vissza, jó hangosan megjegyezte, hogy száradjon és rohadjon le annak a keze, aki kiszedte a dobozból a bugyikat, mert neki azt vissza kell tennie. Bele ne haljon már abba a sok munkába. Erre néztem 86os pizsit. becsomagolva kiszedtem őket, erre számonkérően megkérdezte egy másik, segíthet-e, mondtam, hogy megtalálom, erre mikor meg akartam nézni van-e passzéja, közölte velem: AZT csak ÉN bonthatom ki. Totál bedurrant az agyam, ha máshol kapok olyat, tuti nem veszem meg. Na, de ez volt az első és utsó, hogy velem így beszéltek azok a macák.
Na, de nem durrogok tovább, bocs, hogy hosszú lett.
remélem holnap is süt a nap.
Szép napot Nektek!