Új privát üzeneted érkezett!

Lili,én is a szélcsövet ajánlanám,és tényleg nem lehet hozzászokni, ahogy sztem alázmérőhöz sem ....

Nana, bocs közben írtad,h Te is elkaptad.Sajnálom!

Kép
seriff

lili-a nővérem mindig cseppentett 3,4 csep narancslevet a pici szájába ilyenkor,vagy van kup,amit megvehet a gyógyszertárba,direkt babáknak,h.meginditsák a kakit.De nem kell aggódni,az anyatejes babáknál ez gyakori és nincs gond,ha 5 napig sem kakil.De én kipróbálnám a narancsot.Frisset,nem gyümilevet.

hajni-el vagy veszve.:(

erszénykém-te is! :(

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Donoé az orrszívót én is kipróbáltam már. :)Gyógyulj tovább.Forralj lábasban kamillát és hajolj fölé,közben pedig takard le a fejed egy törölközővel.Sztem hatásos lenne.

Roz Lillát épp akkor altattam,amúgy átmentem volna,mert szólt Kati,hogy jöttök.

Balim csudaszép helyeken jártatok.Hány fok volt?Édesek a gyerkőcök. :)

Kazi szupi lesz a Hófehérkés szoba. :D Gratula Larinak az ügyes alváshoz.Ez egyébként nálunk is így volt,végre aludt a gyerek,de én ugyanúgy keltem és füleltem,hogy most mi van? :shock: :wink: :D

Lina sajnálom Lilit,de legalább mostmár kiderült,hogy mi a baj,így lehet előre lépni.

Virág :(.Gyógyuljatok.

Lili én is a hőmérőre gondoltam.

Dora :D Annak idején én is így mentem hozzá,hogy nem tudtam még azt sem hogyan néz ki.Vékony,Nem túl magas,tiszta ősz a haja,fiatalos,szemüveges.Én akkor egy idősebb embernek képzeltem el,de nem az. :)A fia is ott orvos egyébként és Ő is András.

KépKép
KépKép
sbea

Lili,
Nalunk is nanaekhoz hasonlona a kamilla tea volt a nyero, de en jo cukrosan csinaltam ilyankor es mar egy ket korty meghozta a hatast, es jo eros legyen a kamillatea. ja es csak biztos forrasbol a kamillateat, mint ahogy minden mas gyogynovenyt is, legjobb gyogyszertarbol es megkerdezni, hogy melyik a tutti tiszta.

Balim,
Sieszta :lol: :lol: :lol:
mvirag

Lili:
Sajnos járatos vagyok a nemkakilós témában.Én mindig meglázmérőztem őket,szerintem(meg a védőnőm szerint sem)nem lehet rászokni.Mirabel több hónapig csak így tudott babakorában.Ahogy jobban elkezdett mászni,mocorogni helyrejött a dolog,azóta sincs gond vele :wink:
kazi

Azt hiszem, most teljesen kivagyok...szerencsére holnapra apa vett ki szabadságot, és a holnapi két szúrás nem az enyém lesz...

A pisi végül úgy sikerült, hogy ráültettem a bilire, nagyjából 10 mp alatt volt is pisi, de csak 10 ml, legalább 20-25 kellett volna. Felcsavartam a szőnyeget, hagy járkáljon pucéran, aztán ha kell, rohanok egy befőttesüveggel. A végül mégis a zacsi mellett döntöttem. Már mind a ketten sírtunk, de csak rátettem, aztán ringattam pelus nélkül a karomban a bili felett, hogy ha ki is jön valami, akkor a bili majd felfogja. A nagy ordításban szerencsére pár perc alatt telepisilte a zacsit, gyorsan le is kaptam róla, és még maradt is pisi :D

A doki már az antibiotikum szurit is beadta neki, átmentünk Felsőlajosra, ott rendelt. Fél órán át vagy még tovább üvöltött Lili, bár szerintem az már fogfájás volt, vagy már magam sem tudom, de magán kívül volt. Olyan rossz volt, hogy nem tudtam sehogy sem megvígasztalni. Várni kellett fél órát, mielőtt hazajövünk, nehogy allergiás legyen a szurira. Na mindegy.

