Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Szóval az van velem, hogy egyrészt hulla fáradt tudok lenni a hajnali vezetéstől még napokkal később is. Úgy érzem, a pasimnak is csak a szája volt nagy segítés ügyben, és kevesebbet kapok meg, mint amit ígért az elején. Közben több közeli-távoli ismerősnek is van mindenféle egészségügyi gondja, ami miatt még lelkiismeretfurdalásom is van, hogy én mit nyavalygok, tegyem össze a két kezem, hogy nálunk mindenkivel minden oké.
Ja, és hogy jó legyen, a fickóm mára belázasodott.
Én asszem nyugdíjba vonulok ezennel.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
Megértelek, 3 picivel nem könnyű. Engem is néha kiakasztanak és akkor kimennék a világból egy kis nyugalomért. pedig ők már nagyok. Apuci azért tényleg segíthetne, de a pasik már csak ilyenek, tisztelet a kivételnek. Tudják ők hogy micsoda munka van a gyerekekkel, de nem merik bevallani.
A vezetésnek már vége, most már kitudod magad "pihenni" itt a tavasz, jó idő fogd a gyerkőket azt menjetek csavarogni, kicsivel jobban fogod magad érezni meglátod.
apucinak jobbulást de talán ő már elég nagy és nem kell ápolni vagy nem?csak a gyerkők nekapjanak el semmit.

Angi
nagyon husi Lidike, a tésztás fejével,
A túrós tészta nálunk nem nagyon jön be. Martin nincs oda érte. bolgnai, meg krumplis az csúszik.

Babetta
Annyira aranyos Levi, Hogy gyömöszölte magát a kicsi kosárba,? nagyon cukker.
A baba kocsi is szuper, nekem is kell venni egy másikat egy kissebbet, mert a mi most van elfoglalaja a matiz egész csomagtartóját.

Vali
Mi van a házzal?! Lesz költözés? :)

Gyerekem is előrébb állt az órával , vagy vissza, na mindegy a lényeg, hogy ugye kb. 1/2.7-7órakkor ébred. Hú de jó gondoltam akkor most 8-kor fog kelni. Hát nem ez történt, még előbb ébredt mint szokott így ma 1/2.6-kor ébredt még a régi időben. szóval u.a-kor kelt mint szokott. :( És egész délelőtt fenn volt 1ó. után tettem le aludni, remélem most már kezdi szokni az 1x alvást napközben. Ha felébred megyünk játszóra. :)

Puszi mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Halihó :)

nem hiszem el hogy senki nem írt dél óta.
Rossz a net, vagy ez az oldal nem műkszik,
Csajok hol vagytok??????????????????

Esti műszak később indul :)
Na jó dugulok, remélem reggelre tele lesz az oldal :) :) :) :) :)

Jó éjszakát mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Era!
Hogy van Martin? Remélem semmi komoly?

Eszter!
Kira lehet a vár. Én is néztem, agyaltam, h melyiket vegyem meg, a várat, azt a 3 db-os sátrat, vagy a kis sátrat a soksok labdával. A soklabdásat választottam. :)

Edit!
Jah, sikerült a kép. Több is, csak azokat nem tettem fel, mert Alex csalt. Lábujjhegyre állt :D
És nem toom, de én nem látok sok különbséget a két kölök között :D:D:D:D
IKEA-s teliba benne vagyok. Azért is viszem ezt a kis mihasznát :D Szokjukszokjuk. :)
Levibébi édesen nyammog. De jó lenne mi is itt tartanánk már… :? De sztem a 18. szülinapjára is turmixgépet fog kapni Alex, ha így folytatja… :( A tévénézős is édes. Látom Ő is rá tud flashelni a TVre. Alex is csúnyán be tud bambulni előtte.
Kocsi is ok!

