Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt babszika!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!!!!

Nem a fiam miatt van, hanem az elevittől. nagyon hamar megnő a körmöm, és beszorul a billentyűk közé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyakorlatilag reggel vágtam le, és ......................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Csak ne várjon túl sokáig, mert még hoppon marad! :lol:

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Jó éjt Babszi! Követem én is példádat! Szép álmokat, bajuszos angyalkákat...

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

Kiállítás nem volt, de egy adott témára mindig küldtem képeket.Kizárólag természeti témákra.Sajnos nem nyertem, de nagyon szép képeket csináltam.
vedresandi

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓHHHHHHHH,már értem!!!!
Lehet hogy én is fogok ilyet szedni.Akkor legalább minden nap pár percet áldozhatok magamra(körömvágás gyanánt) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát most jót nyerítettem az üziden Andi!!!
Ezt megadom! Jó volt!! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó éjt Omnia!!!
Szép álmokat!!!!

betty615

[b] Szép jó éjszakát!!!!!
[/b]
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült bejelentkeznem. Tegnap a b.net nem műkodött este, ma meg az én gépem. :( :( :(

Remélem, mindenki jól van! Még nem tudtam visszaolvasni, de gyorsan pótolom.

Üdv Csajok!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Látom Andi,kiraktad a fiad képét is!!
Nagyon ari :wink:

betty615

csak kipróbáltam Betty,de a megszokás nagy út.Hiányzik a régi vonalzó :lol: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Most is beleakadt a körmöd Andi észrevetted??? :lol: :lol: :lol:

betty615

Üdv.Hanna!

betty615

Betty!

Folyamatosan.
EGyébként az a baj, hogy a saját körmömre zselét huzattam a körmössel,és 2 hetente megyek hozzá.Namármost:akkora a körmöm, hogy ez katasztófa.de csütörtökig ki kell bírnom.
Addig nézzétek el nekem.nem mindegy,hogy elütés, vagy helyeírási hiba :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én itt az újabb fajtából vagyok,úgyhogy tényleg jó,ha pótlod ami kimaradt :wink:

betty615

Én most reszeltem le a zselémet,mert az egyik körmöm elég csúnyán hátrahajlott,és húsba vágó volt az élmény :?

betty615

Pandácska!!!
Többiek!!!!!!!!!
Hol vagytok???

betty615

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, de mire a végére értem, elfelejtettem, kinek, mit akartam írni. Bocsi, ha valakit kihagyok..

CsHeni!

Nagyon jó látni a képeket, amit feltettél! Remélem, hamarosan, egyre több ilyennel találkozunk itt a topikban!

Christell!

Köszi az érdeklődést, minden oké velünk. Nálatok valami újság?

Omnia!

Drukkolok csütörtökre, biztos vagyok benne, hogy a petezsákban lesz valaki.. ;)

Pandácska!

Köszi a segítséget! :lol:

Kamilla, Bikka és a többiek, akik régen írtak, hol vagytok?

Vendég

Én még visszaolvasó módban vagyok, mert 2 nap alatt annyit termeltetek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Betty,
Vagyok. Szerintem ha nem muszáj ne csináltassatok műkörmöt mert bár nem hírdeti a műkörmös de mérdező anyagokról van szó. Ti meg babát szeretnétek ugye.
Vendég

Csajszk!

Asszem elmegyek élményszámba, elteszem magam holnapra.
Derűs estét-ahogy Szilárd mondaná. :lol: :lol: :lol:
Kezeket a paplan alá........ :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép Kép
vedresandi

Jó éjt Andi!

Pandácska!Nekem a sima körmömre volt zselé húzva,de be is szüntettem...soha többé :?

betty615

Jó éjt Mindenkinek!

Holnap már normális, emberi időben jövök.

Már a 71. oldalnál járok. :lol: :lol: :lol:

Igérem, holnap válaszolok is mindenkinek!

Jó éjt Lányok!

Kép
hanna30

Na jólvan,én is elteszem magam holnapra....új nap,szép remények,meg minden....

Jó éjt mindenkinek!!! :D

betty615

Sziasztok!

:( Ma reggelre egy tizeddel esett a hőm.... :(

babszika

Sziasztok .
Nekem egy kérdésem lenne,nem tud -e valaki a Máv Korházban (pesten) egy jó megbízható nőgyógyászt fontos lenne :?: :cry:
tibu

Sziasztok!

Most megyek a dokimhoz, kicsit :shock: :shock:... Remélem nem talál semmit, ez csak egy 3 havi kontroll ( na meg a rákszűrés).
Majd írok.
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
én szurkolok neked!!!!

tibu!
üdv itt. én a MÁV-ba járok, ha gondolod, priviben megírom a nevét.... azt tudnod kell, h érdekes figura.... jó, de nem mindenkinek jön be a stílusa.

babszika

a görbém:

Kép

babszika

Babszi! Semmi gond szerintem ezzel a görbével, nem izgulj, jó lesz ez!!!!

Olik! Remélem minden rendben lesz!!!! Vagyis tudom, hogy rendeben lesz, ma ilyen kis pozitív vagyok!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nem számol a vonalzóm!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt!

Olik: Minden rendben lesz!! :wink:

Babszika: Biztos van valami a levegőben, nekem ahelyett hogy felment volna, ugyanannyi, mint tegnap. :shock:

Betty: Tudom, unalmas, de tényleg jó a vonalzód+fotó. :)

Kamilla: Hol vagy már?

Álmokra visszatérve: Akkora hatalmas baromságot álmodtam, lányok, hogy reggel 20 percembe telt, mire megemésztettem. Semmi részisztő, csak egyyszerűen ökörség. De legalább semmi kisbaba benne...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

köszi Gyabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Gyabi: Nekem sem. Pedig tegnap újraszerkesztettem. :evil: :twisted:

Ja, és rémisztő persze, nem részisztő...

jaimee

nekem nincs baja a számlálómnak... :lol:

babszika

csajok!
a ferty hogyan rajzolja be a kis piros szaggatott vonalakat a görbuszba? nekem miért nem csinálja? :oops:

babszika

Olik,
Drukkolok!!

Babszika,
Egy tized még nem a világ vége még vissza is mehet csak ne essen tovább.
Vendég

na jó, az igazsághoz hozzátartozik, h 36,5 és 36,6 között nem tudta eldönteni, h melyik legyen..... :cry: így én a magasabbat választottam.... :roll:
már reggel tudta, h kevesebb lesz... éreztem a testhőmérsékletemen... :cry:

babszika

Andi: Na most jelöltelek be az iwiw-en, tegnap zaklattam egy másik Andit. :oops:

Babszika: Kivár még egy kicsit a Ferty.

jaimee

Kép

A korán kelőknek különösen!!!!

Olik:Ilyen napocskás reggelen nem is lehet semmi gond!

Babszika:Egy tized sztem nem gond, tovább nem eshet.

Én nem álmodtam semmit,viszont rosszul aludtam.Tesztet nem csináltam,hőt nem mértem.Úgyis észre veszem,ha lázas lennék! :lol:
vedresandi

Babszika,
Látod ez egy babás görbe és itt is voltak leesések. Egy másik topicba talltam. Ne add fel!!
Kép
Vendég

na jó, de 37,3-ról akár nekem is leeshetne!!!!!!

azért még reménykedem.... de csak csöndben, magamban, mélyen.... a teszten meg nagyon nem gondolkodom (még jó, h a táblába sem írtad be)!

babszika

Babszika: És csak hétfőn ugrott fel? Mi volt a hétvégén?

jaimee

hétvégén a szüleimnél voltunk és ott nem foglalkoztam a méréssel.
jól éreztük magunkat és lesz*rtam a lázmérőt. :lol:
az biztos, h környezetváltozás volt, hiszen már karácsony óta nem voltunk otthon... hátha jót tett :lol: :oops:

babszika

Babszika: Gondoltam, hgy nem véletlenül maradt ki éppen a hétvége...Háááát, itt még minden lehet. 10 DPO.-nál... :wink:

jaimee

olyan jól esik, h ti helyettem is pozitívan álltok hozzá.
fura kicsit, mert én úgy gondolom, h nem jön a babó, de nem parázok és nem is vagyok annyira elkeskenyedve... nem is tudom, h miért....
talán mert majd jól meglepődöm?! :lol: :lol:

babszika

Jó reggelt Lányok!

Egyre szebbek lesznek ezek a vonalzók!! Tök jó, hogy ilyen ügyesek vagytok!

Betsy: köszi! Én is rettentő büszke vagyok az első sztárfotóra a bébikéről!! Nagyon kívánom mindenkinek, hogy ilyet kapjon a nőgyógyitól.

Jaimee: ezek az álmok.....Az a lényeg, hogy nem rém...

Pandácska: húúú, elfelejtettem mire ide értem, hogy miket kell megadnom...Szülés várható ideje: 2007. november 19. Kórház: Kútvölgyi...Babaprojekt: 2 sikertelen terhesség után 2007. február. Ha valami lemaradt, akkor szólj! Előre is köszi!!

Olik: drukk a nőgyógyászhoz!!

Babszi: szerintem ne foglalkozz a hőddel!! Azzal foglalkozz, hogy ne jöjjön meg! Pedig nagyon izgat a teszt kérdés nálad!!!

VedresAndi: ez nagyon jó jel, hogy még mindig nem jött meg!!! Mikor akarsz megint tesztelni?

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:
tényleg minde vonalzó szép, de a Tiedre vagyok "irigy". :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tesztelek már a héten,nem akarok.Hétfőn hívom doki bácsit,ha nem jönne meg addig.
vedresandi

Heni,
Beírtalak köszi :D jobban vagy már?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?