Nem a fiam miatt van, hanem az elevittől. nagyon hamar megnő a körmöm, és beszorul a billentyűk közé
Gyakorlatilag reggel vágtam le, és .........................
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓHHHHHHHH,már értem!!!!
Lehet hogy én is fogok ilyet szedni.Akkor legalább minden nap pár percet áldozhatok magamra(körömvágás gyanánt)
Hát most jót nyerítettem az üziden Andi!!!
Ezt megadom! Jó volt!!
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Folyamatosan.
EGyébként az a baj, hogy a saját körmömre zselét huzattam a körmössel,és 2 hetente megyek hozzá.Namármost:akkora a körmöm, hogy ez katasztófa.de csütörtökig ki kell bírnom.
Addig nézzétek el nekem.nem mindegy,hogy elütés, vagy helyeírási hiba
Betty,
Vagyok. Szerintem ha nem muszáj ne csináltassatok műkörmöt mert bár nem hírdeti a műkörmös de mérdező anyagokról van szó. Ti meg babát szeretnétek ugye.
tibu!
üdv itt. én a MÁV-ba járok, ha gondolod, priviben megírom a nevét.... azt tudnod kell, h érdekes figura.... jó, de nem mindenkinek jön be a stílusa.
Babszika: Biztos van valami a levegőben, nekem ahelyett hogy felment volna, ugyanannyi, mint tegnap.
Betty: Tudom, unalmas, de tényleg jó a vonalzód+fotó.
Kamilla: Hol vagy már?
Álmokra visszatérve: Akkora hatalmas baromságot álmodtam, lányok, hogy reggel 20 percembe telt, mire megemésztettem. Semmi részisztő, csak egyyszerűen ökörség. De legalább semmi kisbaba benne...
na jó, az igazsághoz hozzátartozik, h 36,5 és 36,6 között nem tudta eldönteni, h melyik legyen..... így én a magasabbat választottam....
már reggel tudta, h kevesebb lesz... éreztem a testhőmérsékletemen...
hétvégén a szüleimnél voltunk és ott nem foglalkoztam a méréssel.
jól éreztük magunkat és lesz*rtam a lázmérőt.
az biztos, h környezetváltozás volt, hiszen már karácsony óta nem voltunk otthon... hátha jót tett
olyan jól esik, h ti helyettem is pozitívan álltok hozzá.
fura kicsit, mert én úgy gondolom, h nem jön a babó, de nem parázok és nem is vagyok annyira elkeskenyedve... nem is tudom, h miért....
talán mert majd jól meglepődöm?!
Egyre szebbek lesznek ezek a vonalzók!! Tök jó, hogy ilyen ügyesek vagytok!
Betsy: köszi! Én is rettentő büszke vagyok az első sztárfotóra a bébikéről!! Nagyon kívánom mindenkinek, hogy ilyet kapjon a nőgyógyitól.
Jaimee: ezek az álmok.....Az a lényeg, hogy nem rém...
Pandácska: húúú, elfelejtettem mire ide értem, hogy miket kell megadnom...Szülés várható ideje: 2007. november 19. Kórház: Kútvölgyi...Babaprojekt: 2 sikertelen terhesség után 2007. február. Ha valami lemaradt, akkor szólj! Előre is köszi!!
Olik: drukk a nőgyógyászhoz!!
Babszi: szerintem ne foglalkozz a hőddel!! Azzal foglalkozz, hogy ne jöjjön meg! Pedig nagyon izgat a teszt kérdés nálad!!!
VedresAndi: ez nagyon jó jel, hogy még mindig nem jött meg!!! Mikor akarsz megint tesztelni?