Sziasztok!
Tftimi
Ezek szerint, senkinek se tudsz sms-t küldeni a topikba. Sajna, de majd pénteken bejelentkezel.
A tea nekem sem használt, bár sajna csak a 37.héttől kezdtem el inni, lehet ezért is nem használt. Reggeltől estig (kb12 óra) csak kettőre tágultam, pedig kaptam tablettát, oxitocint, és mégse.
Szilvi
Azért szeretem ezt a cumit, mert az alja és a teteje is úgy van kialakítva, hogy a babának nem kell levegőt beeresztenie. (nem cuppog) Így amikor cicire teszed, ott sem akar automatikus levegőt beengedni a szájába, és a pociba sem nyeli le evés közben. Amúgy könnyen elmosható, mert az alját is letudod csavarni, nem kell bénázni, hogy tüfköd bele azt a vacak üvegmosót.
Amúgy nem tartom soknak a 60 ml-t, mert nekünk tápiból simán bedobott annyit mikor hazahoztuk. Apa éjszaka rohant a patikába tápiért (még szerencse, hogy adtak recept nélkül), mert szegény Roli üvőltött és ette a kezét. A cicin is sírt, mert nem jött semmi. Ez a gáz!!!!!
Amúgy szerintem, ha nem sír, addig próbálgasd csak cicre tenni. Amíg nem olyan éhes, hogy az üvőltésbe elfáradjon aztán sehogy se egyen, erőltesd egy kicsit a cicit. Én még azt is megcsináltam, hogy egy picit belefejtem a szájába, hogy tudja mi fog onnan jönni, talán akkor jobban rákap. Kaptok tápszert? Kostóld meg, szerintem rossz az íze, és ez a babának is felfog tűnni.
Csatlakozok a többiekhez, meg sem látszik rajtad, hogy Ákos kibújt (pottyant). Hozzá teszem, rajta sem lehet észrevenni, bizonyára őt sem viselte meg annyira, mintha 10 órán át tartott volna.
Amúgy valaki kérdezte, hogy becézem babócát. Általában sehogy, kimondom a nevét: Roland. Néha a Roli vagy Babóca, de Rolcsizni nem szoktam mert az Apja se szerette amikor így szólították ( a nagyi még most is
)
Voltunk tegnap szurin! Kg-ban a felső határon vagyunk 6.650 gramm, így már nincs olyan 62-es ruhánk, ami jó lenne.
Egy hangja sem volt a gyereknek, én becsuktam a szemem, mert az előző szurin is én sírtam
, és csak azt hallottam: kész is vagyunk, Anyuka vegye fel a gyereket!
Hupsz! Megdícsérték milyen kiegyensúlyozott baba, mert általában azok nem szokta sírtni.
Képzeljétek tegnap az oldalára fordult! Szerintem csak azért nem fordul hasra, mert akkor nem látná az ágya oldalán a Macit, aki a barátja, és akivel sokat beszélget! Édesek!
Most ennyi, megyek a másik topikba is!
Kati