Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Én még új vagyok, de én is GRATULÁLOK a gyönyörű babához!!!
Csak úgy sugárzol a boldogságtól a fényképen, a fiúk pedig olyan büszkén és elérzékenyülve néznek. Szép a családod! Sok boldogságot és tejecskét kívánok!!! Szerintem fő a pozitív hozzáállás és akkor biztos beindul.
A másik két fiú is ilyen gyorsan született meg?

Niki!
Irtam priviben választ.

Jó éjszakát és szép napot Mindenkinek!

Viki

Kép
viky30
 
 


Köszönöm a dícséreteket! :D :D :D :D :D :D :D

Kati: Nagyon aranyos és gyönyörű Roland! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a fajta cumisüveg jó?
Timi: Ne ad fel, beszélgess vele, hátha megfordul!Hétfőn különben is csak 26 van. :shock: Egyébként minden rendben a babával? CTG stb? Nem értem hova kapkodnak! :? :? Neked mit mondanak?
Kriszti: Téged valaki félre tájékoztatott, én érdi vagyok és egy fillért sem kellet fizetnem a kórháznak. :shock:
Niki: Az öt ágyas szobában csak egy éjszakát voltam, utána a dokim kérésére átcuccoltak egy három ágyasba, ahol WC és zuhany is van.

Szopizás: Elkezdünk cicizni, de hiába ilyen nagy baba, nincs erő a szívásásában és türelmetlen lesz mert nem jön olyan gyorsan mint a cumiból. Gyakorolunk!
Egyébként fejem neki, ma reggel 4 dl sikerült már kipréselni, de 60-80ml-t megeszik. Nem tudom, hogy ez normális e?!


Viky: A nagyobbik 13 és fél éve 7 óra alatt, a kicsi /illetve középső/, de erre még nem álltam át 11 és fél éve a kórházba érkezés után 2 órával kibújt. Ákos a rekorder.Azt senki nem tudta, hogy milyen lesz a szülés, mert sok idő telt el az utolsó szülés óta, és 7 év után már rendeződnek a belső szervek.

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Szilvi, még nem is gratuláltam nektek, pedig vagy 3x elolvastam a szüléstörténetedet. Ákos gyönyörüüüüü !! én biztos paráztam volna a saját dokim nélkül, nem tudom miért.. de a lényeg h. minden rendben volt. jó gyorsak voltatok... :wink:

Andi, szerintem semmi olyat ne egyél és ne igyál, ami nem esik jól. amúgy se, de terhesen meg főleg ne.
amúgy én málnalevélteáztam a 35.héttől, meg szedtem a Caolophyillum homeopátiás cuccot, de nekem nem jött be, marha lassan tágultam. ja meg nekem indították a szülést, szóval nem spontán kezdődött.

Niki, passz, de nekem laikusnak úgy hangzik, mintha nem lenne baj, h. ez negatív... :lol:

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 

 
 

ma {is} elég szétszórtas vagyok, de mindjárt itt a redőnyös, aztán még nem találtam ki Laura a kopácsolás és nyitott ablak közben\mellett h. fog aludni.
Andi, az apróbetüüssel azt akartam mondani, h. nem EZEN fog múlni a könnyüü tágulás, talán nem én vagyok az egyedüli, akinek nem jött be, szóval no para, és hagyd a francba a tejjjját, ha rosszul vagy tőle. majd a természet elintézi, amit el kell.


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Bocsi, elírtam, a kis kerek hámsejt eredmény pozitív, nem negatív.

Kép
niki30
 
 


csillik szilvi:

Hát azért is kapkodnak,mert volt egy kis fehérje a vizeletben,plusz kezd már beduzzadni nem csak a bokám meg a csuklóm,hanem a térdem is,és azt mondta a doki,hogy ez a kezdődő toxémia jele.Inkább előbb 5 nappal,mint hogy baj legyen.
Egyébként CTG renben.