Angi!
Édes lehet Lidi, ahogy mutogatja, h mit szeretne!
Igen, köszike, már kipihentem magam :) Persze nem, de nekem már mind1 :) Alapból kómás vagyok vagy 2 hete. Biztos a tavasz :D

Zsu!
Óraátállítás. :( Alexem sztem időben kelt. Na, egy picikét korábban, mert 6:50-kor, és olyan fél 8 körül szokott. Persze akkor már majdnem 8 volt. Cserébe most 8-kor pancsiztunk. Be is ájult fürcsi után. Nekünk nagyon bejött ez az egyszer alszunk napközben. Persze pont ebédidőben, de majd tolom egy kicsit, de mostanában nem tudom, mert olyan kis kómás bír lenni. Inkább adok neki kaját, és attól felébred :) Nyerek egy órácskát olyankor :)

Nah, megyek, mert holnap jön az new hűtőm, és és még pakolnom kellene a másikból/ba

Jó éjt!

Kép

Kép
nancsika

Isten éltesse Natikát Alát és Marint!!!

...remélem nem hagytam ki senkit! :)

Megoldódott a hordozó kérdés... megpróbáltam amennyire csak lehet utánnanézni... A Vaude és a Deuter a legjobb! Állítólag Tatonkát nem szabad venni, nem jó a minősége... garancia is csak egy év van rá míg a másik ketőre három. Magyarprszágon nem kaptam sajnos használtan... egy hírdetést sem találtam. Ebay-en néztem 5-10 euró között már lehet kifogni :shock:

A Tengerszemben a legegyszerűbb Deuter 38000 ehhez ha napvédőt is akarsz akkor + 4-5 ezer... ugyanez az Overland-ban 34000... végül a decathlonban vettük meg... ahol 32280 Ft napvédő-esővédővel együtt... így kb 10000-el olcsóbb mint az első üzletben...
Anyóstól ezt kapja manó szülinapjára... már fel is avattuk!
Íme:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű Maminti!
ez nem semmi!
Sok erőtt és boldogságot az aprónéphez!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

A talis képek szuperek!
gyönyörűek a babók!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Sajnos, nem csak a foga jön Martinnak :( :( :(
Nagyon beteg lett!
Tiszta takony és folyamatosan lázas. Remélem, hamar túllesz rajta! + Szegénykémnek jön két foga. Valószínűleg, ezért is sikerült benyalnia valamit.
Azért, holnap kihívom a gyerekorvost....

Jó éjt

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Lidi nagyon aranyos. Kézzez evett vagy kanállal? És ilyenkor sikerül is megennie vagy több megy mellé mint belé?

Mamacka!
Szupi a lábpusszancs kép. Egészséggel használjátok a hordozót!

Martinnak gyógypuszik!
Vendég

Babetta!
szép az új kocsi. Letesztelted? milyen?
Vendég

Sziasztok!

Era, nagyon sajnálom Martint, minél előbbi gyógyulást neki! Enyim gyerekek is taknyosak, hmmm és persze ők is hétvégére, Pipi már egész jól van, picit még folyik az orra, meg rekedt, Tomdi még "csak" tegnap kezdte a takonykórságot...

Levis képek nagyon szupik! :D Én se merek még darabosat adni Tomdinak, állandóan félrenyeli, tömőzik, vagy ha azt kap, akkor meg 1 óra hosszáig eszik.....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok

Hát tényleg nem sokat írtatok!!!!

Zsu
Mi is így jártunk tegnap a reggeli keléssel, ha ez vigasztal. :D Ma új idő szerint 7,30-kor kelt Levi ,tehát 6.30-kor. Most még furi de majd megszokjuk.

Cory
Hánykor jársz vezetni? De azért nincs nagyon nagy baj a családi betegségekkel ugye ???? :(

Angi
18.000 volt a kocsi , max 20000-at szántam rá. Látom a túrós-tészta mindenkinél menő. Azt olyan jól széttudják keni magukon. :D :D

Meli
Tesztelés megvolt nekem nagyon bejön. Azt hiszem jól választottam. :)

Nancsi
Akkor szerdán egy Ikeás tali?????? :?: :?: :?:

Livi
Te nem nagyon jársz erre, de remélem, tudsz jönni te is ,mert már nagyon régen láttam Tündit! :D :shock:

Ildi
Te még most is józanodsz ???? :wink: :wink: :wink: Mert látom nem nagyon írsz. :D :D Remélem ti is jöttök szerdán!!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Betegeknek gyógyulást!!!!! :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaaaaaa
Szegény Levi tegnap megismerkedet a kertbe a mozaik kővel, vagy hogy hívják. Szegény úgy néz ki, mint akit megvertek. :oops: :? Mára már szebb lett szegénykém. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na megyek főzni, mert úgy látom, hogy egyedül levelezgettek. :D :D :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

puszkó-muszkó!!!

