Új privát üzeneted érkezett!

Roz:
Igen, voltunk az oviban a gyerekek között,azzal biztos nem lessz baj :D ,úgy eltünk közöttük,hogy alig találtam meg :shock: :lol: ,nagyon könnyen barátkozik és szereti a gyerek társaságot :D
Remélem mi is jól választottunk.Találkoztunk az óvonőkkel is(akik a mieink lesznek)kedvesnek tüntek.
Az a baj,hogy ez csak időközben derül majd ki :?
Lari alvása változatlan sajna :( ,előre félek a pünkösdi kiruccanásunktól,amikor mind a négyen 1 szobában "alszunk" :shock: :oops: :oops: :oops:
kazi

Hajny,
Boldog névnapot,

Lili,
Bocs hogy igy eltuntem, de kicsit zurosek voltak az utobbi napok :lol: a mozira nem ragaltal.... Menjunk?

Sbea,
Milyen ágya van Lilinek? En is most gondolkodom, hogy lassan ideje lenne lecserelni a rácsos agyat :oops: , csak felunk hogy akkor ejszak maszkalas lesz, illetve este nehez lesz letenni oket :roll:

Roz,
Ákinak boldog szulinpot, aranyos akis "kopasz" :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulast. Komolyan, ha nem betegek a gyerekek nincs is semmi gond...De ha igen akkor nagyon nehez. Kitartast minden kis beteg anyukajanak....
En is holnap keszulok dokihoz. Panka mult szerdan ejszaka hanyt egyet, aztan semmi aztan pentek szombaton hasmenes, megint semmi aztan tegnepp megint hasmenes :roll: :roll: Mi ez? Ja es tobbszor mondta, hogy faj a hasa... Laz nincs jo a kedve, nem nez ki betegnek..
mvirag

Hajny, Boldog névnapot!!
Igen,még rácsosban alszik Hanna, de lassan szeretném szétbontani, átalakítható,csak a leesés gátlót kéne megvenni-persze a Faktumig nem jutottam el ma.

Bea, na mi volt van új időpont?

Lina,mi újság? Madarász?

Nana, úgy sajnálom ezt a betegeskedést! Igazából nem is tudom mi a legideálisabb korkülönbség,mindennek van előnye és hátránya is sztem, ne agyalj ezen, jól döntötél és kész!! :) (A barátnőm kisfia is kezdő ovis, a kislánya kb 3héttel fiatalabb,mint Boti, de a ksifiú most a síelés előtt volt először beteg, a kislány pedig talán karácsonykor)

Lili, ne nyűgösködj, süt a Nap, pocaklakó ott övekszik Benned, minden rendben van, mosolyogj!!!!!!!

Kazi, ne rettegj előre, hátha megoldódik Lari alvása addig még! Hová mentek?

Kép
seriff

2085 évi érettségi tételsor (index.hu)

1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!

2.Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?

4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató, és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intellienciaszintjére.

5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!

7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)

10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona) (ez a kedvencem!!!)

11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:

-Mr. Sylvester Stallone

-Kondor Csaba Úrhölgy

-Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")

-Az igazi Fantomas

12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.

13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait.

14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához?

A:2007

B:2008

C:2009

15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?

-Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata

-A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza

-A Chuck Norris híd

-Schobert Norbert Update Enciklopédiája

Csak h jó kedvetek legyen! Hallod Lili? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser:
www.meseszallo.atw.hu- jó kis hely,úgy ajánlották,hogy nagyon tuti :lol:
Gondolod megválltozik?Én alapvetően nem vagyok negatív,de azt kétlem,hogy "rendesen" fog aludni egy idegen helyen mikor itthon se alszik jól.

Virág:
A csúzdát a neten érdemes kinézni.Ilyenkor már nagyon sok helyen van.Mi karácsonykor vettünk,de akkor mindenütt azt mondták csak tavaszra lessz.Így 10ezerrel drágábban vettünk az alföldben(nagy chicco-kinti-benti),de megérte mert Miri nagyon szereti-meg az összes kisbarátja :lol:
kazi

Sziasztok!
Lillának vírusos torokgyuszija van,de talán mintha már javulgatna.