Kép

Timi
tftimi
 
 


én is ittam. én se táultam. 11 óra alatt 1 ujjnyira..
kerekpocak
 
 


táultam=tágultam
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Szilvi! - Micsoda mázlista vagy te!?! :D Én is szeretnék hasonló gyors szülést, mit te.... :)
Örülök, hogy minden OK veletek. Nagyon szép kisbaba Ákos és ahogy a többiek is írták: nagyon édes a családod! Drukkolok, hogy hamarosan tudjon jókat szopizni a pici.

Velünk is minden OK. Örülünk a negatív tenyésztésnek, de tudjuk, hogy sajna ettől még megy majd az antibio a szülésnél. Na de sebaj, fő hogy minden rendben legyen Tarekkel.

Képzeljétek! Szerintem az én kisfiam próbál befordulni! Olyan hevesen és iszonyat aktívan mozog néha, hogy csak na. Ahogy azt hiszem Zsóka írta, szinte kicsit fáj is. Vagyis nem ez a jó szó rá, mert nem fáj, csak egy kicsit kellemetlen. Nagyon nagy erővel izeg-mozog. Kíváncsi leszek a következő UH-n, hogy milyen pózban lesz. :)

Timi! - azt hiszem még nem beszéltünk, de azért én is szeretnék sok sikert és könnyű szülést kívánni! Majd tájékoztass bennünket, hogy mizu kicsi Rékával és veled. OK?

Mindenki másnak is sok puszi, no meg a babáknak is! :wink:

F.

fatima
 
 


Halló Lányok, tud valaki valami okosat mi lesz ápr. 1-től ezzel a kórházválasztásos dologgal?

Amiket én jelenleg tudok, az nem túl bíztató azokra nézve akik ápr. május-ra vannak kiírva.
Megpróbálok feleslegesen nem agyalni rajta, hiszen még nem tudni előre, hogy működőképes e a dolog. Bár az mindenesetre szar érzés, hogy bizonytalanságban vagyok és lebegek az éterben...nah vajon hol fogok szülni.

Ha tudtok valamit, írjatok!

Kép
niki30
 
 


Niki drágám!

Tényleg ne agyalj rajta! Az egész nem ér annyit!!!
Én is aggódok persze! Főleg, hogy ahány amber, annyi félét mondanak. Majd csak kiderül. Olyan nem lesz, hogy nem tudunk valahol szülni!

Pussz,
Fatima

fatima
 
 


Fatima, én is ebben bízom, hogy tulajdonképpen a szülés egy sűrgősségi ellátás, tehát valahol csak ellátnak.
Na de, sokan első szülők vagyunk, nem elég félelem, hogy nah vajon hogy fog menni, még azon is aggódjon az ember, hol, kinél, milyen körülmények között fog ez lezajlani.
Hjajj, bárcsak már kiderülni valami biztos. Még az is jobb, mint ez a bizonytalan. :roll:
Azért köszi:)

Kép
niki30
 
 


Fatima::
Köszi a jókívánságokat.
Amint lehet jelentkezem. :D

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Tftimi
Ezek szerint, senkinek se tudsz sms-t küldeni a topikba. Sajna, de majd pénteken bejelentkezel.

A tea nekem sem használt, bár sajna csak a 37.héttől kezdtem el inni, lehet ezért is nem használt. Reggeltől estig (kb12 óra) csak kettőre tágultam, pedig kaptam tablettát, oxitocint, és mégse.