most jöttünk haza dokitól, azért voltunk de. csendben.
Semmi extra, csak 1 és 3 éves kontroll.(+ szuri Olivérnek )
Natus 8370 gramm, 74 centi :D
Oli meg 15,8 kg, és 98 centi(de a sarka nem ért a falhoz, meg bőgött----itthon 99,5 centi------szóval nekem ez a hivatalos )

Viszont a szombati nap híre:
MEGTETT NATASA 2 ÖNÁLLÓ LÉPÉST!!! :D :D :D
KÉTSZER!!!!!
ÉS AZÓTA SEMMI!!!!
És kint van a 11. foga!!!! :D

most csak önző módon ennyit írtam magunkról, majd du. jövök én is!!!!

vas

Szerdán lesz ikeás taller???
nem jó , banyek!! :roll:
ma reggel kaptuk a hírt, hogy temetésre kel mennünk :(

.....még a két hete bejelentett fodrász időpontomat is mondhatom le.... :(

Csüti?????? :wink: :wink: :wink:
na????
az én kedvemért???? :wink: :wink: :wink:
vas

Ildi

És a holnap????? :D nekem a csüti ,péntek annyira nem király a csüti csak ha letudom mondani a már megbeszélt randim. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

holnap oksi :wink: :D :D :D

kinek jó még???????????????????

most rohanok :wink: :wink: :wink:
vas

elvigyelek? :wink:

csak kéne ülés Levusnak is :D
vas

fodrász mára áttéve, csak nem az enyém vágja majd :roll: , kíváncs leszek, mit csinál velem a másik :roll: :)
vas

Ildi
Hát elvihetsz ,de csak akkor jó ha befér a babkocsi is.Bár a kombiba talán befér :wink: .ha nem fér be ,megyünk hévvel semmi gond. :D

Na, mi van már csajok,ennyire nincs jó idő kint :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hali Csajok!

Nekem nem jött be ma a babanet. Meg voltunk játszin is és képzeljétek, elvesztettem a karikagyűrűm. De meglett!!! Egy ismerősöm találta meg a játszin a fűben.

Vas Ildi,
gratula Nasinak a lépésekhez!! Na meg a foghoz is!
Babetta,
szegény Levi. Gyógypuszi neki.
Era,
jobbulást Martinnak!
Meli,
adok neki valamennyit, amit ő eszik meg kézzel, a többit pedig én adagolom neki kanállal.
Zsu,
tegnap Lidi is fél6-kor kelt. De aztán vagy 3szor aludt napközben. Ma már fél 8-kor ébredt. :) Martin?
Puszi.
angi79

Sziasztok!

Era!
Jobbulást Martinnak! :( Sajnálom a kis Drágát! :(

Ildi, Edit!
IKEA-s bulit most skipelem. :( Alex nincs a topon. Reggelre taknyis lett. Bár nem fertőz sztem, mert szinte víz, meg nem is ömliok az orrából, ma „csak” 4x szívtam minimális mennyiséget… De kihagyjuk inkább. :(

Angi!
Uhh. Nagy mákod van, h meglett a gyűrűd! :)
Én nagyon babonás vagyok. Nekem a volt vőlegényem hagyta el a karikagyűrűjét Görögorszában a tengerben. Nem lett meg. 2 hónap múlva már nem éltünk együtt. Mondjuk ezt annyira nem bánom, mert akkor nem lenne a Drágám, meg a kisDrágám. :)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak múlt csütörtökön (illetve pénteken) hajnali fél 3-ig dolgoztam. :shock: Azóta ezt próbálom kiheverni. Olvastam végig, csak az íráshoz már túl fáradt voltam.

Alexnak és Martinnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk így utólag!

Zsu!
Martintól el vagyok ájulva, hogy milyen ügyes! (Csúszda, járóka elhúzás) Gratula hozzá!

Boscó!
Nagymamádat nagyon sajnálom!

