Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Ildi:
innen vettem, hogy van parafa:
http://www.zatik.hu/index.php?stilus=la ... f5128ceedb
vagy ez nem is a te melóhelyed :?: :?: :shock:

Amúgy a mosogatógép mellé akarunk rakni, mert a fal mellett van és összefröcskölöm a nagy ügyességemmel a falat :cry: , de akkor már az előszobába is teszünk,hogy minnél kevesebb legyen a 1méteren belül a kézlenyomat :wink: :lol:

cuccaitokat eltudom képzelni én is tudok pakolni rendesen, de már fejlődöm, néha sikerül elfogadható méretűre csomagolnom.
Amig Flóra kicsi volt rengetek cuccot vittem mindenhova, ez mára elmúlt. Majd a tesóval kezdem előről :roll:
A balatonon van egy babakocsink amit még hasznáéltan vettünk, hogy ne kelljen oda vinni kocsit :wink: De már nem használunk kocsit, csak ha nyáron fürdeni megyünk, de akkor is inkább a cuccaink cipelésére :lol:

Csilla:
Tali jó lenen, de én sem megyek a városligetbe :arrow: tudom hol van, de olyan messze még nem merek menni. Megtanult útvonalaim: Örs vezér tere, Pesti úti játszóház :lol:
Hétvégén apa bárhova elvisz...
Amúgy szívesen adok tali helyszínt :!: :!:

Edit:
vérvéte :roll: miért kellett vérvételre mened??? bíztos írtad, de elfelejtettem
Nagyon jók a képek!! :oops:
.
Flóra reggelre náthás lett, meg fáj a torka is. Orvos csak délután rendel majd akkor megyünk. Olyan alvást csinált, hogy az eszméletlen, beszélt, jajgatott, rugdosott, úgy sajnáltam szegényt.Adtam neki orrcseppet, (Anya milyen ostobaságot művelsz??)inni, bekentem a mellkasát baby luff krémmel.
Látszik, hogy otthon voltunk és Kata már megint beteg volt :evil: :shock:

Napsütéses szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi,tényleg van ilyenünk :oops: :oops: :oops: mikor még ott voltam tutti nem volt :? de igen ez a melóhelyem,ott vagyok könyvelő. :D

Flórának jobbulást!
Rájöttem,hogy kár idegeskedni, ezt úgyse tudod elkerülni,ha vannak ovódáskorú gyerekek a családban,nem lehet eltiltani őket,csak azért,hogy ne kapják el egymástól a betegségeket.
Én is mindig morgok,de fölösleges.

Azt megköszönnénk,ha adnál tali helyszínt,talán még hozzátok el tudnék menni a két gyerekkel. :wink:
Mikor megyünk lányok? :D Neked mikor jó,Évi?

puszi.
Kép
ilgya1

Sziasztok

Ildikó
Tényleg,egyszer már kérdeztem hogy merre van a nyaralótok,bocsi,így már leesett! :oops: Cserkeszőlőn voltunk mi is sokszor,nem messze onnan lakott a nagymamám. :D
A vérvétel eredményéről 10 nap múlva kell érdeklődnöm!Hát kíváncsi vagyok! :? Szépek vagytok a képen! :wink:

Évi
A múlt hónapban kaptam meg a harmadik injekciót az allergiám miatt és most egy hónap elteltével kellett vérvétel.
A Pesti úton vagy egy bababolt (Bendegúz) nem jártál véletlenül arrafelé?Csak néztem a katalógusukat és elég jónak tűnik.

Tali:Mi is szivesen elmennénk egy ilyen talira,persze ha nem bánnátok! :lol: Nekem tul.képpen mindegy hogy hol lenne,ígyis-úgyis fel kell mennem hozzá Pestre! :lol:

Csilla
Örültem nektek! :D Bocsi,de a végén Máté már nagyon álmos volt,korán kelt! :oops: Ilyenkor már nem lehet vele bírni! :oops:

Szép napot mindenkinek!

edoci

Judit
Ti merre laktok Pesten?Csak hogy írtad hogy a többiek a város másik végén laknak.
Igen,az allergia miatt és bocsi,tényleg nem írtam! :oops:
Tényleg nagyon ügyes Benci hogy így dumál már! :lol:
Nem semmi koncertjeitek vannak! :lol:

Évi
Előbb lemaradt:Jobbulást Flórának!Remélem semmi komoly!

edoci

sziaszotk!