Donoé gyógyulj meg!

Hajny Boldog Névnapot Kívánunk!

Lina sajnálom Lilit :(

Roz mit is mondtál ott főznek majd vagy hordanod kell a kajcsit?

Kattic gratula Nándinak!Nagyon édes legényke. :)

Lili fel a fejjel!Itt van a jóidő! :)

Thymi,Erszényes jó sétát!

Nana Boti :(

Kazi merre mentek?

Mvirág mi is a rácsos ágyat alakítottuk heverővé,és az elején volt ám mászkálás.Az volt a legjobb mikor éjjel átcsörtetett egy vagon játékkal közénk. :shock: :lol:

Ser a jövő hét hétfőn már mehetünk.Egyébként tündéri ez a prof.Nekem nagyon szimpi.Eddig akár mikor voltunk ott,mindíg olyan barátságos és kedves volt,és olyan szépen megtalálta Lillával is a közös hangot.

Most ennyire volt időm,majd még jövök ha tudok.

KépKép
KépKép
sbea

ja most látom megválltozott a cím:
www.meseszallo.hu
kazi

Hajni! Sok-sok boldog névnapot!!!!

Kattic,
Gratula Nándinak az önálló járáshoz!

Az oltással kapcsoltaban egy vélemény, tanács nem is tudom. Szóval most beszélgettünk a szomszédnővel, és a hűtőben való tárolás nem véletlenül van. Sőt azt mondják, hogy egy nyári meleg napon egy órás várakozás a rendelőben, és már az oltóanyag nem is jó..... EZ lehet pl. amit azt hiszem Roz írt, hogy valakit beoltottak bárányhimlő ellen és mégis elkapta. A mi gyógyszerészünk megkérdezi, hogy mennyi időn belül rakom hűtőbe. A multkor mondtam, még megyek vásárolni, erre azt mondta, hogy elrakja, hazafelé ugorjak be inkább érte.
Nem tudom, ez így van-e tényleg, de biztos nem véletlenül van ráírva, hogy hűtőben tárolni! Eddig én sem vettem véresen komolyan, de mostmár úgy veszem.

Kép

Kép
nyhk

Thymi
Nekem máris jobb kedvem lett! Köszi szépen! :)

Kép

Kép
nyhk

Köszi, jó kedvem van, csak a hormonok. :) Azok játszadoznak. :D Hamar kapom fel a vize, hamarabb robbanok. De ma nagyon nyugodt vagyok, ez jó. Zsófival kint vagyunk a teraszon, élvezi nagyon a fel-le rohangálást. :)
Nekünk is lesz kinti hintánk, csúzdánk csütörtöktől. :) Már nagyon várja Zsófi.
birolili

Kazi, nagyon helyes ez a panzió,és gyönyörű a környék is! Bizti jó lesz!

Bea, örülök! sztem is jófej, ja és van egy egészen pici, alig több,mint egy hónapos Sára-Réka unokája!

Csúzsda,amit mi 7ezerért vettünk Karácsony előtt jóval az Auchanban, most 11ezer az Alföldben.... :roll:

Lili,milyen hintája lesz Zsófi cicának?

Kép
seriff

Csajok, találtam egy tök jó turit(lehet,h m ár 100éve ottvan, én most fedeztem fel) a Fűrészfogas aljában, egy angol turi. Tényleg klasz gyerekrucik vannak, szépek.Igaz nem kilós, hanem db-ra adják, de akkor is jobban megéri (800 ft volt egy farmerdzseki annának, vadi új),mint az üzletben.

Kép
seriff

Ser, rönk bútora lesz. Egyben csúzda, hinta, mászóka, alul pedig lesz egy kuckója.
birolili

A fűrészfogasnál lévő angolturi hol van? Petőfi Sándor utca felől?
birolili

Igen.
Lili, és ez a komplexum mennyibe kerül kb?

Kép
seriff

Sziasztok!