Balim,
meddig tart ez??????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,
nem kell kórházba menni végül. A doki nagyon ellene van, szeretné anélkül meggyógyítani. Végül is pisi sikerült, inni-enni is elkezdett Lili, és ha nem lázas, még rosszalkodik is. Ma épp kézen állt egy pillanatra. Mondom én, hogy tornász lesz belőle :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nállunk is kezdődik:Lari 38,9. :cry: :cry: :cry:

Virág:
Az Árpádvárosi bölcsiben történt 3 éve.A szülők azóta sem tudják mi történt a kislányal akkor.Nem bántotta a pasi valószinüleg mert se rémült nem volt se nem sírt a gyerek :oops:

Lina:
Nagyon sajnálom Lilit :( ,de legalább a pisilés sikerült gyorsan.
kazi

Köszönöm szépen a válaszokat lányok! Aranyosak vagytok! Átadom az anyukának! A szélcsövet már mondtam neki, emlékeztem Nanáékra, de azt nem szerette volna.....

Lina, olyan rossz is olvasni róla! :( Szegény Lili, és Te! Reméljük, hogy gyorsan helyre jön!

Dóra, ismerős a váradtság. Én azt hittem, mikor még nem tudtam, h. kismama vagyok, h. tavaszi fáradtság. :D
birolili

Lina,
nekünk 14 nap volt, intravénás injekció naponta 3-szor a kórházban, folyamatos pisi- és vérellenőrzés mellett. Aztán még két hónapig kapott supraxot minden nap itthon. Előbb hetente, majd kéthetente kontroll pisi. Aztán mostmár csak havonta pisi, kéthavonta vese uh., ill. ha lázas, akkor soronkívül ppisi nézés. És ez még legalább őszig így lesz :(. Kb. a 3.-4. naptól már nem volt lázas, de a tenyésztés majd úgyis kimutatja, hogy mire rezisztens a baci és akkor célirányosan lehet adni a szurit. Nektek mondott valamit a doki, hogy meddig tart? Nagyon nagy szerencse, hogy nem kell mennetek a kórházba.
balim

Balim,
azt mondta, hogy ha a vér és vizelet eredményt is látja, és biztosra lehet neki szájon át adni antibiotikumot, akkor csak péntekig ad szurit. UH-t nem is mondott. Pedig elég nagy láza van 5 napja Lilinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim,
amúgy abban reménykedek, hogy nem is olyan nagy a baj (bár vér és genny is volt a vizeletében), csak nagyon magas lázzal reagált rá Lili. Amióta reggel kapott szuriban lázcsillapítót, azóta nem is lázas. Nagyon nem szeretném, ha súlyosabb következményei lennének, és remélem, hogy gyorsan, minden következmény nélkül meggyógyul. Amúgy hogy lesz ilyen picinek hugyúti fertőzése? Átkerül valami a kakiból?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Nem is tudom, hol kezdjem.

Lina,

Nagyon sajnálom Lilit, ahogy írta vki, sajna a váratlan magas láznál én is rohanok a vizelet mintával tavaly nyár óta, épp ezt írtam neked, hogy csak nehogy ez legyen a baj, de még jó, hogy a doki otthon gyógyít és nem kell bemennetek ebbe a ... kórházba. Gergőnek a fejébe volt bekötve a véna, odakapta volt, hogy éjjel álmában az utsó adag gyógyszert, mert a kedves ügyeletes csak döglött éjfélig a szobájában, de nem engedte a nővéreknek beadni.
Gyógyuljatok csak otthon. Nekünk is 2 hó gyógyszer volt kiírva, de a doki 1/2 hó után heti pisi kontrollt rendelt. Ezt csináltuk 6-8 hétig, mind neg. volt, azóta csak figyelni kell, ha lázas pisizacsi. :(
Gyógyuljatok gyorsan.

geli08

Lina,

a láz gyorsan lemegy, de a pisinek is teljesen ki kell tisztulnia. Gergőnek is lement az első szuri után. Nem lehet tudni mi a bűnös, mert volt, hogy újszülöttet a szülészetről egyből a gyerekosztályra vittek vesemedence-gyulladással.