Évi!

köszi h felajánlottad az otthonodat talihelysznnek! nagyon rendes vagy!nekem teljesen jo nálatok talizn! DE JOL MEGGONDOLTAD? ha enniyen meglepünk, lesz ne mulas.. :P Azért is örülnék neki ha nálad lenne mert közel van, és nem tévedek el ez is fontos szempont nálam.. :oops: :lol: Ha mindenkinek jo (Tudom Judit meg MOni h nektek nem és sajnálom), viszont mi lenne ha valaki feltudna venni (JUDit)eg jol megközelitehtö helyen és akor eljöhetnél vele??????????????????

jobbulást Florának! remélem nem lesz semmi komoly baja! Sajnos ez elöfordul mkor a gyerek mással is a találkozik nehéz kivédeni.

Edit!

Ti eltudtuk jönni Éviékhez ugye? ha a pestir forgalmon átvergözd az már gyerekjáték lesz h eljuss Éviékhez.. :) én i sörültem h találkoztunk bár kicsit nehézkes volt az eljutás de nagyon jo volt! A képeket vártam h felteszed, de szomoruan látom h nem tetted fel...remélem nem azért mert nem sikerültek..

Máté nagyon helyes, de látom énis elöre h nem lesz könnyü Gáborral ö is kis akaratos , már most. Viszont ha lesz teso lehet h megváltozik addigra..

Judit!

mint fentebb őprobáltam fogalmazni, nem lenne jo ha vki elhozna ?
sajnos semmi se tökéletes igy keletkezhetnek bakik.. :?

kicsit feljebb irtam h mi történ t velünk bocsi de ha nem baj irnám meg ujra ikább kimásolom h el tudd olvasni.. "röviden a "sztori"..pestre kellett volna mennünkés tudtunk egy földes elkerülö szakaszt..amin egyszer már jártunké s tök jo volt, erdö, madár stb..de rossz helyen kanyarodtunk le és gyanus volt h nem a jo uton haladunk...kb egy-két km után valami tudatalattitol vezérelve felkapcsoltam a refjlektor..gyors fékezés...szemem elött egy szép nagy mély szakadék...hát nem sokon mult...elég nehezen tudtam onnan kitolatni és megfordulni kélsöbb..soha többet arra.. "

Ildi!

Réka tiszta anyja szerintem is, egy kis hercegkisasszony.. :P

talinak jövöhét közepe? hátha addigra meleg lesz!

már kaartam én is kédzeni h nem fél sz vizközelébe vinni öket?de igy most megnyugodtam h van kerités is..meg a ti vigyázo szemeitek..nem tudom de én parázom a viztöl meg öket is féltem..én egy bokáig érö Balatonba is rettegek...volt már rá példa! :evil:

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

sajnálom..töröm a fejem amegoldáson.. köszi aképeket csodálatosak..éni s megdöbbentem ma h milyen sépen kezdtek rügyezni a fák..söt, inkább virágosak voltak..csak ne jöjjön rá fagy!

hátvan mindenek jo és rossz oldala is..nálunk pl az oltást nagyon sz.ul adja a doki rendszeresek az orditások és a kék foltok.. :evil: :x

puszi joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok! Kép

Judit,nem mondod,hogy ezeket idén csináltad :oops: nagyon szépek,és ismerős nekem a középső kép. :D

Ez így tényleg nem érvényes,nem hiányozhatsz te sem a taliról...oldjuk már meg valahogy. :? és vonat nem jár arra? :? és a Városligetben még amúgy is hideg van,ez így kényelmesebb mindenkinek. :D

Béna koncert Kép

Edit!Tök jó,hogy ti is eljöttök.
Csilla!Nekem szerda és csütörtök kizárva...még a szerda megoldható :wink:
Többiek?Dia,Jucus?

Jó éjt! :D
ilgya1

sziaszotk!

hát mos tugy néz ki h lehet h nekem nem jo a jövöhét vagy max. ugy ha nektek is jo h csak 11 körül taliznánk..mert a barátnöm most hivott h egész héten kéne vigyáznom a kislányára, nem tudja senkire hagyni. és vinn nem tudo magammal mert nem ül be más autojába. De ha már kitaláltam mindenképp szeretnék talizni veletek!

Ildi!

igazad van, ne hagyd te se Juditot! azon filoztamhén tudnék gyereküést szerezni , a mi Bencinek jo, csak elhozni nem tudnám..de van rá ötletem..maj dmegirom neked priviben ok?

Judit!

igy lenne kedved eljönni????????????

Edit!

képek???????????????

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla
Egész délután nem volt netünk,azt hittem estére lesz,de tévedtem! :twisted: Most igyekszem...

edoci

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Ha minden jól menne szerintem én fel tudnálak venni és nekünk van két gyerekülésünk is!

edoci

Edit!
köszi szépen, a képeket, és azt is h ha megoldod Judit eljutását!

