Sziasztok!
Liv! Vásárlás, azaz eladó hozzáállása:
Viki is szokott hisztizni, vagy felborítani (nem szándékosan) valamit vásárlásnál, de itt nem foglalkoznak vele.
Tontica! Kitartás. Hamarosan te is itt tartasz már. El sem hiszem, hogy elrepült az idő, pedig nem rég (aug. elején) volt csak gyanus, hogy a kistesó úton van, és után jött biztos teszt. Fura belegondolni, hogy repül az idő, hiszen az 1. NST is túl vagyok már, amit Melcsi sok mocorgással torelállt.
Rate szerintem csak nagyon figyelmetlen volt, mint ilyenkorban a gyerekek. Viki sem néz sokszor semmit. Kicsit félek is, hogy mit fog csinálni a hugival, de majd kiderül, ha már kint lesz.
Reditke! Igen, megint Szt Imre. Nem cserélnénk semmiért. Most is az a szülésznőm lesz, aki Vikinél.
Körzetileg nem oda tartozom, így fizetnem kell, kivéve ha lesz tartózkodási címem a 11 vagy 22 kerületben, ami úgy tűnik meg lesz, így nem kell az ellátásért 40-t leszurkolni. Az orvos választásos dolog, meg júnitól lép életbe, így az nem érint.
Küldd át légy szí priviben a számod, és ha szülésig nem jövök, akkor a korházból írok smst nektek.
Nikk! Nem lehet kicsit "megrugdosni" őket?
Nem ártana. Ha jól emlékszem már tavaly ősszel el kellett volna kezdeniük az építkezést.
Bocs a többiektől, de többre nincs energiám. Mindenkinek mukk:
Most gyorsan annyit magunkról, hogy ma voltunk az utolsó UH-on, és vizsgálaton.
3544 gr-nak becsülte az UH. Szép nagylány lesz. Már csak 1-2 hetet jósolt a doki bácsi. Már nagyon a végén vagyok. És most köbe jött még 1-2 intézni való, ami sürgős a szülés miatt.
Csak azért, hogy ne unatkozzak.
UH képeket feltettem a
http://kep.tar.hu/illesek webem, a picurka mappába, az utolsó 4 kép. Sajnos nem nagyon látni a pofiját, mert eltakarta a kezével, hiába volt az ébresztgetés Melcsi mélyen elaludt a dugóban, amit reggel kifogtunk. Több mint 1 óra alatt értünk át Budára, és utána a parkoló automatával szórakoztunk kb 10 percig, mert nem vette be az érmét,
(egy közelben lévő másik sem), így végül kénytelenek voltunk bliccelni. Szerencsére nem lett baj belőle.
Megyek pihizni, mert hazafelé buszoztunk Vikivel, de hiába a nagy pocak, mivel Viki babakocsiban volt, senki nem foglalkozott velem, így sokára tudtunk csak leülni.
Igyekszem jövő héten még benézni, és írni.