Sziasztok!
Először is Boldog Névnapot Johannának, másodszor pedig nagyon jók lettek a képek a találkozóról!!! Szandra, jó képeket csináltál, és köszi, hogy hiányoltál a buliról ..
Annyira jó hangulat volt a képek alapján, hogy alig várom már, hogy egy picit nagyobb legyen Nándus és mi is mehessünk. Lehet hogy együtt is mehetnénk veled és a picurókkal, ugyanis tőled talán 10-15 km-re lakunk csak lefelé Cegléd felé. Ja, és nincs röfifejed..
(Egyébként a rámragadt plusz kilóktól én is úgy érzem, hogy az van..
) Ja, és gratula Edóka fordulásához! Produkált már azóta újabb forgást?
Mindenki nagyon helyes a képeken, ennyi gyönyörű gyereket egy helyen ritkán látni!! Gyuri doki az utóbbi időben nagyon eltünt, sikerült elérni valakinek?
Már régen írtam, ezért még a válaszokkal folytatnám a levelet.
Pociló, kérdezted, hogy mikor megyünk uh-ra. Hétfőre (ápr. 2) kaptunk időpontot. Egyébként mi van veletek? Ahogy visszaolvastam, már egy ideje nem jelentkeztél!
Finike és Fricky a Cebion cseppeket javasolta még anno a náthára, megvettek és használom, tényleg tapasztalható egy kis javulás a szedése óta. Finike veled mi újság? Jól érezted magad a talin? És Viki?
Dalmacska! Hogy vagy? Gépközelben vagy még egyáltalán? Nagyon fogy az idő a nagy napig...főleg, hogy most még egy órával gyorsabban is megy az idő vasárnap óta
Csillagmaci! Grarulálok a pici fiadhoz. Képet majd kérünk róla és a szüléstörténetet is. (Igaz én nem sürgethetlek, mert nekem is vagy két hétbe telt mire felraktam...
) Örülök, hogy tudsz szopiztatni, és nagyon irigyellek is érte! Csak így tovább!! Egyébként már lehet, hogy én is az egyágyas szobát választanám (de akkor mivel első gyerek volt nekem is a Nándus, a többágyast javasolták, hogy majd ott "rámragad" valami tudás a többiektől...), de közben elég nagy stressz volt, hogy mindenki tudott szopiztatni a szobában, csak az én gyerekem éhezett. Lehet, hogy jobb lett volna egy egyágyas szoba, és másként alakulnak a dolgok...de ez már nem fog kiderülni. Ezért tényleg minden jót kívánok neked szopi ügyben!!!
Dóri! Írtam választ a prividre nem tudom megkaptad-e mert a gép mostanában nekem is egy kicsit hibbant (vagy csak nem értek hozzá). Voltunk tegnap tanácsadáson, és nem váltottunk kajcsit. Ezért létrejöhet a tranzakció, ha még nem sikerült másnak is felkínálnod a lehetőséget. Egyébként mint írtam a hozzászólás elején, hétfőn megyünk Pestre a kórházba, de egyébként és Pesttől 40-45 km-re lakom.
Röviden most ennyit! Megyek mert a manó lassan ébredezik és éhes lesz. Remélem gyakrabban tudok majd jelentkezni, de ha nagy nehezen elalszik, akkor annyi mindent kellene csinálni, hogy azt sem tudom mihez kapjak..
mazsuzs