geli08

Nem tudjátok véletlen, hogy ha kórházba kell menni, mi számít? Mármint valahol azt olvastam, hogy talán az anya lakhelye szerinti illetékes kórházba kell beutalni a gyereket, de nem vagyok benne biztos. Mert ugye nekem pesti lakcímem van még, és akkor ugye a Heim Pálba is mehetnénk. Remélem nem kell, csak fel akarok készülni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nem tudom melyik cím számít. De nem kell bemennetek, gondolj erre! Eszter is öt napig volt lázas, úgy került kórházba, de érdekes módon neki csak egyik nap ment 39 fölé, mindig inkább 38 körül volt. Viszont gyalázatos volt a véreredménye, a gyulladásos érték, ami 6-ig elfogadott, na az neki 300 felett volt. Nálunk valszeg a kakiból jutott fel a baci, előtte két héttel volt lázas-vírusos-hasmenéses baja.
Mikorra lesz meg a tenyésztés?
balim

Lina,

Sajna nem tudom, mitől függ hová kerülsz. Nem a baba címe számít? De azt kívánom, ne kerüljetek oda.

Balim,

Nagyon szép helyen voltatok, szuperek a képek, de a legtutibb, az autós.

Hajny,

Köszi. majd kiderül, ha találkozunk. Én is voltam már így emberekel és kiderült, az egyik a gyógyszertáros, ahová járok, csak más környezetben láttam, és nem ismertem fel.

Lili,

Pocakkoma, találó Zsófi. Tavaszi fáradtság??? = karácsonyi ajándék 8na jó, kicsit korábbi) :wink:

geli08

Hajny,

Szuper férj :D

Erszényes,

Csak ezen a képen eszik szépen, azaz a nagyszüleinél, itthon mindig malackodik. Jól vagytok? Jana?

Kattic,

Gratula Nándinak a járáshoz. Ügyes pasi.

Nana,

Boti :( Allergiás tünetek: bőr, hasmenés, nem fejlődő súly, illetve állandó betegeskedés. nálatok ez utóbbi van, sajna. A tápszer milyen? A HA-sok is tejalapúak.

Dettus,

Köszi. Gratula a fogaknak.

geli08

Sziasztok!

Lina jaj de sajnálom Lilit,szorítok nagyon,hogy ne legyen kórház belőle és hamar rendbejöjjön!

Nana nektek is drukk,hogy most már végre kiverekedjétek magatokat ebből a fránya betegségből!

Ser ezek szerint Hanna teljes neve Johanna?Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neki mi is :) !

Dóri a kórházban van egy tabló is a dokikkal,én még akkor nézegettem,mikor jártunk a szülés felkészítőre :lol: .

Balim nagggyon szép helyen voltatok,hú biztos nagyon jó lehetett és hát az autós kép :D .

Na most ennyi,mert Lencike nem alszik még,megyek simi+énekelni :) .

Kép Kép

Kép
dettus

Folyt. köv. az előbb nekem is altatnom kellett.

Kazi,

Sajnálom, hogy Lari nagy alvása mögött szintén betegség lapul.
Pihizni viszont nagyon szép helyre mentek, a szoba is csuda klassz. ki választotta ki? Miri? Lehet, hogy Lari is jobban alszik, ha mindannyian együtt alszotok, nem?

Virág,

Pankának még mindig jobbulást, mit mondott a doki? Nekünk azt mondta, hogy a pocakot melegen kell tartani, mert vmi vírus. Akkor abból kikeveredett Gergő, most meg köhög és folyik az orra.ymi,

Thymi,

Tételsor tuti, :lol: én is kaptam már meg e-mailben. Sajna erre haladunk. :(

Bea,

Lillának jobbulást, hogy hétfőn mehessetek. Jó, hogy vannak még rendes dokik. :D :D :D
Éjjeli, játékkal mászkáló Lilla - nagyon tündér lehetett :lol:

Roz,

Kész röhej az egész. Hogy lehetnek ennyire vaskalaposok?! Mindig azt hirdetik, hogy ebben az országban nincs diszkrimináció. Akkor ez mi? Élelmiszerallergiások, elzárva, mert külön kell rájuk főzni?! Pedig igazuk van a többieknek, sajna egyre több ilyen gyerek van. Tovább NO COMMENT, mert csak felhúzom magam.
Lelkiismeret-furdalás nekem is volt, mert elgurult a bogyóm, hogy mindent kihajigált a szekrényből a konyhában és beraktam a kiságyba, neki az nagy bünti, volt ám sírás, és amikor bementem hozzá, alig tudtam megnyugtatni, én is utáltam magam. De előtte meg már nem bírtam a hisztijét. :cry: :oops:

