Új privát üzeneted érkezett!

Nandorka,
en ezt tudom http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
Meri is ezt szurta be?Mert arra mar nem emlekszem!!!!
Sanalom,hoyg most nem sikerult menni a 4Dre,de ki tudja lehet meg utana is mutizza magat :wink:
Nekem is kellene idopontot kernem,mert aztan mar nem lesz :oops:

Ragota,
majd kerunk am kepeket a szobacskarol!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri,
nagyon jo lett a tabla,szerintem!!!!Koszonjuk!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
orulok,hoyg hamarabb jon a parod!!!!!!!Biztosan egybol elszall a rossz kedved :wink:

Huuu de faradt vagyok...varom haza Apat.
Pusz Mindenkinek

Kép

Kép
arwen07

Ja,meg meg ezt tudom,de itt suly nincs,csak meretek alapjan.
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Hajni,
de jóóó, hogy apa jön haza.
Nehéz lehetett nélküle

Ág,
várjuk ám azt a fotót

Merike,
tök jó lett a tábla így. Micsoda sűrű évünk lesz!!!! :)

Ez a korházmizéria tényleg nagyon rossz. Bár nekem szerencsére ott van a választott dokim, ahová tartozunk. Rossz a bizonytalanság.

Tapasztaltak:
Ti kentétek/kenitek valamilyen krémmel a ciciteket és a pocitokat?
a cicim a héten iszonyú növekedésnek indult és azon tanakodom, milyen krémet kéne venni rá. Van valami ötletetek?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Nán-dorka itt még tájékozódhatsz:
http://www.babaszoba.hu/topics/9month?BXID=CC6E016C-CDDD0132-D3F6AD19-B1BC3C73

http://magzat.lap.hu/

Kép

Vivi Boldog szülinapot!!!!!

Én tuti nem feledem el az UH-d napját, akkor lesz az én szülinapom! 8) :oops:

Esztora, azért remélem szerencsétek lesz, és jó látod majd a bébit. :wink:
Voltunk a boltba, pelustáska egyáltaán nem volt, (pedig az nekem is kéne), esővédő csak általános fajta, nem kimondottan egy típusra. Olyan kocsi sem volt mint a tiétek, de más Cihcco igen, így szerintem, ha a központi Kenguru Gold boltot felhívod, talán kitudtok találni valamit.

Meri köszönöm a mailt. Azt hiszem te a kilóimra törsz! :wink:

Hajni nekem is megvolt egy időszakban az ingerűltségi tünetem. Szegény páromat sajnáltam. :roll: De elmúlik. A 2 hét tényleg sz@r. :( Még szerencse, hogy holnap vége.

Marietta mi se vagyunk házasok, így én megértelek. Pedig mi még csak nem is voltunk soha. :wink:
Tényleg, el is kell intézni az apasági nyilatkozatot. :lol:
Egyébként a baba 2. nevét változtattuk. Nem Vince, ha nem Jácint lesz. Úgy érezzük, ez jobban illik a az egész név hangzásába.

A kórház téma....... :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Komolyan mondom, én voltam a hüle, mikor ennek a bagázsnak elhittem, hogy júniustól vezetik be a fizetést, és felkértem a dokit.
Direkt vártam vele, erre tessék. Most mondjam vissza, vagy mi a f... legyen. Bocsi, de totálisan kiakadtam! :evil:
Nem fogom tudni a dokit is, meg a kórházat is kifizetni. A 2-ő kissé sok! És ráadásul itt van olyan doki, akinél semmi képpen nem akarok szűlni! Szóval nem az a kérdés kinél, hanem kinél nem!!!!
Ez az ember egész további szellemi, és fizikai állapotára is kihathat!
Nem tudom mi lesz! Egyenlőre a szorongás tovább!!!
Bocsi, de most nagyon sötéten látom a világot. :oops:

Viszont legalább pénteken hallottam a kisbabi szívhangját. Gyönyörűen, egyenletesen vert! :lol: Próbálom ezt felidézni magamba, hátha megnyugtat.

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi jó bevált, és sokszor írt mandula olaj! Nekem nagyon bejött! :wink:
És láttam, hogy van homeós bogyó is terhességi csíkok ellen. Érdekel valakit? Akkor beírom.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hát lányok kár volt előre örülnöm! Voltunk délelött a dokinál vizsgálaton a tüszőm miatt hogy megnőtt-e akkorára hogy beadhassa a tüszőrepit.
Hát csütörtök óta alig nőtt(talán 1 mm) most 16 mm-es. És a 15-ik napon vagyok!! Így nem kaptam meg a tüszőrepit. :cry:
Most megint ugyanakkora mint a múlt hónapban.
Következő ciklustól megemelte a a gyógyszer adagomat hogy tuti jó méretű tüszőm legyen.

De azért mi úgy döntöttünk apával hogy nem kenődünk el, hátha megint összejön mint a múlt hónapban. Végülis akkor is összehoztuk. :wink:
most megint úgy indulunk neki hogy ez egy esélytelen hónap hátha kellemes meglepi ér majd minket. :roll:

A jókedvem egy kicsit alábbhagyott de próbálok optimista maradni.
csak nem értem miért történik ez velem már ilyen régóta?!
Miért kell nekem ennyire megküzdenem ezért a babájért???

