Új privát üzeneted érkezett!

Talán most már látszani fog az aláírásom is... :)

Kép
Kép
Kép
dettee

sziasztok,

nagyon köszönöm a sok kedves gratulációt Mártonhoz!!
Ígérem, nemsokára jön a "szülésem története" című fejezet.
Nagyon jó történet, ezt előre bocsáthatom, és rácáfol minden első szüléssel kapcsolatos jóslásra és riogatásra
Bébike ma 2 hetes, olyan nyugodt és csendes, annyi tejcike van, hogy három gyereket is tudnék etetni
Nagyon nagyon boldog vagyok!!
Hogyan kell képet feltölteni?? A melléklet feltöltése sohasem sikerül
Csillagmaci
csillagmaci

Csillagmaci,

Annyi a titka a képfeltöltésenk, hogy le kell kicsinyíteni a képet pl. Photoshoppal max. 600x600 méretűre. Ha így sem sikerül, akkor nincs ötletem :o
Remélem, sikerül, mert nagyon kíváncsi vagyok a törpire :D

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Megkaptuk a négy hónapos oltást kicsit megkésve mert most lett 100%-an egészséges az Edóka. Ő így :? :) fogadta én pedig :( így. Azt hiszem ő sokkal erősebb nálam. Egy perc múlva már ezerrel szívta magába a tejecskét. Emiatt örülök, hogy kijön házhoz a dokinéni és nem nekünk kell menni. Ja és ha már itt volt akkor "bevizsgáltattam" a Tamit is, hogy holnap mehetünk e gyerekek közé és azt mondta a dokinéni, hogy IGEN!!!!!! :lol: :lol: :lol: . Semmi baját nem látja a Taminak megvizsgálta kívül belül. Úgyhogy ha csak le nem szakad az ég akkor mi is megyünk holnap. A Tamira olyan fehér bodyt tudok adni amin van elől 3 szívecske az is jó lesz?

Tegnapelőtt horror volt az alvás délután mert 1 és 3/4 órán át altattam a Tamit és már akkor feladtam a dolgot erre ma meg már 2 órája alszik még mindig. Lesz este kukorékolás azt hiszem :) .

Ti megszoktátok már ezt az új időszámítást?
Én teljesen meg vagyok zavarodva ma sikerül fél 3 ra elkészítenem az ebédet :roll: ....

Most megyek mert apa akar cupp a netre

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Holnap hánykor találkozunk a Savoyában?
Amúgy tudja valaki, hogy merre van az a játszóház? Én még nem voltam ott.

Szandra,
Örülök, hogy Taminak már semmi baja, de le is kopogom: kop-kop-kop. :lol:

Csillagmaci,
Én már nem is tudom hogy gratuláltam e neked Mártonkához, de inkább 2x, mint egyszersem. Gratulálok! Olyan ügyi vagy, hogy ennyi tejcid van, és persze a kisfiad is ügyi, hogy ilyen jól szopizik, csak így tovább!!! :lol:
Most már Te is csinálhatsz vonalzót, hogy lássuk, hogyan nő a kicsi fiad. 8) :D

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Csillagmaci!

Gratulálok a pici Mártonhoz és a sok tejcsihez! Nagyon ügyesek vagytok!

Finike!

Holnap 10-kor találkozunk. Talán az első vagy a második emeleten van a játszóház, de nem akarok hülyeséget írni.

Szandra!

Örülök, hogy Tami meggyógyult.

Akkor holnap találkozunk. Már várom.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Csillagmaci!
Gratulálok a kisfiadhoz és a sikeres szopihoz! :D :D :D

Szandra!
Én is örülök a kis Tami gyógyulásának és gratula a pici lánynak! :lol:

Sok szerencsét nektek a holnapi talihoz! :D

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Finike!

A játszóház ott van,ahol befodulsz a lámpánál balra, ahogy a Szerémiről jössz (ez az út jön le a Lágymáyosi hídról)a parkolóházba, a 2. bejáratnál.
A mozgójárdával bemész a parkoló szintről és onnan már táblával jelzik, van lift, csak azért írom, mert jó sok lépcső van :lol:

Üdv: Dóri
Vendég

Szandra!

Ágin is lesz 3 szív :lol:

ÜdvD :óri
Vendég

Helló Csajok!