Na megjöttünk.
Nem volt egyszerű. Az orvos nagyon aranyos volt, vagy fél órát bent voltunk nála, vagy még többet. A kiírt időpont előtt 5 perccel kiszóltak, hogy itt vagyunk-e, kaptunk kérdőívet..., aztán behívtak, mindent kikérdeztek, lemérték, átvizsgálták Lilit, szóval meg voltam elégedve. Még a számítógépes rendszerük is vacakolt, ott volt egy informatikus is, de profin kezelték. El kellett már most mennünk vérvételre, hogy ne kelljen újra felmennünk, egyenlőre tejre, tojásra és össz IgE-re szűrik Lilit.
A vérvétel már gázabb volt, odamentünk, csak egy lány volt, terhelésen, ő várt bent röhögcséltek...ugyan ki volt írva, hogy ne kopogjunk, de Lili lassan 6 órája nem evett, nem ivott, és majd odaaludt a kezünkbe, úgyhogy bekopogtam...semmi...még egyszer...semmi. Na akkor anyu beüvöltött szó szerint, hogy jöjjön már ki valaki...semmi. Na akkor kezdett felmenni a pumpa. Mert ugye ha ezerrel dolgoznának, akkor megértem, és várok, de folyamatosan nevettek valamin. Na akkor szó szerint bedörömbölt anyu, és végre kijöttek. Lilivel szerencsére aranyosak voltak, de hiába szúrták meg két helyen is, nem jött ki egy csepp vére sem. Megbeszéltük, hogy itatjuk, és egy óra múlva megpróbálják. Addig evett is, aludt is egy kicsit, mi is ettünk, és szerencsére, mire visszamentünk, már lebeszélték a csecsemő intenzívvel, hogy ők vegyék le, a labor nem próbálkozna újra ilyen picivel. Ott elvitték Lilit, nem tudtam ugye bemenni vele az intenzívre, de talán jobb is volt, mikor visszakaptam, higgadtan tudtam vígasztalni. Egyszer szúrták, de nagyon lassan tudtak kivarázsolni olyan két centinyit a kémcsőbe, de azt mondták majd beosztják.
10-15 nap az eredmény. Egyenlőre ennyi.

Amúgy sajnos továbbra is lázas, és a pisivétel ma sem sikerült. Reggel pedig bilin tápiztattuk, hátha, de semmi, még Pesten is száraz volt a pelusa. Most megint 39.1 a láza, de a Madarászban is átnézték, és semmit nem találtak. Azt mondta a doktornő, hogy látott már olyat, hogy valaki 10 napig folyamatosan lázas volt az oltástól. Hát remélem nem ez lesz. Holnap valahogy muszáj lesz pisit venni valahogy.

De hogy jót is mondjak: ma nagyon sokkal bővült a szókincse: ajtó, autó, nem, igen, és Noémi (ezt Minonak mondta most este, teljesen érthetően!!! :D ), el voltunk ájulva!

Nyhk,
én mindig otthagyom az oltást a gyógyszertárban, és mielőtt beadják, akkor viszem el. Ott a védőnők rögtön hűtőbe teszik, erre nagyon odafigyelnek.

Lili,
milyen az angol?

Hajny,
sok boldog névnapot kívánunk neked!

Kattic,
gratulálunk Nándinak a járáshoz, nagyon ügyes, ráadásul fiú létére :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, a legjobbat majdnem elfelejtettem: kiskedvenc lett a lányom, mindenki nagyon büszke volt rá az intenzíven is, meg a laborban is...telibehányta a főnővért :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem kezdjük el vszínű az angolt......ki tudja, h. mi lesz. Majd a következő ciklusban. Egyébként tényleg jobb Reni órája. Ezerszer jobb. SOkkal pörgősebb, vidámabb. Itt vhogy megült az óra. NA de sztem én sem csinálnám jobban, azért is csak csöndben "kritizálok". Nem szeretek véleményt mondani arról amiről tudom, hogy nehéz....... tanítani nehéz sztem. Legalábbis jó órát tartani.....
birolili

Lina, én nem bírtam volna ezt a vérvételes dolgot. :( Remélem hazsnos lesz. Csak ne lenne már lázas, ugye?
birolili

Vmit ide sikerült kreálnom? :roll:
birolili

Ser az tényleg jó turi.Ma jártam ott én is,de Lillára már nem sok mindent találtam.Eddig a Rákóczi úton volt ez az üzlet,elsejétől költözött a Petőfire.Ezért nem láttad eddig. :)

Hú Kazi olyan szép helyre mentek.Melyik lesz a ti szobátok?

