Sziasztok!
Nekem már második napja nem engedi, hogy elküldjem a levelem, még szerencse, hogy másoltam. Szóval íme, bár előtte némi aktualitás:
Hajni! Boldog Névnapot, mégha Apa nélkül is
!
Orsi, majd olvasd el a Honvéd kórházhoz tartozó részt, most hallottam, hamarosan összevonják a MÁV kórházzal...
Nándorka: nem lehet rossz dolog ez a dúla. Segít az elképzeléseidet keresztül vinni (nálad lehessen a manó végig, segít szoptatási tanácsadásban, ellátásban, ezek fontos dolgok!)
No remélem most elmegy...
Halihó!
No most már egy kicsit nyugisabbak lesznek a napok.
A szobát tapétázta Apa és Apu (a Nagypapa). A kikaban vettük, rendelésre. Mosható tapéta, ezért döntötünk emellett. De átrendezzük, majd a véglegest is lefotózzuk.
A függöny is kikás és a Dédi varrta meg (nagyon ügyes).
Jajj, nem tudom, Ti hogy viselitek a mindennapokat, de nekem már lassan daru kell, hogy egyik oldalamól átforduljak a másikra. Háton nem is bírok meglenni, olyan érzés, mintha a babám a hátamon akarna kijönni, szóval elég nehéz...
Ami katasztrófa: úgy horkolok, mint egy férfi. apa azt mondta, eddig azt hitte, Apukája tud a leghangosabban, hát tévedett...
Amikor éjjel felébredek, nem kapok levegőt, a torkomon van valami nagy trutyi, és még azon csodálkozom, hogy nappal nem horkolok.
Nem tudtok erre valami megoldást. Persze csak homeopátiásat. Ez szörnyű, Apa nem tudja kialudni magát. Most a horkolásom miatt, késöbb a baba miatt...
Csongor nagyon nyomakodik...hol egy láb, hol egy popsi van a kezemben...
Nohát a kórház...én nem foglalkozom vele, maradok a dokimnál, aztán lesz ahogy lesz, úgyis azt kapom, amit kapnom kell.
Holnap megyek orvoshoz (UH-ra csak április 10-én), és jól kifaggatom. Mert ugyi vannak elképzeléseim a szülést illetően, de jó lenne már felkészítésre menni (amíg még tudok menni
)
Meri, nagyon szimpinek tűnik a dokid, szerencséd van. Egyszer én is elmentem pszichológushoz, csakúgy, elég magányosnak éreztem magam akkor asszem. De olyan érzésem volt, hogy a nőnek nincs elég tudása, ezért vezettem, játszottam, ennek meg nem volt ígyértelme...
Marietta, hogy mikor jön a bébi, hidd el, nem a tüszők méretein múlik...
Esztora, 9rülök, hogy jól van Velvet!!!
Bodzi, már nagyon izgulok a csütörtököt illetően...
Fio, örülök, hogy tetszett Lillának a szoba!!!
Reméljük Csongor is szeretni fogja majd.
Mióta olvastam az lll.hu-t, egy másik könyvet is kaptam. Vannak elképzelések az éjszakáról, de sokan mondják, hogy elkényezteted a gyereket, ha veled alszik, aztán nem lehet kirobbantani a szobánkból, nem lesz egy perc nyugalmunk sem (ezt mondja, többek közt az Anyósom is). Nem tudom mi az üdvözítő megoldás, de azt biztosan tudom, hogy a pocakból kibújó babának szüksége van az anya közelségére, a francokat akar Ő már most önállósodni egy különszobában... Apát megkérem olvassa el ezt a könyvet, hogy meg tudjuk beszélni a stratégiát.
No és fontos a kórház (bocsi Lányok, de már nagyon foglalkoztat az is, ugyanis a kórházban tudod elrontani a késöbbi szoptatási sikereidet, lsd. nővérem). Nem tudom természetes szülés lesz -e vagy császár, de én egész nap, egész éjjel szeretném magam mellett tudni Csongort, hogy bármikor cickóra tehessem, és ott legyek Mellette. Tesóm mellől elvették, 3 éjszakát külön töltöttek, merthogy császáros, nem tud mozogni. Dehát könyörgöm, pont akkor alakul ki, hogy mennyi tejet termeljen a szervezeted.
Ti gondolkodtok már ilyenen? Lehet, csak én spilázom túl a dolgokat?
No megyek alukálni egy picit.... Bár a konyhában, mintha robbantottak volna, és ezer millió dolog vár még, de nem bírom...
Puszkó