Rövid leszek, mert ebben a szép időben megyünk sétálni is! :D :D

Nagyon örülök a talinak, és olyan jó, hogy végre a nevekhez arcot is tudok kapcsolni! :D

A gyerekek élőben még szebbek mint a képeken!!! :D :D :D

Bocsi, hogy csak ilyen rövid időre mentünk, de még picikék, és nekem is jobb itthon intézni az etetést. De legközelebb már ők is nagyobbak lesznek, és úgy gondolom, hogy akkor már mi is tovább fogunk maradni. Remélem fogunk még jó néhány alkalommal találkozni!

Mi most mentünk el először valamerre, és én annyira izgultam, hogy mennyire lesz nehéz, de egyáltalán nem volt gáz. A picikéim pedig nagyon jók voltak, nem is gondoltam volna!!! :D :D

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok,

Nekem sajnos fel kellett ébresztenem őket, az utcán mégse aludjanak:-)
Szonjuska némi táplálék betermelése után visszatért álomországba, profeszor úr pedig lement a babysitterrel a játszótérre. Áruljuk a lakást, és nemsokára jönnek megnézni. Jobb, ha nincs itt őkelme...állandóan szerepel :lol:
Jó volt megint/először látni benneteket! Remélem, legközelebb, már valahol a szabadban találkozunk!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

SZiasztok!

Tényleg jó volt találkozni, megismerni Szamikámat és Szofit, Adrát, ZÉtit és Zsófit. és a régi "talisokat" újra látni.

Judit! akkor most jön az építkezős projekt? Legközelebb játszótérre megyünk, főleg ha ilyen szép idő lesz mint amilyen ma is volt.

Bulcsú is elaludt hazafelé, én meg legalább nyugiban megkávéztam apánál, aztán itthon betettem az ágyikójába és szépen aludt fél4ig.

HOlnap érkezik haza kicsi lányom. Már nagyon várjuk!!! Tele van élményekkel. Meg fogom zabálni, fogadom a szája be sem fog állni csak mesél és mesél....

Szandra! várjuk a képeket. én megint jól elfelejtettem a fényképezőt elvinni :oops: :roll:

p Edina

Kép
Kép
sidney

Hát itt lennének a képek! Van ami nem túl jól sikerült azért bocsesz de van még mit tanulni a géphasználattal kapcsolatban. Fő a jószándék :lol: . A sorrend is össze-vissza van és a képszám független a hozzátok való viszonyomtól mindenkit próbáltunk sokszor lefotózni de van amelyik nem sikerült ezért nem került fel.

Hát lássuk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 626.03.jpg[/img]

szandrakiss

Kép

Hát ennyi lenne.
Szerintem mindenki nagyon szép és aranyos a képeken :lol: :lol: .

Lehet, hogy ciki de én nem nagyon tudom, hogy az a két kislány a két anyukával ők kik is voltak mert így a topikról nem rémlik senki nekem de ők is "egyenszerkóban" voltak így előre is bocsika ha megbántottam őket de tényleg nem vágom.
Sid! Kérlek segíts helyre rakni a dolgokat mert láttam te beszélgettél velük és benned van minden reményem :oops:
Róluk is készült egy jópár kép így ha akarják én felteszem nekik is.

Nagyon jó volt veletek megint talizni és jó volt megismerni az "újakat" is.

Judit!
Tényleg építkezni fogtok? Merrefelé? Az elég húzós dolog!

Most látom csak, hogy a topikos óra kevesebbet mutat két órával mint a valós (bizti rossz irányba tekerték az órát :lol: :roll: )

Sajnálom, hogy a kórházból nem jött el senki!!!!!!!!

Tényleg Dóri mivel mentette ki magát Gyuridoki? :wink:

Tücsök!
Nem is emlékszem, te mondtad, hogy nem jöttök most a bulira? Én nagyon hiányoltalak titeket!!!!!

Mazsuzs!
Pocilo!
Csillagmaci!
És még akit kifelejtettem :oops: !

Legközelebb várunk benneteket is mert nagyon jók ezek a bulik!

Mostmár megyek én is aludni mert apa holnap dolgozik és mostanában nem túl könnyen mennek a napok és szerintem teljesen ki fogok készülni holnap így nem árt ha a ráncaimat kisimítom egy kicsit :x :) .

Mindenkinek jóéjt!

Dóri!
Várom a képeket!!
Adra! Dóri!
Szuper édesek az ikrek (az összes :lol: :lol: :lol: )

Szandra

szandrakiss

Mindig eszembe jut valami amikor kilépek!

A kedvenc képemet elfelejtettem megmutatni nektek ahol az én kis drágámmal vagyok (az egyikkel). Komolyan mondom, hogy nagyon gáz képek szoktak rólam készülni de ez még egészen elmegy, nincs az a röfi fejem :roll: .