Gábor teljesen oda van aképekért, egyfolytában monjda h bümá.és ölelgetné aképen..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla,Edit!
Aranyosak a fiúk,látom megtalálták a közös hangot! :D
Kimentél Dorogra?

Judit,ez hihetetlen.....
mármint az,hogy már így néznek ki a fák a Margitszigeten. :)

Lányok,nem várunk még egy hetet a talival?hogy kicsit jobb idő legyen,vagy mindegyj,ha úgyis bent vagyunk? :oops:

Én is gondoltam erre a megoldásra,csak nem mertem javasolni,egyrészt Edit miattad,hogy nem-e kerülő meg ilyenek,a másik,hogy Juditnak hozzátok kell igazodnia,
de ez nagyon szuper,hogy megoldódott :D

Nálunk tök nyűgi van ma.....

és képzeljétek Dávid ma odacsapott Rékának,eddig sose tette...bele se merek gondolni mi lesz,ha innentől elkezdődik ez a fajta "szeretet" :(
ilgya1

Ildi!

nyugodj meg nem lesz semmi gond, szerintem ez a hülye front teszi, érzékenyebbek..nekem például pont forditva van..mos tinkább totál bujos fiam van..(ez még mindig jobb mint mikor egész nap hisztis..)

Szoval nyugi, biztos egyedi eset volt! Réka mit szolt? meglepödöt, biztos sirva fakadt! szegényke..MEglpete szeretett bátyokája..

Igen kimentünk, nem volt egyszerü odajutni..

Szerintem is tegyü át a talit, Évi is akarta javasolni beszétem vele, mert Flora még beteg, és nekem is zürös a jövö htem..szoval lányok tali legyen 2-ai héten ok????????????????

Judit, az még jo neked?

Edit!

Kép
Kép Kép
Van még képem, cserébe azért amit te tettél fel...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Gáboroknak sok boldog névnapot kívánunk!
Kép Kép

Ildikóék
ilgya1

Sziasztok!!

Este majd fogok bővebben jönni!Most még van egy csomó dolgom, addig is puszi mindenkinek :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

SZIASZTOK!

iLDI, JUdit köszönjük szépen!

Dia, boldog névnapot Gáborkádnak!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Boldog névnapot a Gáboroknak Kép

Kép

Kép
jucu

Boldog névnapot a Gáboroknak!
Kép

edoci

Sziasztok!!

Topicunk Gáborjainak nagyon boldog névnapot kívánok:
Kép

Edit, Csilla:

Képek nagyon jók, jól eljátszottak a fiúk :wink:

Judit:
Képeíd mint mindig szenzációsak, nagyon ügyes vagy!!!
Örülök, hogy Edit eltud hozni benneteket is!

Ildi:
Ne aggódj, ilyen minden több gyerekes családban előfordul.
Csak türelem Réka nemsokára együtt játszik majd Dáviddal.
:lol:

Dia:
Ti is eltudtok jönni hozzánk??

Flóra kicsit náthás még, de nem vészes. Úgyhogy ha gondoljátok a héten is lehet tali: Kedd-szerda vagy pénteki napon.
Utána héten: hétfő kivételével mindegy melyik nap.
döntsétek el, hogy melyik nap vagy melyik hét jó nektek :wink:

Nem tudtam jönni tegnap, mert délelött mászkáltunk, délután meg a konyhaszekrényre raktuk fel a hiányzó dolgokat.Estére meg anyukám fölidegesített, aztán már nem volt kedvem írni.

Nagyon szépen süt a nap azt hiszem kimegyek és elültetem a 3 nárcisz virághagymámat, nehogy kidőljenek az edényükből :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Ha a héten lesz tali,sajna ki kell hagynom ,mert kedden Teve utcába kell mennem, és házassági évfordulónk van arra készülök ,szerdán fél napom az orvosnál fogom tölteni szokásos vizsgálatokon, csüt .szabad,de péntek foglalt.
Már megint kihagyom :cry:

Képzeljétek tegnap kaptam egy kézzel faragott bölcsőt ,bükk színű.
Nagyon szép,beleszerettem elsőre. :D

Dunakeszin voltunk tegnap tesóméknál,és elmentünk telkükre Fótra,megnéztük az új lovacskát is.Diusnek nagyon tetszik,megbeszéltük nyáron megy hozzájuk.
És azt még nem is mondtam nektek ,anyumék elviszik magukkal Diust május végén-vagy június elején magukkal olaszországba tesómhoz.Kb.1 hónap lesz.
Már most parázom ,hogy fogja kibírni.