Ser,

Én is akartam kérdezni, hogy Hanna Johanna, ha igen. Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neki! :D

Szoktatok járni a Hangárba a Rákóczi utcán? Én ma akadtam ki az eladókon, először és utoljára, legközelebb panaszkönyvet kérek. Több vásárló volt a fehérneműknél, mi ma csak kísérőbe indultunk, erre az egyik eladó, aki pakolta a lányka bugyikat vissza, jó hangosan megjegyezte, hogy száradjon és rohadjon le annak a keze, aki kiszedte a dobozból a bugyikat, mert neki azt vissza kell tennie. Bele ne haljon már abba a sok munkába. Erre néztem 86os pizsit. becsomagolva kiszedtem őket, erre számonkérően megkérdezte egy másik, segíthet-e, mondtam, hogy megtalálom, erre mikor meg akartam nézni van-e passzéja, közölte velem: AZT csak ÉN bonthatom ki. Totál bedurrant az agyam, ha máshol kapok olyat, tuti nem veszem meg. Na, de ez volt az első és utsó, hogy velem így beszéltek azok a macák.

Na, de nem durrogok tovább, bocs, hogy hosszú lett.

remélem holnap is süt a nap.

Szép napot Nektek!

geli08

Na sziasztok!

Nálunk már reggel van :lol: Lili fél 5-től aludt, és fél 3-kor úgy döntött, hogy reggel van. Most épp egyszervoltat hallgat, apja meg én meg szenvedünk. Vagyis csak röhögünk kínunkban.

Balim,
Lilinek is pont két hete volt hányós hasmenéses vírusa. Vagyis két héttel azelőtt, hogy belázasodott. Amúgy éjszaka fél egykor megint 39 volt a láza, most valamennyire lement.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tegnap nem volt babanetem mikor ráértem volna,így most vaok!

Köszönöm szépen a névnapi üdvözléseket,jól esett naon.

Ser
Hannának naon boldog névnapot kívánok megkésve,szép a Johanna.

Lina
sajnálomazt a sok herce-hurcát ami most van ,hogy kapta ezt a fertözést?Nem lehet hogy az usziban szedte össze a vízben?Olyan sok betegséget el lehet ott kapni.Gyors gyógyulást. :lol: :wink:

Balim
gyönyörü helyen jártatok,hú,naon mehetnékem lett nekem is.Az autós is faja,kis angyalok! :lol:

Kattic
Nándi örül a lépéseknek,látni hogy büszke a drága.Gratula a járáshoz.

Kazi
nem voltál figyelmetlen,én sem reklámoztam a névnapom,nem azért mentem,de remélem talizunk még!Gyöngyörüek a lányaid,büszke anyuka lehetsz ámrájuk.Meg aranyosak is,meg minden.Szép az a hely is ahová mentek.

Lili
remélem jól vagy,tornát akkor nem is csinálod mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kis betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!

Lina: szegény Lili!!! :( :( Remélem mielőbb rendbe jön szegény.
Épp néztem h jó korán írtál, most már értem miért....húú akkor ma fáradt napotok lesz... :roll:

geli: felháborító amit írtál, h az üzletben hogy bánnak a vevővel, én is jártam így nem is olyan régen egy másik helyen. És érdekes, régen még lenyeltem volna, de amóta gyerekem van, úgy beszólók és helyre teszem őket hogy csak na...:oops: :lol:
Amúgy a másik ami engem nagyon idegesít, hogy állandóan megkérdezik h miben segíthetnek. Soxor annyira látszik h nincs is kedve hozzá és bunkó is az eladó. Sokkal jobban szeretem az olyan helyeket ahol bemegyek,a kutya nem szól hozzám, de van pár eladó és ha nekem gondom van, vagy ha tanácstalannak lát (és csak akkor!) segít! És akkor tényleg olyan kedvesek szoktak lenni! na erről enynit... :roll:

Lili: du. megyek!! :wink: :D Már kíváncsi vagyok a házra meg, hogy Zsófica miket tud mióta nem láttam. :wink:

Ser: én se tudtam h Hanna Johanna! A johanna név nekem is nagyon tettszik!! Boldog Névnapot Hannának!!!!! :D

thymi: hogy vagytok?? Holnap remélem jó idő lesz!! :wink: :lol:

Timci: ügyi vagy a tanulással, csak így tovább!!! használd ki h most van időd rá!! :wink: :D

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok lányok!