Szilvi
Azért szeretem ezt a cumit, mert az alja és a teteje is úgy van kialakítva, hogy a babának nem kell levegőt beeresztenie. (nem cuppog) Így amikor cicire teszed, ott sem akar automatikus levegőt beengedni a szájába, és a pociba sem nyeli le evés közben. Amúgy könnyen elmosható, mert az alját is letudod csavarni, nem kell bénázni, hogy tüfköd bele azt a vacak üvegmosót.
Amúgy nem tartom soknak a 60 ml-t, mert nekünk tápiból simán bedobott annyit mikor hazahoztuk. Apa éjszaka rohant a patikába tápiért (még szerencse, hogy adtak recept nélkül), mert szegény Roli üvőltött és ette a kezét. A cicin is sírt, mert nem jött semmi. Ez a gáz!!!!!
Amúgy szerintem, ha nem sír, addig próbálgasd csak cicre tenni. Amíg nem olyan éhes, hogy az üvőltésbe elfáradjon aztán sehogy se egyen, erőltesd egy kicsit a cicit. Én még azt is megcsináltam, hogy egy picit belefejtem a szájába, hogy tudja mi fog onnan jönni, talán akkor jobban rákap. Kaptok tápszert? Kostóld meg, szerintem rossz az íze, és ez a babának is felfog tűnni.
Csatlakozok a többiekhez, meg sem látszik rajtad, hogy Ákos kibújt (pottyant). Hozzá teszem, rajta sem lehet észrevenni, bizonyára őt sem viselte meg annyira, mintha 10 órán át tartott volna.


Amúgy valaki kérdezte, hogy becézem babócát. Általában sehogy, kimondom a nevét: Roland. Néha a Roli vagy Babóca, de Rolcsizni nem szoktam mert az Apja se szerette amikor így szólították ( a nagyi még most is :lol: )


Voltunk tegnap szurin! Kg-ban a felső határon vagyunk 6.650 gramm, így már nincs olyan 62-es ruhánk, ami jó lenne.
Egy hangja sem volt a gyereknek, én becsuktam a szemem, mert az előző szurin is én sírtam :oops: , és csak azt hallottam: kész is vagyunk, Anyuka vegye fel a gyereket!
Hupsz! Megdícsérték milyen kiegyensúlyozott baba, mert általában azok nem szokta sírtni.
Képzeljétek tegnap az oldalára fordult! Szerintem csak azért nem fordul hasra, mert akkor nem látná az ágya oldalán a Macit, aki a barátja, és akivel sokat beszélget! Édesek!

Most ennyi, megyek a másik topikba is!

Kati

Kép
übi
 
 


Sziasztok! Ma voltam a Jánosba a Balog Dr-nál és csak kellemes élményben volt részem! Teljesen megnyugodtam,hogy jó helyre kerültem.Az I-es Női Klinika után ez fantasztikus volt! Nem kellett évszázadokat várnom,mindent gyorsan megnéztek,elintéztek,a doki nagyon aranyos,segitőkész volt! A kórház tiszta,nyugodt hely!Érdemes volt orvost váltanom! Egyébként szerintem egy ideiglenes lakcim bejelentés esetleg megoldhatná azt a problémát,hogy ki hol akar szülni.............. Sziasztok! Ageli
ageli01
 
 


Kati:

Ha megadod priviben a számodat akkor neked küldök smst,de senkinek nem tudom a számát.

Pussz

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Köszi Mindenkinek, akkor nem izgulok a tea miatt. Nem érdekel, van akinek bejön, van akinek nem. Vagy ki tudja mi használ. Majd meglátjuk, már nincs sok hátra. :D :D

A fizetéses dolog engem is nagyon izgat, borzasztó ez a bizonytalanság. A dokimat kérdeztem, azt mondta, hogy ők sem tudnak többet, mint ami a tv-ben elhangzik. Bíztató!!! Akkor ki tud valamit? Úgy sajnálom őket, meg minket, meg mindenkit, aki ennek a mizériának a közelében van. Nincs így is elég baja az embernek?

