Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina
sajnálom azt a fránya lázat,de szerintem nem normális az a zöld kaki fekete pöttyökkel.Szerintem sicc vele dokihoz,drága baba,mi lehet vele?

Roz
három este tartott az üvöltés fürdésnél,ahogy jött,hipp-hopp elmúlt.Szerencsére.Nem tom mi lehetett az oka hogy sírt.
A torta naon ötletes,fini is?A fiad meg tetszik ,örül a mindennek,hisz ö körülötte forgott akkor a világ.Ari :lol: :lol:

Ser
nem kaptatok hintát?Milyen kell?Biztos csak két hét múlva lesz?Meg tom neked kérdezni hogy mikor lesz,és szólok ha megjött,ha mondod milyen kell.

Kazi
szerda oké.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina,mi újság?Láz?

Hajny,köszi aranyos vagy! A kertes katalógusban volt az a kerti hinta 24ezerért, Anyukámék is voltak(előttünk 15perccel :oops: ),és megkérdezték,nekik mondták, h 2hét múlva lesz.Közben megnézték a Metróban is, uaz, 21ezer.Vsz pénteken kimegyünk és megnézzük, aztán ha tetszik meg jó,akkor el is hozzuk. De tényleg nagyon kedves vagy,h felajánlod a segítséged!

Roz, jobb azóta? Amúgy sztem a voltarentől sem lenne semmi baja( csak nehogy olvasson vmi gyerekorovs :oops: :P )-az olyan se nem árt, se nem használ :wink: .

Kép
seriff

Ja, ez majd szülinapi ajándék lesz Hannának.

Kép
seriff

Ser
tényleg szívesen segítek,nem tart semmiböl,majd szólj ha kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Na azóta sikerült még fokoznunk a rosszat... :cry:

Péntek éjjel megtapasztalhattam milyen amikor egy baba sugárban hány :cry: :cry: :cry: ....Borzalmas volt! :cry:
Amikor Danus baba volt, a legnagyobb félelmeim közé tartozott...Szerencsére Dani 4 évesen hányt először.

Aztán tegnapra én is elkaptam ... Szombaton volt a doktornő, azzal biztat jelenleg nincs több vírus amit elkaphatnánk.

Nem olvastam semmit, de ÁKI képeit láttam. :)

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, Irtó édes és nagyon helyes kisfiú (nagyfiú! :D )

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Mindenhol csak betegség? :)
Úgy sajnálom.
Lina az a kaki sztem sem normális.Nem ártana egy széklettenyésztés ill. az a teszt amit a gyógyszertárban lehet kapni.(az emésztett vér kiszűrésére a székletből)A láza sem az oltástól van sztem.Nem ártana elvinni az ügyeletre.Ráadásul lehet hogy nappal nem lázas,de attól éjszaka még az lehet.Tudod mindíg akkorra lázasodnak be.De bocs nem akartam okoskodni.

Roz Áki nagyon helyes kiskrapek. :wink: :D Niki lába :(.

Nana :( Gyógyuljatok.

Tegnap Lilla is letaknyosodott és elkezdett köhögni.Úgyhogy most kúrálom ezerrel,mert kedden meg mennénk Szegedre a műtétre.Pedig úgy vigyáztam rá. :cry:

Ne haragudjatok akinek nem írtam,de most mennem kell. :oops:

KépKép
KépKép
sbea

Jaj ROz :oops: Boldog szülinapot Ákinak!!!Tiszta gyagya vagyok,pont ezt felejtem el. :oops: :?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok

Seriff, Bea,
Láz sajnos még mindig van, eddig vendégeink voltak, már csak a nagyszülei, és Lili is elaludt. Ha felkel, megyünk be Kecskemétre az ügyeletre, itt nálunk ma is felnőttorvos az ügyeletes. Szerencsések vagyunk, mert amúgy nem nagyon fogadnának Kecskeméten Lajosmizséről, de mikor 5 naposan bevittük Lilit, még kecskeméti címet diktáltunk be (se lakcímkártya, se TAJ nem volt még, na meg anyunál laktunk), szóval most már bent van kecskeméti címmel a gépben, TAJ kártyán nincs lakcím, mi meg hallgatunk, szóval eddig nem volt belőle gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

végre megint utolértem magam, egy beteg gyerek és férj és azt sem tudom, hol áll a fejem.
mindenki másodszor esik vissza, már vége lehetne, soha sem fogunk kimászni belőle?!
Ja, és a gyógyszerek. Gergő nagyon köhög, venni akartam neki, vmi köhögéscsillapítót, végignéztünk egy csomót, mindben volt szorbit, erre megvettem a Stodalt, és itthon nézem, hogy abban meg benzoesav van. Az a másik, amire Gergő allergiás, kész vagyok, nem tudom, mit csináljak, a fájdalomcsillapítókkal u.e. a helyzet, meg ráadásul az egyik kék dobozso kúpban is van szorbát, de nem mindig jut eszembe, hogy mindent ellenőriznem kellene. Voltunk Szentesen a dokinőnél, és mondtam, hogy mostanában a szája körül vannak csak foltok és mindig száraz. Megkérdezte mi van a fogkrémben? Hát az soha nem néztem meg, eszembe sem jutott. És persze, mindben szorbit a tartósítószer. :( :( :( :twisted:

Írtatok ám, megint mióta nem volt időm leülni a géphez. Nézzük csak, az ünnepeltekkel kezdjük.

Bea,

Boldog névnapot utólag is. Gyenes :(
Szorítok, hogy Lilla meggyógyuljon és minden rendben legyen Szegeden.

Virág,

Benedeknek boldog névnapot!

Roz,

Nagyon sok boldog születésnapot Ákinak! Tényleg olyan pasis lett ezzel a hajjal. :wink:

Ja, és a torták megint szuperek, majd írok még egyszer, csak most a szüli- és névnapos pótlásokat írom.

Lina,

A másikban írtam, de akkor oké, ha a Heim Pálban újra van gasztrós, remélem kiderül mi okozza a nem norm. kakit. Vigyél magaddal már kedden mintát, hogy tudják elküldeni tenyésztésre, és felszívódásira. Láz? Voltatok dokinál? jobbulást Lilinek!

Nálunk is nagy sláger, az egyszervolt.hu.

Ágyba kávé? Nekem csak álom.

geli08

Minden kisbetegnek és nagynak jobbulást kívánok!

Ákinak utólag is Boldog születésnapot kívánok!
birolili

Geli
Sedotussin 8mg-os végbélkúp köhögéscsillapító
Hatóanyag:pentoxyverinum
Segédanyagok:Witepsol H15 (szilárd zsír),Witepsol E85 (kúpmassza)
Mikor Lilla erősen köhögött éjjel,akkor dr nénink ezt írta fel.Kérdezd meg az orvosotokat,ez hátha jó.Sztem receptköteles.

KépKép
KépKép
sbea

Roz
Ákinak nagyon sok boldogságot szülinapja alkalmából!

Sbea
Utólagosan minden jót névnapodra! Bocsi, kicsit mindig lemaradok!
Milyen rendes tőled, hogy segítesz a gyógyszer választásban Gelinek!

Milyen szerencsés vagyok, hogy eddig úgy néz ki semmire nem vagyunk allergiásak! El ne kiabáljam!

Most kihasználom az óraállítás előnyeit! Érdekes Nándi észer se vette, már alszik! Próbálunka napi egyszeri alvásra átállni és ezért este fáradtabb + jobbat alszik éjjel! Persze nem mindig jön össze, néha elalszik a délutáni szopikor a drágám!

Lina
Mit mondott az orvos? Még mindig van láz?

Az agyhártya elleni oltást nemsokára én is beadatom Nándinak, sőt a bárányhimlőset is majd később. Egyszerre csak egyet ad be a dokinő, pedig gondoltam valamelyikkel együtt. Szó sem lehet róla, nagyon beteg lett, akit egyszerre két dolog ellen oltott !?

Hajni
Kellenek a Pampers pontok? Mennyi hiányzik? Katika nekem adta legutóbb, de most már én is továbbadom a férjem uncsitesójának. Nekem most 3 pontom van, a Katikának meg 6 pont lehet.. Mikor jöttök ki hozzánk? Ha jó idő lenne jövőhéten valamelyik nap jó lenne!

Cukker
Neked nem lenne kedved kijönni Hajnival?

Dettus
Nem csatlakozol? Rég volt, hogy Hajniéknál találkoztunk!

Timci
Emlékesztet a hasad az enyémre 1 évvel ezelőtt, ne esz kicsi a fiad, ez tuti! Egyébként nagyon helyes kismama vagy!

Katika
Képzeld Nándi rácsos ágyánál a szomszédasszonyom vízeret mutatott ki a fejénél. Az ő lánya mindig jól aludt és egyszer átrendezték a szobát és arrébb tolták az ágyát, hetekeig küszködtek és addig nem aludt jól, amíg vissza nem tolták az eredeti helyére. (?!) Kicsit kétkedem, de az tény, hogy nem alszik Nándi a rácsos ágyba és ha elaludt és beteszem,már fel is ébred és üvölt. A két személyes kanapén meg semmi baja. 1 hete elhagytuk az éjszakai szopit teljesen, helyette 4h-kor teázunk még most, ha nagyon muszáj. Hamarosan vizet adok neki, azért meg nem fog felkelni, gondolom én! Így hagytuk el a 11h-i és az 1h- szopikat is!

Seriff
Hanna biztos ngyon örül majd a hintának. Csúzdája van? Az Auchanos csúszda egészen jó! Tegnap ismerősünk kislánya kapott 2 éves szüllinapjára egyet, tőlünk meg az ugrálóvárat kapta, mindkettőnek örült nagyon!

KépKép
kattic

Geli,
egyedül az Ambroxol köhögéscsillapítóban nincs tartósítószer a mi dokink szerint, nem is jó túl sokáig felbontás után. Recept nélküli.

Voltunk orvosnál, mert délutánra 39.9 lett Lili láza. Persze lebuktunk, hogy nem kecskemétiek vagyunk, de azért elláttak. Az oltáson buktunk le, mert Lili a combjába kapta, és állítólag a karjába kellett volna, mert oda szokás. A mi dokink jobban szereti a lábába, azt mondta. Na mindegy... szóval Lilinek elvileg az égadta világon semmi baja, tüdeje torka tiszta...úgyhogy azt mondta a dokinő (valami Kiss Katalin, de nem az a Kiss K), hogy biztosan oltási reakció. Állítólag a 15. hós tud ilyet csinálni, hogy oltás után 2-4 nappal magas láz, és utána még egyszer 10-14 nap után.
Vagy a másik eshetőség kezdődő bélhurut, mivel nagyon ereget Lili, de azt mondta, ez azért nem annyira valószínű. A kakira meg azt monta, hogy azok a fekete pöttyök banánrostok. Rögtön kérdezte, mikor mondtuk, hogy eszik-e sok banánt Lili, hát ő eszik napi egyet, kettőt legalább. Ma nem evett, kíváncsi leszek holnap milyen lesz a kaki.