Pénteken egyeztettünk a festővel is és ápr.23 kezdi a festést,tapétázást,szigetelést.Addig vszínű át kell menni anyumékhoz,mert nem fogunk elférni.
Szóval egyenlőre ennyi történt.Meg a főnököm is hívott kéne melózni megint a héten + itthon neten ,plusz júliusban 2 hetet kéne helyettesítenem amíg szabira megy kolleganő.
Még nem válaszoltam neki.
Na puszi megyek kicsit csinálom a dolgom.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Csajok akkor én arra szavazok, hogy legyen a jövőhéten a tali, hogy senki se maradjon le :wink: :?: :?:
Vélemény??

Jucus:
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok, már 20 hetes vagy,nagyon jó :wink:
bölcső nagyon szép lehet :)
Olaszország bíztos tetszeni fog Diusnak és kibírja szerintem ne aggódj :wink: Én is voltam ennyi idősen németországban 1 hónapig nyaralni :wink: :lol:
Festéses rumli miatt nem irigyellek, Flóra povcakkal én is végig csináltam egy fűtés szerelést és egy festést :roll:
Melót csak akkor vállald el ha jól érzed magad! :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Jucu, Edit, Évi!

köszönjük nektek is a köszöntést! csak most tudtam jönni, a hétvégém nagyon zürös volt..a mai napom se sokkal jobb de godnoltam gyorsan irok nektek!

LÁtom h nem jo a hét Jucunak se akkor maradjon a jövö hét, de nem tudom h jo lesz e az mkinek..nnekem elvileg bármelyik nap jo.

Jucu!

igaza van Évine, ha ugy érzed h menni fog vállald el a melot. A nyaralás nagyon jo, fleg külföld én nem voltam soha, de ha lenne rá lehetöségem és lenne kihez én is elengedném a lányomat. Szerintem ök már abbanak orban vannak amikor el lehet engedni nyaralni öket. Akartam h menjen Boni most is nyári táborba de ninc shozzá kedve, én meg nem eröltetem.

A lovaglás is nagyon klasz arrol mi sajna lemaradtunk mire lett volna lehtöségünk az illetö visszamondta..

a festés miatt nem irigyellek..

Évi!

NÉmetország? biztos szép lehetett, rokonokhoz mentél? Nekem mondjuk Ausztria is nagyon tetszik meg még jo pár hely..

tali: ok, legyen jovö hét..

Flora már jobban van?

bocsi lányok mennem kell.
puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sZIASZTOK!

Nem tudom mi lesz a talival,képzeljétek apa most mondja,hogy ha itt lesznek a mesterek nem nagyon tudok kimozdulni,ha nincs ő itthon,és már kedden kezdik a fűtés szerelést....
annyira sajnálom....
csak reménykedni tudok,hogy apa itthon tud lenni valamelyik nap,és akkor aznap lesz a tali.

Jucu,sajnálom ha lemaradnál te is,végre megismerhetnélek téged is személyesen.
Az a bölcső nagyon klassz lehet,én is szerelmes voltam egybe az RS bútorba néztem ki,de apa annyira feleslegesnek tartotta,hogy nem kaptam meg...
Sok boldogságot kívánok nektek házzassági évfordulótok alkalmából!Hányadik lesz?
Olaszország gyönyörű. Irgykedek Diusra.Sztem is bírni fogja,nagylány már,és manapság sokféleképpen lehet tartani a kapcsolatot :wink:

Lovacska :D

Csilla,köszike.
Remélem,hogy nem sűrűn fog előfordulni.
Azóta nem volt semmi,persze most még intenzívebben figyelek,természetesen,hogy azért ő ne észlelje,hogy a hugi védettséget élvez, :?
Réka mit szólt?Hát meglepődött rendesen....először elakart kezdeni sírni,de szerencsére sikerült a hangommal megvigasztalnom...majd idővel hozzászokik,de azért ő még kicsi :(

Volt valami banzáj?Névnap alkalmából?

Évi,oké. Ahogy neked jó,figyelj te vállaltad,hozzád alkalmazkodunk.Remélem én is eljutok...
Azt mondta apa,hogy légvonalban kb. 5 km-re lakunk :wink:

Többiek,merre vagytok?

Puszi:ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Csilla:

Igen Németországban nyaraltam minden évben, mert ott laktak a nagyszüleim.Tavaly tavasszal költöztek haza, mert már idősek.

Talit azért javasoltam a jövőhétre, mert Jucusnak sem jó és Csillának sem ez a hét.de attól még nekem a mai nap és szerda, péntek ok.Jövőhéten kedd, szerda, csütörtök, péntek.
Igen én vállaltam, hogy lehet itt a tali, de írtam, hogy melyik héten milyen napokon vagyok itthon, a többi rajtatok múlik.