Nyhk tőlem is kérdezték már meg,hogy mikor megyek haza az oltással.

Lili biztosan szupi lesz a kis játszótere Zsófinak.

Lina vérvétel :(.Főnővér :)

KépKép
KépKép
sbea

Lili,
sajnálom az angolt, majd a kistörpével együtt elkezditek...én még nem voltam a másiknál, csak Reni volt egy kicsit kiakadva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

most csak gyorsan, hogy ne menjek át a másnapba.

Hajny,

Nagyon sok boldog névnapot Neked.

De már rohanok is, mert Gergő már megint mászik. :shock:

geli08

Sziasztok!

Hajny mi is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk :) !Mi szépet kaptál?

Kattic köszi nagyon szívesen mennénk,az egyetlen gond,hogy apához vagyunk kötve,mert ő a sofőr,de ha nem gond,hogy csak du. 3-4 körül tudnánk menni,akkor összehozható.Nándi nagyon ügyes és olyan helyes kispasi :wink: ,Lencsi rögtön el is kezdett neki pápázni,mikor meglátta a képen :lol: .

Dóri Kati így most időben kidőlt?Hazafelé végül mégsem volt hiszti,de azért jó kis tempóval jöttünk :lol: .Hátha ettől fogyok :wink: .Telefon?

Geli nagyon tetszik az ebédelős képetek,na meg Gergő is nagyon szép kisfiú!

Lina,szegény Lilike szorítok,hogy elmúljon végre már az a csúnya láz :cry: .Viszont ügyes kislány volt ma :) .

Bea Lillának is jobbulást!!

Hú Lili nagyon jól hangzik Zsófi játszótere,biztos nagyon fogja szeretni,csak gondolom nem lehetett olcsó :( .Aranyos a vonalzód :) .

Donoé neked is jobbulást!

Kazi tök jó helyre fogtok menni,aztán Lari lehet,hogy még kimondottan jobban is fog aludni,mint otthon :wink: !Aztán majd mindig mehettek valamerre nyaralni :lol: .

Nekünk meg vagyis csak Lencusnak kijött egyszerre a hat-hetedik foga,gondolom ennek köszönhetően aludt olyan jól tegnap éjszaka,háát ma is folytathatná....pláne,ha anyukája ilyenkor még itt csücsül a gép előtt,na hess-hess megyek is aludni,jó éjszakát mindenkinek :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Kattic!

Köszönöm a jó kívánságot,aranyos vagy!Nagyon ügyes Nándi,hogy már megy ennyi idősen! :D

Sbea!

Neked is köszönöm a jó kívánságot,Te is aranyos vagy! :) Remélem Ti pocaklakóddal átvészelitek ezt a fránya betegségeket!

Dettus!

Neked is csak köszönni tudom,hogy gondoltok rám! :)

Linácska!

Nagyon szorítok Nektek,hogy Lili minél hamarabb meg gyógyuljon!!!

Bírólili!

Nagyon tetszik,hogy már picikédnek is van saját vonalzója! :D

Hajni!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!

Egyébként már kezdek gyógyulni,főleg akkor kezdtem,mikor mondták,hogy valószínű fel kell szúrni az arcüregem! :cry: Szedem a Klacidot ezerrel,s lehet,hogy nevetséges,a gyerekek porszívós orrszívójával "gennymentesítem" magam :lol: :lol: :lol: Fiamnak kiváltképp tetszik :lol: vettem ezt a zselés melegíthető arcmaszkot,azt mondták milyen szuper,hát egyenlő a sz...l.felmelegítettem,kb.egy percig jó is volt,aztán kihűlt.Na,mindegy,Donát este azzal rohangált a fején a lakásban,legalább neki tetszik.