Köszi a köszöntéseket,aranyosak vagytok :) ! Hanna Hanna, és nem Johanna :lol: , az is tegnap volt,ill. tegnap is,meg még vagy 2x májusban, de mivel a szülinapja is akkor van,mi ezt a névnapot tartjuk.

Lina, sajnálom az egész betegséget! Azért a hajnali 3 elég rosszul hangzik,én valószínű már félhulla lennék...

Kép
seriff

Boldog névnapot utólag is Hanamannának. :)

Hajni, voltam tenap fitt labdán. :) Jó volt. Csak az a baj, h. heti 1* van reggel 9-kor.
birolili

Lili köszi Neked is! pü ment

Kép
seriff

sziasztok :)

lina
szegény pici lili :( nagyon sajnálom .... hány szurit fog kapni összesen ? Én azt hiszem ami gyerköc lakcimkártyáján van cim az alapján kell kórházba menni... de seriff lehet jobban tudná :)

kazi
voltatok dokinál vagy ma mentek ? szegény Lari :(

balim
ezek a fotók gyönyörűek :) nekem is az csoport kép tetszik ....

lili
ma hogy vagy ? cicimentesség hoyg megy ? könnyen megy lilivel ?

pille
jól vagytok ?

erszényes
Öszinte leszek én is gyülöltem megkérdezni vevőket hoyg miben segíthetek de sajnos kötelező :oops: mivel "ez a dolguk" a árukipakoláson kívül ... Én is általában ugyszerttem segiteni ahoyg te is irtad hoyg mikro látom hogy tanácstalan..de sajnos ránk szólt a főnök ha vevő jött a boltban és nem vetettük rá magunkat..
bár ezekben a kinais boltokban meg pont az ellenezője a baj hogy főnök alig vagy nem is tud magyarul és szarik az egészre hoyg mi van bent ... csak árút visz be meg néha bekukant hoyg mindnen zajlik e ...
A másik véglet a bizalmatlan mikor a pénztában csak a főnők ülhet .. ...

nana
ti jobban vagytok ?

geli
Ez a Hangár ügy.... nagyon gáz én 3 évig dolgoztam a posta irószerben(tanulóként) 1 évig egy festék boltban és 2 évig egy benzinkúton ami mindig meglepett a kollegáimban és amiért nagyon pipa voltam ez pont ez a viselkedés meg ez a veveő kidumálása mikor már elmegy... vagy mikor ülnek egy kupacban és röhögcsikélnek ... utánna meg puffognak ha fel kell állni ... röhej az egész ... Én pont azért menntem anno a kereskedelembe mert szerettem ... sőt a papirirószert egyszerűen imádtam egész nyáron ott mardatam dolgozni anniyra szerettem ott lenni... én nem érem miért kell durrogni ez a feladatuk .. engem a Hangárban a leginkább a 3 "picsa" készített ki multkor pénztárban vettem egy gatyót ákinak nem volt rajta cimke ...3 közül egyik sem tudta hogy mennyi vagy hogy van a gépben aztán 2 tovább fecsegett a másik meg hátra üvöltött aztán persze válsz nem jött megoint üvöltött aztán nagy dirrel-durral hátrament persze mind ezt 1/2 óra alatt ... ahelyett hoyg mendjuk 1 fecserésző hátra ment volna a másik meg blokkolja a többi cucuott..szerintem igy a logikus..

seriff
a szilcoop emeletén is van egy ilyen darbos turi nem tudom ismered e én nagyon szeretem bár nem túl olcsó Nikire kantáros kisruhát 800 -1000 ft között vettem de nagyon szép dolgai vannak a csajnak ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, őszintén?Nekem fogalmam sincs,h ki melyik kórházba tartozik, ezt nálunk mindig az asszisztens csajszik intézik, nekünk max. alá kell írni az utazási izét( azt sem tudom, hogy hívják :oops: :oops: :roll: )
Igen voltam ott szombaton, de nem találtam most ott kedvemre valót, de a Petőfi S. u-n beleszerettemegy farmerdzsekibe....