Ildi:
Majd szólj melyik járattal érkezel, kimegyek, hogy elkapjalak(gondolom ejtőernyős ugrással szállsz le) :lol: :lol: :lol:

Szép napot!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Judit!

38:08 Tök jó :lol: :lol: :lol: amúgy az 09:08 :roll:
Tegnap én sem tudtam belépni :twisted:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Mindenki kint van a levegőn??
Szép napsütéses reggelre ébredtünk ma is, csak a szél ne fújna :roll:

Flóra már sokkal, de sokkal jobban van alig kell fújni az orrát
:wink:
A fümagunk vegetál nem tudom mikorra hajlandó kinőni :lol: :lol:

Jók legyetek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Gyors bekukk ,megyek pihizni kicsit.
Ma voltam dokinál és úgy látsztik csak panaszkodni jövök újabban.
Reggel 7-kor már ott voltam uh-tak és a nő azt mondta amikor a leletem töltötte ki,kicsit alacsony ez az AFP nem mondta a dokim?
Na ekkor éreztem megy fel a vérnyomim.
AFP 26ng/ml 0.8 MOM
BHCG 11000 ng/ml 0.9 MOm
Erre dokim azt mondta semmi gond ,csak az lenne baj ha hcg magas lenne az utalna down kórra.
Mindegy elküldtek citogenetikára,de csak holnap 13-től van a dokinő.
Utána felvittem eredményt dokihoz ,és ott volt a köv,.kiakadásom.
Mondtam neki kicsit idegesebb vagyok ,mert megijesztettek ,azt mondta semmi ok ,ne parázzak.
De megmérték vérnyomim és húha 150/100 volt.Rögtön leküldtek EKG ,belgyógyászat tetőlől talpig átvizsgált a belgyógyász és felírt Betalocot ,hogy a biztonság kedvéért szedjek napi 3× felet.
Én nem akarom....hazaértem 3-kor és itthon mértem 110/68 majd később 113/70 volt és most este is 114/72 .Ami nem sok szerintem.
Holnap megpróbálom megbeszélni dokival ,hogy ne kelljen szednem és megígérem hogy naponta nem 1× hanem többször mérem majd.
De én tudom dokinál mindig magasabb mert stresszelek és már a sok várakozás is felbosszant.
Drukkoljatok holnapra nekem.
Egyébként kistökivel mindent rendben találtak Uh-n ismét.És már 390 gr +-10%.

Jucu

Kép

Kép
jucu

Szia Jucus!

szerintem is mindenképpen beszélj a dokival, az én vérnyomásom is mindig magas ha dokihoz megyek amúgy meg normális. :shock:
Szülés elött pár órával 100/valamenynit mértek :shock: :D Itt meg egyáltalán nem voltam ideges :wink:
Örülök, hogy kispasival minden rendben van!!

jó éjszakát!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucu,beszélj a dokival!
Milyen gyógyszer ez? :oops: Kellett már ilyet szedned?
Az orvosnál mindenkinek fölmegy egy kicsit.....

Drukkolok,hogy minden rendben legyen...
ilgya1

Jucu
Nyugi,én hiába dolgozok eü-ben,ha dokihoz megyek nekem is felmegy a vérnyomásom és baromi ideges vagyok!
Ez jó ötlet hogy megbeszéled a dokival hogy otthon méred a vérnyomásod először,aztán majd meglátjátok hogy mi lesz!Remélem sikerül!

Én most ezerrel autót keresek,a hétvégén eladtuk az enyémet.Úgyhogy most össze-vissza szaladgálok.

Jajj,ezt még leírom:Máté beszólása:
Hétfőn mentünk Tatára és Tatabányára.Mondom Máténak reggel hogy igyekezzen mert jön a papa és megyünk Tatára és Tatabányára.
Erre ő : Jó,de menjünk papabányára is! :lol:

Szép napot mindenkinek!

edoci

Hello!

Köszönjük szépen a jókívánságokat!!!! :D
Arik vagytok.

A tali nekem is okés!!!! :wink: A hétfő nem jó csak, és a pénteknél annyi, hogy délre érünk leghamarabb Évihez.