Sziasztok!
Legyen szép napotok! :)
Vendég

Ja még elfelejtettem írni,hogy nagyon édi le esésgátlót láttam a www.babamooncollection.hu-n 8-9 ezer körül.

Tényleg sziasztok! :)
Vendég

ez tök jó!0.41-kor írtam a hozzászólást,s 22.41-et mutat :lol:
Vendég

Sziasztok

lili
ez a csúszda hinta... nagyon jól hangzik Én is annyira szeretnék egyett, de t.szerint felesleges, most hogy az összes gyereok megy oviba bölibe... hangulat tudod beszéltük tegnap milyen voltam is tegnap robbantam ...adri már kb 1 hete megint nem alszik ebéd, után és este meg már anniyra fáradt, nyügi most 3 egymást követő este bepisilt, este levetközik és alszik tovább pisis hideg ágyon, plussz a pisitől csucsogó büdi ruháját ledobja az uj szönyegre, mikor reggel takaritottam össze morogtam, hogy már megint miért pisil be... és modtam neki, hogy mostmár kap a popsijára egyett, pedig nem szokiott és nem is adnék neki ilyennért nem is értettem miért mondom ... és ma este meg jött ki 2 körül anya el jössz velem pisilni... elmentünk aztán meg kicsit félő hangon, itt maradhatok veled, ide bujhatok .. majd meg zabáltam aztán alig tudtam elaludni, olyan lelkismeret furdalásom volt, hogy hogy mondhatok neki ilyet, hoyg a fenekére vágok egy bepisilésért ... :oops: :roll:

bea
igen itt főznek az izsáki uton csak nekem annyira nem tetszik hogy olyan forgalmas az ovi melletei uti és hogy közvetlenül az utcéára nyilik a játszotér ajtaja ..egyik hatlasm félelmem mindig hoyg elveszik gyerköcöm ... tiszta hülye vagyok tudom ... :lol: remélem teljessen meggyógyultok hétfőre :) tegnap voltam Katiéknál üditőt kifizetni néztük kint vagytok e de csak egy elárvult kismotort látunk :)

donoé
gyugyulj meg minnél hamarabb és pihenj ... betegen netezni 1 kor sicc az ágy :wink: :D

lina
vérvétel .... :twisted: elég szomorú ... na de 2 hét mulva okosabb leszel ...

dettus
gartula az ujabb fogacskához :)

kazi

gyönyörű ez a hely .. érezétek nagyon jól magatokat :)

seriff
Tegnap gondolkodtam .. Én anyira hülye vagyok ne haragudj csak fecsegek fecsekeg mikor mondtad hogy csak kiugrottál egy pillanatra ... :oops: boccsi

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili
Válaszoltam a pü-re.

KépKép
KépKép
nana09

Nana
annyiszor akartam már irni most az utóbbi 2 alkalommal hozzám jöntt két emil vissza igazolás amit másnak igazooltál vissza tehát te vagy felado egy másik emilcim volt alatta és én kaptam meg ... nem tudom hogycsinálja ezt freemail csak gondoltam jó ha tudod megnézem azért de szerintem már kitöröltem ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Utólag boldog szülinapot Ákinak (nagyon tetszik a haja :)) és boldog névnapot Hajninak!

Ser,
boldog névnapot Hannának! Hogy vagytok? Eszti mindig korán kel :(, ma is már 3/4 10-kor le kellett fektetnem, illetve elaludt a hintájában :). Szóval így nem jutunk el felétek. Remélem nem lesz beteg.

Roz,
mind a hárman mennek az Izsáki útra vagy Áki máshová megy?

