Új privát üzeneted érkezett!

Chris,
Ezt nem tudom én napi 1et szedtem a papírján ez volt de talán felezhető hiszen csak vitamin.
Vendég

Na itt az új design...rem. tetszik :lol:
És ez vagyok én :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pandácska!
Egyszer azt mondta a doki, hogy azok a tabletták, amiknek be van jelölve a fele, azok felezhetők, amiknek nem, azok nem. Ez jelölve van... A gyógyszerek egy része azért nem felezhető, mert nem egyformán tartalmazza a hatóanyagot.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty,
Tetszik :lol:
Vendég

Betty!
a vonalzód "címe" kifejezetten tetszik!!!! :wink:

babszika

Betty!

Ez tök rendben van:)
Jól áll :lol: :lol:
vedresandi

Kösz csajszik,egy kis önbizalomnövelés jól jön most....ilyen egy ramaty hónap után :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chris,
Akkor próbálj meg napi felet szedni így folyamatosan adagolod.
Vendég

Álmok:
én nem túlzottan álmodok a bébivel.... azt nem gondolom, h ez rosszat jelentene...
se szülés, se várandósság.... semmi.
bár, az is igaz, h az utóbbi fél évben örülök, h végre lefexem... :P

babszika

Betty,
Nem szeretnél a táblánkba benne lenni?
Vendég

Betty, ez a fotó nem is rossz ötlet!
vedresandi

Babszika,
Szerintem az a jó ha nem álmodsz vele mert borzasztó utánna felkelni és rájönni hogy az egész nem igaz legalábbis nekem ez fájni szokott :(
Vendég

Nem találták még fel azt a fajta tablettát,amitől bármelyik nő azonnal megfogan???
Nekem bármennyit megérne :D

betty615

Én belemennék a táblátokba,ha tudnám,mi az???!!! :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
71. oldalon megtalálod a táblázatot ebbe vannak az infók.
Vendég

Csajok!
Tud valaki valamit Fix.b ről? Ma még nem láttam itt.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Szerintem jól van mert az msn-re bejelentkezett ma.
Vendég

Akkor írom az infokat Pandácska:
Név:Betty
Ciklus:26-28
Gyermek:Még nincs
Mióta?:2007 Febr.
Aktuális:x
Kor:29
Vitamin:folsav

És köszönöm a hitközség nevében!!
:lol: :lol: :lol:

betty615

Andi!
Tök jó a kép! :wink:

betty615

Betty!

Nem ezt akartam odatenni,most meg nem tom leszedni.
ez van,szőke vagyok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

ANDI, BETTY!!!!

NAGYON JÓK A VONALZÓK!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
ez nagyon édes!!!!!!

babszika

Nem győzzük köszönni a sok bókot!
Ne csináljátok,még a végén elpirulok :lol: :lol: :lol: :lol:
Én ehez nem vagyok hozzászokva :oops: :oops: :oops:
Nagyon szeretek itt lenni veletek,összetartó kis bagázs vagytok,és ez tök jó érzés :cry: jaj,mindjárt bőgök....
....nem ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Kép
Vendég

Andi! Babszi! Igen eza az kösziii!!!

Betty! Nagyon jó a képed!

Ebédre a menzán paradicsomleves volt meg rakottkrumpli uborkával. Általában leves 3 kanál, aztán a másodikra koncentrálok. Hát a leves az utolsó cseppig lement. Már készültem a fini következőre. Nagy uborkaevő vagyok. De most brrrr! Akartam utána vizet inni, és komolyan mondom, mintha ecetet ittam volna! Azóta itt érzem a torkomban. Pedig már túl vagyok egy dobostortán, fahéjaskiflin, meg szendvicsen és tacosos chipsen. Mit egyek, hogy jobb legyen?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

De Andi!
Miért is akarnád megválzoztatni???Jó ez,hidd el!

betty615

LÁnyook!

A pofám leszakad.A majdnem 13 éves fiam másfél órája diskurál skype-on a "szerelmével".Gyakorlatilag lehetetlen vele kommunikálni.Vacsizni kijött a szobájából, de ennyi!
Hár...."felnőtt" volna?????(akutyamindenségit)

Kép
vedresandi

Heni!

Itt a két zsákocskád. :)

Kép[/url]

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska!!!!!!

Azon nevettem a táblázatban,hogy a nevemhez azt írtuk, hogy szombatra nem várom.De melik szombatra?Sztem hagyd bent, mert egyik szombatrase nem várom.
vedresandi

Andi! A Te vonalzód is nagyon jó lett! Bocsi, előbb nem vettem észre...Ne légy rá mérges! Még jó, hogy a skype-on és nem mobilon! :lol:

Kép
omnia28

Christell! Nagyon édesek!

Kép
omnia28

Omnia!

Nem vagyok mérges, csak tudomásul kellene tudnom venni,hogy már "önellátó",nincs 0-24ben rám szorulva.
vedresandi

Babszi: Joghurt? Az nem tüntetné el ezt a rossz ízt a torkodból???

Andi: 13 évesen, ne viccelj???? Komoly úriember!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Azért szomorú se légy! Majd a pici! :wink:

Kép
omnia28

Hát igen, Andi!
Minél hamarabb, annál jobb lesz a leendő menyednek!!!!

(gondolom, ez még messze van, de sajna tapasztalat.... az én párom 30 éves nemsoká és anyuka még mindig .... na mindegy) :lol: :lol:

babszika

Bocsánaz, a joghurtos dolog OMNIÁNAK ment, bocsi Babszika!!!!! Már teljesen összkevertelek benneteket!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Köszke Pandácska,rendi vagy!

Omnia! A képet a párom csinálta egyébként...........állandóan kattintgat..... :roll: :roll: :roll:

A vonalzómhoz meg azért van a gólya,gólya GILICZE írva,mert ez a párom vezeték neve(elvileg lassan én is az leszek). :wink:
Vagyis reméljük a legjobbakat...és most itt somolyog mögöttem................férfiak :lol:

betty615

Bizony Andi! Nálom az elsősöknél, már komoly lánykérések vannak! :lol:

Kép
omnia28

Te Gyabi!
Nem a babszinak kell joghurt.... :lol: :lol:

babszika

Betty! Mielőbbi névváltozást! Mikor gratulálhatunk?
Mi is vettünk a múlt hétem egy fényképezőgépet! Tudjátok, mint,a reklámban... Apa ötlete volt... Azóta mi is kattingatunk...

Gyabi! Gondoltam! :D Sajna az nincs itthon.

Kép
omnia28

Húúúúú, akkor ezt mág ma fel kell dolgoznom :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kép
vedresandi

NAGYON-NAGYON ARIK EZEK
A KÉPEK!!!
Egy kicsit lemaradtam,mint a borravaló :wink:
De most majd jobban figyelek :lol:

betty615

Hanna üzeni mindenkinek,hogy jól van.Rumlizik a gépe,újra kell telepíteni, de megpróbál jönni!
vedresandi

Most jut eszembe! Van itthon kis újhagyma! Az tutira elvenné... :lol: :lol: :lol:

Kép
omnia28

Hanna gépének üzenem, hogy jobbulást!

Kép
omnia28

Omnia!

Én anno a páromtól kaptam karira egy digit gépet, és egy év alatt 10.000szer kattintottam.átfordult a számláló.
De fotóztam amatőr fotópályázatra.
vedresandi

Tényleg, Kamilla hol van? Olyan rég nem láttam!

Kép
omnia28

Andi! Az szuper! Volt kiállításod is?

Kép
omnia28

OMNIA,hát igen....hogy mikor???
Az még nekem is meglepi lesz...azt mondja nemsokára :D

Te Andi! Téged úgy látom ez nagyon megvisel,mert azóta vannak kis problémáid a betűkkel is :lol: :lol: :lol:
Na jó,csak vicceltem :oops:

betty615

No, csajok... én nagyon belassultam.... :roll:
megyek is alukálni! (vagyis apát megvárom az ágyikóban, mert ő még dolgozik)
jó éjt nektek!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?