Nagy hír: HÉTFŐN GABI ELINDULT!!!!!!!!
Egyik barátnőméknél voltunk vendégségben, mikor Gabi gondolt egyet és végigment a nagyszobán átlóba kapaszkodás nélkül. :D 8) Pedig ott kő van és zokniban volt Töki és nem zavarta, Ő menni akart. Aznap csak sétált, nem akart mászni, még itthon sem. :shock:
Aztán tegnap a Mamámnál nem akrt menni, csak mászott, ma meg olyan vegyes. :roll: Mnidegy, alakul azért.... :roll: 8)

Judit,
megértelek metró ügyben... :oops: .. én csak felfele tudok közlekedni a mozgólépcsőn, lefele nem merek és nem is megy. :oops:
Szerdánként mindig a férjem jön be értünk hazafele és Ő viszi le a mozgólépcsőn a kocsit. Mikor meg túlórázik, a barátnőmet szoktam felhívni, hogy meló után a Deák fel jöjjön haza és Ő segít. :oops: akkor kiveszem Tökit a kocsiból én viszem őt, Brigi barátnőm meg a kocsit. :lol:
Gyönyörűek a képeid. :D Nálunk is az egyik utcában most kezdett el nyílni a tulipánfa. Olyan szép... :)

Évi,
majd kellene konkrétan hol laktok, mailben elküldöd a mobilszámoddal együtt? diananet@freemail.hu köccike :wink:
És tényleg nagyon klassz, hogy elvállalod a háziasszony szerepet. Te laksz most a legjobb helyen. :wink:

Jucu,
sajnálom, hogy állandóan felidegesítenek a babavárás alatt. :evil: Hihetetlen, hogy nem tudod nyugodtan várni Tökit. :cry:

Csilla,
szóval Ti már majdnem mindenkinél jártatok.... :wink: :roll: hozzánk mikor jöttök????????? :wink:

Edit,
látom nálatok is ki van belezve a habtapi. :lol:

Ari a két fiú együtt... két kis szöszi. 8)

Ildi,
megértelek, hogy két gyerekkel nem jössz a Ligetbe :oops: főleg, hogy Réka még nagyon pici ilyesmihez, meg tényleg hideg van még.... :?
Hát necces a Dávid viselkedése.... reméljük csak egyszeri alkalom volt.... :? volt vmi apropója, vagy csak úgy odacsapott a csajszinak?????

Mióta nem voltam, csomó minden történt nálunk.... :D
Képzeljétek, múlt hét csütörtökön megszületett Gábor legjobb haverjának a kislánya, Dorka. :D Már nagyon vártuk a kiscsajt, most minden ő körül forog. 8) 3500 g és 52 cm, és 14:00-korelfolyott a magzatvíz és 18:15-kor már kinn is volt. 8) Mázlisták. 8) És tejci is van és minden rendben, egészségesek és már hétfőn otthon ebédeltek. 8)
A csajszi a délpestiben szült, most el vagyok gondoldokva kórház-választás ügyben.....

Aztán hétfőn taliztunk egyik gyerekkori barátnőmmel, ott indult el Gabi. Hazafele meg, át a lakótelepen, ahol felnőttem, találkoztunk egy másik barátnőmmel is, aki fölöttünk lakott és össze voltunk nőve úgy 12 évet. :lol: Neki most decben született fia, épp sétáltatta, hát hatalmas élmény volt a hétfő. :D :D

Holnap meg 10 éves érettségi talira megyek. 8) Kölcsönkértem a barátnőm vadi új felsőjét 8) nekem is van új cuccom, de ez annyira megtetszett, mondom, nem hagyom ki. :wink: :lol: És este hajat is festek.... :)

Szóval ilyenek vannak mifelénk..... megyek, hisztizünk..... persze most már állva és jön felém üvöltve kapaszkodás nélkül....:lol: fő a változatosság. 8)

Kép
dianab

Sziasztok

hála minden okés.
12.45 kor ott voltam Schöpfiben és 16.15 kor végeztem.
Leletem alpján azt mondták nem is értik miért küldtek genetikára,mert jó a BHCG MOM is mellé
1:5918 az arányom

Közben amíg bent voltam felmentem dokimhoz és mondtam nem szeretném szedni gyógyszert,mert ma úránkénti méréssel sem ment fel 119 fölé.
Azt mondta okés,bár higyjem el nem okozna bajt,de ha 1 olyan nap is lesz amikor 130/80 fölé ugrik többször, akkor el kell kezdeni.
Most meg leültem ide kicsit és úgy focizik a kisfiam majd kirúgja az oldalam
Jah tegnap elfelejtettem mondani ,hogy 1 kilót híztam már.Doki azut mondta vigyázni továbbra is és minden okés lesz.
Boldog vagyok ma nagyon , és nem hagyom legközelebb hogy paráztassanak.
Jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok
tudtok irni ha nem nézek be egy két napig....

igérem visszairok..csak elvégzema szokásos esti teendöket..

puszi addig nektek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

itt volnék..