Na lépek is mert uram ide akar jönni 10 percet kaptam Rátok. :lol: :lol: :lol:

Játssza azt a hülye civilization játékot.

Pusz mindenkinek!
csipcsab

Sziasztok!

Huuu de szomoru ido van :(
Nagyon nem szeretem ezt :(

Fiona,
engem erdekel az a homeos bogyo :lol:
Ne is mondd ezt az egesz korhaz temat...en mar nagyon ki tudok tole akadni....borzasztoan felduhit..de hat az meg a masik,hoyg tudom,hoyg NEM SZABAD idegeskedni..de hat hogy lehet,nem idegeskedni ezen????

Bodzi,
en az elejetol kenem cicim,pocim.En vettem Johnsons olajos gelt,kamillasban es viragillatuban.Nekem nagyon bejott.
Viszont nekem elegge kiszaradt a borom a labamon,combomon,karomon is,ott viszont norml testapoloval kenegetem.Szerintem az a lenyeg,hoyg a cicit es pocakot jo olajossal kend be!
Persze ez hajlam kerdese,sokaknak van csik kenes ellenere is es forditva is... :?

HU most meg ledolok,mert faj a fejem...nem birom ezt az idot.. :evil:

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
nem szabad elkeseredni!!!!Az nem kicsi tuszo!!!!!!!!!
Siman lehet abbol baba!Tudod,ok aztan elkepeszto dolgokat kepesek kicselezi!!!!!!
Ugyhogy bujjatok ossze,aztan meglatjuk mi lesz!!!!!!De mi nagyon szoritunk!!!Hidd el,mar nagyon kozel a cel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Meri, tutti lett a tábla!!!! Mindjárt itt a véget nem érő babaeső!!!!!!!!! :D

Marietta, szerintem nem vagytok esélytelenek, úgyhogy hajrááááááááá karácsonyi baba!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Bodzi, mikor csinálsz vonalzót???????? :D

A Johnson's Baby-t én is tudom ajánlani (egyébként pár éve még én csináltam a márka marketingjét, úgyhogy kérdezzetek bátran :lol: ), van pumpás olaj is, ha a gélt túl ragadósnak találod, az is nagyon jó :D Illetve van egy tégelyes testápoló krémük is , ami kimondottan jó hegekre, terhességi csíkokra is.

Nándorka, látod-látod, milyen makkegészséges a kis Dorka :D Még nagyobb is a koránál :D

Tényleg dühítő a kórház téma, főleg ez a bizonytalanság, ami most mindenkiben van. Én azt se tudom, hová menjek, pedig elhatároztam, hogy jövő hónapban mindenképp megyek dokihoz, ha nem jön meg, akkor azért, ha meg igen, akkor azért. De fogalmam sincs, hogy hová menjek... :roll:

Ahová területileg tartozom, ott nem ismerek senkit, a doki, akinél tavaly voltam, szimpi volt, de igazából őt sem ismerem, egyszer voltam nála. Most ezért vállaljak be plusz költségeket?????????????

És már csak 2 hetem van, hogy kitaláljam...szörnyű ez a bizonytalanság...

Szép estét Nektek, én most szólózom, apa(jelölt) dolgozik :(

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

tegnap 2 szer kezdtem el írni de mindig közbejön valami.
ma meg vendégeink jöttek.(Anyuék 60-as évek buliba mentek korhű ruhákban)
Köszi Fioona én is arra gondoltam hogy v.mi unisex esővédőt csak találunk addig.táskát meg valahol csak találunk mert mi sokat megyünk majd mindenfelé.
kiprobáltam a szopipárnát ugy ahogy a képen van amit feltettél.én azóta istenien alszom

kutyikám nagyon jól van már majdnem visszahízta amit leadott ebben a csúnya betegségben.

én is megmértem magam büszkén jelentem +2 kg.hát nem gondoltam volna hogy csak ennyi lesz 24 hét alatt.
én is kenem magam az elejétől,dm-es babylove mama olajjal,meg mellbimbó krémet is vettem mert néha iszonyatosan tud fájni.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta, bizony, ne törődjetek semmivel, csak egymással! :wink: Tudod, én pl. nem tudom, mekkora volt a tüszőm, ki tudja, tán épp akkora, mint a Tiéd! :wink:

Köszi Arwen és Fioona a klassz linkeket! Egybehangzóan nagyobb a súlya alapján. Lehet, h tényleg nagyobb ez a gyerek 3 héttel, ahogy az elején gondoltam? Csak akkor meg eddig volt kicsi. :roll: No, ezen talán már nem fogok aggódni...
Csinálok majd új pociképet, nőhetett, mert nagyon népszerű a pocim. Ma voltam koncerten, mindenki meg akarta érinteni. :D Tényleg kedvesen kunkorodik előre. :) Lehet, h ez volt az utolsó koncert, amire el tudtam menni még szülés előtt, meg nyilván utána sem megyek egy jó darabig. Most azon tűnődöm, hogy tudom úgy csinálni az életemet, h maximálisan megadjak mindent a gyerekeknek, de ne adjam föl teljesen a kedvteléseimet, önálló útjaimat, mert ma érezten meg, h hiányozna. :roll: Tudom, cikin hangzik ez, a teljes odaadást tartanám én is a legszebbnek. De valójában meg tényleg az lenne a lényeg, h én kiegyensúlyozott legyek, mert csak úgy adhatom meg azt a bizonyos mindent nekik...