Hú Lili, nem is tudtam,vagy nem figyeltem, tényleg hogy megy?Bírja Zsófi cica?

Kép
seriff

lili
de hülye vagyok :oops: Lili=Zsófi ...ne haragudj :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tegnapi napot hányás nélkül zártuk! :) Reménykedem....
(hasmenés van még. :( )

Geli
Mi soha nem kaptunk "szimlpa" HA tápszert, mi rögtön gyógytápszerrel inditottunk az extra hasfájósság miatt.
persze ebben is van tejfehérje csak xszeresen lebontott formában, ezért ez nem jelent gondot, de a 2-es verzióját a mai napig nem bírja még a pocija.

:oops: én azt sem tudom melyik az a Hangár :oops: de eladó :evil: :(

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
Lenne egy kérdésem (jó bizti priviben kellene :oops: , de...)
szóval elvállalnád hogy június 2.-ra Botinak a szülinapi tortáját??? :)
Nagyon szeretném ha te csinálnád egyrészt mert benned teljesen megbízom, másrészt mert bizti gyönyörű lenne. :)

KépKép
KépKép
nana09

Lina
Nem semmi ez a tortúra, de remélem nem lesz semmi gond.
Főnővér :lol: :lol: :lol:
Húgyúti…remélem gyorsan meggyógyultok! Hát nem egy leányálom. Mi is még mindig kontrollra járunk. 4 hónapos korában volt az első Gyopinak, pedig mindig úgy figyeltem h a kaki nem maradjon a nuniba és mégis. Ja és ne csodáld h nehezen tudod begyűjteni a pisit, hisz fáj neki. GYopi volt amikor ordított pisilés közben....

Bea
Tök jó! Hétfőig tuti meggyógyul Lilla és addig nem hiszem h megint valamit összeszedne, főleg ha antibigyót is kap.
Nagyon jó volt tegnap. Végül Erszényeséknél voltunk. Nagyon jól el voltak a törpék, de engem még mindig aggaszt Gyopi brutalitása. Szegény Janát jól kupán vágta….

Geli, Erszényes
Bolti eladok…annyira szar úgy bemenni a boltba h úgy figyelnek mintha lopni akarnál. Én jártam már úgy és utána direkt nem is vettem semmit. Többet be sem tettem oda a lábam. A másik véglet amikor nem csak néz és követ mindenhova, hanem minden áron rád akar tukmálni valamit….

Ser
Boldog névnapot Hannának!

Erszényes
Jó vagyunk! Örült mindenki a 4. fognak. Bízom benne h holnap jó idő lesz. Még szerettem volna veled beszélni, de már nem voltál…

Kép
Most ez a kedvenc képem!

Még egy kép:
Kép
Nem csak bántja a fiúkat, ha kell meg is eteti :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz, Ser, hát.......a cicizésről végleg leszoktattam.....nekem is kell enniy pihenő úgy éreztem. De aránylag jól fogadta. Csak az első nap volt nehéz. Még mindig kéri, ha jól megszeretgetem. :) De elmondom neki, hogy menniy finomságot lehet már cici helyett enni, és hogy már nagylány, nem kell neki a cici. :) És így talán megértette.

Thymi, édesek a képek! :)
birolili

Nana, ez már a gyógyulás jele reméljük! :)
birolili

Thymi a kisfiú nem Erszényke Janikája? :wink:
birolili

lili
de jó hogy gond nélkül ment a dolog :) örülök neki :)

thymi
nagyon jók a fotok és milyen nagy már Gyopi is... gyönyörű a fehér ruciban mint egy kis angyal :)

nana
megcsinálom szívessen megbeszéljük majd milyet szertnél és megcsinálom ... :) formásat szertnél neki ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
...hát nem tudom..:) ha lehet akkor IGEN, valami formásat, de vmi egyszerű is jó lesz.
:) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Lili
De igen :lol:
Ügyes vagy Zsófival.