Nyúlanyó!
Én is látok hasonlóságot a fiaink között! :shock:

Eszter!
Kérdezted a virslit. Régebben a Pick volt a legjobb, most a Zimbo, de általános szabály, hogy minél drágább, annál jobb. Ha kilója kb. 1000 Ft fölött van, az már nem rossz, és elvileg csak a sertés mehet, mert a baromfi veszélyes, meg a pulykák rengeteg antibiotikumot kapnak, és ez felhalmozódik a szervezetükben mire a vágás elérkezik.

Mamacka!
Nászajándék-ötletet neked is köszi! Barátira közben közösen veszünk a többiekkel. (Így legalább nincs vele gondom, bár én is szeretek valami személyeset adni.)

Nyúlanyó!
Rizstejre nem tudom, hogy kaptál-e választ. Szerintem az is fog, bár mi még nem kostoltuk. Írtad, hogy Tomdi teázik. Az is foghat. Mandarin nekünk sem jött be, de a narancs éhgyomorra az igen.

Era!
Martinnak jobbulást!

Angi!
Hihetetlen mázlid van a gyűrűvel! Anyuméból a kő esett ki múlt héten, és az lett meg a táskájában később!

Ildi!
Natasának gratula a lépésekhez! A kis óvatos! Megmutatta, hogy tudja, de azért nem kockáztat! :lol:
Olivér nagyon ügyin rajzol! :shock: Sokat gyakorolja?

Ikea holnap sajna nem jó nekünk, majd legközelebb! Nektek jó szórakozást!
Vasárnap voltunk játszótéren. Keve hintázott, nagyon élvezte, bár itthon is van hintája. Kb. két perc múlva jött egy pár (a nő terhes) két gyerekkel, és nekiálltak a hintától kb. 3 méterre focizni! Egy bazi nagy játszótéren, amin sportolási lehetőség is van, csak éppen nem ott. Eljöttünk. Nem akartam, hogy Keve első játszótéri hintázása egy fej-eltalálással végződjön. :twisted:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Hahó!!!
Most mi lesz? :D
Lesz ma ikea vagy sem?????? :wink:

Egész nap nem volt jó ez a mocsok b....net :evil:
Szóval???

Edit, "talán befér" a kocsitok a csomitartóba :wink:
Az enyém elfoglalja az egészet, de a tetejére még ráfér :wink: :wink:
vas

Húúúú Ildi, csak nem az Ikea tali miatt nem tudtál ennyire aludni, hogy már 5 után fent voltál??? :shock: :wink: :D

Nekünk ma nem jó, de a csütörtök igen, ha esetleg mégis ...

Gratula a kis ügyes Natinak a lépésekhez :)

Most csak ennyi, mindenkitől bocsi :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na most látom, hogy az én órám tök sz@rul mutatja az időt, valamit nagyon elbénáztam az átállítással :oops: :evil:

Bocsi Ildi, az előbbi akkor tárgytalan, csak béna béla vagyok :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

dehogyis, csak ezen a nyomorulton még a régi idő van (pedig átállítottam nyári időszámításra), vagy hülye vagyok, és nem értek hozzá. :roll:
Nekem is jó a csüti(csak a holnap nem), de Editnek nem volt jó a csütörtök.
Na, akkor mi legyen??? :)
Bár még nem indulnánk, két kicsinyem is alszik még, csak döntsünk gyorsan :wink:
vas

nem vagy béna, ezt írom én is!!!!!! :)
lehet ezen szórakoztak egész nap tegnap :roll:

nálam 6,47 van, de ugye 7,47 a rendes idő :shock:
vas

Most meg tök egyszerre írtunk :D

Én is a nyárira állítottam, erre most 2-vel mutat kevesebbet :shock:

Remélem jön valaki okos, és elmondja, hogy mit csináltam sz@rul, mert ez így engem eléggé idegesít :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

nekem csak 1-el mutat kevesebbet :roll:

de én tegnap délben állítottam át, akkor jó volt, aztán utána tűnt el a babanet, aztán mikor visszajött, már nem is volt pontos az idő :roll:
vas

Jó munkához idő kell, a sz@rhoz meg még több :roll: Nagyon "ügyik" voltak, ha egy egész délutáni melóval csak ezt tudták kihozni :evil:

Ildi: Ha már úgyis itt nagyon ráérünk, írd meg, hogy hogy sikerült a hétvégi buli! :wink:
Meg persze képeket is dobjál :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Sajna nekem a kedd éltalában nem jó... Jön tanitvány...De ha ma mennétek, akkor jó talit nektek!!! :D

Na, ennyit engedett a csajom...