Bodzi, de jó, h így növésnek indultatok! :D Én rapszodikusan kenegetem magam madnulaolajos testápolóval, Milupa terheskrémmel, sima testápolóval és babafürdetőkrémmel, mikor melyik kerül a kezem ügyébe, mikor ráeszmélek, milyen rég kentem már magam. :P Csík még sehol. Jobban mondva a hasi függőleges barnás csíkom megjelent, de úgy tudom, azzal semmi gond, szülés után eltűnik. Vkinek van még rajtam kívül ilyenje?

Kösz, Viki, a biztatást Dorkáról. Olyan jó lenne már tényleg látni, h minden rendben, azért csak itt van a bogár a fülembe beleültetve. :? :(

Remélem, Arwen, jobban lettél a pihenéstől! Az idő tényleg nem a legfényesebb. :(
A kórházügyek még kevésbé. Képzeljétek, rá kell jönnöm, h én tényleg nem vagyok hajlandó tudomást venni a rossz hírekről. Pedig... :( Védekezés a részemről.
Megbeszéltem egy dúlával, h ő is bejön velünk. Pláne, h a férjem nem biztos, h itthon lesz, mikor az apró születik. Kb. minden nap el is mondja a hasamnak, h nehogy pont akkor szülessen, amikor ő külföldön lesz. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Huuu, Lányok, csak egy percre, lassan-lassan kész a szoba... nagyon szép lesz...

Kép

Vivi, utólagosan boldog SZÜLETÉSNAPOT!!!! :-)

KépKép
KépKép
ragota

Vivi: örülök, hogy minden eredményed jó lett.

Marietta: szerintem normális, ha megégeted magad, akkor óvatosabb leszel. Drukk! Nektek igenis bejönnek a reménytelen hónapok!

Nán-dorka: még nem volt időm gondolkozni a táblán. De igyekszem.

Esztora: ez jó hír Velvetről. Örülök.

Vicky: remélem igazat pletykálnak. És akkor meg lehet nekik bocsátani.

Hajni: én nem vagyok babás, csak hormont szedek és én is zizi vagyok. Ha ez vigasztal, de gondolom nem. És nekem is szita az agyam.

Angyalkrisz: örülök, hogy Veletek is minden rendben.

Ragota: nagy szép lett Csongor szobája. Javítottam a táblán. Köszi az infót.

A kórház hírekkel kapcsolatban én csak kapkodom a fejem ma ez kellene csinálnom, holnap meg azt. Őszintén szólva bele sem merek gondolni mi lesz még itt. De MINDENKI nyugodjon meg, mert attól semmi nem lesz jobb. Mit mondanak a dokijaitok?

Most megint csütörtökön kell majd mennem pszichológushoz. Hát a mostani érdekesre sikeredett. Amikor beléptem az ajtón úgy éreztem megint jó móka lesz az egy óra, hiszen rendben vagyok, fejlődhetek tovább. Az első öt perc után, viszont kiderült, hogy hiába mutattam eddig ( a dokinő szerint is) de nagyon nem vagyok túl a babánkon. Az egy óra azzal telt, hogy így a baba, úgy a baba és a dokik szerint szükséges méhcsonkolás. Úgy kifakadtam, hogy rossz volt magamat is hallgatni. A dokinő azt mondta, hogy eddig csak említés szintén közöltem vele a vetéléseimet és erősnek látszottam, meg hogy túl vagyok rajta. Na, most azt a házit kaptam, hogy írnom kell egy levelet a babának, amit szerettem volna neki elmondani , majd a baba nevében kell írnom magamnak. Az elején elég nehézkesen megy, de pár erőltetett sor után érdekes dolgokat írok le. Gondolkodom és a végén teljesen mást olvasok vissza. Érdekes.
Képzeljétek megígérte, hogy hamarosan megnézzük a szülőszobát és mindent megmutat, hogyan zajlik. És felajánlotta, hogy ő is bent lesz amikor szülök. Nem egy fantasztikus nő?!!! El sem tudom mondani mennyire megnyugtatott. Már nagyon várom, hogy megnézzem a szülőszobát.
A meló irtó sok. Jelenleg 2-3-szor több a szokásosnál. Ráadásul sok az újdonság, így még több időt igényel. Azért nem tudok jönni rendesen.
meriann

Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Köszönöm a krémes tanácsokat, majd szétnézek :)

Fio,
annyira sajnálom, hogy rossz a kedved emiatt a korházas dolog miatt. Nem csoda, hisz én sem szeretnék akárkinél szülni, olyan sok a megbízhatatlan doki :( Lassan már tisztára luxus lesz szülni :evil:

Vicky,
remélem, találsz valami jó dokit, aki kivizsgál. De az lenne a legjobb, ha már terhesgondozásra tudnál menni legközelebb :) Minden hónapra kelllenek új babák, a december nem maradhat el :)
Csütörtökön megyek UH-ra, utána csinálok vonalzót.

Ág,
nagyon tetszik az a kép Csongi szobájának a falán.

Esztora,
örülök, hogy a kutyid ilyen gyorsan javul.