Majd kiderül, gyorsan itt az ápr.1.
Még azt sem értem, hogyha választott dokinál akarok szülni, akkor is állítólag fizetni kell 30%-ot, max 100eFt-ot. De minek a 30%-át? Mert a szülésért úgyan miért, nem foglalok több ágyat, mintha az ügyeletesnél szülnék. Akkor, a doki óradíját? Ki fogja megszabni?
Vicces!!!!
De szerintem sem szabad ezen idegeskedni, senki nem tudja mi lesz, majd ha tisztázódik a helyzet, talán okosabbak leszünk.

Ja, szegény nővérkék és adminisztrátorok, már most is meg vannak kergülve. Voltam benn a kórházban, és kérték tőlem a vizitdíj nyugtát. :D Kérdeztem; ezek szerint nem feltűnő a pocakom? Szegény csak nevetett.

Üdv Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Szia Andi!
Lehet, hogy mi együtt leszünk a kórházban. Csak 3 nap különbség van köztünk.
Én is eléggé kiborultam emiatt a kórház mizéria miatt és hogy miért nem hagyják békén pont a kismamákat és a beteg embereket.
Legalább annyit engedhetnének, hogy aki már most kisbabát vár arra ne vonatkozzanak az új szabályok, csak aki ápr. 1 után kap kiskönyvet. Én ebben reménykedem.....

Üdv Mindenkinek! Remélem anyukák és babák is mind jól vannak.

Viki

Kép
viky30
 
 


http://www.nol.hu/cikk/439791

Ez a cikk talán segít kicsit tisztábban látni.

Egyébként kérdezte valaki, hogy minek a 30%-t kell kifizetni: annak a díjnak, amit a kórház kap az OEP-től a szülésedért, ami ha nem tévedek - ebben nem vagyok biztos- 80-90 ezer sima, EDA mentes hüvelyi szülésnél, és 140-150 ezer a csaszinál.
lkt
 
 


Szilvi!

Egyébként tényleg irigylésre méltó a szülésed, amiatt viszont írtóra becsüllek, hogy az egészet egyedül csinálod, semmi segítség nélkül. Na ez viszont nehezebb lehet egy jó hosszú szülésnél is!! Le a kalappal!!
lkt
 
 


Sziasztok!

Köszi Ikt a cikket, meg a 30%-os infót. De én akkor sem értem. Persze, ha nem beutalóval megy az ember, illetve később nem a területileg illetékes kórházba, akkor ok ez a 30%. De ha én nem az ügyeletes orvosnál akarok szülni, hanem válaszott orvosnál, akkor is ugyan ezt a díjat kell fizetni? Mi ebben a logika? Miért kellene kifizetni a szülést, mikor illetékes kórház, csak éppen választott orvos? Nem értem????

Szia Viki!!! De jó, tényleg nem sok van köztünk. Én észre sem vettem. Szuper!! Remélem a babák is úgy akarják, hogy találkozzunk. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én már nagyon nehezen viselem. Türelmetlen vagyok, és próbálom megbeszélni a mi kis Pocakunkkal, hogy nem muszáj végig kibírnia odabenn. Előbb is jöhet. Sőt!!!! :wink: :wink:

Hát szerintem is figyelembe kéne venni, hogy valaki már terhes e vagy, csak később. Azért egy vége felé lévő kismamát ilyen dolgokkal terhelni.... Az biztos nem szült még! De szerintem egyik sem, azok közül, akik ezt kitalálták.

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Kati:
Köszi.Akkor amint tudok jelentkezem.

Pussz

Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi, holnapra sok szerencsét, minden jót és sok-sok energiát és erőt!

Kép
niki30
 
 


Timi, én is sok sikert kívánok Nektek a holnapi NAGY naphoz!!
Nagyon fogok drukkolni!!!!!!! :wink:
Ahogy tudsz, jelentkezz, már Réka-fotókkal együtt!! :wink: :D

puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Szilvi
Helyesbítettem az Anyukás fórumon!

Tftimi
Várom az sms-t, gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Szőrnyű ez az átállítás, nekem még nincs 7 óra. Ráadásul Rolandnak sincs. :cry: :evil:

Pusza

Kép
übi
 
 


Sziasztok!

