Sziasztok!
Na megjöttünk.
Nem volt egyszerű. Az orvos nagyon aranyos volt, vagy fél órát bent voltunk nála, vagy még többet. A kiírt időpont előtt 5 perccel kiszóltak, hogy itt vagyunk-e, kaptunk kérdőívet..., aztán behívtak, mindent kikérdeztek, lemérték, átvizsgálták Lilit, szóval meg voltam elégedve. Még a számítógépes rendszerük is vacakolt, ott volt egy informatikus is, de profin kezelték. El kellett már most mennünk vérvételre, hogy ne kelljen újra felmennünk, egyenlőre tejre, tojásra és össz IgE-re szűrik Lilit.
A vérvétel már gázabb volt, odamentünk, csak egy lány volt, terhelésen, ő várt bent röhögcséltek...ugyan ki volt írva, hogy ne kopogjunk, de Lili lassan 6 órája nem evett, nem ivott, és majd odaaludt a kezünkbe, úgyhogy bekopogtam...semmi...még egyszer...semmi. Na akkor anyu beüvöltött szó szerint, hogy jöjjön már ki valaki...semmi. Na akkor kezdett felmenni a pumpa. Mert ugye ha ezerrel dolgoznának, akkor megértem, és várok, de folyamatosan nevettek valamin. Na akkor szó szerint bedörömbölt anyu, és végre kijöttek. Lilivel szerencsére aranyosak voltak, de hiába szúrták meg két helyen is, nem jött ki egy csepp vére sem. Megbeszéltük, hogy itatjuk, és egy óra múlva megpróbálják. Addig evett is, aludt is egy kicsit, mi is ettünk, és szerencsére, mire visszamentünk, már lebeszélték a csecsemő intenzívvel, hogy ők vegyék le, a labor nem próbálkozna újra ilyen picivel. Ott elvitték Lilit, nem tudtam ugye bemenni vele az intenzívre, de talán jobb is volt, mikor visszakaptam, higgadtan tudtam vígasztalni. Egyszer szúrták, de nagyon lassan tudtak kivarázsolni olyan két centinyit a kémcsőbe, de azt mondták majd beosztják.
10-15 nap az eredmény. Egyenlőre ennyi.
Amúgy sajnos továbbra is lázas, és a pisivétel ma sem sikerült. Reggel pedig bilin tápiztattuk, hátha, de semmi, még Pesten is száraz volt a pelusa. Most megint 39.1 a láza, de a Madarászban is átnézték, és semmit nem találtak. Azt mondta a doktornő, hogy látott már olyat, hogy valaki 10 napig folyamatosan lázas volt az oltástól. Hát remélem nem ez lesz. Holnap valahogy muszáj lesz pisit venni valahogy.
De hogy jót is mondjak: ma nagyon sokkal bővült a szókincse: ajtó, autó, nem, igen, és Noémi (ezt Minonak mondta most este, teljesen érthetően!!!
), el voltunk ájulva!
Nyhk,
én mindig otthagyom az oltást a gyógyszertárban, és mielőtt beadják, akkor viszem el. Ott a védőnők rögtön hűtőbe teszik, erre nagyon odafigyelnek.
Lili,
milyen az angol?
Hajny,
sok boldog névnapot kívánunk neked!
Kattic,
gratulálunk Nándinak a járáshoz, nagyon ügyes, ráadásul fiú létére