sziasztok
Mosolygós arcot rakok, azt közben tök ideg vagyok a net miatt, tegnap este írtam, mikor meg elküldtem, megint nem működött a net. És egész nap ez volt hol bejött hol nem.
Na most kezdem előlről remélem nem lesz probléma ma
Nancsi
Martinnál is bejön az 1x alvás napközben, de az nagyon változó hogy mikor, ma pl. most már beájult így kénytelen voltam lerakni aludni, nem bírta volna ebédig. De ha fölkel akkor már csak este alszik.
Mamacka
Nagyon szuper a hordozó, és nagyon drága!!!! ilyen nekünk nem lesz asszem!
talpas puszi nagyon ari
Era
Mi van Martinnal doki néni mit mondott? jobbulást neki, és sok sok gyógymanó
Meli
Nagyon jó az új vonalzos kép, igazi kis tündérke Bogi
A nagy kép is nagyon szép.
Babetta
Martin is most már beállt és 7.20-kor ébred. Remélem így is marad.
Levinek kis buksijára sok sok puszi.
Ildi
gratula Natinak az első két lépéshez.Majd jön a többi, ha ráérez a gyaloglás ízére.
11 foooog!!!!!! Martinnak még mindig csak négy van, jöhetne már a többi is.
Angi
Martin is már rendesen ébredt
Nagy szerencséd volt hogy meglett a gyűrüd
Lidke
sajna vannak ilyen bunyesz emberek is
, azért kiváncsi lennék fordított helyzetben ő hogy reagált volna. szerintem leordította volna a hajad a fejedről.
Képzeld én meg itt lakom 3 éve érden és most találtam egy játszóteret a kétsarokra van a házunktól, na nem ez a lényeg hanem az hogy ezt egy magán pasi építette a gyerekeknek 0-6 éves korig, házirendel meg miegyéb ki van írva, nagyon szép parkosított, és itt viszon focizni nem lehet, és kamerrákkal figyelik, be van kerítve...stb, szerintem nagyon szép gesztus tőle persze nagyobb gyerkők is bemehetnek de szülői felügyelettel. Az ő háza meg szemben van a játszóval nem igazán szegény ember és mégis gondol másokra
Maminti
szomszéd asszonyhoz gratula, nagyon kedves
félidőtől elmúlnak ezek a kellemetlenségek meglátod, én is ilyen voltam. De az elsővel nem voltak ilyen problémáid?
Ikeásoknak jó talizást!!