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

nagyon nagyon light-os buli volt, egy kortyot nem ittam, tortát nem sütöttem(volt akkor amikor itt voltak a csajok csütörtökön), de csináltam sajtkrémlevest (állati lett :D ), cézársalátát, meg kuglófot (most tök milyen formája van, úgyse evett belőle)
Tortás kép meg úgyis van. :wink: :D

Szóval semmi piálás nem volt.
Barátnőmék mégse aludtak itt, beállított az anyjuk hozzájuk vidékről.
Így a barátnőm nem ivott, mert vezetett, én meg nem iszok magamban(nem vagyok én ÖKÖR) :roll:
(de egy szál cigit elszívtam), üssetek agyon :roll:

Úgyhogy semmi említésre méltó nem történt :D

Angi, de jó, hogy meglett a gyűrű!! :D
Edit, ne is tagadd mit tettél Levivel!Most meg ráfogod a kőre!!! :wink: (nyugi, nekem is ez a taktikám) :wink: :lol: :lol:

Nancsi, hogy van Alex?Folyik még az orra?
Era, Martinnal mi lett?
Kihívtad a dokit???

Lidke, sajnos nagy sok "értelmes "ember jár a játszóterekre. :roll:
De előbb-utóbb megszokod :roll:
vas

Sziasztok

Na akkor Ikea tali 11 körül, aki még akar jönni. :D Mi megyünk Ildi, Anna, Edit.
Itt a számom 06 20 585 11 24 ezen el tudtok érni. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Óránként kelős, 1től 2ig játszós, majd 5 órakkor végleg felkelős és azóta pörgős nappal inditottunk.

De lehet haragudni egy ilyen szép kisangyalra:

Kép

Bocs az elfogultságom miatt!

Szép napot nektek!

Babetta!
Nálunk a tegnap is ragyogó itő volt, 2x is voltunk kint.
Vendég

Sziasztok!

Óránként kelős, 1től 2ig játszós, majd 5 órakkor végleg felkelős és azóta pörgős nappal inditottunk.

De lehet haragudni egy ilyen szép kisangyalra:

Kép

Bocs az elfogultságom miatt!

Szép napot nektek!
Vendég

Bocsánat a duplázásért :oops:
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtok, a 2 napontagépbekapcsolásommal nem nagyon tudom követni a történéseket...

Annyira szépek és nagyok a babák, hogy ihaj! :D

Köszönöm a gratukat!
Az ikrek nem tervezett, spontán babókák. Először nagyon betojtam, pont ezért, mert ennyire kicsi a korkülönbség, 3 pelenkással nem lesz könnyű...Beletelt egy kis időbe, amíg ilyen lelkes lettem :)
A nemüket nem biztos, hogy megkérdezzük, férjem nem akarja, de én nagyon kíváncsi vagyok...
Szerencsém van a házbeliekkel is: nagyon rosszul vagyok a babakajától, ezért 2 hónapja a szomszédasszonyom ebédelteti Kingát...Ha kell, vigyáznak is rá, elviszik sétálni, úgyhogy nem vagyok egyedül!
Most már kezdek jobban lenni, a tejpéptől már nem hányok, de mosogatni nem tudok (állás+ mosószer-szag), meg főzni sem, de remélem, ez is megszűnik hamarosan!
Kingus édes, 6 foga van, issszonyat mozgékony, és mindent megeszik a földről (kavics, trágya!!!!, bogár, stb), de ennivalót nem hajlandó rendesen enni.
Ennyit rólunk.

Szép napot!
M

Kép
Kép
maminti81

Mikor már lefeküdtem, jutott eszembe, hogy a lényeget elfelejtettem!