Kép
Kép
Kép
thymi

Azóta mondjuk sokkkkkal anyásabb. Éjszak is felkelt még a múlt héten. Hiányoztam neki. Majd megszakadt a szívem.....de jobb ez így. Én sem fáradok anniyra. Azért akartam még várni pár hónapot, mert éreztem, hogy szépen, lassan le tudtam volna szoktatni. De így is jó volt. :)
birolili

Roz, nagyon sokan kevernek miket Zsófival.... :roll: Hogy miért? :lol:
birolili

Erszénykém-szoval már udvaroltasz a fiadnak :lol: ,nem semmi,jó korán kezdi.Jó rámrnős a kiscsaj,csak igy tovább :lol: !
Megpróbálok pénteken átruccananni.Köszi a dicséretet,de sokáig ne dicsérj,mert akkor elvész a kedvem,és átrohanok inkáb hozzád. :lol: Egyébként minden ok?

Hajni-jol vagytok?Mizus a himlővel?

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Mostmár nagyon el vagyok keseredve,mert Lilla nemhogy javulna,még rosszabbul van.Így nem lesz műtét hétfőn sem. :cry: tegnap már tök jól volt,erre a ma éjjelt végig köhögte megint és ma már a hasa is megy. :cry: Bár arra gondolok lehet,hogy az antibigyótól megy a hasa,de holnap majd úgyis vinni kell orvoshoz,és meglátjuk mint mond.Azért ma elkezdtem adni a Normaflort.Egyébként nagyon eleven,jókedvű,pörög ezerrel,tehát látszólag semmi,"csak" köhög és megy a hasa.Pedig még a doktornénink is azt mondta kedden,hogy semmi komoly,hétvégére minden oké. :cry: :cry: :cry:

Ser bocsánat figyelmetlen voltam :oops: ,így utólag is boldog névnapot Hannácskának!

Thymi Gyopi tündéri! :D

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Nem vittem ma Larit,mert nem látom komolynak a dolgot.ha ma és éjjel jól lessz akkor okés,ha nem akkor holnap de. viszem el :?
Remélem nem kell majd.

Geli:
Hangár:kétszer voltam,mind a két alkalommal kiakadtam az "eladókon" :evil:
Egyszer vihogtak mint az idióták,másodjára azt tárgyalták,hogy bolhások!!!!Ráadásul olyan hangosan,hogy nem volt aki nem hallotta a boltban.
Többet én nem megyek oda az biztos.Akkora taplók,hogy az förtelem :evil:

Bea:
Reménykedjünk,hátha mégis gyorsan felépül....a normaf. szerintem 1-2re helyre rántja a bélését :wink: :D

ThYmi:
Édes Gyopi a fehér ruciban! :D

Ser:
Hannának boldog névnapot így utólag!!!! :D Szerintem Hanna szebb mint a Johanna :wink:
kazi

Sziasztok!

Megvolt a mai napi kálvária is! Reggel vérvétel...8-ra értünk oda, a 19. sorszám volt a mienk, olyan negyed 10-re végeztünk, szegény Lilit már csak a büfé érdekelte... Viszont nagyon ügyes volt, apa ölében ült, persze sírt, de nem ordított, meg nem volt magán kívül, mint tegnap. Már a mai adag szuri is bent van, ott is csak addig sírt, még szúrták. Ez nem tudom, hogy csak apa miatt volt-e, vagy már szokja.
Holnap megyek véreredményért, meg a doki telefonál az ÁNTSZ-be. Holnap még biztosan lesz szuri. Ha megvan a tenyésztés eredménye, és tudja szájon át kezelni, akkor nem lesz több szuri, ha csak hétfőn, akkor még hétvégén is szurikat kap. Ugye most vaktában kezeli a doki, egy olyan antibigyóval, ami a hugyúti fertőzések 98%-ra hat, reméli, hogy nem a 2%-ban van Lili.

Ja, amúgy még a Madarászról akartam írni, hogy nem csodálom, hogy két hónapra előre van csak időpont. Ott 11-kor teljesen kihalt volt minden. Napi 3 időpont van kiadva, 9,10,11 óra. Ez is elég laza, de hogy 11:30-kor csak az az egy 11 órás gasztrós baba volt, az egész intézetben senki más...ja, csak még egy festő...