Geli,
végül is a Madarászban van a gasztrós, csak már egy intézmény.
Ágyba kávé az még semmi, volt már ágyba reggeli, most épp itthon van 5 szál gyönyörű tulipán csak úgy, mosogat, mos, főz, ha kell, kakis pelus általában az övé, ha itthon van, és minden este ő tápiztatja és altatja Lilit. Na nem fényezem tovább, mert a végén még elolvassa, és elbízza magát. Na majd a következő hozzászólásban leírom a rossz tulajdonságait is :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Örülök, hogy nincs Lilinek nagy baja! Gondolom te is megkönnyebbültél!

Katic :D

KépKép
kattic

Sziasztok,

újra itt, ez az óraátállítás, minket is bekavart.
Kicsit minden hamarabb történt ma, mint szokott, emiatt volt is fent már egyszer. Nagyon gyorsan eltelt a mai nap.

Bea,

Nagyon szépen köszi a segítséget. Meg fogom kérdezni a dokit, mert most már ideje lesz színt vallanom, hogy helytelenítése ellenére is tovább vittem Gergőt. A házidokink is gasztros, de ő nem akarta a szegedieket "felülbírálni", pedig ők annó semmit sem csináltak, csak ránéztek, és ránézéses tojásallergiás lett Gergőből, eddig szerencsére arra még nem az. Sok másra igen, még nem tudom, hogy adagoljam neki a dolgot.
Még egy vmit szerettem volna kérdezni, láttam az iwiw-es képeteken Lilla királylány ágyikóját, nagyon megtetszett, elárulod nekem, hol lehet ilyeneket találni? Előre is köszi.

Lina,

Sajna az Ambroxol, bár felbontás után csak 1 hónapig áll el, azért szorbitot az is tartalmaz. Nálunk a szorbát és a benzoátos dolgok vannak kizárva, ezért is jártam meg ma a Stodallal is, mert a szorbitra voltam rákattanva, mert a legtöbben ez van benne, erre ebben meg..., na mindegy.
Jó, hogy a banán a titok nyitja. :wink: :roll:
Férj - irigy nagyon, az enyém csak úgy kiabál, mint a fia, ha vmi van Gergővel, kakis pelus, vagy vizes ruci, hogy Aancsa. :roll:

Ser,

Én is hallottam már több embertől, hogy Szeged oké, nekem csak az eljárás nem tetszett. Ha már ott vagyunk, nem tudott volna neki egy bőrpróbát feldobni, csak megnyomkodja a hasát, és közli, tej-tojás, de miért, amikor előtte is evett tojást, és semmi baja nem volt. Szeritne azért, mert a legtöbb gyerek arra allergiás, tényés való, hogy sokan, de bizonyítsa, a tejet és is láttam a bőrén. Na, mindegy. most megy egy ismerősöm áprilisban, ja és ő bejelentkezett 1 reggel 8as időpontra, lecibálta a fiát, és az asszisztens elfelejtette őket beírni és potom 2 óra várakozás után meg sem hallgatták, hanem kidobták, hogy nincs időpontja, kérjen, majd akkor szóba állnak vele. Így kapta az áprilisi időpontot, amikor 4 napra be kell feküdniük. Kíváncsi vagyok tetőtől talpig megnézik-e mire allergiás, vagy ők is csak a tej-tojásra vannak kihegyezve, mivel ezekre jár a kiemelt csp.

Dora,

Persze az előzmények ismeretében én is sietnék a dokihoz. remélem minden rendben lesz. Szorítok, hogy a babó ne csináljon semmiféle galibát. :wink:

Nyhk,

A kúráról, sajna még én sem hallottam.

A kép szuper, jól elvan a két kismanó. Nem volt nehéz az elején, amikor Petra megszületett, hogy Ádám kisfiú. Azt mondta a dokink, hogy ha ilyen kicsi a korkülönbség a gyerekek között, akkor jobb, ha az idősebb lány, mert ő anyáskodik, a fiúkkal nehezebb. Igaz ez?

Jó, hogy rendesek voltak veletek. Jó poz. dolgokat is hallani az eü-ről.

geli08

Nana,

Jobbulást Nektek!
Egyébként nekem sincs mindig időm, de igyekszem visszaolvasni.
Képet próbálok keresni, de mivel általában én vagyok a fényképész, így nagyon kevés olyan kép van, ahol rajta vagyok.
Boti? Mászás? Állás?

Thymi,

Az amazon Gyopi nagyon édes, jók a képek. Ne is hagyja magát, az én fiam csak odafut hozzám, ha ölelgetik akkor is, én ezen vagyok inkább kiakadva. A felnőttekkel jobban elvan, de a játszóházban is csak egyedül autózott. Remélem ez majd változik.

Lili,

Aludj amennyit csak tudsz, Gergővel én is állandóan aludtam, de akkor azt hittem a viszgaidőszak és az évvégi sűrű progik a suliban kivették az erőm, de nem csak egy baba altatott. :wink: :lol:
Zsófival is aluszékony voltál?
Én még nem adattam be a bárányhimlő ellenit, nekem is azt mondta a doki, hogy majd, ha közösségbe megy. Illetve, ha kistesó jön. Én 18 évesen az érettségi előtt majd 1 hónapig szenvedtem a bárányhimlővel, nem volt kellemes, az akkor 8 éves húgom 1 hét alatt felépült.
Nálunk eddig agyhártya elleni van pluszban.

Hajny,

Én is köszi a recit, majd kipróbálom.

Dettus,

A kullancselleni szerintem is akkor fontos, ha fertőzőtt helyen élsz, vagy sűrűn jársz arra, régen, a hegyeket jelentette, de ma már...

Balim,

Utólag is gratula Marcinak!

Kazi,

Remélem Lari lassan hagy majd téged aludni. Én is tartok attól, hogy a-szinte-minden-éjjelt-átalvó fiam után, vki állandóan üvöltőt kapunk, hogy meg tudjuk, milyen is egy igaz csecsemő. :roll: :wink:

geli08

Cukker,

Döbbenet, ami az ovikban és sulikban folyik nevelői részről Mellettünk egy ált.suli van, de a felsősök itt cigiznek a mi kapunknál, a suli mellett. Du. a tanárok kiülnek velük az udvarra, de csak dumálnak, a gyerekek verekednek, a kerítésen átjönnek hozzánk, tök rondán beszélnek egymással is és a tanár is velük. Ja, a csúcs, amikor köveket hajigáltak a kerítés mellett álló kocsikra, és mi beszóltunk a tanci néninek, aki fel volt háborodva. A múltkor meg egy gyerek felmászott a mindenes kamra tetejére és beszakadt.

Timci,

A másik topikban már írtam, de helyes a pocid. :)
Írok pü-t.

Roz,

végül, de nem utolsó sorban.
Sernél már írtam, hogy most várom a híreket Szegedről, mert azért magánban ez a dolog elég húzós, ha visszamentek most kontrollra és még vannak foltok, vagy nem indult meg a súly, akkor jöhet újabb teszt. tényleg, mi alapján döntötte el, melyik gyerkőcre, melyik tesztet tegye fel? Mi most voltunk a 2 hetes után 1 hós kontrollon, szerencsére újabb teszt nem volt, így csak alapdíj+benzin, legközelebb 1 hó múlva megyünk, addig tovább kajanapló.
HA Szegedről megjött a kolleganőm, írok, vagy hívlak, vagy talizhatunk is.
Már írtam de még egyszer megint szuperek a torták, majd augusztusban kérek segítséget a tortához, persze, - ha lehet - hogy egy boszi :lol: :wink: , hogy csinálja. Gergő kiszúrta az autós tortát már az első képen. És kiabálta, hogy "auttó".
Niki lába oké már?
Kaja: azt írod, hogy nem kapnak a csemetéid sokfélét, akkor az enyém? :roll: Nálunk a lényeg, hogy tésztábő :roll:ól vagy húsból legyen. Ezeket a recepteket honnan szerzed? Vagy te találod ki őket? Tejszín? Kolbászkrém? Ízük? Mennyire szörnyű? A bio sütik nálunk sem jönnek be.
Áki édes kopaszon, bár lehet, már ezt is írtam du., csak nem húztam ki a jegyzeteimből. Nem baj, akkor is imádnivaló.
És azt hiszem, am éjjelre ennyi, megyek lefeküdni, mielőrr GErgő kel, hogy hamma. Nem akar ő sem beszélni. A széttárt kéz nálunk is a nincs jele. :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Közös játszótér? Virág már felvetette egyszer, benne lennénk, főleg délelőtt, de délután is tudok szabadidőt gyártani, egy kis szervezéssel. Remélem most már jó idő lesz.

geli08

Kép Ez még tavalyi, de sajna nem sok van, ahol együtt vagyunk. :(

Kép Egyesül evett, csak a tányért kellett visszatartanom :)

geli08

sziasztok

csak gyorsan mert mennünk kell fejlesztőhőz aztán meg beíratkozni az oviba...

geli
nem is emlékeztem rá, hoyg irtam, hogy mennünk kellene szegedre.... szóval az az igazság, hogy beszéltem ho. még azóta töbször is... elfaxolta gyerekeke papirjait szegedre.. és ott prof azt modta, hogy nikinél más lehet a gond, mivel ákinak abszolut nem javult az exkcémája sem a grizes bőre az ő papirjait is elfaxolta ho. és behívtak minket egy befekvésre, április 13-tól 5 napra...nagyon agyalok rajta, hogy mit csináljak ide kecsóra nem látom értelmét befeküdni ujat ugy sem tudnak mondani..Viszont hogy tetőződjön dolog T. variál nem a pénz miatt hanem mert a Ho.nnem fogadta a szentesi dokinő eredményeit és igy már Ő sem fogadja el ... hogy mialapján válsztották azokat az allergéneket nem is kérdeztem ... :roll: na szóval nem tudom még, végülis idő pontunk van szegedre lehet hogy ki használjuk át megyünk csak pont ezt akartam elkerülni befeküdni 2-3 gyerekkel a kórházba...csak igazán félek attól hoyg nikinek megint végigcsinállnak mindent amit már itt egyszer megcsináltak és annak végkép nem látom értelmét..elég tanácstalan vagyok ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic,
sajnos nem ilyen rózsás a kép...éjszaka megint volt műsor, 39.4-39.6 között volt a láza Lilinek. Pedig este fél 10 körül úgy tűnt, hogy ennyi volt, vége a láznak, de mégsem. És a szörgyű az volt, hogy sehogy nem ment le. Az általam ismert összes módszert bevetettük, és örültünk, mint majom a farkának, ha 38.7-ig lement. Aztán azt vettük észre, mivel ugye jól felébresztettük Lilit, hogy ha ébren van, és tesz-vesz, akkor megy le a láza. Szóval mi hajnal negyed 3-kor teletabit néztünk, a lányom enni akart (utoljára 7 hónaposan evett éjszaka), na mindegy, 37.7-tel végül fél 3-kor lefeküdt. Most nem tudom mi van, azóta is alszik még a család többi tagja, én meg fél 7-kor rohantam sorszámért. Az 5-öst sikerült is megcsípnem :D

Roz,
ez így elég rosszul hangzik... kicsit én is félek a holnaptól, hogy mibe mászok bele, milyen kálvária kezdődik, de most már muszáj lépni valamerre. Na meg azt sem tudom, hogy holnap egyátalán csinálnak-e Lilivel valamit...vagy csak kapunk egy stóc beutalót. Na meg ugye lázas is, de nem akarom veszni hagyni az időpontot, mert a végén tényleg csak két hónap múlva lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Nagyon sajnálom Lilit. És nem akarom a kedved szegni, de aggasztó szerintem Lili állapota. Több napig ennyire lázasnak lenni az oltástól? Előfordult már velünk is, hogy az ügyeleten baromságot mondtak, bár az nem annyira betegség volt, hanem szopi tanácsadás. Vagy mikor Adri picike colt, és azt hittük, hogy hasmenése van, és kapta a smectát. Pedig csak picike volt és szopizott. És ő sokáig 6x is kakilt egy nap. És az elején sokáig zöld volt a kakija. Tisztult. Magzatmáz jött ki belőle. Meg mondta a védőnő, hogy attól is lehet, hogy valamit nem emészt meg rendesen és ilyenkor epe válik ki. Azt hiszem a szopi elmaradásával szűnt meg teljesen a zöld kaki.

Geli

Melyik suli ez? Nagyon durva.
Gergő csuda ügyesen eszik.

Kattic

Nagyon aranyos vagy, szívesen kimennék, de inkább akkor, ha Adri elkezd totyogni. Babakocsival nehéz buszozni.

Roz

Áki nagy fiúnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Édesek az alvós képek.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Timcike
Nagyon helyes pocid van. :)

Geli
Ügyesen eszik Gergő. Örülök hogy raktál fel képeket magadról is. :)

Ti hol is laktok? (bocs hogy elfelejtettem :oops: )

Roz, Geli, Lina és Mindenki akit SAJNOS érint a téma.
Szeretném megkérdezni hogy akkor hová érdemes elvinni a babát allergiavizsgálatra? És csak 1 éves kortól csinálják vagy korábban is???

Boti most ki van kiáltva Tejallergiásnak ill. tejcukor és tejfehérje allergiásnak, ami nagyon, de nagyon leszűkíti hogy mit ehet, pedig lehet hogy nem is allergiás :roll: :shock: :?:
Ezért szeretnék most már utánajárni a dolognak.
Merre induljak el???

Aki tud, légyszi segítsen!!!!!!

KISMAMIK! Lili, Dori, Bea, Timcike (remélem nem hagytam ki senkit :oops: :D )...tudom Potykamanó és Enn, de ők nagyon ritkán írnak már ide. :( :(
HOGY VAGYTOK??? :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Köszönöm,köszönöm... :oops: aranyosak vagytok! Szép a pocakom? :lol: Örülök neki.Nekem is nagyon tetszik.Mostanába igencsak beindult a kislegénya mozgással!Örülök neki.Gelio8-nagyon helyes kisbabád van.Készitsetek több képet ezentúl együtt.nem is tudtam,h.te is ilyen fiatal vagy. :roll: Kellemesen csalódtam. :wink: Szépek vagytok!

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kattic- örülök,h.emlékeztetlek magadra.Legaláb ennyit megtehetek azok után,h.mennyi szép kis ruhácskát örökölt a kisfiadtól az én kisfiam :wink: !Még egyszer köszönjük szépen!

nanao9-köszönöm kérdésed jol vagyok,rengeteget mozog a picikém,még nem nehéz járni,vezetni már igen,de még elmegy,hmmm...fölkelni az ágyból az nehézkesen megy,nem tudok sietve menni az úton,de minden rendben van.És hála Istennek épek és egészségesek vagyunk!
Veled mizus?

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Lillát nem műtik meg. :cry: Tiszta takony a drágám.Ráadásul a proffal csak holnap tudok beszélni.Meg szeretném kérni,hogyha tud adjon már a jövő hétre egy újabb időpontot,ne kelljen már az egész kivizsgálást majd újra kezdeni.

Lina örülök,hogy nincs nagyobb baj,bár sajna a helyzet nem változott. :(

Geli nagyon aranyosak vagytok a képeken.Az ágyat még Debrecenben vettük a Kikolban,de az itteniben is van.Mi nagyon szeretjük.Ez volt a babaágya Lillának,csak heverővé alakítható,és a rácsokat már levettük róla.Az a leesésgátlóT,hogy ne guruljon le,azt külön vettük hozzá.

Nana köszönöm én jól vagyok,remélem ti is minnél hamarabb rendbe jöttök.

Roz hát igen három gyerekkel nem lesz egyszerű,de sztem minden lehetőséget meg kell próbálni.

KépKép
KépKép
sbea

Kattic te maradtál ki :oops: :D .Csak eszembe jutott az a kúp,és gyorsan megnéztem a dobozán az összetevőit.Borzasztó lehet egész éjjel hallgatni,ahogy köhög a gyerek,és nem tudsz neki mit adni.A fájd.csillapítóról már nem is beszélve.

KépKép
KépKép
sbea

Lili
Tök természetes h fáradt vagy! Mondjuk én fordítva vagyok bekötve, mert én meg állandóan mentem volna és pörögtem. Hányingerem sem reggel volt, hanem este és az is csak pár napig…

Lina
Igen jó az www.egyszervolt.hu
Gyopi is föláll éjjel ha megébred…ha megtaláltad a megoldást, szólj nekem is

Roz
Gyopi hagyja h visszakapja és csak néz bambán…aztán vagy próbál jönni panaszkodni, v visszaadja. Nem szoktam tutujgatni, így ritkán sír ha fáj valamije. Ha elesik akkor is csak annyit mond h hoppá és megy tovább.
Isten éltesse Ákit
Seriff
Volt sírás. A vendéglátónk kisfia nyügi volt kicsit, de másnap reggelre 2 foggal lett gazdagabb…

Bárányhimlő
Mi is azt beszéltük h jobb átesni rajta…

Hajni
Reci jól hangzik!

Cukker
Kicsit kiakadtam a sztoridon….

Bea
Remélem jobban van Lilla. Most olvasom h nem mentek Szegedre… Sajálom h nem jön össze. Remélem hamar túl lesztek végre már ezen az egészen.

Geli
Cuki az együtt evős kép!

Kép
Kép
Kép
thymi

Bea, de sajnálom, remélem kaptok hamar új időpontot, ha akadozik a dolog, szóljatok,próbálok segítséget kérni a prof fiától!
A leesés gátlót hol vettétek?

Geli,ismerős vagy nekem nagyon! Közös játszóterezésre inkább a délután volt jó tavaly, egyszer próbáltuk d.e, de mire a vége odaért,az eleje elment :wink: .....A délután hosszabb :) .

Kattic,köszi, csúszdánk már van, karácsonyra kapta Hanna.

Nana, sztem várd meg mit mond holnap Lina a Madarász utcáról...Miért találták ki, h Boti allergiás?

Kép
seriff

Jaj lányok, az eüről akartam ég írni...ma én is belecsúsztam egy 2órás várakozásba, és egyet tudnotok kell, az eü dolgozók pont annyira ki vannak bukva az egésztől,mint a betegek.De azt is tudom, h ez nem mentség a viselkedésükre!

Kép
seriff

Na csak elmentünk az orvoshoz ma is, mert éjszaka is lázas volt Lili. Ő azt mondta, nem az oltástól van, hanem valami vírusfertőzés.
A lényeg, hogy most már nincs láza, egyik pillanatról a másikra elmúlt, ugrál, táncol... na ha holnap kiütéses lesz, akkor ez volt a három napos láz.

Nana,
mi alapján mondták a tejallergiát? Főleg a tejcukrot? Boti még kicsi, szerintem alig kaphatott tejterméket, nem? Mi elvittük biorezonanciásra, csak azért, hogy azt ugye gyorsan, fájdalom meg macera nélkül meg tudják csinálni, és ha az kimutat valamit, akkor utána megyünk hivatalosan. Mivel az kimutatta, megyünk a Madarászba.

Cukker,
lehet, hogy furán hangzik, de abszolút nem tűnt aggasztónak a dolog. Mert azon kívül, hogy lázas volt, semmi baja nem volt. Nézett már ki sokkal rosszabbul. Na meg tudod milyen vagyok, nem aggódom agyon magam, csak próbálom megoldani a helyzetet. :)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser holnap reggel hívom a profot.Ma vizsgáztatott,nem értem el.Köszi a segítséget előre is.
A leesésgátlót is a Kikolban vettük.Az is fenyő,és 2 csavarral kellett odacsavarozni.

Lina örülök,hogy jobban vagytok.

KépKép
KépKép
sbea

Ser Most mondja Zsolti a leesésgátlót a Faktumban vettük,nem a Kikolban.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Linácska!

Sajnálom nagyon Lilit,ez durva,hogy az oltástól lenne ilyen.
Nagyon gyors javulást kívánok Neki!!!

Roz23!

utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Ákinak!!!

Geli08!

Nagyon szépek vagytok a képen,kb. ilyennek képzeltelek el.Nagyon szép baba Gergő!

Nana!

Nektek is gyors javulást,hátha lassan vége lesz ennek a sok betegeskedésnek!

Amúgy én is végem járom,influenzás vagyok,arcüreg gyulladással körítve.Régen voltam ilyen vacakul.Hál Istennek a gyerekek nem betegek,de alig bírom Őket ellátni.
Vendég

Sziasztok,

köszönjük a bókokat. :lol: :lol: :lol:

Nana,

Miért tejallerg. Boti? 1 éves kor alattra azt mondják, még nincs kialakulva az immunrendszere, ezért nem csinálják. Minket Szegedről elhajtottak, hogy majd 2 évesen mejünk vissza, addig tej-tojásmentes.
Nálunk a biorezonancia, tojást, mandulát, almaaromát, vöröshagymát mutatott ki. hordtuk 4szer kezelésre, hogy a kezeléstől-e vagy mástól, de most szentesen ezeket nem mutatták ki. Ja és a biorezonancia a tejet nem mutatta ki, pedig az nyilvánvaló volt. De már én sem tudom, hová, merre kellene menni. Egyelőre megvárom Lináékat és Rozékat, miről számolnak be és majd utána meglátjuk, merre megyünk. Nekünk Szegedre május közepén kellene visszamennünk, addigra már legalább tudni fogom, mit is csinálnak velük az 5 nap alatt.
Ja, és a Budai kapunál lakunk a Vacsiközbe vezető úton a temető mögött, amit m ost takarítottak ki. látszik a 2 új társasház is.

Donoé,

köszönöm neked is a bókot. Neked pedig mielőbbi jobbulást! Én múlt hétvégén éreztem így magam.

Lina[/b[b]],

Remélem tényleg elmúlt az a fránya láz. Várom a holnapi beszámolód a Madarászról. Kíváncsi vagyok, mit mondanak.

Ser,

Én is agyalok már a "csatlakozásom" óta, hogy honnan is vagy nekem ismerős. De még én sem jöttem rá. Szerencsére kezdenek a délutánjaim kiürülni, a 6 óráig tanítás már megszünt, most már csak max. fél 5ig vannak, de a májussal ők is elmennek. Jó is, meg rossz is. Szóval, tudom én, hogy a délután hosszabb. :wink: :lol:
Várakozást sajnálom, persze, hogy mindenkinek nyűg ez, nem is itt kezdődik a probléma, hanem sokkal fentebb a fejekben. :( :cry:

Bea,

Köszi az infót, majd nézelődök. Sajnálom, hogy Lilla beteg lett, gyógyuljon meg gyorsan, hogy minél hamarabb túl legyetek mindenen. Meg neked se kelljen folyamatosan idegeskedni a babával a pocidban.

Cukker,

Ez a Kandó melletti ált.suli. Szégyellem, de nem tudom mi a neve, csak azt, hogy állítólag jövőre meg is szűnik, már évek óta lasszóval fogják a gyerekeket.

geli08

Féltem, nehogy elszálljon, mert már másodszor írtam le.

Roz,

Nem azt írtad, hogy menned kellene, hanem, hogy a dokid mondta Szentes után, hogy oda is mehettél volna, de ezt csak most. Ha ilyen gyorsan kaptál időpontot, akkor lehet, hogy érdemes arra az 5 napra befeküdni, ha tényleg teljes kivizsgálást csinálnak. Az én dokim azt mondta, neki gasztro szempontjából Szeged a top. Neked abból a szempontból jó, hogy már minden gyerkőc betöltötte a 2 évet. nekem ebből a szempontból, még van időm, mert ha be is kell mennünk, az csak szept.-ben lesz esedékes.
Addigra meg kiderül, hogy az ottani vizsgálatotok eredményei mennyire fedik a szentesieket. Kíváncsi vagyok, nagyon.
Bár, már szerintem neked is mindegy ki, csak végre megmondják, ki mire allergiás.
ja, és képzeld egy bőrdoki, azt mondta, hogy az allergiásokat is fokozottan terhelni kell, mert csak úgy nőhetik ki.
Az, hogy tejallergiás ehet kecske cuccokat, tuti biztos? Én vhol azt olvastam, hogy semmifélét nem szabad enni.
Az egész nagyon szomorú. :( :( :(

Szép estét Nektek!

geli08

Sziasztok!

Geli
naon tuttik vagytok a képen,ismerösök vagytok nekem valahonnan.Lehet egyszerüen csak az utcáról,nem tom.

Bea
hát sajnálom azt a mütétet,jobb lett volna hamar túlesni rajta. :cry: Amúgyis ez az egész mütét dolog ,szegény kislány.
Jól vagy?

Lina
remélem most már minden jó lesz veletek,fránya betegségek mentes idöszakot nektek.

Pénteken mehetünk akkor felétek?A kódokat is elintézzük. :wink:

Ser
Hanna még kiságyban alszik?
Sygék jól vannak?Alvás hogy van náluk?

Azt hiszem most már tutti nem adatom be a bárányhimlö elleni oltást,bent van a böliben.Megoldódik az ügy.Gyorsan essen át rajta és kész.Endrusom azt mondta hogy ö kétszer is volt bárányhimlös.Lehetséges ez ?Kismillióból ö az egyedüli akivel elöfordul.

Én is szoktam kapni reggelit azágyba,kávét nem mert nem iszom oat.Meg mást is kapokám az ágyba. :lol: :) Jégkrémet,meg miegymást.Enyim is mos ,takarít,játszótérre viszi Annát,mindent,csak a vasalás a gyengéje,én meg azt szeretem.Na elég a dícséretböl,vannak hibái is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
jobbulást nektek,jön a meleg nyár és feledtetni fogja a sok rosszat.

Roz
szerintem is ne hagyjátok veszni az idöpontot,lesz ami lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
biztosan, hogy felénk akarsz jönni pénteken????????

Amúgy egy teljesen nyugodt éjszaka után, amit este 8-tól reggel fél 7-ig végigaludt a lányom :D most újra lázas. Úgyhogy két autóval megyünk Pestre, hogy mi Lilivel rögtön kórház után haza is tudjunk jönni.

Tegnap voltam Minonál, egész jól érzi magát a műtét után...sőt ahhoz képest, hogy egy hete műtötték nagyon jól!

Roz, Geli, Nana
remélem este okosabb leszek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

hajny
sok boldog névnapot :)

lina
nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak nektek ?

geli
fotókat nem is iratam :) nagyon arnyossak :)

virág
mi lett a munkával ????

bea
annyira sajnálom ... :( remélem kaptok uj időpontot ...

Tegnap beírattam a csajokat az izsáki úti oviba... hát remélem nem döntöttem rosszul

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajny: Boldog Névnapot kívánunk neked!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Lina: jobbulást Lilinek!!

Geli: nagyon édik a képek!! Milyen ügyesen eszik Gergő! :wink:

Timci: jók a pocis képek!! Szépen kerekedsz! :lol:

Végre jó idő!!!! Remélem így is marad!:lol: :lol:

Kép

KépKép
erszényes

Lina
Újra lázas? Jobbulást Lilinek!

Donoé
Te is gyógyulj meg mihamarabb!

Lili
Pihenj sokat, ha Zsófi engedi! Nem jöttök el hozánk valamelyik nap?

Nándi az elmúlt héten megtanult járni és tegnap sikerült lefényképeznem is. Így örül neki: Kép

Annyira örülök neki!

KépKép
kattic

Hajni!
Most néztem a naptárra, boldog névnapot! :D :D :D :D

KépKép
kattic

Sziasztok!

Én is itt v agyok, csak nagggyon nyűgös vagyok, amit nem szeretek. :shock: :?

Bea, sajnálom, h. nem lesz műtét! :(

Mire műtötték Minot? Jó, hogy jól van! :) Olyan életvidám, úgy irigylem......

Lina, szerencse, hogy nincs nagyobb baj Lilivel. Zsófi is imádja a banánt. :)

Nana, tejérzékeny Boti? :shock: Reméljük nem......

Dóra????????? Hogy vagy? Voltál már orvosnál?

HAJNI, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Képek szuperek! :)
birolili

Húh
Ti aztán jó korán keltek...

Hajni
Sok boldog névnapot!!!

Erszényes
Nem soká elindulunk. Remélem nem fog esni az eső.... Kijöttök azért sétálni délelőtt? Írok sms-t ha elindulunk oké?

Kép
Kép
Kép
thymi

nana
nem igazán 1 éves kor alatt ugy sem ajánlott atej .. nem hiszem hogy tesztet csinálnának nektek mert nagyon kicsi még boti de beszélj a ho hogy Ő mit mond esetleg elküld a góghoz a izsáki utra Ő gasztrós doki Ő többet tudna mondani van egyébként valami tünetetek agy hoyg állapították meg ezt a tej dologot?

Kép

Kép

Kép
roz23

bocsi az elején nem tudom mit keres az a nem

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Igen tegnap éjjel én is ezen gondolkodtam hogy igazából tök hülyét kérdeztem, hisz eszem ágába sincs bármi tejterméket adni neki, hisz Danusnak se adtam. Nagyon szigorúan betartottam minden ilyen "szabályt". Szerencsére nem is volt (eddig) soha semmi baja semmitől.

Boti egyébként is irtó finnyás, alig 1-2 íz amit elfogad mást semmit.

Igazából azon aggódtam egy ideig hogy még mindig 1-es tápszert kap (az is ugye gyógytápi) így aggódtam hogy egy nem épp 4 hós gyereknek ez már kevés... de most már ez eltörpül...

Éjszaka megint hányt és most már nagyon durva hasmenése is van. :cry:

Nem igazán értem ez most HOGY LEHET? hisz pénteken kezdődött, szombat és vasárnap pedig sokkal jobban volt, most meg rosszabbul van mint az elején. :cry:

Szuper kis vírus ez! :( Eddig nálunk ez kimaradt

Azon gondolkodtam lehet, a legrosszabb korkülönbséget választottam ezzel a 3,5 évvel, hisz egy kezdő ovis mindent elkap, hazahoz.... :( aztán tegnap találkoztam egy anyukával a lépcsőházunkból, az ő kis csöppje még csak 2 HÓNAPOS, szopizik, nincs tesója és mégis elkapta ugyanezt a vírust. :cry: :cry: :cry:

Na egy 2 hónapost látni hányni... :cry:

Na befejezem siránkozásomat.

JA Botinak egyszerűen a Budai Gyerekkorházban mondta a gasztro prof (akkor még csak 6 hetes volt) hogy nagy valószínűsséggel extra allergiás lesz...eszembe se jutott eddig kutatni ezt a dolgot és igazából nem is most azonnal gondoltam hogy utánajárok, hanem majd 1 éves kora körül...hátha semmi baja! :) A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA....

KépKép
KépKép
nana09

Jaj HajnY
Nagyon boldog névnapot!!! :D

KépKép
KépKép
nana09

Sok Boldog névnapot Hajny!!!!! 8)

Hogy tetszedt Annának az ajándék?Tedd föl ide a képet,hadd lássam,mi volt a reakciója. :wink: 8)

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hajni:
Ne haragudj,olyan figyelmetlen vagyok :oops: ,nem tudtam,hogy ma van a névnapod!!!
Isten éltessen sokáig :D !!!
Jó volt ,hogy eljöttél :D !

Geli:
Jók a képek!!Nekem is az ebédelős tetszik! :lol:

Lina:
ez a vírus. :shock: :cry:

Bea:
Sajnálom,hogy így alakult,reméljük mihamarabb helyrejön Lilla és túl lesztek a műtéten.

Kattic:
Gratula Nándinak a járáshoz!!! :D
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?