Böngészgettem egy kicsit az Eü. Minisztérium honlapján és a Terápia2007 weblapon és a minket aktuálisan érintő kérdésre a következő választ írták:

" Kérdés: Mi történik akkor, ha nem a területi ellátási kötelezettségnek megfelelő kórházban veszek igénybe ellátást (pl. szülök) és ráadásul meg kívánom választani az orvosomat is?

Válasz: Amennyiben a területi ellátási kötelezettségtől eltérő intézményben vesz igénybe ellátást, de ez az intézmény szerepel a beutalón, ez nem jelent beutalási rendtől való eltérést.

Amennyiben eltért a beutalón lévő egészségügyi szolgáltatótól és orvost választ, akkor részleges térítési díj fizetése mellett veheti csak igénybe az ellátást. A részleges térítési díj mértéke a biztosító felé elszámolható finanszírozási összeg 30%-a, maximum 100 ezer Ft.

Ha megszűnik a szülészeti ellátás, és a biztosítottat szülésre már előjegyzésbe vették az adott intézményben, akkor részleges térítési díj fizetése nélkül – mivel ez az eset nem minősül orvosválasztásnak – másik egészségügyi szolgáltató orvosát felkeresheti, ami azt jelenti, hogy saját orvosát is követheti. A szülés, illetve az ezzel kapcsolatos ellátás a szülést követő harmadik hónap végéig még igénybe vehető ilyen feltételek mellett, térítési díj fizetése nélkül."

Tehát? Akkor nem kell fizetni, ha van beutalód? Kérjek szüléshez beutalót a háziorvostól? Ez olyan morbid nem?

Kép
zsebi32
 
 


TIMI, ÉN IS DRUKKOK A HOLNAPI NAGY NAPHOZ!!!!!!!!!!!Várjuk a képeket, meg az infot, amint lesz időd!!!!!!! :D :D

Zsebi+mindneki, köszi az infokat! Ezen a beutalós dolgon én sem tudok elmenni???!!!! :shock: :roll: :idea: Talán mire én odakerülök, ti jól kiokosodtok, és megosztjátok velem az infokat 8) :wink:

Ha több időm lesz, jelentkezek. :oops: 8)

addig is egy pocis kép rólam, és olyan mintha érezném már mocorogni. :oops: 8) :D

Kép

Pusszok, jó éjt Mindnekinek! vigyázzatok Magatokra+aPocikra!!!!!!!!!! :D
mazsolák
 
 


Edus, jajj de kis aranyos a hasid!
Szép kis formás vagy! :D

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Elküldtem Tftiminek a számom priviben, majd küld sms-t. Sajna most mennem kell dolgozni csak azt várom, hogy Roland felébredjen és végre öltözhessünk. Ő még téli üzemmódban van. :lol:
Ezért lehet, hogy csak du. tudom megírni a híreket, de igyekezek!


Kati

Kép
übi
 
 


Sziasztok!

Megjött de. az sms!!!!!!!!!!!!!!!!!
Timi kislánya Réka
3950 gramm és 57 cs.
Jól vannak!

Pusza, most értünk haza, ezer a dolog, nincs holnapra Apának kaja. :oops:

Pusza

Kép
übi
 
 


Timi gratulálok a pici (nem is olyan pici) Rékához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mangó
 
 


Timi nagyon sok gratulációóóó!
Jó egészséget és sok tejcit kívánok Rékának!
Neked pedig mielőbbi gyógyulást! :lol:

Kép
niki30
 
 


TIMI!TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!! SZÉP NAGY LÁNYKA RÉKA BABA :wink: .
Kép Kép Kép

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

26 hetes vagyok, ma váltottam orvost, a Jánosba fogok járni ezután! Ha nem bánjátok, akkor csatlakoznék hozzátok!
Sőt segítséget is kérnék, ha tudtok légyszi meséljetek a kórház szülészetéről (tanfolyamok, ellátás stb.)