Seriff,
boldog névnapot Hannának!!! Amúgy Lili fél 4-kor visszaaludt, egészen fél 8-ig talán... Komolyan pörgök ezerrel, nem igazán foglalkozom vele, hogy nem alszom, valahogy most ez nem tud érdekelni, csak az, hogy minden ok legyen vele. Azért vagyunk fent vele éjszaka, mert azt vettük észre, hogy úgy megy le igazán csak a láza, ha játszik, mászkál, mintha nappal lenne. Aztán 1-1,5 óra alatt lemegy, és alszunk tovább.

Köszi mindenkinek, hogy gondoltatok ránk, most úgy néz ki (igaz még nincsenek eredmények), hogy olyan 6 hétig kell kezelni Lilit. Szerencsére kórház továbbra sem merült fel a dokiban, remélem az eredmények láttán sem fog.

Tényleg, Balim, Geli
titeket az eredmények láttán küldtek kórházba, vagy rögtön az első pisieredmény alapján?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Geli,
Ugy tunik virus. kapott egy kis belfertotlenitot, de nem is adom be neki, mert mar nincs is semmi baja :lol: Ugy erzem eleg jol megerosodott az immunrendszeruk tavlayhoz kepest. Most mar eleg enyhe lefolyasuak nalunk ezek a virusos dolgok.
A pisi is szerencsere negativ lett.

Vasarnap mentunk volna Pestre a vasuti parkaba a baratnomekkel, de most meg az o kisfia beteg :roll: Hat nem nagyon lehet programokat tervezni gyerekekkel :cry: :roll:

Kazi,
Bölcsi :shock: :shock: Meg szerencse hogy nem lett nagyobb baj belole. Azert en biztos megerdeklodtem volna az uriembertol a gondozono helyeben, hogy megis mit kepzel, es megkertem volna hogy kerulje el jo messzire a bolcsi kornyeket mert legkozelebb rendort hivok.

Hajni,
Teazas??? Mar ugy vagynek egy jo dumcsira veletek. Jovo heten kedd kivetelevel nekem barmelyik du jo.
mvirag

Lina,
Annyira sajnalom :cry: Mi is borzasztoan megijedtunk, mikor hasonlo cipoben jartunk, szerncsere nalunk kiderult hogy vaklarma volt a dolog.... Minket rogton bent akartak fogni a korhazban az eredmeny lattan (a kitenyesztesi eredmeny alapjan).

Thymi,
Gyopi :lol: Szep kislany :lol:

Lili,
Szerintem jobban tetted igy most mar Pocakkomara is gondolnod kell :lol: :lol: Számára is kell maradjon energiad :lol:

Bea,
Bizzunk benne hogy gyorsan rendbejon Lili. Szeretnetek mar tulleni a muteten gondolom....
mvirag

Seriff,
Hannának sok boldog névnapot!

Thymi,
Gyopi tünemény!!!!!!

Bea,
Remélhető, hogy csak az AB-től van a hasmenés és két nap alatt rendbe jön. Nálunk Ádámnál mindig így van, már előre tudom, hogy hasmenés lesz két nap után, két három napig. A normaflore-t adom mindig neki én is.

Lina,
Kicsi lányodnak gyors gyógyulást! Szerintem ez az egyik legalatomosabb betegség. A pisivétel meg kész rémálom. Kitartás, és gyógyulást!

Kép

Kép
nyhk

Nincs véltlenül valakinek egy Iwiw-es smeghívója?

Kép

Kép
nyhk

Lányok
Seriff nem azt írta a végén hogy nem most ünneplik Hannabébi névnapját, hanem májusban?
:roll:
Bocsi nem okoskodom...lehet én olvastam el... :oops:

KépKép
KépKép
nana09

Lili,nehoyg mentegetőzz, én csak figyelmetlen voltam,bizti írtad korábban, és tök ügyesek vagytok,h ilyen jól megy! Megvan a hinta-csúszda-homokozó park?

Kati, Kazi, Bea,Lina, Thymi köszi a köszöntést Nektek is!

Bea, tényleg Kecsóné és három édes lánya hogy vannak???
Lillácskának jobbulást! Nem azt mondta dokitok,h vírus? Akkor miért kap rá antibiotikumot? Na mindegy,nem akarok kötözködni, de az bacis fertőzésre való.

Thymi csak nem keresztelő volt? Ebben a csini ruciban nagyon dögös Gyopi!

Nana, na hogy vagytok ma?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?