Új privát üzeneted érkezett!

Judy: igyekszem! Most már szerencsére alakul!! :D

Jaimee: ezért vegyél inkább digitálisat! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jelentem - megjöttem :D
Köszi szépen a drukkokat, biztosan ez segített! Minden a legnagyobb rendben van ( persze az eredményekre még várni kell), de amiért mentem - az ok!!! :D

Andi:
Sajnálom a pirit :( . Nem baj, majd most április - a mi hónapunk lesz, ok?

Nálunk is hamarosan AKCIÓS időszak közeledik ( pont húsvétra esik :D ) Mi akkor is szándékozunk elutazni Erdélybe. Ki tudja - friss levegő, hegyek, .......

Kép
Kép
Kép
olik22

A vonalzó felelős legyen szíves az ellenőrzőmbe egy piros pontot beírni.Új ciklus,új vonalzó :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Drusza, nem baj majd a következő hónap, de látom nem vagy elkeseredve és ez nagyon jó!!!!

Olik örülök, hogy m inden rendben, most ez szűrés volt ugye?

[img]látszik%20am%20görbém%20vajon?[/img]

Kép
mercure

valamit bénázok.. nekem a ferty még mindig nem küldött jelszót... úgyhogy megcsináltam excelbe a görbét, viszont nem tudom feltenni :(

Kép
mercure

Mercure:
Ez egy 3 hónapos kontroll volt + rákszűrés. ( Decemberben volt kis műtétem. Ezt nézte meg most)

Kép
Kép
Kép
olik22

mercure (drusza)

olyannyira nem,hogy már neki is láttam :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Betsy:
Egy másik topikban megadtad egy Jónás linket. Megnéztem. Mit kell érteni a RISK alatt? Minél nagyobb szám - annál nagyobb az esély?

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Ria! A feri akkor jelöli be a piros vonalat, ha úgygondolja, hogy megvolt a pé-d, ami akkor van, ha 3 egymást követő nap magasabb a hőd, mint az előző.

Olik! Tök jó, hogy minden oké. Akkor áprilisban mindent bele!!!! :lol: :lol:

Andi! Annyira sajnálom. Nem gondoltam volna, hogy megjön. :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok! Nagyon jók az új vonalzók!

Mercure! Ha hétvégéig nem sikerül a feriben regisztrálni, akkor én szívesen segítek. Hétvégén megyünk haza és akkor a tesóm gépéről szívesen beregisztrállak (1gépről csak 1X lehet). CSak akkor priviben kellene a loginneved és az emailcímed.

Na én is dobok egy görbét:

Kép

Pusza Mindenkinek!!!
Vendég

Heni: Nem tudom, én konzervatív ember vagyok. Nem bízom a digiben...Viszont ha még vagy fél éveig kell mérnem, lehet, hogy elunom, hogy nincs azonnal eredmény és szopogatom ott öt percig a hőmérőt...... :?

Judy: Köszi, örülök, hogy ezt írod. Mármint, hogy heti 3 alkalom elég...Mi most elvileg a 48 órás intervallumon vagyunk, de nem nagyon tudjuk tartani, örülök, ha egy alkalom összejön peteérés előtt és még egy utána, de az már talán későn...??.... Előbb utóbb csak célhoz érünk.

Olik: Jól van!! Nem hiába drukkolt mindenki. :D

Remélem, én nem akkor látom legközelebb a nőgyógyit, amikor a rákszűrés esedékes. Az november. :?

Andi: Nini, most látom a csibéidet! :D Én, mint kinevezett vonalzó felelős jelentem, hogy nagyon szép! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Krisztinka: 11. DPO. Hmmm...Na kitartás még egy pár napig! :wink:

Nem tudom, de úgy érzem, rövidesen, mondjuk májusra szép hosszú kismamás táblánk lesz. :D :D

jaimee

Krisztinka köszi, ez eszembe sem jutott... amúgy már beregisztrált egyszer, aztán nem küldte a jelszót, nagy nehezen megküldte de úgy tűnik eltűntettem a jelszót... na kértem küldje meg emilben... na arra várok már 2 napja
ha nem jön össze, akkor a másik gép jó ötlet, otthonról megpróbálom... feltéve ha a kedves odaenged

Kép
mercure

JAj! Jaimee! Remélem igazad lesz és hamar megtelik a kismamis tábla a másik meg üresen marad!!!!

CSak sajna a múlt hónapban a 48. napon jött meg és ez a mostani 11dpo még nem jelent semmit. Bár a múltkor 16 dpo-m volt összesen, akkor még van 5 napom. Na kíváncsi vagyok mikor jön meg??? Vagyis azért remémykedem, hogy nem fog megjönni. Csak már ha lenne valami, akkor esnie kellett volna 1x a hőmnek a beágyazódás miatt.
Vendég

Nekem tesztett,ezért osztom meg veletek.
Aki ismerte,attól elnézést..... :lol: :lol: :lol: :lol: 1175076333.28.doc
vedresandi

Andi!

Sajnálom a mensit, de majd meglátod, ez a hónap a Tietek lesz! :lol:

Jaimee!

Én megpróbálnám azt a "stratégiát" is, amit a párod javasolt. :lol:

Olik!

A rizikófaktor 0-2-ig okés, 3 vagy annál nagyobbnál egyre nagyobb az esély, hogy nem lesz egészséges a baby, ha a megadott napon fogan a pici. Persze nem 100% hogy nem lesz az, csak nagy az esély. Ezt írja a megadott oldal angolul.
Vendég

Betsy:
Köszi szépen. Nahát... Mostanra 1 írt. de ha most nem jön össze, akkor a köv. hónpokra 5 és 3 :shock: :( Akkor nem is lehet próbálkozni :( Híszel ebben?

Kép
Kép
Kép
olik22

Hát lányok, több kiállást vártam tőletek az én pártomon! :D :D
Viszont igazatok van, sajnos. :D Illetve a páromnak van igaza.

Andi: Én nem ismertem. Nagyon jó! :D

Jelentem, elkezdtem szurkálni, úgyhogy végem van, most már ez marad is, a ciklus végéig. Szupi.

jaimee

Olik,
Hát nekem lenne egy véleményem erről de inkább nem írom le ide. Remélem azért nem hagyod ki a kövi hónapot emiatt...
Vendég

Jaimee,
A párodnak nincs igaza te nem görcsölsz és királylány vagy :lol: amúgy meg lehet igaza van a párodnak bocsika :oops:
Vendég

Jamiee:Nekem tegnap volt egy beszélgetésem a párommal.Ettől én még jobban szeretném,hogy sikerüljön, sőt mégjobban imádom az én drágámat!!!!!
Nem tudom Nálatok hogy zajlik a családi élet, de szerintem a pasik a maguk módján ugyanúgy "görcsölnek",ahogyan mi nők.Csak ők másképpen mutatják ki, vagy nem is vesszük észre.

Kép
vedresandi

Köszi, Panda, rád mindig számíthatok. Szemüveges vagyok, úgyhogy a kisbetűt azt úgy veszek, hogy nem tudom kiolvasni. :D :D :D

jaimee

jamiee: apró betűs rész nem számít! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Úgy látom tegnap mindenkinél ez a "görcsölsz" téma volt porondon... :)
Nekem is azt mondta a férjem, hogy ő úgy érzi ezen görcsölök, mert minden nap beszlünk róla. Szerintem ez nem görcsölés. Nem mérek hőt, nem csinálok ovu tesztet. Most már a mikroszkópot sem nézem, mert a múlt hónapban 3 hétig voltam páfrányos, az pedig lehetetlen. Ő nem görcsöl, mégcsak nem is izgul. Azt mondta, tudja, hogy hamarosan babánk lesz. És kész. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Ismertetem párom hivatalos álláspontját:
Jaimee tök fölöslegesen majrézik, parázik és görcsöl, mert úgyis lesz gyerekünk. Méghozzá kettő. Nem fog sosem találkozni lombikkal vagy inszemmel (??????? Na erre nem fogadnék - jaimee)
Tovább megyek, sokkal hamarabb összejönne, ha megnyugodna, hátradőlne (képletesen) és lazítana. De mivel erre még nem képes, így magával szúr ki. De az idő mindent megold. Jómagam is szeretnék babát, de a Jóisten úgyis küldi, ha úgy gondolja, ki kell várni. Addig is élek, mint Marci Hevesen és semmi nem tud felizgatni vagy felidegesíteni, mert egyébként kötélből vannak az idegeim. - álláspont vége. Bocs, ha untatok egyeseket... :oops:

Pont ilyen cicánk van! British blue?

jaimee

Olik!

Én hiszek, de szerintem mindenki akkor hisz benne a leginkább, ha a saját bőrén tapasztalja!

Pandácska!

Írd le nyugodtan a véleményed! :lol:
Vendég

Christell: Szerintem a férjed rokona lehet az én egyetlenemnek. Szakasztott ezt mondta a minap. Úgyhogy most ügyelek rá, hogy NE beszéljünk róla minden nap. Csak minden másnap. :D

jaimee

Betsy,
Felesleges leírnom már sejthető így is :D
Vendég

Jamiee:Őszinte volt :lol: :lol: :lol: tömör,lényegretörő.
Szerintem kezdjönk el összejárni :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee,
Örülök hogy megismerhettem a párodat ha nem is személyes de gondolatilag :lol: :lol: ez jó volt :lol:
Vendég

Hello mindenkinek!

Heni,
Nagyon örülök a jó hirnek, és GRATULÁLOK, NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA. És hátha lesz ott még egy baba, de azért igaz, ne legyünk telhetetlenek... A képek is nagyon szépek, jó látni őket, remélem tényleg hamarosan mindanyiunknak lesz hasonló...

Betty,
látom ti is február óta próbálkoztok...Igaz, ez nem jelent semmit, csak úgy feltűnt, és gondoltam leirom!

Hát csajok az álmaitok tényleg érdekesek, főleg Pandácska virslijei... Én is szoktam hülyeségeket álmodni, de nem gyerekkel kapcsolatosak!

Az fényképezéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy az én párom a fényképésznél dolgozik, úgyhogy képzelhetitek mennyire mániás lesz, ha gépet lát. Meg van itthon is egy jó kis digitális gép, ami elvileg az enyém. :D Vagyis, amikor megkérdezik tőle, hogy miért nem vett komolyabb gépet, csak ilyen amatőrt, akkor persze azt mondja, hogy nekem vette, hogy én is tudjam használni ( ne kelljen állitani semmit ). Hát szóval ilyenek a férfiak...

Andi,
sajnálom, hogy megjött, de itt a babaneten nem lehet ám szomorkodni, szerencsére vannak, akik megvigasztalnak!!!!!! :D

Bocsika, ha egy kicsit sokat meg össze-vissza irtam, de alig birtalak visszaolvasni benneteket, úgyhogy irtam, ami az eszembe jutott!

Üdv.
Sirkici
sirkici

Pandácska!

Szerinted is görcsölök? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nekem most csak a hasam görcsöl... :lol: :lol: :lol: Vagy ennek esetleg egész más okai lehetnek? :lol:
Kép
vedresandi

Sziasztok!