Maminti!
Gratula a pocaklakókhoz!!! :D Én imádom az ikreket (persze csak másét, a sajáthoz túl lusta lennék), a báráti körünkben is van egy ikerpár, együtt nőttünk föl, és gyakran csodálom a kapcsolatukat. A National Geographicon megy egy film, az a címe, hogy Élet az anyaméhben. Az első része akkor ment, mikor a Kevét terveztük, most megy a második, ez az ikrekkel foglalkozik. Nagyon érdekes, és gyönyörű képek vannak benne!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vasárnap 11-kor ismétlik, ha minden igaz. Én annak idején felvettem, és hetente néztük meg, hogy hol tart már a babánk, miket csinál, mik a legújabb tudományai.

Lidke
KépKép
kövecske

sziasztok :)

Mosolygós arcot rakok, azt közben tök ideg vagyok a net miatt, tegnap este írtam, mikor meg elküldtem, megint nem működött a net. És egész nap ez volt hol bejött hol nem.
Na most kezdem előlről remélem nem lesz probléma ma :evil:

Nancsi
Martinnál is bejön az 1x alvás napközben, de az nagyon változó hogy mikor, ma pl. most már beájult így kénytelen voltam lerakni aludni, nem bírta volna ebédig. De ha fölkel akkor már csak este alszik.

Mamacka
Nagyon szuper a hordozó, és nagyon drága!!!! ilyen nekünk nem lesz asszem!
talpas puszi nagyon ari :) :)

Era
Mi van Martinnal doki néni mit mondott? jobbulást neki, és sok sok gyógymanó :) :) :) :) :)

Meli
Nagyon jó az új vonalzos kép, igazi kis tündérke Bogi :) :)
A nagy kép is nagyon szép.

Babetta
Martin is most már beállt és 7.20-kor ébred. Remélem így is marad.
Levinek kis buksijára sok sok puszi. :)

Ildi
gratula Natinak az első két lépéshez.Majd jön a többi, ha ráérez a gyaloglás ízére. :) :) :) 11 foooog!!!!!! Martinnak még mindig csak négy van, jöhetne már a többi is.

Angi
Martin is már rendesen ébredt :) Nagy szerencséd volt hogy meglett a gyűrüd :) :)

Lidke
sajna vannak ilyen bunyesz emberek is :evil: , azért kiváncsi lennék fordított helyzetben ő hogy reagált volna. szerintem leordította volna a hajad a fejedről. :evil:
Képzeld én meg itt lakom 3 éve érden és most találtam egy játszóteret a kétsarokra van a házunktól, na nem ez a lényeg hanem az hogy ezt egy magán pasi építette a gyerekeknek 0-6 éves korig, házirendel meg miegyéb ki van írva, nagyon szép parkosított, és itt viszon focizni nem lehet, és kamerrákkal figyelik, be van kerítve...stb, szerintem nagyon szép gesztus tőle persze nagyobb gyerkők is bemehetnek de szülői felügyelettel. Az ő háza meg szemben van a játszóval nem igazán szegény ember és mégis gondol másokra :)

Maminti
szomszéd asszonyhoz gratula, nagyon kedves :) félidőtől elmúlnak ezek a kellemetlenségek meglátod, én is ilyen voltam. De az elsővel nem voltak ilyen problémáid?

Ikeásoknak jó talizást!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Ikea talisoknak jó szórakozást!

Mi meg most megyünk ki Szentendrére házat nézni :D :D :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali
Szentendre!!!????
Sok sikert, vannak gyönyörű házak de kicsit borsós az áruk!!!
Mi lett a házzal amit már kinéztél a szomszéd utcában?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sajna nekem sem jön össze az idő beállítása, mi aszart kell csinálni, hiába állítok rajta nem mutatja a pontos időt :twisted: :twisted:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de olyan beteg voltam, hogy élni alig bírtam...

most már jobb, de nem vagyok 100-as.

a gépet nem is kapcsoltam be, a gyerekek is élték világukat :(

addig nem is írok mást, amíg nem olvastam vissza, hogy képben legyek!

puszi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu!
Játszóteres pasi nem semmi! :) Azért kíváncsi lennék, hogy hogy jutott eszébe pont egy játszótér!? De tényleg nagyon szuper!

Vali!
Szentendreeeee??? Azt hittem, hogy a környéketeken akartok maradni! (Imádom Szentendrét!)

Maminti!
Elfelejtettem, hogy kérünk pocakfotót!

Keve fél 10-kor kelt, reggelizett, játszott, most pedig már alszik. :D

Lidke
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?