Marietta,
nem szabad egyik hónapot sem feladni. (asszem erre én vagyok a legjobb példa :) )

Kép
bodzi

Ágota, nagyon szép a szoba. Valakit felkértetek, h a falfestést elkészítse? És kép alapján, amit Ti adtatok, vagy hogy?
Nagyon tetszik a függöny is. Épp néztem vmelyik nap, milyen szép függönyöket árulnak. A tietek is gyönyörű.

Sokan nem jártak mostanában erre! Gyertek, ha tudtok! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, kár, h úgy elárasztanak Téged munkával. Nem lehet könnyű!

Sztem az nagy dolog, h tudtál beszélni a fájdalmakról. Ez csak előre vihet. Mert, azt hiszem, úgy lehet ez, h ha túl is van az ember vmin, az nem egyszer és mindenkorra lezárt dolog, hanem időnként felerősödhetnek a korábbi érzelmek, fájdalmak. És akkor lehet velük dolgozni!

Kép

Kép
nán-dorka

Szívesen, Bodzi! Képzeld, amióta a krémekről szó van, rendszeresen kenem magam. Köszi! :D
A csüt-i uh-ot várjuk! Este mész vagy már napközben várhatjuk a híreket? :)

Kép

Kép
nán-dorka

Elkezdet ma napi kismamatornát. (ez annyit jelent, h tegnap már tornáztam :lol: ) Megyek is, megcsinálom!

Kép

Kép
nán-dorka

"elkezdtem a napi..." bocs, jobb, ha eltűnök :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!
Bocsi a nagy eltűnésért, de rengeteg a dolog mostanság....alig várom, hogy készen legyek a szakdologzatommal....Olvasni olvastalak Titeket, de írni már nemigen volt erőm. Remélem, a héten , vagy legkésőbb jovő hét közepére kész lesze, és aktivizálhatom magam ;)

Meri:D
Nagyon érdekes módszerekkel dolgozik a pszichológusod, nekem nagyon tetszik! Remélem ez a levél-dolog segít elengedned a babákat, állítólag sokaknak segít. Nagyon szép az új tábli, milyen eseménydús hónapoknak nézünk elébe!!A kérdőív miatt meg ne izgasd magad, egy lapon semmi nem múlik. :D Még ha esetleg a héten a párodnak van kedve hozzá, akkor bele tudom venni a doliba, de ha nem fér bele az idejébe, akkor sincs semmi gond, nagy segítséget jelentettek a Te válaszaid is.

Bodzikám:D
Tényleg, vonalzó mikor lesz? Megvárod a 12. hetet? Én avonos terhességi csík-elleni testápolóval kenem a pocit, néha babaolajjal, a mellemre meg van ilyen mellápoló krém...eddig nem repedt semmi, deát még a fele hártavan... :D

Esztora:D
nagyon örülök, hogy ilyen szépen javul Velvet! Csak így tovább!!

Marietta:D
Nem elkeseredni ám! 16 mm. nem számít olyan kicsinek, simán leet baba belőle, pláne, ha a múlt hónapot vesszük alapul...remélem, ezuttal szerencsésebben alakl a vége.

Vivivkém:D
Isten éltessen így utólag! Nagyon klassz, hogy jók az eredmények, tényleg szép ajándék!

Csajok, csütin megyünk ultrahangra, szorítsatok!
millió puszi

porsika

No, akkor csüt-ön nagyon gondolunk Porsikára és Bodzira is!!! +++
(Porsika, azt írta Bodzi, h azután csinálja meg a vonalzóját.)

Porsika, mikorra kel leadnod a dolgozatot?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Porsi mindjárt félidőnél vagytok!!!! :shock: De jó! A hiányzásodat pedig igazoltnak vettük, dolgozz csak nyugodtan, aztán gyere, ha kész vagy! :D

A homeos bogyó striák ellen:

Calcium Fluoratum
9CH napi 1×5 golyó
Kúraszerűen a hónap első 20 napján, 3 hónapon át ajánlott szedni.
Megfelelő krém használata mellett.

Marietta, szerintem sem kéne aggódni. Én a múlt hónapi eseményeket fejlődésnek gondolom, bizonyára készülődik a szervezeted a babára. Mindenképpen előre lépés ami történt, és ha ebben a hónapban nem is, de a megemelt gyógyszerrel sikerűlni fog a baba. :wink:

Meri csúcs szuper dokid van. Ilyen felajánlással már inkább baráti, mint beteg-kezelő viszony lehet már köztetek.
Egy ilyen levelet nagyon nehéz lehet őszintén megírni. :shock: Még belegondolni se könnyű. Kemény feladat.

Ágota tényleg szép a szobátok, még Lilla baba is felkiáltott, hogy szép!!!! :lol: Csongor babával azért még szebb lesz! :wink:

Ma nagyon szép idő lesz ismét! Érezzétek jól magatokat! :D

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka nincs kedved mesélni a dúlás segítődről? Találkoztál már vele?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vagyok én is, csak elvagyok havazódva. :oops:
Árulom a kocsim és aki megveszi hitelt szeretne rá, na emiatt mindig kell valami és ezt intézem.

Ragota:
nagyon szép a szoba.

Meri:
örülök, h jól haladsz. A dr.nő meg tényleg tündér lehet.

Marietta:
a 16 mm jó. :) Csak később reped, de az meg nem baj. :wink:
Vendég

Hajni!
Holnapra nagyon boldog névnapot kívánok.

Remélem mindenki jól van, sajna nincsen időm olvasni. Majd jövök, ha tudok.
vivi79

Vivi:
köszi.
Ap hajnalban elutazott , szerda estejön, szval nem lesz olyan boldog. :cry: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Végre betudtam lépni...folyton valami 505 errort írt a babanet nekem...

Vivi!

Ezer bocsánat,hogy csak most,de...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!!
Kép

Hajni!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Porsika!

Örülök,hogy már lassan kész a szakdoga. :D
Viszont én nem kaptam tőled kérdőívet....Megkaptad azt a privimet amiben írtam a címem?
Most nézem én is,hogy már milyen nagy Ákoska!

Nándorka!

Én is szívesen olvasnék a dúláról,ha már beszéltél vele...
Sajnálom,hogy a 4D mozizás meghiúsult,de igazad van,nem sokára ingyen nézegetheted egész nap Dorkát. :D

Meri!

Annyira örülök,hogy ilyen aranyos a pszichodokid!
Megkérdezhetem hol rendel és hogy vállal-e még esetleg "beteget"?Priviben is írhatod,ha gondolod.
Sajna én sosem fogok ki jó dokikat...talán azért mert eddig csak az sztk-ba jártam.

Marietta!

Szerintem se add fel a reményt!!! Én is nagyon drukkolok Neked!(is)

Fioona!

Köszi a homeo bogyós leírást!
Teljesen megértem,hogy kiakadtál a kórház helyzeten, én is,pedig még nagyon nem érintett,mert nem volt dokim.(még mindíg nincs)

Ágota!

Nagyon édes lett a gyerkőc szobája!

Rólunk: Végre kezdek jobban lenni! Talán a napsütés is besegít egy kicsit. :)
Már csak reggel és este vagyok nagyon rosszul.

Írtam,hogy nem lesz választott orvosom,de elbizonytalanodtam...
Szeretném ha emberszámba vennének,ezért most megpróbálom a Honvéd kórházban felkérni az anyukám dokiját. Eddig csak jót olvastam róla. A bökkenő az,hogy helyileg meg a SOTE-hoz tartozom...Nekem sajna nincs pénzem a kórházat is meg a dokit is fizetni,de mivel apu is anyu is a honvédségnél dolgozik,talán nem kell fizetnem a kórházért...

Domikám nagyfiú lett íme pár kép a 3.szülinapjáról:

Kép
Kép

Próbálok majd sűrűbben írni,puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi: de én nem bp-i vagyok, a pszichológus Nyíregyházán rendel.
Ha így is érdekel megírom az elérhetőségét.

Domi már kész nagy fiú. Isten éltesse sokáig így utólag is. Köszönjük a fotókat. Nagyon klassz volt a tortája is.

Porsika: az uram épp tölti a kérdőívet. :lol:
Mit írjon még rá? Az iskolai végzettségét és ...????
meriann

Hajni: nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép
meriann

Sziasztok!

Hajni nagyon boldog névnapot !

tegnap irtam és már elküldeni nem volt hajlandó a babanet!!!!

vasárnap este Lurkóm olyan édes volt az egész hasamat elvitte balra
és dudor lett rajt.
R.-t éjjel elkaptak a rendőrök plakátolás közben.10e ft lehet most elsőre a büntetés aztán egyre több.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni, nagyon boldog névnapot kívánok!!

Bocsánat, hogy másnak nem reagálok, de tegnap egész este nem tudtam belépni, most meg rohanás az egész nap. Este próbálok jönni.

Kép
Kép
adrienna

Orsi, nagyon örülök, h múlik a rosszullét. Nagyon nem lehetett könnyű egész nap a kisfiaddal is foglalkozni és a rosszulléteket is "túlélni"! Akkor csak süssön sokat a nap! Attól egyébként is jobb kedvre derül mindenki!
Látom, Dominál a piros autó a kedvenc!

Meri, képzeld, nemrég egy német kismamaújságban olvastam egy ilyen levelet, amit az anyuka a meghalt magzatához írt. Végigbőgtem az egészet, az biztos... De ugyanakkor nagyon szép is volt.

A dúláról: persze, szívesen írok, csak félek, h ha belefogok, hoszú leszek. (És haladni is kéne sok mindennel ma.) A lényeg, h bejön velünk együtt a kórházba, mindenhol ott lehet, ami azért is jó, mert ő nagyon ismeri azt a helyet, ott szült 3x, azonkívül dúláskodott is már ott sokat, nagyon elfogadják ott. Ez nekem azért fontos, h ha olyan helyzet van, segíthet majd közvetíteni a kórház dolgozói és köztem. Ez furán hangozhat, de volt olyan helyzet, amikor a kisfiammal jól jött volna, pl. én nem tudtam mozogni, a férjemnél volt a gyerek (a szülés után), és azt mondták, mindjárt jönnek, nekem kikötve a lábam, és ez így maradt vagy másfél óráig, én nem akartam bajt csinálni azzal, h leveszem a lábam (mit tudom én, hátha baj lehet belőle), de így meg elég vacak volt. Egy ilyen helyzetet tökéletesen meg tudott volna menteni egy dúla, és még több, aprónak tűnő, valójában viszont nagyon kellemetlen helyzetet.
Nem biztos, h végig ott lesz, sőt, úgy érzem, lesz a szülésnek olyan része, amikor majd teljesen egyedül szeretnék lenni. De ha akarom, ott lesz, és ötleteket ad a vajúdáskor (nekem az is hiányzott, tudtam, h lehetne ezt meg azt, de több minden miatt nehéz volt kivitelezni). Egy jó szülésznő megcsinálja amúgy részben ezeket, de úgy tűnik, ezt itt nem várhatom.
Hú, kérdezzetek, most nem jut eszembe több minden.

Hajni, sajnálom, h Apa nem lesz otthon, de majd hétvégén pótoljátok a névnapozást, ugye? Addig is névnapodra szeretettel:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, ugye, milyen helyesek tudnak lenni, amikor így produkálják magukat a pocakbabák? :D
És R-nek a plakátolás munka? Jaj, nehogy baj legyen belőle!

Orsi, remélem, sikerül a Honvédba bejutnod. MIkor beszéled meg velük? Talán jó lenne, ha anyukáddal együtt mennél, hátha úgy jobban fogadnak!

Kép

Kép
nán-dorka

nem munka saját buliját meg még 1-2 pluszban plakátolt (eddig)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!

Bodzikám:D
Akkor csütin együtt ultrahangozunk! :D

Ágota:D
Nagyon szép lett a szoba!

Fioona:D
Ne is mondd, én is csak nézek, hogy repül az idő! A 12. hét óta teljesen pörögnek az események. :D

Hajnikám:D
Boldog névnapot!

Orsi:D
Örülök, hogy jobban vagy! Ne haragudj, a kérdőív először teljesen iment a fejemből, aztán nem mertem elküldeni, mert itt sem voltál, és aggódtam, hogy esetleg nagyon rosszul vagy...de most küldöm, ha van hozzá kedvedmegenergiád. :D Domi gyönyörű!!

Merikém:D
Előreis köszönöm a Párodnak! Iskolai végzettség és életkor kell (a nemét gyanítom :D )

Millió puszi mindenkinek

porsika

Az ember nem
mindig azt cselekszi,
amit őrangyala
eltervezett számára.

Aquinói Szent Tamás

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt! :)

Hajnikám,
nagyon boldog névnapot!!!
Rossz lehet megint a párod nélkül :(

Porsika,
éljen a közös UH csütörtökön :lol:
Dél és egy között kell mennem, úghogy majd délután jövök a hírekkel.

Orsi,
Domi nagyon fess fiatalember :)
Örülök, hogy kezdesz jobban lenni.

Nándorka,
jól hangzik ez a Dúla dolog. Én is sokat olvastam róla, hogy milyen nagy segítség egy anyukának. Kiváncsi leszek a tapasztalataidra.

Kép
bodzi

Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de sajnos nem vagyok túl jó passzban.
Pénteken kirugtak. Valószínűleg már a fizu emelést és a jutalmat is azért nem kaptam meg, hogy hátha akkor magamtól elmegyek. A baba óta éreztem, hogy megváltozott a főnököm, de valahogy nem hittem el, hogy tényleg ki fog rúgni. Pedig valahol éreztem... Tudjátok, októberben voltam kórházban és novemberben vett fel mellém egy csajt, mert hogy "sok a munka", de már akkor is tudta, hogy az egyik kolléganő vissza akar jönni gyesről. Most meg hogy vissza jön, így meg már sokan lennénk. Persze jött azzal a sz.r dumával, hogy azért engem küldenek el, mert én tapasztalt vagyok és könnyen találok majd másik munkát. Hát, megmondom őszintén nem nagyon tesz boldoggá hogy tapasztalt vagyok...
Ráadásul annyira lesokkolt ez az egész, hogy ahogy kijöttem a munkahelyemről, a sarkon össze koccantam egy másik kocsival :cry:
Úgyhogy jó sz@r péntekem volt.

Nem tudom, hogy mi lesz most a babaprojekttel, még nem beszéltünk róla az urammal, de nagyon el vagyok kenődve.

Bocsi hogy így rátok borítottam a bánatomat. Most bele vetem magam a munka keresésbe, aztán majd írok ha lesz valami fejlemény.

Vivi: Boldog szülinapot, így utólag! Kép

Hajni: Neked pedig boldog névnapot! Kép
toti77

Sziasztok!
Nekem már második napja nem engedi, hogy elküldjem a levelem, még szerencse, hogy másoltam. Szóval íme, bár előtte némi aktualitás:

Hajni! Boldog Névnapot, mégha Apa nélkül is :-( !

Orsi, majd olvasd el a Honvéd kórházhoz tartozó részt, most hallottam, hamarosan összevonják a MÁV kórházzal...

Nándorka: nem lehet rossz dolog ez a dúla. Segít az elképzeléseidet keresztül vinni (nálad lehessen a manó végig, segít szoptatási tanácsadásban, ellátásban, ezek fontos dolgok!)

No remélem most elmegy...

Halihó!

No most már egy kicsit nyugisabbak lesznek a napok.
A szobát tapétázta Apa és Apu (a Nagypapa). A kikaban vettük, rendelésre. Mosható tapéta, ezért döntötünk emellett. De átrendezzük, majd a véglegest is lefotózzuk.

A függöny is kikás és a Dédi varrta meg (nagyon ügyes).

Jajj, nem tudom, Ti hogy viselitek a mindennapokat, de nekem már lassan daru kell, hogy egyik oldalamól átforduljak a másikra. Háton nem is bírok meglenni, olyan érzés, mintha a babám a hátamon akarna kijönni, szóval elég nehéz...

Ami katasztrófa: úgy horkolok, mint egy férfi. apa azt mondta, eddig azt hitte, Apukája tud a leghangosabban, hát tévedett...
Amikor éjjel felébredek, nem kapok levegőt, a torkomon van valami nagy trutyi, és még azon csodálkozom, hogy nappal nem horkolok.

Nem tudtok erre valami megoldást. Persze csak homeopátiásat. Ez szörnyű, Apa nem tudja kialudni magát. Most a horkolásom miatt, késöbb a baba miatt...

Csongor nagyon nyomakodik...hol egy láb, hol egy popsi van a kezemben... :-)

Nohát a kórház...én nem foglalkozom vele, maradok a dokimnál, aztán lesz ahogy lesz, úgyis azt kapom, amit kapnom kell.
Holnap megyek orvoshoz (UH-ra csak április 10-én), és jól kifaggatom. Mert ugyi vannak elképzeléseim a szülést illetően, de jó lenne már felkészítésre menni (amíg még tudok menni :P )

Meri, nagyon szimpinek tűnik a dokid, szerencséd van. Egyszer én is elmentem pszichológushoz, csakúgy, elég magányosnak éreztem magam akkor asszem. De olyan érzésem volt, hogy a nőnek nincs elég tudása, ezért vezettem, játszottam, ennek meg nem volt ígyértelme...

Marietta, hogy mikor jön a bébi, hidd el, nem a tüszők méretein múlik...

Esztora, 9rülök, hogy jól van Velvet!!! :-)

Bodzi, már nagyon izgulok a csütörtököt illetően...

Fio, örülök, hogy tetszett Lillának a szoba!!! :P Reméljük Csongor is szeretni fogja majd.
Mióta olvastam az lll.hu-t, egy másik könyvet is kaptam. Vannak elképzelések az éjszakáról, de sokan mondják, hogy elkényezteted a gyereket, ha veled alszik, aztán nem lehet kirobbantani a szobánkból, nem lesz egy perc nyugalmunk sem (ezt mondja, többek közt az Anyósom is). Nem tudom mi az üdvözítő megoldás, de azt biztosan tudom, hogy a pocakból kibújó babának szüksége van az anya közelségére, a francokat akar Ő már most önállósodni egy különszobában... Apát megkérem olvassa el ezt a könyvet, hogy meg tudjuk beszélni a stratégiát.

No és fontos a kórház (bocsi Lányok, de már nagyon foglalkoztat az is, ugyanis a kórházban tudod elrontani a késöbbi szoptatási sikereidet, lsd. nővérem). Nem tudom természetes szülés lesz -e vagy császár, de én egész nap, egész éjjel szeretném magam mellett tudni Csongort, hogy bármikor cickóra tehessem, és ott legyek Mellette. Tesóm mellől elvették, 3 éjszakát külön töltöttek, merthogy császáros, nem tud mozogni. Dehát könyörgöm, pont akkor alakul ki, hogy mennyi tejet termeljen a szervezeted.

Ti gondolkodtok már ilyenen? Lehet, csak én spilázom túl a dolgokat?

No megyek alukálni egy picit.... Bár a konyhában, mintha robbantottak volna, és ezer millió dolog vár még, de nem bírom...

Puszkó

KépKép
KépKép
ragota

Jajj, Toti, sajnálom! Fel a fejjel! Nem ismerem a horoszkópod, de hátha így fog összejönni a baba.

Nekem, képzeljétek el, az van benne a horoszkópomban, hogy vagy munka vagy gyerek, az anyaságot bezárva kell megélnem. Ugyi bekerültem a kórházba, veszélyeztetettnek minősültem, minősülök. Úgy egyeztem meg a céggel, hogy itthonról dolgozom, de az istenért nem akart összejönni az internet, 3 hónapig vártam rá. Aztán bezséltem a tanárommal, aki azt mondta, hogy azért kerültem kórházba, hogy ezt a bezártságot megélhessem, ill., hogy ne dolgozzak végre. Azért nem akar összej9nni az internet. De higgyem el, ha nem céges feladatokra kérem meg a netet, egyből megkapom.
A céges netet leállíttattam, megkértem magánra. Pénteken igényeltem, hétfőn már működött is... ezt közöltem a céggel, aki meglrtett, fontosabb a babám, mint az a plusz pénz, nem kockáztattam

Bocsi a kis kitérőeért...

KépKép
KépKép
ragota

El is felejtettem írni, hogy talán szombaton délután/este a Spektrumon volt gyerekekről szóló film. Embergyerek volt talán a címe, na mindegy. Az a lényeg, hogy a babák 10 hónapos korukig univerzális hallásúak, ezt bizonyították kísérletekkel. A párommal együtt néztük. Nagy zenerajongó a drágám és sokáig zenélésből akart élni, csak szerinte nem tehetséges, a szorgalom meg kevés. Na, tehát nekem irtó rossz a nyelvi kézségem, így mindjárt megbeszéltük, hogy sok-sok idegen nyelvű dolgot be fogunk vetni, hátha segít neki. A párom egyből na, ha pocaklakónk lesz, majd ő vesz neki cd-ket, amiket csak hallgasson, hogy jobb legyen a zenei hallása is. Jó, nem? Még be sem költözött, de már meg is mondjuk mit csináljon. Nektek mi a véleményetek erről?
Mondjuk azt eldöntöttem, hogy kismamiként önszorgalomból mindenképpen szeretnék angol vagy német, netán mindkét nyelvbe belemélyedni újra. Hátha ő könnyebben tanul majd nyelveket, mint én.

Képzeljétek most teljesen másképp reagált a szervezetem a hormonra???!!!! Nem volt pecsételő vérzésem. És most nagyon boldog vagyok. Csak úgy, ok nélkül. Pedig pár napon belül kellene megjönnie. Viszont úgy zsírosodik a hajam, hogy rosszul vagyok tőle. És fogyok szépen, fokozatosan evés mellett és mindenféle kínzástól mentesen. 1 hónap alatt 8 cm-rel lett karcsúbb a derekam. Úgy örülök neki.
meriann

Toti: sajnálom. Fel a fejjel. Talán épp most kopogtat majd a pocid ajtaján a babóca. Drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágota: olyan aranyosakat írtál. Édes lehet, ahogy horkolsz.
Sajna ebben nem tudok tanácsot adni, de majd megnézem a homeos könyvet. Érdekes amit a netről írtál. Semmi nem történik véletlenül.
meriann

Sziasztok Lányok!

Bocsi, de időm az semmi... ha lesz, akkor reagálok és írok...

Most Hajni miatt jöttem be (végre felengedett ez a .... babanet)

Hajni! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Kép

Fú most látom, hogy 60 nap múlva jön a bébink, de klassz!! Kép
szerika

Toti: ezt elsősorban Neked:
Kép

Az egyik kedvencem a margaréta. Ettől mindig jobb kedvem lesz.
A koccanás különben azért történik, mert kapsz egy "lökést", lépj már tovább! jelentéssel bír. (Kaló Jenő szerint. )
meriann

megjött az avent készletem utolsó darabja:gőzsterillizáló.
ez is nagyon jó állapotban (2 hónapig használták) egy szivargyújtóról működő melegítővel együtt +pt 13e ft volt.

Szerika épp az előbb jutottál eszembe hogy régen voltál már.
nagyon haladunk a csodaszép vége felé :wink:

Ágota köszönöm Velvet nevében (első gyermekem) tényleg nagyon jól van.pénteken már varratszedés lesz.
a szobátok nagyon tetszik nekem is.nálunk egyenlőre nincs lehetőség külön szobára már annyit agyaltam rajt hogy tudnánk megcsinálni de majd csak a bővítés lesz a megoldás.
viszont nem szeretném ha Lurkó közöttünk aludna.mellettünk lesz az ágyikója.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Sajnos borzaszto rossze kedvem van,mert egy nagy tragedia tortent a csaladban hetvegen..nem szeretnem a ti kedveteket is elrontani..... :cry: :cry: :cry:

Hajni,
szivbol kivanok nagyon boldog nevnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti,
nagyon sajnalom a melot :(
Remelem hamar talalsz vmi jot!!nagyon drukkolok,tudom milyen nehez :(

Porsi,
en nem irtam a kerdoivre (megkaptad ugye??) isk.vegzetteget meg kort :?
Szoval ha meg nem keso,es tudod melyik volt az enyem:
26 ev, egyetemi vegzettseg

Ragota,
nagyon szep a szobaja Csonginak!!!
Nagyon erdekes,amit a horoszkopoddal kapcsolatban irtal...

Meri,
orulok,hoyg jo kedved van!!!Tok jo,hoyg igy fogysz!!!!Gondolom ez is tokre feldob!!!

Csutrotokre drukk Bodzinak es Porsinak az Uhhoz.

Orsi,
Domi nagyon nagyfiu mar!!!!Isten eltesse!

Ne haragudjatok akinek nem reagaltam,de hetvege ota mas dimenzioban vagyok :(
Probalok tovabblepni...de nehez...

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Ugy latom atleptem a 7. honapba :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen: mi történt? Mesélj ha úgy érzed jól esne!

A Nők Lapjában két oldalas cikket találtam a "Gyermekre vágyni és nem akarni egyszerre". Mindjárt elolvasom.
meriann

Sziasztok Lányok!

Nem vesztem ám el, de egyszerűen nincs időm. Most is tanulnom kéne, de azért benéztem, gondoltam adok jelet magamról. Visszaolvasni most sem igazán tudok, ami eléggé bánt, mert kíváncsi lennék mi történt az elmúlt héten. :cry: :evil:

Velem nem történt semmi, megint késik, már 14-én meg kellett volna jönnie, ha 28 napot nézünk, azóta se híre se hamva a mensinek, de a tesztem negatív lett. Holnapra bejelentkeztem a dokihoz, nézzük meg mi van a cisztáimmal, aztán hogyan tovább. Elkeseredve nem vagyok, csak bosszant, hogy mi a fene lehet, hogy szedem a bogyókat, és nem akar beállni a mensim. Na majd kiderül.

Megpróbálok mihamarabb jönni és visszalovasni, de május 31-ig húzós lesz. Akkor lesz az utolsó államvizsgám, és vége a sulinak!!!!!!!!!!!!!Már annyira, de annyira várom :lol: :wink: !!!!!!

Puszi mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?