Krisztinka!
Megtudtad, hogy mi volt az oka, hogy csak a 48. napon jött meg.
Én ma vagyok a 36. napon, és sajnos évente két -három alkalommal nekem is van ilyen 40-445 napos ciklusom.
orvos szerint csak a stressz miatt.
viszont olyan hónapban amikor ilyen sokára jön meg ,valószínűleg nem is volt peteérés.
k.vanda

Nem tudom lányok mi mindennap beszélünk a párommal a babáról és őt ez nem zavarja egyáltalán sose mondta. Nem tudom hogy ez miért lenne görcsölés...
Vendég

nálunk meg minden fordítva van, én már végre lenyugodtam volna, hogy majd jön, miután már voltam terhes nag ygond nem lehet, csak idő kell és már nem kell soká várni... erre a párom türelmetlen és ezáltal én sem tudok nyugis lenni, miért nem megyek már vissza a dokihoz... mondom minden ok, most te jössz... aztán a hőmérőzés stb. ezek engem inkább idegesítenek. Tuti biztos vagyok benne, hogy majd váratlanul jön...

Kép
mercure

Panda: AZ egy dolog, beszélni a babáról és másik, hogy HOGY és MIT beszélsz. Te biztos nem nyavalyogsz és sopánkodsz, vagyis nem mész a férjed idegeire. Tehát nem is panaszkodik ő sem. :D

Christell: Szerintem nem görcsölsz. De komolyan!! Bár nem engem kérdeztél.

Sirkici: Én külön kamerát kaptam, hogy az ő drááága, flancos gépéhez ne nyúljak a "ragacsos kis ujjacskáimmal". :D :D

jaimee

Csajok!

Szorgalmasan szavazok a fiaitokra. :) Elsők nem lesznek. De utolsók sem. :) :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!

Köszi.. :) Én is így gondolom... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok! Itt vagyok ám! Voltam mindennap :D csak rossz társaság lettem voln :wink:

Heni! Gyönyörű a babszemed! :D Majd a köv. uh után mikor kiderül, hogy mind a két pici rendben van- e , lenne egy kérésem feléd :D :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: Na véééégre. Nem tudtam elképzelni, hol lehetsz.

Lányok: a www.pregnancy-info.hu-n tök jó olvasnivalót találtam. Elvagyok itt munkaidőben... :oops:

jaimee

Jaimee,
Nekem nem jön be semmi ha rákkatintok.
Vendég

Jamiee: nekem se!
vedresandi

Gyabi! Elirigyeltem a vonalzódat, de a honlapon, ha rámentem a tickers-re egyre csak babás vonalzót gyártott :( Hogy egy hetes baby stb. Mit kell beállítani, hogy cd számoljon?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Itt vagyok Jaimee! A ragacsos ujjacskáidon derültem ma először :D Nekünk hasonló megfontolásból van két autónk, azzal a különbséggel, hogy a párom a ragacsos lábacskáival ne hajtsa sz....rá!

Fúúú, fel kell hívnom a dokit, de már tisztára gyomoridegem van tőle :( Lassan bérletet válthatnék hozzá, de még mindig gondot okoz :( :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem veszi fel.... :( Ha eltűntem, azt jelenti elájultam (soha nem ájultam még el :D )

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Miért kell felhívnod a dokidat?

Csajok!
Látta valaki a Fűrész 3-at? Mi tegnap megnéztük. Paráztam ám rendesen. Nagyon véres volt. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!
Én bevallom, görcsölök kicsit. Ez nálam lehet, hogy amiatt van, mert pillanatnyilag nem rendel a dokim (ő is szült nemrég), és úgy érzem, hogy nincs kihez fordulnom.. Voltam másik dokinál, de nem volt szimpi, ragaszkodok a dokinénimhez..

Kérdezhetek valamit tőletek? Szerintetek az anovus ciklus mindenképpen hosszabb, mint általában szokott lenni egy normális ciklus?
Vendég

Christell:
Én nem láttam. Múlt héten néztük meg a 300-at, az is véres volt, de időnként már nevetségesen. Én nem paráztam, csak egyik jelenetnél fordítottam el a fejem, amikor a nyomorék emberke szórakozott Xerxész háremében a hölgyekkel.. az nagyon undorító volt.
Vendég

Eltűnt egy csomó üzenet :shock: Hol vagytok :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én sem úgy paráztam, hogy féltem, hanem gusztustalan jelenetek voltak benne, amitől az első 5 percben felfordult a gyomrom...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?