Sziasztok!
[
b]Először is gratulációm az új anyukáknak és lányaiknak, a hétvége hőseinek! Üdv kint Lea és Gréta babák!!!!!! [/b] Mazsi, Linda, gyertek majd mielőbb haza és meséljetek! Biztosan Lindának is szép méretes lett Gréti, nektek is nagyok voltak a súly saccok......
Timi, sajnálom, hogy romlott az állapotod, kíváncsi lennék én is nincs e valami más is a gyulladás hátterében? Majd mesélj, ha megjártad a kórházat, vagy valaki kiment segíteni....
Barbi, a ctg ereményem végül nem is saját dokim nézte meg, mivel nem ért vissza a hétvégi konferenciáról, hanem egy másik doki, aki helyettesítette de ő is csak amúgy kutyafuttában. Elmondta, hogy tök jó az eredmény, majd jelentkezzek a dokimnál szerdán.....
Szóval semmit nem tudtam kérdezni senkitől, főleg nem az ellátásról..... De majd legközelebb, talán.....
Azért örülök a dokid véleményének és remélem igaza lesz. Tényleg nagyon kiforratlan még ez az egész az orvosoknak, kórházaknak is......
Szurkolok neked és móninak is, hogy valami sugallat azért előcsalogassa a gyerkőket még a héten, ápr. előtt, mielőbb!!!!!!
Én a boka és lábdagadáson kívül semmi jelről nem tudok beszámolni, ha a vizesedést jelnek lehet tekinteni egyáltalán......
bella, szívemből szóltál utolsó gondolataiddal. Néha már alig várom, hogy kint legyen a gyerkő, aztán máskor meg még azon tipródom, de jó hogy azért ennyi "gondolkodási" időt hagy és kivárja az idejét.......
Nagyon nem vagyok még 100%, igaz????? Pedig tényleg nagyon várom!!!!!!
sági, ettem mindenki helyett szombaton a lakodáréban!!! Ezt állítom! Nem akarom felsorolni azt a sok fincsi dolgot, de nagy kajálás volt.
Táncoltunk, ettünk, ittünk, jól szórakoztunk. Hajnali 5-kor értünk haza, de mentségemre szóljon, az időátállítás miatt csak!!!!
Mondjuk szegény lagzis népre jó sz*r idő volt, de. az eső esett, du. a szél fújt....
lorca, Gabi, nagyon helyesek a gyerekek!!!!
Bevallom az utolsó 1-2 órát már széken, párnák közt.....szóval felpolcolt lábbal néztem a táncoló népet, de így is élveztem. A kisasszony végig táncolt a hasamban, alig tudtam "elaltatni" magunkat reggel....