Lina,
Lili hogy van? Remélem azóta már nem lázas.
balim

Akkor ahogy igértem egy-két kép a nyaralásról:

San Marino
Kép

Assisi naplementekor
Kép
balim

balim
Áki a Kalapka utcai böliba megy... ott tudják biztosítani a kajcsit ... Tudod mi az egészben a bosszantó hogy az ovi és a böli 2 ajtónyira van egymástól és ott meg tudják oldani a kajcsit az oviban meg nem ... mikor beirtakozás volt átmentem a bölibe beszéltem vezetővel hogy lehetne arról szó, hogy ott megrendeljük a csajoknak is diétás étlet, és mivel anyu az oviban dolgozik átugrik érte, mindig 11 körül .. Ő egyből mondta, hoyg semmi akadálya ... de az oviban már nem engedik hogy bevigyük azt kajcsit, mert az önkormnyzat nem enegdi meg, hogy egy kiscsoprotos nem ovoda köteles gyerek ugy járjon oviba, hogy nem ott eszik vagy nem azt amit ott adnak, nem értem én ezt hoyg ez nekik miért baj ... azt mondja nikinél még valszeg megoldható lenne, de Adrinál már nem, mondja már meg nekem valaki hogy ebben mi a logika :!: :?: :idea:
na mindegy ...azért vezető felajánlott ahogy a Kalpkára is iratkozzunk be és megprobál valamit tenni de azt modta hogy ugy is elutasitja az önkormányzat mert az izsáki út erre van kitalálva ... menjen oda aki diétássan akar enni ... röhej az egész ... 2 hete ovodáról -ovodára járok már össze vezetővel beszéltem .. de senki nem tud tenni semmit ... ezért keltesem a gyerekemit szeptembertől sokkal -sokkal hamarabb és nyúzam át a városon Őket .. olyan bosszantó.. vagy csak én variálom túl ... ráadásul nekem meg valószínű hogy műkert város végében lenne munkahelyem ... reggel el kell indulnunk vagy 2 órával hamarbb hogy beérjünk minden hova... már lassan ott vagyok hoyg hagyom a csudába az égészet és maradok itthon a fenekemen ...de ez a gyes meg olyan kevés ... és az anyasági sem sokkal több...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Képzeljétek!!!Este fél9kor leraktam Larit és fél 6kor kelt fel :shock: ,én 3*felkeltem közben néztem,hogy még mindig külön ágyon fekszünk(szóval nem kellett még ciciztetni).amióta megszületett ez volt 3.éjjel amit átaludt!
Reggel meg hőemelkedése volt,38.4(nálla37.7-38az alap)
Lehet ,hogy emiatt aludt,pedig már majdnem örültem :oops:
Ha nem javul,holnap doki :(

Sbea:
A hófehérkés szobába megyünk! :D
Örülök,hogy sikerült új időpontot szerezni a közeljövőben :)

Roz,Ser:
Én is remélem,hogy klassz lesz,Mirabel biztos nagyon élvezi majd :D

Roz:
Ez a félelem bennem is megvan(hogy elviszik a gyerekemet),főleg,hogy egy ismim kislányát kiemelte 1 pasi a bölcsi kerítésen(a gondozónőknek csak a sorakozáskor tünt fel,ahogy odaszól a pasi:itt is van 1 kislány-és visszarakta),kész horror,de nem akarlak még jobban megijeszteni :?
A bepisiléssel engem is felszokott Miri húzni,én is alig birom leállítani magam ilyenkor.Ne legyen lelkiismeret furdalásod,ez mindenkivel előfordul,hogy elszakad a cérna :wink:
kazi

Roz:Hát ez tényleg nagyon bosszantó :evil:

Balim:
Nagyon szép ez a hely!!!
kazi

Csak gyorsan:
Lilinek nagyon durva hugyúti fertőzése van, genny, vér is van a vizeletében. Most megyünk a dokihoz a tenyésztéshez eszközökért. Szurkoljatok, hogy tudjunk elég pisit venni, és ne kelljen megkatéterezni. A bilin fogom tartani egész nap, az biztos!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj Lina, ettől féltem! Nagyon szorítok értetek!!! És kaptatok gyógyszert? Nem kell bemenni a kórházba?
balim

Roz,
:( ez elkeserítő, nagyon sajnálom. Megint egy íróasztal mellől hozott intézkedés... Hány órában dolgoznál?