Kép

Na persze azt hozzá kell tennem, hogy mint a diliházban.......
a rács mögül!!!!

Na mostmár tényleg jóéjt

Szandra

szandrakiss

Mindig eszembe jut valami amikor kilépek!

A kedvenc képemet elfelejtettem megmutatni nektek ahol az én kis drágámmal vagyok (az egyikkel). Komolyan mondom, hogy nagyon gáz képek szoktak rólam készülni de ez még egészen elmegy, nincs az a röfi fejem :roll: .

Kép

Na persze azt hozzá kell tennem, hogy mint a diliházban.......
a rács mögül!!!!

Na mostmár tényleg jóéjt

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Csajok!

Jó volt a tegnapi tali, csak olyan hamar elmegy az a két óra :lol:

Szandra!
Tök jók lettek a képek! Minden gyermek egyszerűen gyönyörű :wink:
És különben sincs röfifejed :lol:

Johannának boldog névnapot!

Judit!
Nagyon kemény, ahogy Danca koncetrál a gyöngyfűzés közben! Ja, és egyben rémisztő a hasonlóság a két csávó között :lol: :lol:

Dóri, Adra!
Tündériek a picik!! Úgy vagyok fotózva Zsófival, mintha az enyém lenne :lol: 8)

Megyek eszünk egy kis túrógombócot!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Először is Boldog Névnapot Johannának, másodszor pedig nagyon jók lettek a képek a találkozóról!!! Szandra, jó képeket csináltál, és köszi, hogy hiányoltál a buliról ..:-) Annyira jó hangulat volt a képek alapján, hogy alig várom már, hogy egy picit nagyobb legyen Nándus és mi is mehessünk. Lehet hogy együtt is mehetnénk veled és a picurókkal, ugyanis tőled talán 10-15 km-re lakunk csak lefelé Cegléd felé. Ja, és nincs röfifejed.. :-) :-) (Egyébként a rámragadt plusz kilóktól én is úgy érzem, hogy az van..:-) ) Ja, és gratula Edóka fordulásához! Produkált már azóta újabb forgást?
Mindenki nagyon helyes a képeken, ennyi gyönyörű gyereket egy helyen ritkán látni!! Gyuri doki az utóbbi időben nagyon eltünt, sikerült elérni valakinek?

Már régen írtam, ezért még a válaszokkal folytatnám a levelet.

Pociló, kérdezted, hogy mikor megyünk uh-ra. Hétfőre (ápr. 2) kaptunk időpontot. Egyébként mi van veletek? Ahogy visszaolvastam, már egy ideje nem jelentkeztél!

Finike és Fricky a Cebion cseppeket javasolta még anno a náthára, megvettek és használom, tényleg tapasztalható egy kis javulás a szedése óta. Finike veled mi újság? Jól érezted magad a talin? És Viki?

Dalmacska! Hogy vagy? Gépközelben vagy még egyáltalán? Nagyon fogy az idő a nagy napig...főleg, hogy most még egy órával gyorsabban is megy az idő vasárnap óta :-)

Csillagmaci! Grarulálok a pici fiadhoz. Képet majd kérünk róla és a szüléstörténetet is. (Igaz én nem sürgethetlek, mert nekem is vagy két hétbe telt mire felraktam...:-)) Örülök, hogy tudsz szopiztatni, és nagyon irigyellek is érte! Csak így tovább!! Egyébként már lehet, hogy én is az egyágyas szobát választanám (de akkor mivel első gyerek volt nekem is a Nándus, a többágyast javasolták, hogy majd ott "rámragad" valami tudás a többiektől...), de közben elég nagy stressz volt, hogy mindenki tudott szopiztatni a szobában, csak az én gyerekem éhezett. Lehet, hogy jobb lett volna egy egyágyas szoba, és másként alakulnak a dolgok...de ez már nem fog kiderülni. Ezért tényleg minden jót kívánok neked szopi ügyben!!!

Dóri! Írtam választ a prividre nem tudom megkaptad-e mert a gép mostanában nekem is egy kicsit hibbant (vagy csak nem értek hozzá). Voltunk tegnap tanácsadáson, és nem váltottunk kajcsit. Ezért létrejöhet a tranzakció, ha még nem sikerült másnak is felkínálnod a lehetőséget. Egyébként mint írtam a hozzászólás elején, hétfőn megyünk Pestre a kórházba, de egyébként és Pesttől 40-45 km-re lakom.

