Pandácska!
Egyszer azt mondta a doki, hogy azok a tabletták, amiknek be van jelölve a fele, azok felezhetők, amiknek nem, azok nem. Ez jelölve van... A gyógyszerek egy része azért nem felezhető, mert nem egyformán tartalmazza a hatóanyagot.
Álmok:
én nem túlzottan álmodok a bébivel.... azt nem gondolom, h ez rosszat jelentene...
se szülés, se várandósság.... semmi.
bár, az is igaz, h az utóbbi fél évben örülök, h végre lefexem...
Nem győzzük köszönni a sok bókot!
Ne csináljátok,még a végén elpirulok
Én ehez nem vagyok hozzászokva
Nagyon szeretek itt lenni veletek,összetartó kis bagázs vagytok,és ez tök jó érzés jaj,mindjárt bőgök....
....nem ám
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Ebédre a menzán paradicsomleves volt meg rakottkrumpli uborkával. Általában leves 3 kanál, aztán a másodikra koncentrálok. Hát a leves az utolsó cseppig lement. Már készültem a fini következőre. Nagy uborkaevő vagyok. De most brrrr! Akartam utána vizet inni, és komolyan mondom, mintha ecetet ittam volna! Azóta itt érzem a torkomban. Pedig már túl vagyok egy dobostortán, fahéjaskiflin, meg szendvicsen és tacosos chipsen. Mit egyek, hogy jobb legyen?
A pofám leszakad.A majdnem 13 éves fiam másfél órája diskurál skype-on a "szerelmével".Gyakorlatilag lehetetlen vele kommunikálni.Vacsizni kijött a szobájából, de ennyi!
Hár...."felnőtt" volna?????(akutyamindenségit)
Omnia! A képet a párom csinálta egyébként...........állandóan kattintgat.....
A vonalzómhoz meg azért van a gólya,gólya GILICZE írva,mert ez a párom vezeték neve(elvileg lassan én is az leszek).
Vagyis reméljük a legjobbakat...és most itt somolyog mögöttem................férfiak
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty! Mielőbbi névváltozást! Mikor gratulálhatunk?
Mi is vettünk a múlt hétem egy fényképezőgépet! Tudjátok, mint,a reklámban... Apa ötlete volt... Azóta mi is kattingatunk...