Kazi,
nagyon jó a szálló :), remélem Lari nem lesz beteg.
balim

Trasimeno tó az erődből:
Kép

tengerpart Anconánál:
Kép
balim

Oh Lina,
Nagyon sajnálom szegény kis Lilit :( Én is nagyon szorítok.

Balim
Képek meseszépek! :) Bárcsak megint a nyaraláson gondolkodhatnék.

Kazi
Ez a sztori Rémséges!! :cry: Miért nem dugják börtönbe rögtön az ilyen állatokat!!!! Na ha a mi gyerekünkkel ilyen történne...az én férjem....megnézhetné magát az a degenerálta aki ilyet tesz!!! :evil: :evil: :evil:

Virag,
Most olvasom. Nálunk detto ez van. Pénteken hányás, aztán sz. és v. egész jól volt. Hétfőn megint hányás és azóta ami felül be az rögtön alul ki. :(
de nálunk sajna nyügi is megy. Nagyon!!! Nagyon fáj a hasa!!! :cry:

Azt mondják Noro vírus....na nekem fogalmam sincs erről a vírusról.

Roz
Ezt nagyon nem értem :roll: :roll: :shock: :roll: Hogy kerülhetnek hozzád az én visszaigazolásaim? vagy...szóval nem értem.

KépKép
KépKép
nana09

nana
azt Én nem tudom .. de mindjárt bemásol neked privibe és megnézheted miről beszélek ...
:) jól vagytok ? hasmenés hányás..???

balim
pontossan én is ezt modnom hogy ez megint csak egy ostoba rendelt .... de már belenyugodtam ... 4 vagy 6 órban de azt is rugalasann menne tehát én mondanám hoyg mikor megyek be pl 9-1-3 ig ... még kiderül .. egy ismerősőm vállalkozásban kellen segiteni számítógépre számlákat cikk törzseket felvinni ...

kazi
Én igazán attól félek hogy ismerem adrit ahol nyitott ajtót lát kiszalad szeleburdi nem figyel ha játékról van szó niki meg oson ... téblából nézelődik és szökik ... :lol: :roll: a böliben is ezt csinálta mindig egyedül félre vonul és aztán mikor nem figylenk hip-hop már el is tünt...

nana megyek másolom az emilt ..

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
pü ment

Kép

Kép

Kép
roz23

Sikerült a pisi, ráadásul egy teli üveg, rohanunk vele az ANTSZ-be!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
Asszem viszem du Pankat orvoshoz. Bar nincs hasmenese, de idonkent legornyed es azt mondja faj a hasa. En rogton az elejen kertem vizelet beutalot, annak is meg lesz mar az eredmenye.

Linacska,
Sajnalom... Nalunk sikerult ugy pisit venni, hogy jol lestoroljuk alkohollal vagy Octinoseptel a bort, es akkor jol feltapad a zacsko , aztan radjuk a pelust, es hadd jatszon, es ot percenkent megnezzunk van -e pisi. Annyi mondog maradt benne ami eleg a vizsg.hoz.

Roz,
Hat ez tiszta tortura :roll: Pedig most mar olyan sok az allergias gyerek, hohetetlen, hogy ezt nem lehet megoldani :evil: Szurkolok, hogy jo megoldast talalj.

Kazi,
Melyik bölcsiben törtent ez? Meg a hideg is kirazott, en azt hittem fogyelnek ott a gyerekekre.
mvirag

Assisi - dóm
Kép

szieszta :)
Kép
balim

Virag,
Fáj szegénykének a hasa. :( Ez egy nagyon kiszámíthatatlan vírus.
Nekem pénteken volt először ... aztán szombaton fel kellni sem bírtam, aztán napról-napra jobb lett, de még mindig görcsöl (és nem enyhén) a hasam ha eszek valamit.

Na most ez egy kis 1-2 évesnél... nekem ez a hullámzás nem tecc.
Boti is, Dani is volak már jobban, aztán újra rosszabbul.

Dani végülis tegnap már teljesen okés volt. (legalább is remélem)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Balim.......galádság! Én ismádok utazni! És meddig nem lehet majd külföldre......gyönyörűek a képek! :)

Roz, sajnálom ezt az allergiás dolgot! Szólj, ha tudok segíteni!

Lina, szegény kicsi Lili! Szurkolok, hogy ne legyen rosszabb! :(

LÁNYOK, FONTOS LENNE! AZ ISMERŐSÖM KISLÁNYA 3HÓNAPOS, NEM KAKILT MÁR 3NAPJA. MIT TEGYEN, HOGY KAKILJON? ÉS FÁJ A PICI HASA NAGYON.

A picurkánknak azért van külön vonalzója, mert már ő is egy kis lény. :) Zsófi azt mondja: Pocakkoma. :)
Most az a legújjabb, hogy mesélni kell neki, hogy milyen volt, amikor ő kicsi volt. Kéri. :) Aranyos. AZt szereti, hogy milyen sokat ringattuk, és meg is mutatjuk neki. :)

Nana, mindjárt olvasom, köszi. :)
birolili

Balim, köszi aranyos vagy! A képek bámulatosak, de akkor is az utolsó a kedvencem :lol: ! Nem is vagyunk d.e a héten itthon,mert én állandóan a bőrgyógyászatra rohangálok d.e, előtte Hannát el a Mamihoz, aztán ....mindegy a héten vége!Remélem a jó idő marad!

Roz, ne aggódj,nem ébredt fel, előtte nem sokkal aludt el,azért is futottam át,mert ilyenkor azért ált. biztos a 2órányi szunya-kopkopkopkopkopkoppppppp
Bölcsi, röhejes, épp az jutott este eszembe,h ha idegenek befizethetnek oda ebédre,akkor Te a 2 csajszinak miért ne, Anyukád meg átvinné, de látom a megoldás feljebb kezdődne, az agyakban :roll: :roll: Azt hiszem a felelősséget nem merik felvállalni.

Lina, de sajnálom, bár ne ez lett volna a valódi ok!

Kazi, látod, hipphopp meglepetés éjszaka :wink: , nemhogy aludtál volna :wink: :D !

Nana, Danus vagy Boti? Te még tartod bírod?

Kép
seriff

Lili
Erről írhatnék... :cry: :cry: :cry:
Szélcső, ha nagyon szenved, de persze erről is megoszlanak a vélemények. Anyatejes babának ha 1 hétig nincs kaki, az se baj stb. ..Na igen, ha közben nem a kínok-kínját éli át szegény baba. :(

A szélcsőhöz egyébként nem lehet hozzászokni!

Előtte még megpróbálnám, szopi előtt pár korty (pár kanálnyi) kamillla tea. Nálunk ez volt hogy bevált.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hajni, utolag is boldog nevnapot!!!

Minden betegeskedonek gyogyulast!!!!++++++

Lina :( :( :( , drukkolok, hogy ne kelljen korhazba mennetek!
Mostmar a hirtelen kialakulo magas laz szamomra egyet jelent a hugyuti fertozessel. :( Meglepo, hogy az elmult haromnegyed evben negy ismeros lanybabanal is ez volt a gond. :(

Roz, ovoda-bolcsi, kajamizera :(

Dettus, sikerult csutortokre idopontot kerni a korhazba. Kati este nyolckor ot perc alatt elaludt. :D Gondolom Lencsiket sem kellett sokaig ringatni. :wink:

Bea, hogy nez ki a Tanko?:) Nem szeretnem holnap elkerulni. :roll:

Balim, kepek szepek es csudajok! Szieszta :lol:

Ser, Lili, koszi jol vagyok. Minimalis hanyinger, es baromi faradtsag. :? Raadasul a csajom ma sem akar aludni, igy eleg faraszto.

Lili, veletek mizu? Pocakkoma :lol: nagyon edes! A jatszo biztos szupi lesz! Katinak mar megrendeltuk a csuszdat, de meg mindig nem kapott az importor, ugyhogy most varunk.
Kakigond, esetleg glicerinkup (fel) vagy szelcso. Ha anyatejes, akkor elvileg nem gond a harom nap, de ha faj a pocija...

Tenyleg homokot honnan lehet szerezni a homokozoba?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?