Röviden most ennyit! Megyek mert a manó lassan ébredezik és éhes lesz. Remélem gyakrabban tudok majd jelentkezni, de ha nagy nehezen elalszik, akkor annyi mindent kellene csinálni, hogy azt sem tudom mihez kapjak..:-)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szandra,

Köszönjük nektek a képi dokumentálást, nagyon jók lettek a képek:-)
Tényleg építkezni fogunk. Ürömön vettünk telket. Már csak a lakásunkat kellene eladni, hogy legyen pénzünk téglára :D

Sidney,

Boldog névnapot kívánunk mi is Johannának!

Fricky,

Tényleg nagyon sok dologban hasonlítanak a csibészeink egymásra. Hát, neked sem lesz könnyű dolgod, ha megszületik a királylány:-) De arra vannak a kihívások, hogy megbirkózzunk velük :lol:

Egyébként én is nagyon jól éreztem a magam a találkán. Szonjus már nem annyira, de szegénykémnek még nincs sok szavazati joga. Oda megy, ahova viszik....Délután már semmi baja nem volt, egész este mosolygott. Este 8-tól reggel 8-ig aludt :lol:
Nagyon édes minden manócska, az ikrektől különösen meghatódtam. Jó, hogy jöttek olyan emberkék is, akik a múltkor nem voltak. Remélem, legközelebb még többen leszünk.

Puszi mindenkinek:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! Jó volt megismerni benneteket. A gyerekek nagyon édesek és nagyon jól viselték a "megprobáltatásokat"!

Szandra!

Köszönjük a képeket, nagyon jók! Szerintem Te is nagyon jó vagy minden képen, nem csak a te kedvenceden!
Kérdezted, hogy ki lehetett a két kislány. Nem lehet, hogy az egyik Tibicsoki és Fannika volt?

Dalmácska, Pocilo?

Hogy vagytok?

Most menem kell. Puszi Nektek.

Szami

szamikám

Edina!

Johannának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Szofi, Szami

szamikám

Szandra, mi voltunk Fannival(Köszi Szami!!!), plusz ez egyik barátném(Eszter), aki ugyan nem csetel, de szintén dél-pestis, Farkasinszky doktor úrnál született Annabella, 2005.09.19.-én Fanni elött 3 nappal. :lol: Mindketten császárral.
Igen, be kellett volna mutatkozni, de annyira el voltunk varázsolva, plusz állandóan Fannit figyelni-de közben beszélgetni is............ szóval bocsika így utólag is.
Én inkább olvasok, régebben többet írtam, de most a szept 22-es topik köt le jobban az aktualitása miatt.
A képeket azért felteszed? :lol:

KépKép
tibicsoki75

Johannának boldog névnapot kívánunk!

KépKép
tibicsoki75

Lányok!

Mi a 90 napos fogyi topic pontos neve?
Átfutottam a címeket, de nem találtam meg így hirtelen!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Tibicsoki!
Bocsesz! Nem esett le a tantusz, de szerintem főleg azért mert ketten voltatok nagyok és így nem gondoltam, hogy ti is hozzánk tartoztok. Akkor felkeresem a rólatok szóló képeket és felrakom.

Mazsuzs!
A topik az életmódon belül a 90 napos. Már belenéztem hát...., kemény dió lesz de tuti végig csinálom én is egy hónap múlva. Te is bele akarsz vágni?

Én 15-20 kilót akarok leadni! Ti hallottatok olyat, hogy ezzel a diétával valaki sokat fogyott?

Nekem meg délután óta úgy fáj a fejem, hogy majd megbolondulok. Isten igazából a hideg frontra vagyok érzékeny de nem is hallottam, hogy jön a rosszabb idő erre a híradó utáni időjárásban mondják, hogy eső lesz. Olyan vagyok mint a béka a befőttes üvegben...

Megyek is mert nem bírok magammal annyira gáz!

Szandra

szandrakiss

Tibicsoki!
Csak átméreteztem még most a képeket és íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Oké akkor már csak a tisztánlátás végett te vagy a szőke? A másik anyukáról a képet amit fel akartam rakni arra azt írta, hogy hibás de megpróbálom holnap kijavítani és akkor hátha sikerül.
Fannit azt megismerte a kis kép alapján! Hát igen tessék sűrűbben írni!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. ma buliztun du. JOhanna 1óra felé ért haza Debrecenből a mamáékkal. Nagyon jól érezte magát, nem akart hazajönni.

Szandra! tök jók a képek, köszi hogy mindig fotózol.

Hát igen Tibicsoki elhanyagolja a topikot :D Írásilag. mondjuk örökmozgó Fanni mellett nem csoda :D

p Edina

Kép
Kép
sidney

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Majd még jövök :lol: 8)
És remélem nem gond,. ha felteszem a képeket :?:
Vendég

És Fricky!

Bocsi, de nekem csak akkor esett le, hogy ki vagy, amikor elmentél :oops: :oops: :oops: Pedig csak te vagy egyedül most pocakos :oops: :oops: Hülye fejem...
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Elöször is bocsi, hogy eltüntem, de a srácok meg a kert nagy elfoglaltság.
Nagyon szépek a gyerekek és nagyon sajnálom, hogy mi nem lehettünk ott(autó nélkül nem nagyon megy) a jogsim is csak porosodik.
Sidney!
Johannának Nagyon sok boldog névnapot kívánok! Kép

Mazsuzs!
Mi 4-én megyünk, remélem beszámolsz mi volt. Nándika még hasfájos?

Nekem is nagyon fájt a fejem tegnap, akkor most már tudom miért,
én is azt hittem melegfrontra vagyok érzékeny...tévedtem

Dóri79!
Nagyon szupik a képek,nagyon profi.

Bocs akit nem említettem majd megpróbálok még jönni... :oops:

Nagyon sokat kellene vissza olvasni, majd megpróbálom bepótolni.

Zsókuci!
Hogy vagytok????

Kép

Kép

Kép
pocilo

Lehet egy kérésem Dóri és Szandra?

Nem nagyon tudom ki kicsoda ha nem nagy fáradság oda írnátok a neveket.

Nagyon béna vagyok :oops: bocsi.
Pocilo Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin, jó volt mindenkit újra/először látni. Így legalább egyre több játszóházat megismerek, és amikor már annyi idős lesz a Viki, hogy már vihetem játszani, akkor már nem lesz gond, hogy hova vigyem! :lol:

Dóri!
Nem panaszkodni akarok, csak nem látom Viki képeit, vagy azok még nincsenek készen? Már nagyon várom, és pont ő nincs közöttük. :cry: De azért reménykedem, hogyha lesz még időd, akkor felrakod azokat is. Előre is köszönöm! A többi kép csodálatos! Nagyon jók lettek!

Sid,
Így utólag is Boldog Névnapot Johannának! :oops:

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Finike Bocsi :oops: :oops: :oops:

Nem az összes, csak annyi időm nincs, de majd elemailozom, ha a párom hazaért...vagy a hétvégén legkésőbb megígérem.

Kép
Kép
Kép
Vendég

Helló Lányok!

Gyorsan benéztem, mert időm az ugye nincsen sok...
Dóri! A képek fantasztikusak! Tényleg igazi művész vagy....:-) Finike, nagyon jók lettek a képek Vikiről amit Dóri csinált, nagyon tetszenek! De persze a többi sem piskóta...!Dóri, egyébként kipróbáltam azt a játszócumit amit ajánlottál még a jó múltkorában (a Nuk) de úgy néz ki, hogy ez sem jött be. Én nem tudom, hogy az én manóm miért nem cumizik. :-) Ennek most örülnöm kellene vagy inkább sírjak??

Pociló! Természetesen írok majd, hogy mi volt az uh-n. (Te még a kórházban kaptál időpontot és későbbre mint én telefonon két hete? ) Most még azon fő a fejem, hogy miben vigyem a kaját neki, hogy ne hideg legyen a víz mire megéhezik és kaját kell majd neki csinálni útközben hazafelé, mert még egy termoszom sincs, gyorsan be kell szereznem a hétvégén. Egyébként még mindig hasfájós, de már vannak jobb napok ha ritkán is. Hatszor eszik egy nap, és abból ha 4 étkezés után visszaalszik, már jónak mondható. A többi időt fent van mert annyira fáj a hasikája evés után, és ha elmúlik a fájdalom akkor meg már nem alszik el. A vállamon szokott elaludni a legtöbbször kajcsi után és ilyenkor ha szerencsém van akkor úgy le tudom tenni, hogy ne ébreden fel, de általában nincsen szerencsém, :-) így lassan már kiolvasom az összes könyvet és újságot amire eddig nem volt időm, mert nem teszem le amíg alszik...és ez akkor 3-4 óra is lehet.
Egyébként visszük gyógytornászhoz megnézetni, de még nem kaptunk időpontot, ma derül ki mikor mehetünk mert ha hasra fektetem akkor sír és nem emelgeti a fejét. Pedig kellene csinálnia mert enyhe nyaki hypotoniával bocsátották el a kórházból és azzal a bizonyos magzati lábtartással amiről már írtam régebben is, és amiről kiderült, hogy még jó pár babát érint itt a topicon is.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: