Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, csak gyorsban és mindenkinek MUKK, akit nem szólítok név szerint.

Beszti :) sajna exszittyóm már hollandiában szittyóskodik, úgyhogy nem tusok mást.

Erika :) Mennyivel jár hosszabb Gyes? Ez automatikus a tartósan beteg kategóriában?
Sose éreztél éhséget??!! :shock: én meg mindig azt érzek :lol:

Hát 2,5 éves gyerkőt még szopiztató anyucik, le a kalappal. Én ezt már tuti nem csinálnám. Egyrészt így hogy nem szopizik, fura is elképzelni, hogy ott lógna a cicimen, másrészt ez irtó megterhelő lehet. Kiváncsi leszek leállnak-e maguktól vagy külső kényszert kell bevetnetek. Kitartás :)

Hiszti: mindig kikerekedett szemekkel olvasom, hogy vannak akiket jól szórakoztat ha hisztizik a gyerek (talán utoljára Erika :) írta, régebben meg HVera :) szokta talán. Én ezt elképzelni sem tudom, vagy én vagyok gyengeidegzetű vagy a gyerekem (a nagy) nyomja kemény kiadásban, de nekem már sokminden eszembe jutott 1-1 hiszti alkalmával, de az hogy szórakoztatna a dolog, még a legvadabb álmaimban sem :twisted:

Liv :) szegény nő.....így már érthető, de ettől függetlenül a "teljesen normálisak" is tudnak így viselkedni.

Beszti :) szerinted mi hova tartozunk gyerek kórházilag most? illetve ha hétvégén ügyeletre kellene velük rohanni, akkor hova mehetünk?

Tontica :) nem mondom meg most mit megyek sütni, nehogy itt a picurik nagyon kívánják :lol:
Most ennyi. Puszi.

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok

Liv
Én bandót pont múlt héten irattam be egy családi napközibe, ez ugye magán és fizetős.Ő 3 napot fog járni, nagyon gondolkoztunk a kettőn is de az ovó néni azt mondta az kevés, mert 7 napból 2 az csak összezavarja, az nem elég. Persze erre a férjem válasza az volt hogy csak azért mondott ilyet mert ugye ez fizetős és így többet kap :lol: Hááát nem tudom de tény hogy így belegondolva ez kevés ,és egész napra adom be, tanulja meg az ott alvást is, meg most már nagyon érezni rajta a gyerek társaság hiányát is.
Én úgy gondoltam ide egy évig jár, és jövőre pedig kezdi az állami ovit rendesen. Sokat érdeklődtem még magán bölcsik-ovikba is és ott nem lehetett így vinni csak heti öt egész napra nem volt fél napos és 2-3 napos lehetőség sem,akárcsak az államikba. Egyedül elvileg a családi napközikben van ilyen lehetőség. Nekem legalábbis ezt mondták,és tapasztalataim is ezt mutatják.

Erika
a 17. kerületbe fogunk költözni, de elég izgalmas lesz a köv 4 hónap,mert az albérletet aug elején el kell hagynunk a lakást pedig még mindig nem kezdték el :( :evil:

Tontica
Gratula neked a kis manókhoz, nagyon szorítok hogy minden jól menjen

Hisztik: Nálunk akár csak Reditkééknél brutál hisztik vannak minden nap reggeltől estig.Sokszor én sem tudom igazán hogy kezeljem és a tehetetlenség engem is felbosszant. Sokszor csak úgy dührohamot kap mert az ágytakaró gyűrött és nem tud autózni, vagy vmi hasonlóan nagy probléma van.

Reditke
Utólag is boldog szülinapot Milánnak, hihetetlen hogy már elmúlt 1 éves, rohan az idő basszus

Most ennyire futotta ,megyek kipihenem a mai hisztiket :lol:

Kép
Kép
nikk0830

Reditke!

Őszintén szólva nem nagyon igazodom ki ebben a káoszban. Azt tudom, hogy egyes dolgokban hova tartozunk (pl. a gyerekgyógyászatban a SOTE-hoz), de azt nem, hogy ügyeletben hova, mert szerintem a SOTE-n nem volt ügyelet, oda mindigis a Heim Pálhoz tartoztunk.
Itt a lista egyébként (válaszd ki a települést):
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
Más: nem tudom, láttad-e, de már kapható Isofix-es ülés 15-36 kg-os súlykategóriában. Ugyan húzós az ára, de ha azt nézzük, hogy hány évig használja (ja, és Hana ülése majdnem kétszeresébe került). Én mindenképpen le fogom cserélni a két nagyobbét, mert nagyon zavar, hogy az ülés szabadon mozoghat az autóban (ezért nem cseréltem eddig Nátánnak 15-36-os ülésre, mert nem volt ilyen). Igaz teszteket még nem néztem, mindjárt megnézem...
http://www.roemer.hu/termek/roemerkidfi ... idfix.html

Nikk!

Akkor nekünk szerencsénk volt az ovival (állami), mert azon se problémáztak, amikor Simon születése miatt Nátán hónapokig nem ment, de azon se, hogy heti 2-3-szor akarjuk járatni hétfőtől. Picit félve kérdeztük meg, de azt mondták persze, mehet így is, semmi gond. Nálunk egyébként ez kicsit kényszer is, mert a párom Benit is viszi a héten párszor, de olyankor Nátánt nem tudja, mert az ellenkező irányba kell mennie. Most úgy beszéltük meg, hogy Nátán fixeb hétfő-csütörtök megy, és esetleg én kedden is elviszem. (Nekem nagyon sok lenne a többi napon is vinni, mert én hozom haza délben, és ezért napi kétszer pakolhatnám a másik két gyerkőcöt, ráadásul mire hazaérnénk, nemsokára mehetnénk is vissza, nem tudnék semmit itthon intézni.)

Liv!

Azt írtam Nikknek, hogy nálunk tolerálják a heti 2-3 napot az oviban. Meg kell kérdezni. Igaz, nekünk Hannát is felveszik, pedig tudják, hogy itthon vagyok Simonnal, nem dolgozom, van ahol nem veszik fel az otthonlévő anyukák gyerekeit. Igaz, csak fél napra (de ennek az is oka, hogy elég sokan vannak a csoportban, így is nehezen altatnak helyhiány miatt, de pl. azért még nem szóltak egyszer sem, ha valami oknál fogva később mentem érte (a párom persze mindig szólt az óvónéninek, hogy nem fogok időre odaérni), addig ő nem aludt, hanem segített az óvónéninek rajzot kitenni, vagy rajzolt csöndben).
Én úgy érzem, elég az én gyerekeimnek ennyi idő az oviban. Sőt, igaziból az se lenne gond, ha egyáltalán nem járna... Hannának főleg nem kell egyenlőre több. Örülök neki, hogy itthon lehet a maradék időben, mert tervezem, hogy amint olyan idők lesznek, megyünk mindenfelé. Így egyrészt élvezheti az ovis lét örömeit, Hannával is jobban kijönnek majd a maradék napokon (nem unják meg egymást), másrészt nekem is jut időm vele időtöltésre, játékra, fejlesztésre.
Ráadásul nekik ugye egyrészt itt van Simon, ha nő, vele is lehet majd játszani, másrészt mi kertes házban lakunk, tehát jó időben lehet kint is lenni sokat.
Én ezt a 2-3 napos ovislétet a mi esetünkben ideálisnak érzem.

KépKép
KépKépKép
beszti

nem olvastam vissza kompletten, csak ami nekem szólt, majd később.

Nikk:) köszi a szülinapost.

Beszti:)
ezt én is néztem, de gőzöm nincs hogy a SOTe-nak mi hol van. Azt tudom, hogy a szülészet a Baross utca, de pl fülorrgége meg gyerek ügyelet. nem tom. Plusz mi kardiológiára eddig a Heim Pálba és a GOKi-ba tartoztunk. Azért ahhoz ragaszkodnék, de most az is hivatalosan a SOTE. nagy itt a káosz, de keményen :(
Én múltkorában írtam, hogy végül isofixest vettünk ausztriában, csak akkor lehet nem olvastad. Römer Kidfix Isofix. Itthon valahogy 50-60 rugó között volt, kinn olyan 40 pár ezer. És egyébként is mentünk volna Bécsbe.
Szóval már egy ideje azt használja a nagyfiú és sokkal nyugodtabb vagyok, hogy isofixes.
Majd olvasok, de most nincs időm.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, hogy jelezzem még élünk! :-) 4 hét szünet után Márk újra elkezdte a bölcsit, jó lenne, ha most már a nyavalyák elkerülnének.
Pár szóban összefoglalnám a 4 hetet, mert egy tragikomédia volt, már kínunkban csak nevetni tudtunk a végén. Szóval: Márkon kijött a barihimlő. 2 napig nem alszunk, hogy ne vakarja a kiütéseket, sajna mégis sikerült neki, 2 napig nem alszunk mert pár kiütés úgy begyullad, hogy nem bírja mozgatni a lábát, karját, nem tud forogni álmában. Gyulladás lement. Hurrá. Korai öröm, jön a hányós- fosós vírus, 2 napig hányást takarítunk. Túl van rajta. Hurrá... mégsem most már anya is rohan a WC-re, hányós-fosós szintén. Vége. Mégsem, apa folytatja, hogy ne maradjon ki, kicsi még a húgomnak és a nagyinak is jutott. Na most már tényleg vége. Mégsem... Láz+taknyolás. Következik anya is, majd apa, a szokásos sorrend. Mára viszont úgy néz ki, hogy vége az egésznek, kopp-kopp-kopp. :shock:
Bocsánat, ha uncsi volt, de le kellett írnom.

Barihoz még annyit, hogy köszi Erika a vígasztalást, tényleg halványodnak napról-napra a hegek.

Liv,
boltos sztori rémes, a többiek már leírták, amit én is gondolok, és vígasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül, múltkor pl. az egész Tesco minket nézett egy jó kis hiszti kapcsán.

Tontica,
jó gyarapodást a bébiknek, micsoda meglepetéseket tartogathat az élet!

Moszi,
hú már nagyon a végén jársz, kitartást az utolsó napokra!

Viola,
olyan jó volt látni, gyere gyakrabban, házatok nagyon szupi lesz!

Nikk,
majd számolj be, hogy hogy tetszik Bandónak a napközi!

Mindenki másnak mukk, megyek vasalni! :?

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Liv! Vásárlás, azaz eladó hozzáállása: :(
Viki is szokott hisztizni, vagy felborítani (nem szándékosan) valamit vásárlásnál, de itt nem foglalkoznak vele.

Tontica! Kitartás. Hamarosan te is itt tartasz már. El sem hiszem, hogy elrepült az idő, pedig nem rég (aug. elején) volt csak gyanus, hogy a kistesó úton van, és után jött biztos teszt. Fura belegondolni, hogy repül az idő, hiszen az 1. NST is túl vagyok már, amit Melcsi sok mocorgással torelállt. :lol:
Rate szerintem csak nagyon figyelmetlen volt, mint ilyenkorban a gyerekek. Viki sem néz sokszor semmit. Kicsit félek is, hogy mit fog csinálni a hugival, de majd kiderül, ha már kint lesz. :roll:

Reditke! Igen, megint Szt Imre. Nem cserélnénk semmiért. Most is az a szülésznőm lesz, aki Vikinél.
Körzetileg nem oda tartozom, így fizetnem kell, kivéve ha lesz tartózkodási címem a 11 vagy 22 kerületben, ami úgy tűnik meg lesz, így nem kell az ellátásért 40-t leszurkolni. Az orvos választásos dolog, meg júnitól lép életbe, így az nem érint.
Küldd át légy szí priviben a számod, és ha szülésig nem jövök, akkor a korházból írok smst nektek.

Nikk! Nem lehet kicsit "megrugdosni" őket? :twisted: Nem ártana. Ha jól emlékszem már tavaly ősszel el kellett volna kezdeniük az építkezést.

Bocs a többiektől, de többre nincs energiám. Mindenkinek mukk: :lol:

Most gyorsan annyit magunkról, hogy ma voltunk az utolsó UH-on, és vizsgálaton.
3544 gr-nak becsülte az UH. Szép nagylány lesz. Már csak 1-2 hetet jósolt a doki bácsi. Már nagyon a végén vagyok. És most köbe jött még 1-2 intézni való, ami sürgős a szülés miatt. :roll: Csak azért, hogy ne unatkozzak. :wink:
UH képeket feltettem a http://kep.tar.hu/illesek webem, a picurka mappába, az utolsó 4 kép. Sajnos nem nagyon látni a pofiját, mert eltakarta a kezével, hiába volt az ébresztgetés Melcsi mélyen elaludt a dugóban, amit reggel kifogtunk. Több mint 1 óra alatt értünk át Budára, és utána a parkoló automatával szórakoztunk kb 10 percig, mert nem vette be az érmét, :evil: (egy közelben lévő másik sem), így végül kénytelenek voltunk bliccelni. Szerencsére nem lett baj belőle.

Megyek pihizni, mert hazafelé buszoztunk Vikivel, de hiába a nagy pocak, mivel Viki babakocsiban volt, senki nem foglalkozott velem, így sokára tudtunk csak leülni.

Igyekszem jövő héten még benézni, és írni.

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok :)

Végre a 4 napos ünnep alatt párom nem dolgozott,együtt volt a család olyan ritkán adatik ez meg.Míra nem tágított apja mellöl még vécére meg fürödni is kísérte :lol: Kirándultunk Keszthelyen és jól teletömtük magunkat lángossal meg fagyival,szóval szuper volt :wink:
Tegnap megtörtént az óvis beiratás is,három csoport van és minden hová bemehettünk körülnézni.Míra a Katica csoporttal szimpatizált legjobban egy másikból viszont elszökött amíg én a papírokat leadtam...Amint szobatiszta lesz vihetem is,ezért a nyuszi most hoz neki egy szuper csajszis wc szükítőt,mert a bili nem jön be nála :roll:
András ma megy a Metróba vesz neki egy müanyag homokozót,bár húsvétig nem tudom hová fogom elrejteni a méretei miatt.Biciklit is szeretne,meg micimackóból a Tigrist stb,mindennap elsorolja hogy miket hozzon a nyuszi :lol: Mondtam neki,hogy ezt a sok hisztit mind látja ám a nyuszi,ilyenkor persze állítja ám,hogy többet nem leszek rossz...

Nikk :)

Hiszti dettó,tegnap még a torna klubból is el kellett jönnünk úgy felspanolta magát,máskor onnan el sem lehet vontatni.Délután meg ügyvédhez kellett mennem addig anyósnál maradt,de leírni sem tudom,hogy mit végzett hogy ne menjek el,éppen csak be nem hányt :cry: Én nem tudom ennek dackorszaknak mikor lesz vége,de remélem legalább enyhül idővel..Ez a költözés mizzéria nálatok is őrület,remélem legkésöbb év végére Ti is már az új otthonotokban lesztek!

Beszti :)

Jól emlékszem,hogy nem rég építkeztetek?Ha igen megírnád milyen vastag a dryvit réteg a házatokon?Lassan kiszáradnak a falaink és nekiállunk szigeteltetni,de mindenki más vastagságot ajánl :roll: Elöre is köszönöm!

Macsek :)

Leírva sem semmi amin át mentetek,hát még ezt túlélni.Remélem most egész évre kibetegeskedtétek magatokat.Most már igyekszem gyakrabban jönni,de még mindig annyi intézni való van a ház,átiratások stb kapcsán,hogy csak lótok futok.Édes vagy hogy korábban is hiányoltál :)

Reditke :)

Múltkor írtam egy hosszút de elszállt,abban válaszoltam a tesó kérdésre.Nálunk Míra meglepcsi baba volt,még nem terveztünk akkor semmit el sem hittem,hogy terhes vagyok.Aztán születése után elkezdődött az örűlet ,szomszédok,költözések stb amit mind tudtok most félve lemerem írni,hogy talán egy kicsit jobb idöszak jön,de ez a "hontalanság"(ez a 7. helyünk amióta Míra megszületett)mindenkit nagyon megviselt.Szinte null segítséggel,jó nagy hitellel nem tervezünk második babát(sokan mondták hogy így a szocpolt elveszítjük a 2.gyerekre stb)mert örülünk ha Őt majd tisztességgel tanítatni stb tudjuk.Persze h megint jönne egy szerelem babánk,nem küldenénk vissza :lol: Talán,ha legalább édesanyám élne akkor már máshogy gondolnám,de 99%-ban csak magunkra számíthatunk.Bocs ha hosszú voltam.

Elküldöm,nehogy megint eltünjön..
h_viola

Örülök,hogy nem hiába pötyögtem...

Moszi :)

Megnéztem a képeket,még így takarásban is édes pofija van :) Még pár ilyen front és ki is bújik a pocidból.Várjuk a híreket..

Liv :)

Neked is írtam múltkor az eltünt levelemben,hogy tényleg áldott jó természete van Dávidnak,kis jóságot légyszi küldjetek Mírámnak :wink: A kis boltban Míra is próbálkozik(pl az árcimkéket leszedi,kifliket szeretné fogdosni stb)de itt nagyon rendesen állnak a kérdéshez.Még abban is partner volt a pénztáros,hogy megerősitett :a nyalóka az óvisoknak való így egy kisebb hiszti után Míra tudomásul vette,hogy nem vesszük meg :wink: Azóta meg le is írtad,hogy nem teljes tiszta a nő..

Most ennyi,akinek nem írtam MUKK és persze puszi MINDENKINEK!!

Viola
h_viola

Szó szerint kirázott a hideg, ahogy olvastam a betegség hullámotokat :(
Nagyon hajazott a mi január-februári kanyarunkra, csak nálunk a barikák helyett TüdőGyula volt kórházi ellátással :(
Most már tényleg egészséges jó hosszú időszakot nektek, megérdemlitek!

Édes kisasszony:)
Telcsiszám csere priviben intézve, várom majd a híreket, hogy megoszthassam itt a csjokkal.

Viola:)
Tesó kérdés így már érthető, bár nekem is ez akkora dilemmát okoz hármaska kérdésében.
Én és a férjem is nagyon szeretnénk 3 kölyköt, de a házt ahhoz pici, most újat venni se idő, se pénz, se energia. Anyagi helyzetünk is kicsit instabillá vált az utóbbi időben, nagyszülők 200 km-re. Szóval csont egyedül.
Mindig azt mondom, hogy érzelmileg ma bevállalnék még1 babát, de idegileg néha pont 2-vel van több, mint amennyit bírok :twisted:
Majd meglátjuk, viszont azt érzem, hogy hiányérzetem lesz évek múlva, ha "csak" 2 gyerekem lesz. majd alakul......

Nyalóka az ovisoknak :lol: na, anyuka, lassan felkötheted a gatyád, mert egykettő ovis lesz a nagylány és akkor veheted neki.
Én erre azt találtam ki, hogy mindaz a sok szörnyű színes nyunya, ami a pénztáraknál el van helyezve, az a bácsiknak való. értetlenül nézett először, mint aki azt gondolja, hogy totál hülye vagyok, de elfogadta. Azért néhány alkalom múlva rákérdezett, hogy de miért a bácsik esznek olyat. mondtam, mert az ő foguk már úgyis rossz, nem számít nekik.
Na, ez úgy elég magyarázat volt kis fejének, nem is került többé szóba. Aztán egyik alkalommal a zöldésgesnél egy 50-es pasi állt előttünk, Bálint odament hozzá, szembenézett vele és azt mondta, bácsi te már ehetsz ilyen csukrot, mert neked rossz a fogad. Volt nagy röhögés, öreg is hahotázott.
Ennyit az anya-féle füllentésről. :lol: :oops:

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Még visszaolvasni sem volt időm ma sajnos, úgyhogy előre is bocs, hogy csak azért ugrottam be ide, hogy "kiírhassak" magamból egy gondolatot.

Ma lenne Lau szülinapja, olyan sokat gondoltam rá. Ha jól emlékszem tavaly csak pár nap hiányzott volna a születésnapjához....

Nekem nagyon hiányzik, sokat gondolok rá. Jó lenne, ha Tonyó v. az ismerősök többet írnának a srácokról!

Most muszáj mennem, mindenkinek nagy MUKK, a többieknek meg Kis Mukk! :)

Macs
maccs

Macs!

Arra sajna nem emlékszem, hogy mikor van Lau szülinapja, de arra igen, hogy márc 29-én távozott közülünk. :cry: Tavaly tervbe vettem, hogy kimegyek a sírhoz, de most még nem tudom biztosan, hogy egyben leszek-e, így gondoltam, hétvégefelé bekukk, és keresek valakit, aki szívesen kijönne. Remélem hétvégén vagy jövő héten tudok írni, és kitudok menni.

Készülök, hogy írok Tonyónak, remélem a héten sikerül.

KépKép
Kép
moszmota

Csak egy szösszenet erejéig.......olvasok de sajnos azt se mindig tudok, meló és építkezés az utóbbi már nem sokáig, de munkából sajnos nem lesz kevesebb.

Viola!

Dryvit, nekünk Austrotherm van ami u.a csak más gyártja 5 cm a vastagsága.

Macs!

Laura én is gondolok, ma lenne az én párom, születésnapja is, erősen gondolok mindkettőjükre.
Ma veszek egy üveg bort (én aki nem iszom soha) is iszok az emlékükre.

Macsek!

Himlő meg hányós fosós nem jó dolgok, remélem soha többet nem jönnek vissza.

Noémi
fantikbaba

Nem hiszem el, hogy 2 napja senki nem olvassa a fórumot! hahó, tessék bejelentkezni!

Macs :) azért kicsit olvass vissza és gyere.
Laura én is sokat gondolok, főleg mert a környezetünkben ismét több daganatos beteg halt meg az elmúlt időben (bár ők idősebbek voltak).
Tényleg jó lenne, ha többet hallanánk a fiúkról. Titanilla :) is már jó régen járt erre.

Noémi :) Hát, már soxor írtuk többen, hogy le a kalappal előtted, de tényleg mindig egy pillanatra megállok, amikor a hozzászólásaid olvasom. Nagyon jó, hogy visszajöttél közénk.
Rosszul emlékszem, hogy ti Budafok?

Hvera :)
Tessék már jelentkezni!!!! Már nagyon régen nem voltál!

és még rengetegen..... :(

Jön a tavasz, van egy szuper saláta receptem.
Barátnőmtől kaptam, én tegnap este csináltam. isteni :lol:

1.Csirkemell felkockáz, amilyen fűszert szeretsz fűszerez és olajon megsüt (ne legyen túl száraz)
2. olívaolajon nagyon vékonyra szeletelt sárgarépa, cukkini, kaliforniai paprika és vöröshagyma kis sóval megsüt, de ne túl puhára, kicsit olyan roppanós maradhat.
3. Összekever olívaolaj, rengeteg (de tényleg) petrezselyem, snidling, zsálya, bazsalikon és fokhagyma. Szuper ha frissek a zöldfűszerek, de nekem zsálya és bazsalikom csak szárított volt, így azt kicsit áztattam az olajban előtte. Na ezt jól összekever, ha van aprító, őssze lehet vágni, én nem tettem, én csípem ha áll a zöld fűszer a salátán. Barátnőm pl jó nagy adagot csinált belőle és lefagyasztotta (mármint ezt az öntetet).
Na, husi, zöldség és ez a lé összekever, friss paradicsom, feta, mozarella és crouton bele.
Azonnal melegen is isteni, de ha előre készíted vagy megmarad, akkor hűtőben lehűtve is finom.
A croutont tálalás előtt tedd bele, mert megpuhul nagyon.

Nekem fura volt a zöldségösszetétel, amikor hallottam, de nekünk nagyon bejött.
Próbáljátok ki, és várom a véleményeket.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nem vöröhagyma, hanem lilahagyma, azt elírtam....

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Végre megtörted a jeget, azt hittem én fagyasztottam le a topikot.

Recept:)
Jó lenne ez vörössel is, ha itt lenne most az asztalomon.
Nem Budafok, hanem Vecsés.

Ha esetleg vmikor nyáron találkozó lesz már jobban mobilizálható leszek jogsival. Csak legyen aki megszervezi.

az otthoni számítógépem darabokban csak parkettázás után állítom össze, addig egy zoknit se tudok megtalálni a kupiban, mindenzt azért írtam mert szerettem volna képet felrakni, itt bennt semmilyen programot sem rakhatok fel (kép kicsinyítés stb)
de legalább van net.

Tudja vki hol lehet olcsón műanyag gyermek csúszdát venni?húsvéti ajándéknak szánom
Építettem homokozót is hozzá.

Akit érdekel fennt vagyok az iwiw-en Zinovjevné Csernyi Noémi néven.

Üdv
Noémi
fantikbaba

Hali

Én azért nem jöttem mostanában, mert síelni voltunk. Vittük a gyerekeket is, jó volt nagyon kicsit kikapcsolódni. Kipróbálták afiúk is a síelést, de inkább boboztak. Mázlink volt az idővel is, 15 fok volt végig.

Amúgy megvagyunk, Gergővel voltak gondok, nem kart ovizni, meg rájött egy dadogás is, de remélem kopp-kopp, hogy túl vagyunk ezen,

kisgé meg kiakaszt, az előbb dobálta be a sínpályáit a klotyóba :roll:
amúgy nincs vele gond. szobatisztaság még sehol, meg a beszéd is még mindig elég gáz. de Olaszországban mindenki imádta, senki nem ment el mellette egy jó szó nélkül :)

Noémi
megkereslek az iwiwen :)

Reditke
hát én ehhez lusta disznó vagyok megcsinálni :lol: de küldhetnél fénypostán. olyan isteni salikat ettünk mi is a szállodában. azt hittük az a vacsi, de csak az előétel volt :lol: :lol: az olaszoknál 3 órás egy vacsi. sajna ezt az én gyerkőceim nem értékelték. még jó hogy volt játszószoba is.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Már előre lelkiismeretfurdalásom van, mert tutira nem fogok tudni mindenkinek reagálni... :?

Noémi :)
Én is annyira megörültem, amikor megláttam a hsz-edet! Örülök, hogy jól vagytok, írj majd rendszeresen!
Megkerestelek az iwiw-en, be is jelöltelek gyorsan. Reménykedtem benne, hogy pár képet találok fenn Rólatok, de sajnos az hiányzik. Már nagyon kíváncsi lennék Helénára is, szerintem akkorát nőtt, meg sem ismernénk!

Juti :)
Nálunk is a beszéd még "gyerekcipőben" jár :lol: Marci csak most kezd mondogatni szavakat, kb. 20-25 szó, amit mond, de a mondatoktól még "fényévnyi" távolságban vagyunk :?

Viola :)
A múltkor megnéztem a házikóról+stb. a képeket, a konyhába egyből beleszerettem ! Bárcsak nekem is lenne valami hasonló! Míra is olyan nagylányos.

Drukkok mennek így az utolsó időkhöz, a pocid már hatalmas!

Amikor olvastam a rémtörténetet a betegségkről, már akkor egyből akartam írni, hogy egy újabb - állítólagos - csodaszert ajánlottak nekem immunerősítőnek. Multi Tabs Immuno Kid, eperízű, direkt kisgyerekeknek. A dobozán az áll, hogy 4 éves kortól lehet adni a gyerekeknek, de én felet szoktam már Marcinak adni (mi kb. 1 hónapja kezdtük el). Annál az ismerősömnél is annyi idős a babó, mint Marci ő is felet ad, ők már ezt szedik tavaly óta, nagyon dícsérik ! Gyógyszertárban is, DM-ben is lehet kapni (én DM-ben vettem) Az ára kicsit húzós (majdnem 3,000 ft, 30 db van egy dobozban), de szerintem vesztenivaló nincs, ha tényleg használ, akkor biztosan megéri.

Liv :)
Boltos story: szerintem az ilyen idióta beszólásokat meg sem szabadna hallani. Tudom, nehéz ezt mondani, attól tartok engem is rettentően megviselt volna, de látom Marcin, az én tündérbogár gyerekemen (akire eddig egyáltalán nem volt jellemző a hiszti), hogy mostanában ő is eléggé bele tud erősíteni. Hát Istenem, mit csináljak, ráfogom arra, hogy most ilyen időszakát éli. Természetesen én sem szoktam hagyni, de ha más megoldás nincs, a hónom alá kapom és elszaladok vele valami olyan helyre, ahol a megrovó pillantásoktól védve vagyunk és megvárom, amíg lehiggad :oops:

Reditke :)
Asszem hétvégén ki fogom próbálni a szuper salidat :lol:

Rólunk:
Képzeljétek, Marciról már teljes biztonsággal el tudom mondani, hogy szobatiszta, kb. novembertől nappalra már nem használtunk és most kb. 1 hónapja már éjjelre sincs rajta pelus, ha megyünk valahova, akkor is vissza tudja tartani.

Na hát eddig tartott a monológom, mennem kell fektetni (újból bocsánat, akiknek nem tudtam reagálni).

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Helló!

Itt egy eltévedt bárány... Persze tudom, hogy jó helyen járok, csak a felbukkanásaim gyakorisága hagy némi kívánnivalót maga után. Na de most itt vagyok :D

Köszönöm mindenkinek az iwiw-es névnapi köszöntőket és hiányolásokat. Megvagyok én, amint látjátok, de a babanet egy kicsit kiesett a mindennapjaimból. Annyira lemaradtam az olvasással is, hogy igazán nem is vagyok naprakész a mindennapjaitok eseményeiből. De rájöttem, hogy én vagyok a hülye, ha veszni hagyom ezt a kapcsolatot, úgyhogy újra kesztyűt húzok, és aktív leszek!!!

Gyerkőcök megvannak, egyik nagyobb rosszcsont, mint a másik. Zabálnivaló kis ördögfiókák. Voltunk velük síelni, nagyon klasszul sikerült, végig sütött a nap, imádták a pályán lévő játszóteret a több ember magas hóembereket, meg azt, hogy együtt volt a család.
Csengi bár még csak 14 hónapos kezd szófoszlányokat mondogatni: apa és anya tisztán :D , bár az anya leginkább akkor, ha segítségre szorul, vagy épp vmi kínja van :lol:
Van saját szava: kogács - ami annyit tesz traktor, motor. Bakancs - papacs, alma - aaaama. Eddig csak visított, ha kellett neki vmi, most kezd rájönni, hogy megmutatni is lehet a kívánságokat, ez legalább kevésbé fülölő.
Botesz fossa a szót, néha jó lenne, ha csöndben maradna. Mostanában Süsü mániában szenved, folyton-folyvást azt kell hallgatnunk :shock:
Sokat van büntiben, mert folyton igyekszik kinyomni Cs szemeit, és még dünnyög is hozzá: "nem tudom kibökni, nem tudom kinyomni". Imádják egymást, de egy-egy agresszívebb nap végén Cs már sírva iszkol, ha B elindul feléje 8) Vannak napok, amikor meg folyton simizik, puszilgatják egymást. Általában azért valahol a kettő között vagyunk.

Ami engem illet én is megvagyok, sulit csinálom. Bár éppen kiakadtam a melóhelyemre, mert 6 hetes könyörgés után küldték csak el a tandíjmentességhez szükséges gyed-igazolásomat, így lehet, hogy ebben a félévben (persze minden határidőből kicsúsztam emiatt) kénytelen leszek kifizetni a 120 ropit :evil: Idénre tervezünk egy terasz felújítást, mert valszeg attól nedvesednek a falaink befelé, így egy kis festés is becsusszanik majd attól függően, hogy a mesterek mikor érnek rá. Legalább lesz mire fognom a kuplerájt
:wink: :wink:

egyelőre ennyi. Most vár a vasalóm...

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz :)
miiiiiicsodaaaaaaa??!! Kisteknőc ott allul? Gratulálok!!!!! :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

mielőtt bárkinek szemet szúr allul, csal elírás :oops:

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz!

Gratula én is 8) :lol:
Fúúúú és irigykedem is hogy ilyan bevállalós vagy :lol:

puszillak

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csirkesz!

Én is gratulálok! Hú, nem semmi! Én még ott tartok, hogy erősen gondolkodok, tényleg akarok-e harmadikat.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Reditke! Remélem csak húsvét körül kell írnom neked. :)
Pénztárnál csábító nassik: :lol:

Sajna nem jutottam el oda, hogy írjak Tonyónak. Remélem ma igen. Ha ma még sem, akkor jövő hét megint zsufis, intézni valós, így tuti nem tudok.
Valaki tud róluk valamit?
Van kedve valakinek kijönni a temetőbe velem? ( Ha még bírok.)

Noémi! Megjelöltelek az iwiwen.

Csirkesz! Nagy gratula a kiscsigához! :lol: :lol:
Kérünk képet a két ördögfiókáról. :)

KépKép
Kép
moszmota

Drága Csirkesz!
Hát megérkeztél!
Nagy hírrel robbantál be!GRATULÁLOK!
Pont úgy mint Judy,irígy vagyok és lehet,hogy gyáva is.Könnyű, kellemes terhességet kívánok.Köszönöm a lányimnak szóló bókot.
Üdv.GnéKriszti
gnékriszti

telefonom izzítva :lol:

Csirkesz :) tegyél igazságot!!!! Csiga vagy teknősbéka? :lol:

Azért ez a harmadik vállalás tényleg nem semmi dolog.
Én nagyon szeretnék egy harmadikat, de nagyon nem bírnám most se idegileg, se fizikailag.
Évek múlva, meg amikor már túlvagyunk a kisbabás időszakon, akarja a fene se újra kezdeni.
Szóval most kézifék, a józan ész nálunk azt diktálja. Ha csak egy nagymama lenne 50 km-en belül, nem is gondolkodnék. De sajnos nincs, senki :(

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz
nagy nagy gratula nektek :)

Noémi
Jó olvasni rólatok is :)

Macsek
Nem semmi ez a betegség hullám :( Remélem erre az évre nem jut több.

Maccs
Nincsenek véletlenül kidolgozott államvizsga tételeid? :lol: :oops:
Férjed hogy van?

Viola
Ovihot drukk, vagyis a szobatisztasághoz :) Nálunk se túl lelkes ez ügyben Bandó, sajna a költözés miatt

Múlt héten a cseheknél voltam a céggel :( Megint nem láttam kicsi fiam :( :( Ezt a sulit is nagyon nehezen bírom már :( Nagyon sok ez így, de csak vége lesz egyszer Megyek is bocsi mindenkinek de erőm semmi

Kép
Kép
nikk0830

Helló Csajok!

Köszi a gratulát :D Vonalzón kisteknőc van. Dokkernál még nem jártam, úgyhogy drukkolok, hogy csak egy kisteknőcöm legyen, ne kettő, vagy több :shock:

Én úgy vagyok vele, hogy ha már itthon vagyok a kölkekkel, akkor most jöjjön a 3., mert ha egyszer kiszabadulok itthonról, egy kicsit felnőtt is szeretnék lenni, jó munkaerő, kicsi pozíció váltás felfelé. Ez meg nem megy úgy, hogy 2 évente visszajövök szülni. Szóval most egy lendülettel mindent letudok (remélem :lol: ), aztán utána egy kicsit én is érvényesülhetek.

Nagymama nekünk csak egy van, de ő olyan aktív, hogy gyerekfelügyeletet már nem akarok a nyakába akasztani, a nagypapák meg dolgoznak, ill az enyém apu ugye beteg. De majd csak boldogulunk. Mire hármaska érkezik, addigra B ovis lesz, úgyhogy napközben továbbra is kettővel leszek itthon.

Na megyek is, mielőtt szétszedik a kérót.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csajok!

Adjatok tanácsot lécci! Vasárnap előjött az aranyerem, és nem megy vissza, sajog-fáj, és hiába kenem Reparonnal nem használ. Tudtok tuti tippet, praktikát?

Köszi!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz:)

Gratulálok a pocaklakóhoz!:)

Aurobin kenőcs talán segíthet, de igazán a kiváltó okot kell kezelni vmint figyelj oda mit eszel.

Noémi
fantikbaba

és vényköteles sajnos
fantikbaba

Meló van, úgyhogy most csak gyorsan Csirkesznek:
Nagy-nagy gratula harmadik "Kistekihez" :D

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

továbbra is köszönöm a gratulákat, meg Noéminak a tippet "aranyoskára" :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Csirkesz!
Nahát és gratula!!! :D
Tipp: meleg vízben csücsülés + intim torna + rostban gazdag nyami
Torna nekem szokott segíteni, ha nem tudod hogyan kell, majd leírom.

Nikk,
nem is tudom hogy bírod a sok utazást és Bandó nem látását, nekem talán több időm jut Márkra, de így is szenvedek.Minek is akartam visszamenni dolgozni? Illetve dolgozni jó, csak az állandó rohanást utálom, 4 órás meló bőven elég lenne.

Noémi,
örülök, hogy jöttél, gyere is sokat és próbálj képet felrakni nekünk!

Kata,
köszönöm az immunerősítő tippet, majd lehet, hogy kipróbáljuk. Most Béres cseppet C vitaminnal nyomunk, szépen összeszedte megát Márk, és nagyon jól is eszik.

Amúgy mindenkinek köszönöm az együttérző és bíztató szavakat betegség ügyileg!

Moszi,
temetőbe szívesen mennék, de sajna időhiány miatt nem tudok, talán majd nyáron egyszer.
Elég húzós kórházi árak vannak, szerencsés vagy, hogy tudtok bejelentett címet szerezni. Amúgy ez a 40 ezer hány napot fedezne?

Szobatisztaság terén ma volt annyi ereményünk, hogy Márk szólt, hogy kakilnia kell, ment a biliért, de mielőtt ráült volna, már kijött a kaka. Tökre meglepődtünk, hogy hozta a bilit, mert edddig hallani sem akart róla. Viszont ő a beszéd terén nagyon jó szinten van, rengeteget csacsog, elég szépen mondja a szavakat és időnként olyan szavakat is használ, hogy csak lesek. Édesen átveszi a szófordulatainkat és a hangsúlyozásunkat is, nagyon bírom! :)

Lassan a cumiról kéne leszoktatni, denem tudom, hogyan fogjunk hozzá, drasztikusan nem akarom, hogy egyik nap van, utána meg nincs. Van valakinek már esetleg ilyen jellegű tapasztalata?

Most jobban visszaolvasni nincs időm, mindenkinek nagy mukk és gyertek, írjatok!!!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Nem bírtam tovább ezek után és felfedem a titkot. :D

CSirkesz,
dátumra tök egyforma? :D

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Csak egy gyors, de annál lelkesebb gratula az új kismamiknak! Jó növögetést kívánok a kistekinek meg a kisdelfinnek is!!! :D:D:D:D:D

Majd még jövök, olvasgatok szorgalmasan csak egy kicsit sűrű mostanában az életünk :).

Puszi mindenkinek!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Macsek!
Gratulálok!Neked is mint Csirkesznek kellemes terhességet kívánok!
Üdv.GnéKriszti
gnékriszti

Gratula!
jó pocakosodást Neked is :)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

In memoriam...Az 1 éves évforduló ma van.
Drága Lau!
Nyugodj békében!
sokat gondolunk Rád ma is...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Neked is nagy-nagy gratula, Neked Kisdelfinhez :D

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Még 1ben vagyok, de sajna nincs kedvem egyedül kisétálni a temetőbe, és időm sem volt írni Tonyónak, hogy pontosan merre is van a sír. Így csak most itt a weben emlékezek Laurára.
Kép
Tegnap futólag láttam Tonyóékat, de mentek suliba Ákiért, mi meg a játszóra, így nem nem tudtam vele beszélni.
Remélem néha olvass minket, és esetleg ír majd magukról néhány sort.

Macsek!
Gratulálok a kisdelfinhez! :lol: :lol:
Olyan jó, hogy így bővülünk. :)
A 40e, csak a szokásos 4 napos költsége, azaz az ellátásé, mert az orvos, és szülésznő ebből nem kap. :( Igen tényleg szerencsés vagyok, hogy van barátunk, aki ott lakik, és belement a bejelentkezésbe.
Cumiról leszokás: én is próbálkozok vele, de egyelőre eredménytelen. Most egyelőre felfüggesztem, mert a kistesó miatt nem lesz időm ezzel annyit foglalkozni, és szerintem nekünk most nem is tanácsos, csak ha összeszokott végre a család.

Többieknek mukk..... :lol: :lol:

Remélem még egyben leszek ma, mert ma kapom meg az utolsó vérvétel eredményt és ezzel minden papírom meg lesz. 8)
Tegnap reggelre kicsit megijedtem, mert egész éjjel fáj, keményedett a pocak, de csak jóslók voltak. Beszéltem Melcsi fejével, hogy ma még ne induljunk kórházba, de holnaptól szabad utat kap, ha akar. :lol: :lol:

KépKép
Kép
moszmota

Most csak Lau miatt jöttem, egy éve már hogy nincsen közöttünk.
Az égiek vigyázzák továbbra is az útját!
Drága Lau!
Nyugodjál békében!

Dino

Kép

Kép
dino

Lau!

Látod nem felejtünk el!
Egy idézettel emlékezek rád:

"Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit,
hatnak tovább. "

Kosztolányi Dezső
fantikbaba

Drága Lau!
Nyugodj békében! Rád emlékezünk!

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hello!

Én is GRATULA CSAJOK!!!
És szupi Rólatok hallani, én itthon vagyok ugyhogy nem sok időm van irni, állandóan megyek bár már most fárasztó, nagyon nagy pocim van már most és még attól is elfáradok ha kimegyek pisilni. :lol: Hétfön megyek 12 hetes uh-ra remélem minden ok lesz!

Én is gondolok Laura!!! Nyugodj békében!!!

KépKép
KépKép
tontica

Háát csajok nagy nagy gratula nektek :lol:
Macsek így már nem kell sokáig dolgoznod :)

Csirkesz csodálom a sok energiád

Tontica szorítok neked nagyon, hogy minden rendben legyen, csodálatos hogy ketten vannak :P

Moszi
kitartást az utolsó napokhoz :)

Kép
Kép
nikk0830

Helló Lányok!

megígértem, hogy sűrűbben jövök, erre mindkét gyerek megbetegedett, és folyton ugrálhatok a nyöszörgők körül. Semmi komoly, csak a szokásos taknyolós-köhögős-lázas-étvágytalan-semmisejó típusú betegség :shock:
Sógornőmék itthon voltak tegnap, de ma reggel elhúztak, pedig B pont mára lett szarul, és jól jött volna egy kis segítség, Aptyuk a tesómmal a szőlőben gályázik, így nekem marad az egyedüllét a csöpögő-orrúakkal. De úgy döntöttem, fogom magam és elmegyek lottót venni, mert ennyi takony után kell jönnie vmi jónak is :lol:

Macsek :D
Dátumra tök egyforma!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Moszi :D
A lehető legkellemesebb finiselő napokat kívánom neked! Pihizz, mert ez az a mókuskerék, ami egy darabig még nem fog megállni :wink:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Macsek,Csirkesz :D

Gratula mindkettőtöknek,jól összehoztátok az egyforma dátumot :lol:

Drága Lau :)
Az én szívemben is folyton ott vagy,sokszor a saját szüleim sírjánál is eszembe jutsz.Sokan őrizzük emléked örökké..

Lányok :)

Válaszút elé állítottak a munkahelyemen,hogy vagy visszatérek egy hirtelen felmondott kolléganőm helyére,vagy szeptembertől nem tudnak helyet biztosítani :( Összeült a családi kupaktanács,és persze megkérdeztem a számomra fontos emberek véleményét ki mit döntene.Oda jutottunk,hogy megpróbálom aztán ha nem tudom összeegyeztetni Mírával a munkát akkor nem erőltetjük.Holnaptól már a szabimat töltöm,küldik jövő héttől a vizsga anyagokat,aztán júniusban Pécsen konzultációk ,vizsgák és ezek után Szombathely legforgalmasabb lottózójába kerülök(persze ha nem bukok meg :oops: )Időbeosztás kegyetlen,Mírát csak max.kétszer tudom elhozni majd én az óviból és már 6 után vinnem kell reggel,ezért írtam hogy nem minden áron,de a mai világban ez még egy viszonylag biztos munkahely.Meg persze most még fontosabb lenne a minél elöbbi szobatisztaság,cumizás elhagyása stb,légyszi drukkoljatok!!

Tontica :)

Hétfön gondolok Rád az UH-on,jón hogy itthon vagy :lol:

Ébred Míra,jó hétvégét MINDENKINEK!

Puszi:Viola
h_viola

Gratu-gratu-gratu!
Kis titkolózó :wink:

Moszi:)
várom az sms-t :) minden reggel úgy kapcsolom be a telcsit, hogy lehet hírvivőként kell majd ide bejelentkeznem.

Viola :) hát ez elég hirtelen. Közel van, de azért júniusig még lehet Míra szobatiszta. És beveszik júniustól?

Csirkesz:)
jobbulást a csöpögős orrú csipet csapatnak!

Képzeljétek, az én biliről WC-ről semmilyen szinte hallani nem akaró, és a pelusba néhány hónapja úgy kakiló kisfiam, hogy nem is szólt, sőt eltitkolta és hordozta a popsin a kakis pelust ameddig le nem erőltettem róla, hétfő reggel azt mondta hogy anya szorít a pelus nem kérek többet.
Azóta nincs pelus. Napközben nagyon ügyesen szól pisi-kaki minden megy a Wc-be, ha elmegyünk itthonról akkor adok rá pelust, de úgy is szól, hogy jön a pisi és ha van rá mód, pisilünk az útszélen :lol: . Tegnap már a délutáni alvásból is megébredt, hogy pisi lesz.
Nem tusom nem esik-e vissza hirtelen a kisbaba szerepbe és pisil újra pelusba 1-2 nap múlva, de megdöbbentő, hogy egyik pillanatról a másikra magától kérte, minden átmenet nélkül és ahhoz képest nagyon ügyesen végzi a dolgát a klotyóba.
Hétfőn még 4 váltás ruha volt 1,5 óra leforgása alatt, tegnap pedig már reggel 6 és este 9 között egyszer sem ment a gatyóba és nem volt egy darab pisis pelusunk sem.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ilyen hirtelen is történhet ez a dolog, lehet hogy a te gyerekednél épp holnap.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csak életjel, bocsi hogy mostanában nem tudok jelentkezni, bepótolom majd!!!
Voltam 12 hetes uh-on, szuper volt, tarkóradő normális: A baba: 2mm, B baba: 1 mm.
Méret: A baba: 55,5 mm, B baba: 54,5 mm
Két magzatburok, két lepény!
Egymás felett voltak, fölsö baba rugkapált, also baba szundizott és össze volt kuporodva ezért nem is látszik olyan jól a képen!
Kép
Kép
Uh. alapján számitott kor 12+4

KépKép
KépKép
tontica

Moszi :D
Megy a drukk!! Minden nap várom a nagy hírt!

Tontica :D
A és B bébi egyformán arányos, helyre kis gyerkőc :lol: :lol: Tök jó, hogy minden rendben van velük és veled. Látom, már nevük is van :lol: :lol: :lol:

Reditke :D
Peluselhagyós nagyfiadnak gratula! Mi "ovisat" játszunk néha, akkor nincs rajta pelus pár órán keresztül, változó sikerrel.

Viola :D
Drukk, hogy könnyen menjen a dolgok a maguk útján. Tudom, hogy meg fogjátok tudni oldani az ovit, pelus-témát, melót egyszerre. Nem kevés bonyodalmon vagytok már túl, ezt is hipp-hopp zsebrevágjátok majd :D

Takonykórunk a köhögéssel extrán ragaszkodó, Cs még mindig lázas a sűrű zöld cucc folyik belőle. B persze elkapta, így most ő is folyat és köhög, mellé persze fullad is. Hab a tortán, hogy mára már én is taknyolok. :cry: :x :roll: :shock: Az aranyerem meg csak méltányossági javulást mutat, érdembelit nem :roll: De azért ülni már tudok, bár nem sok időt hagynak a dedek két orrszívás között.
Már csak neki kéne állnom tancsikázni, mert áprilisban két előrehozott vizsgám is lesz.

De semmi panasznap!! 8) A nap süt, csak kár, hogy százas pézsét tart a kezében, és köhög, mint az állat :wink:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?