Hello mindenkinek!
Heni,
Nagyon örülök a jó hirnek, és GRATULÁLOK, NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA. És hátha lesz ott még egy baba, de azért igaz, ne legyünk telhetetlenek... A képek is nagyon szépek, jó látni őket, remélem tényleg hamarosan mindanyiunknak lesz hasonló...
Betty,
látom ti is február óta próbálkoztok...Igaz, ez nem jelent semmit, csak úgy feltűnt, és gondoltam leirom!
Hát csajok az álmaitok tényleg érdekesek, főleg Pandácska virslijei... Én is szoktam hülyeségeket álmodni, de nem gyerekkel kapcsolatosak!
Az fényképezéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy az én párom a fényképésznél dolgozik, úgyhogy képzelhetitek mennyire mániás lesz, ha gépet lát. Meg van itthon is egy jó kis digitális gép, ami elvileg az enyém.
Vagyis, amikor megkérdezik tőle, hogy miért nem vett komolyabb gépet, csak ilyen amatőrt, akkor persze azt mondja, hogy nekem vette, hogy én is tudjam használni ( ne kelljen állitani semmit ). Hát szóval ilyenek a férfiak...
Andi,
sajnálom, hogy megjött, de itt a babaneten nem lehet ám szomorkodni, szerencsére vannak, akik megvigasztalnak!!!!!!
Bocsika, ha egy kicsit sokat meg össze-vissza irtam, de alig birtalak visszaolvasni benneteket, úgyhogy irtam, ami az eszembe jutott!
Üdv.
Sirkici