Sziasztok!!
Ildi:
innen vettem, hogy van parafa:
http://www.zatik.hu/index.php?stilus=la ... f5128ceedb
vagy ez nem is a te melóhelyed
Amúgy a mosogatógép mellé akarunk rakni, mert a fal mellett van és összefröcskölöm a nagy ügyességemmel a falat
, de akkor már az előszobába is teszünk,hogy minnél kevesebb legyen a 1méteren belül a kézlenyomat
cuccaitokat eltudom képzelni én is tudok pakolni rendesen, de már fejlődöm, néha sikerül elfogadható méretűre csomagolnom.
Amig Flóra kicsi volt rengetek cuccot vittem mindenhova, ez mára elmúlt. Majd a tesóval kezdem előről
A balatonon van egy babakocsink amit még hasznáéltan vettünk, hogy ne kelljen oda vinni kocsit
De már nem használunk kocsit, csak ha nyáron fürdeni megyünk, de akkor is inkább a cuccaink cipelésére
Csilla:
Tali jó lenen, de én sem megyek a városligetbe
tudom hol van, de olyan messze még nem merek menni. Megtanult útvonalaim: Örs vezér tere, Pesti úti játszóház
Hétvégén apa bárhova elvisz...
Amúgy szívesen adok tali helyszínt
Edit:
vérvéte
miért kellett vérvételre mened??? bíztos írtad, de elfelejtettem
Nagyon jók a képek!!
.
Flóra reggelre náthás lett, meg fáj a torka is. Orvos csak délután rendel majd akkor megyünk. Olyan alvást csinált, hogy az eszméletlen, beszélt, jajgatott, rugdosott, úgy sajnáltam szegényt.Adtam neki orrcseppet, (Anya milyen ostobaságot művelsz??)inni, bekentem a mellkasát baby luff krémmel.
Látszik, hogy otthon voltunk és Kata már megint beteg volt
Napsütéses szép napot mindenkinek!!