Addig is üdv,

Zsu
svs
 
 


Szia Zsu!

Először is gratulálok a terhességedhez!:)
A Jánosban tartandó felkészítőről a 112. oldalon legfelül olvashatod a tematikát.
Minden kedden 17:00-kor a könyvtárszobában tartják. Ez a szülészeten a 2. emeleten van.
6 témakör + szülőszobalátogatás. Ez folyamatosan megy körbe-körbe, tehát bármikor csatlakozhatsz.

Niki

Kép
niki30
 
 


Szia Niki!

Köszi az infot, megtaláltam!
Látom, hogy a lánykádat Emmácskának hívják! Úgy néz ki, hogy a miénk is kislány és akkor ő is Emma! Olyan szép név!
Jól viseled a terhességet? Kia dokid?

Zsu
svs
 
 


Zsu, ne viccelj! Nálatok is Emma lesz? :D
Ugye milyen gyönyörű? Én már nagyon régóta tudom, hogy ha egyszer lányom lesz, akkor Emmának fogják hívni. Szerencsére páromnak is tetszik.
Mostanában egyébként sokan adják ezt a nevet a babónak. De nem baj, nekem akkor is tetszik.

Egyébként ma lesz szülésfelkészítő pont. Ha tudsz akkor gyere! Én megyek.

Nem akarsz vonalzót csinálni? És akkor ott látja mindenki, hányadik hétben jársz és mi a neve a picinek, illetve hány nap van még szülésig.

Köszi, jól viseljük. Szerencsére nem lettem túlsúlyos. Sőőt...egyenlőre csak 5 kg plusz van rajtam, ami nem túl sok. Holnap megyünk orvoshoz, megnézzük, hogy fekszik Emma. Én igyekszem a befordulást elősegítő gyakorlatokat csinálni, hátha számít valamit....
Az orvosom: Dr. Serfőző László
Neked?

Niki

Kép
niki30
 
 


Mi pont azért választottuk ezt, mert a legutóbbi ismert statisztikák (2006 év elején nyilvánosságra hozott 2005-ös stat) listán nem volt valami elől. Persze nagyon tetszik, de az is szempont volt, hogy ne legyen túl népszerű! Remélem azért nem lesz belőle olyan sok!
Már, ha egyátalán tényleg kislány, met még nem 100%!

Van vonalzóm, csak nem tudom, hogy hogy kell idetenni! Van ötleted? Az én dokim Balog Imre!

Ma nem tudunk menni, jövő héten viszont szeretnénk, pláne, hogy szülőszoba látogatás lesz!

Miért eddig nem feküdt jó irányba, vagy mostanra már "jól" kell lennie?! 5 kg, az nem sok, de biztos lesz még 1-2 plusz is mellé!
Első baba?
svs
 
 


Zsu,

Nagyon jó dokit választottál! Mi imádjuk!

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


RékaBaba isten hozott idekint, nagyon szép nagyra nőttél, reméljük már fincsi tejcit is tudsz enni, és nagyon jól fogod magad érezni itt kint is :wink: kicsit kipihened az izgalmakat hogy se szó, se beszéd kikaptak abból a jó kis meleg fészekből, és minden szuper lesz!!!!!
sok puszi nektek!!!!!!!

Timi majd jelentkezz ha már tudsz!!
Remélem Rékának nem kellett légzéstámogatás, de ha igen, még jobban remélem hogy nem ijedtél meg tőle, a programcsaszis babáknál ez rendkívül gyakori, mivel nem termelődik a tüdőérlelő hormon ami amúgy a vajúdás alatt. szóval egyszer csak kikapják őket minden figyelmeztetés nélkül :roll:
(Lizunak egy délelőtt kellett az oxigén...)

pusszok!
lmkata
 
 


Timi,

Én is sok szeretettel gratulálok a pici lányhoz! Ekkora súllyal és ennyire időben biztos makk egészséges baba. Jó egészséget Nektek és sok boldogságot az egész családnak!

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


meg nektek is muszáj megmutiznom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(anyukásba is gyorsan feltöltöttem :wink: )

Kép
lmkata
 
 


ISTEN HOZOTT - te igazán, nem is kicsi méretekkel rendelkező - KICSILÁNY!!!!!!!!!!!!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, SOK FINOM TEJCSIT, EGÉSZSÉGET!!!!!!!!!!!
PUSSZOK!!!!
:D :D

Timi, majd ha lesz időd, energiád, várjuk a képeket, beszámolót! :D
Na rohantam tovább! :oops: 8)

Pusszok:e :)
mazsolák
 
 


Timi szívből gratulálok Neked Rékához, aki nagyon szép súllyal született! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

: Tegnap próbáltalak a képed alapján keresgélni a szülésfelkészítőn, de nem sikerült :cry: . Az az igazság, hogy késtem. Kb. 15 percet, ezért teljesen hátul ültem...a férjem tartotta a frontot és számolt be a hallottakról, amiről lemaradtam....
Majd legközelebb ügyesebb leszek :D

: Üdvözlet köztünk! Gratulálok a pocaklakóhoz!
Én is vártam a szülőszoba látogatást a felkészítőn, de csak akkor lehet bemenni, ha éppen senki nincs bennt. A tegnapi alkalomkor ez nem jött össze...remélem minél előbb sikerül, mert nekem már nincs olyan sok hátra :)

Kép
zsebi32
 
 


Nem tudom mit műveltem írás közben.... :oops:
az első üzi Nikinek szólt, a második Zsu-nak!

Bocsi!

Kép
zsebi32
 
 


Szia Zsebi!

Igen, logikus én sem szeretném, ha szülés közben mások ott nézelődnének! Azért remélem jövő héten szerencsénk lesz! Neked különösen, mert valóban nincs túl sok időd már! Szerinted ez kb. mennyi idő? (Mármint a szülőszoba látogatás, mert 6-ra megyünk 4D-re)

Zsu
svs
 
 


Zsebi, én akkor sejtem, hogy ki lehetsz!
:D
Még köszöntünk is egymásnak:)
Mert ugye tornáról ismerhetjük egymást.
Azt hiszem. :roll:

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Zsu
Üdv köztünk, én már nem vagyok pocakos, csak nosztalgiázok. Imádtam a pocakoskodást, és ha odafönn úgy gondolják, még egyszer-kétszer élvezkednék 10 hónapot!!!! :lol: :lol: :lol:

A szülőszoba látogatás amikor mi voltunk kb 10 perc volt. Megnéztük, + egy-két szó aztán ennyi.

Pusza, mert még az Anyukásba is benézek!

Kati

Kép
übi
 
 


Niki, komoly? Tényleg Te vagy az? Milyen rossz megfigyelő vagyok! (Bár ezt tudtam magamról, csak mindig megerősítést nyerek... :cry: ) Szóval örülök, hogy ismerlek! Akkor jövő héten már célirányosan megyek oda Hozzád! :D

Tornázni már sajnos nem járok. Lejárt a bérletem, meg már nem szívesen vezetek Sz.miklósról....bár hiányzik a mozgás...de féltem a pocaklakót.

Zsu, gondolom az előadás után lesz szülőszoba látogatás. (Bár korántsem biztos, hogy köv. alkalommal összejön..) Az előadás viszont kb. 1.5 óra...így előbb el kell mennetek a 4D-re. Oda mentek a Jánosba? Ugyanazon a szinten van a 4D mint a könyvtárszoba. Nagyon aranyos a szoneográfus hölgy. (nem orvos végzi) Mi is oda mentünk... :)

Kép
zsebi32
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?