Évi, !

ok nekem is jo a jövöhét bár van egy két dolgom de majd ugy alakitom h eltudjak menni talizni veletek! Remélem Flora már teljesen rendbe jött!
mi is voltunk kint levegön sokat, kár h megin elromlott az idö..

Ildi!

nem tartottunk névnapot, különbözö okok miatt amit most nem részleteznék...(de nagyon sajnáltam)..

Jucu!

örülök h minden rendben van a kis tökivel, és kivánom h babavárásod hátralevö részét nyugiban és boldogságban töltsd el..és talira várunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!

összehozzuk mindenképp a talit amig otthon vagy, csakl egyen joidö..

vérnyomásom nekem is felmegy már a doki szo hallatán..de h ezt miért nem értik meg az orvosok???????

Edo!

MÉtészáj nagyon édes, nekem is van egy friss sztorim remélem nem baj h megosztom...

Gábor reggela szopikluba produkált (igaz ugyanazokat mint eddig de ma olyan édes volt..) odajön, én ott ülök a szönyegen..leül az ölembe megszolal: anya csücs cicike........olyat jot nevettem ez azt jelentete h ö most az ölembe ül és cicit kér..persze ki is szolgálta magát...

Dia!

bármikor ha én is ráérek, akár a tali elött de szerinem a tali elöbb lesz...de komolyan elmennék ha meghivsz...............

Szivböl gratulálok Gáborka elsö igazi lépéseihez! Ö is még most született...h megy azidö..hihetetlen..tesoprojekt most h áll?

Moni!

irj nekünk ne tünj el ok????????????????????????????

remélem jol vagytok pár napja nem vagy msnen se elérhetö!!!

puszi joéjt mkinek remélem senkit nem hagytam ki..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Edit:
Nagyon jó Máté beszólása :lol:

Dia:
Nagyon ügyes Gábor, hogy elindult!!

jó kis programjaíd voltak :wink:
Nekem is itt volt csütörtökön a gyerekkori barátnőm, jót dumáltunk megint :lol:
Osztálytali bíztos nagyon jól sikerült!!
ahogy most olvasom a soraidat, jó kedvű és nyugodt vagy... Gabi is jól viselkedik, látod csak kitartás kell és mindet átvészeltek :wink:

Jucus:
Örülök, hogy nmindent rendben találtak!!!1 kg az nem sok!

Csilla:
Aranyos Gabi száj is!

Judit:
Akkor ti is jöttök Edit jóvóltából :arrow: :lol:

Móni:
Jól vagytok????

akkor most mindenkinek elküldöm a címemet!! Csak Edit mailját nem tudom :cry: de neked majd pü-ben elküldöm.

Mit szóltok a szerdához?? Kérem a javaslatokat :lol:
Hétfő kívételével minden nap jó!!

Szépen süt a napocska :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nekem jó a szerda, még eddig úgy néz ki :D
Hányra menjünk?
ilgya1

ILdi:
Akkor nem kell a munkásokkal lenned, vagy apa otthon lesz?
Örülök, hogy eltudsz jönni :wink:

Szerintem 10-11 óra vagy aki ,ahogy tud érkezni :wink:

Többiek????

Jó éjszakát :!:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

jelentkezem.

Évi! nekem is jo a szerda, remélehetöleg tiz után ott tudok lenni...

puszi joéjt mkinek..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Évi,a fűtésszerelő elvégezte a dolgát,majd csak akkor jön,ha befejezték a betonozást,de a húsvét miatt vagy nem tudom miért még nem kezdik a betonozást a jövőhéten...
szóval még eddig úgy néz ki,hogy oké.
ilgya1

sziasztok!!

Akkor eddig szerda:
-Csilla
-Ildi

10óra elött is lehet ám jönni csak adtam egy intervallumot :wink:
8-tól ébren vagyunk :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép
Kép
Kép
Kép
ilgya1

Hello!

Nekünk nem jó a szerda, mert elutazunk aznap haza. :cry: Pedig már megnéztem, és nekünk tök jó a közlekedés... teljesen metro mentes. 8)
Szóval akkor legfeljebb máskor, Évi. :wink: Ne haragudj meg rám. :oops: kérlek... :( sajnálom, hogy nem tudtam jönni elöbb.... :oops:

Csilla,
Veled is még egyeztetnem kell.... talán jövő hét, nem tudom még... szerencsére itt a jó idő, így a kertben is ellehetünk, ott meg annyi klassz dolog van a gyerekeknek.
Megkaptuk az ugrálóvárat.... :lol:

És ha Évi belejött az utazásbam itt is lehet talizni. :wink:

Megyek, tanulok míg Töki alszik.

Kép
dianab

És Bencinek jobbulást!!!!!

