Sziasztok,
újra itt, ez az óraátállítás, minket is bekavart.
Kicsit minden hamarabb történt ma, mint szokott, emiatt volt is fent már egyszer. Nagyon gyorsan eltelt a mai nap.
Bea,
Nagyon szépen köszi a segítséget. Meg fogom kérdezni a dokit, mert most már ideje lesz színt vallanom, hogy helytelenítése ellenére is tovább vittem Gergőt. A házidokink is gasztros, de ő nem akarta a szegedieket "felülbírálni", pedig ők annó semmit sem csináltak, csak ránéztek, és ránézéses tojásallergiás lett Gergőből, eddig szerencsére arra még nem az. Sok másra igen, még nem tudom, hogy adagoljam neki a dolgot.
Még egy vmit szerettem volna kérdezni, láttam az iwiw-es képeteken Lilla királylány ágyikóját, nagyon megtetszett, elárulod nekem, hol lehet ilyeneket találni? Előre is köszi.
Lina,
Sajna az Ambroxol, bár felbontás után csak 1 hónapig áll el, azért szorbitot az is tartalmaz. Nálunk a szorbát és a benzoátos dolgok vannak kizárva, ezért is jártam meg ma a Stodallal is, mert a szorbitra voltam rákattanva, mert a legtöbben ez van benne, erre ebben meg..., na mindegy.
Jó, hogy a banán a titok nyitja.
Férj - irigy nagyon, az enyém csak úgy kiabál, mint a fia, ha vmi van Gergővel, kakis pelus, vagy vizes ruci, hogy Aancsa.
Ser,
Én is hallottam már több embertől, hogy Szeged oké, nekem csak az eljárás nem tetszett. Ha már ott vagyunk, nem tudott volna neki egy bőrpróbát feldobni, csak megnyomkodja a hasát, és közli, tej-tojás, de miért, amikor előtte is evett tojást, és semmi baja nem volt. Szeritne azért, mert a legtöbb gyerek arra allergiás, tényés való, hogy sokan, de bizonyítsa, a tejet és is láttam a bőrén. Na, mindegy. most megy egy ismerősöm áprilisban, ja és ő bejelentkezett 1 reggel 8as időpontra, lecibálta a fiát, és az asszisztens elfelejtette őket beírni és potom 2 óra várakozás után meg sem hallgatták, hanem kidobták, hogy nincs időpontja, kérjen, majd akkor szóba állnak vele. Így kapta az áprilisi időpontot, amikor 4 napra be kell feküdniük. Kíváncsi vagyok tetőtől talpig megnézik-e mire allergiás, vagy ők is csak a tej-tojásra vannak kihegyezve, mivel ezekre jár a kiemelt csp.
Dora,
Persze az előzmények ismeretében én is sietnék a dokihoz. remélem minden rendben lesz. Szorítok, hogy a babó ne csináljon semmiféle galibát.
Nyhk,
A kúráról, sajna még én sem hallottam.
A kép szuper, jól elvan a két kismanó. Nem volt nehéz az elején, amikor Petra megszületett, hogy Ádám kisfiú. Azt mondta a dokink, hogy ha ilyen kicsi a korkülönbség a gyerekek között, akkor jobb, ha az idősebb lány, mert ő anyáskodik, a fiúkkal nehezebb. Igaz ez?
Jó, hogy rendesek voltak veletek. Jó poz. dolgokat is hallani az eü-ről.