Mi is betegek voltunk, két éjjel tiszta láz volt Gabi és nálunk is csak a láz + étvágytalanság volt, semmi más tünet. :shock: De a láz 40,1 volt :cry: nagyon meg voltam ijedve. :oops: Most éjjel már nem volt lázas, de a kaja még nehezen csúszik... :? Hiszti persze van dögivel... :evil:

Kép
dianab

Sziasztok

Sajnos mi sem tudunk menni,a fürdőszobában az egyik falban csőtörés van :twisted: ,szerdán jönnek megcsinálni. :(

Ildikó
Nagyon szépen kivirágoztatok! :D

Judit
Bencinek jobbulást! :(

Most mennem kell,csak gyorsan bejelentkeztem.
Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok

Megjöttem a suliból,nyílt napok vannak ma tesit néztünk.:-)
Nagyon aranyosak voltak,,csak nem értem miért nem teszik egy napra az összeset minek kell két három napra széthúzi.
Holnap megyek magyart ,furulyát ,angolt nézni ,,szerdán meg reggel matekot,néptánc lesz.
Elvileg utána nekem jó lenne ,csak vissza kell érnem 14-re a gyerekért a sulihoz.Így nem sok időnk marad,és nekem is rohannom kéne.
2-3 óra lesz nyílt szerdán,ami azt jelenti 9.35-11.15 -ig vagyok suliba.
Így vszínű nem érnék oda meg vissza a gyerekért.Sajnálom,de ha apa belemegy lehet kikérem Diust suliból,nyílt órák utánra.És akkor délutánig is ráérünk.
Betegeknek jobbulást/Bencike,Gabika/
Edoci ,titeket sem irigyellek.Nagyon eláztatok?
Évi
Ha esetleg most kimaradnánk,ami még nem bizti akkor ,rám se haragudj lécci.

Annyira szép idő van:-)
Tegnap kerianyumnál voltunk ebédre hivatalosak,kint voltunk a kertben egész nap.És képzeljétek azt mondta kerim nézzem ki a babakocsit ,azt ő szeretné megvenni nekünk.
Annyira furi volt,Diánál mindent, meg egyébként is mindig mindent magunknak kellett megvenni olyan jólesett.Azt mondta ne sértsem meg azzal ,hogy elutasítom.:-)
Na pusza kicsit megyek teregetni,meg kiülök olvasni erkélyre.
Puszi

Kép

Kép
jucu

Akkor ennek a talinak most nem sok értelme lenne.....jobb,ha áttesszük vagy haggyjuk az egészet :?

Betegeknek jobbulást!
ilgya1

sziasztok!

fájo szivvel mondom h akkor tényleg hagyjuk mert csak akkor lenne értelme ha mki ráérne..hát ez a murpey (még mindig nem tudom h kell irni) torvény...

jobbulást minden betegecskének! gyogytündéreim mennek..
puszi, joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Tényleg jó lenne áttenni.... :roll: ...mert mi nagyon szeretnénk menni. :)
Gabi még mindig alig eszik... :? és ma megyünk haza, elöbbre tettük technikai okok miatt. :)
De hogy én mennyi cuccot pakoltam..... :oops: egy egész nagy sporttáska meg egy nagy erősfüles zacsi a játékokkal tele + egy kajás zacsi.... + a hinta.... :lol: a babytaxit nem viszem, majd veszek neki egy motort, ha találunk. 8)
Viszek fényképezőt, majd küldöm a képeket!!!-mert ott is van net 8) és Anyumék azt ígértékl, lesz időm lazitani. 8) -

Na megyek, puszi :D

Kép
dianab

sziasztok!!

Sajnálom, hogy elmarad a tali! :cry:

Csak azt nem értem miért kéritek, hogy ne haragudjak :?: :?: :?: :roll: :roll:
A tali Csilla ötlete volt én csak felajánlottam, hogy bíztosítom a helyszínt(Persze várltalak volna benneteket sütivel).
Így ismertek, hogy azért , mert senki se ér rá megharagszom :?: :?:

Jucus:
Nyílt nap szuper lehet!
Keri anyud nagyon aranyos! :wink:

Dia:
Jó phenést anyukádéknál!

Edit:
Remélem acsőtörést hamar megcsinálják :wink:

"kis pápának" jobbulást kívánunk! Gyogyulj meg hamar!

Ildi:
Nagyon szépek a virágok!

Csilla, Móni:
Nektek puszi(nem tudok m it ítni nektek :oops:

Mostanában nincs sok időm írni mindig csinálunk valami jót Flórával, ma pl:Tojást festettünk.
Azért ilyen korán,mert már pénteken megyünk haza.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Akkor a tali elhalasztva!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint