Szia Mindenkinek!
Este megjöttünk mamitól és Annának éjfélkor sikerült is elaludnia ez a fránya óraállítás az agyamra megy
ki volt az az okos aki kitalálta, hogy ezen mennyit lehet nyerni, menjen ahová kigondoltam
Nagyon örülök, hogy itt is így pörögnek az események sajnos mostmár ezt sem tudom követni
Andi remélem pár nap és végre pozitív lesz a teszted!!!Húú nagyon furi elképzelni, hogy egyszer Anna is ilyen nagy gyerek lesz, és majd egyre nehezebb lesz eltitkolni mennyi édességet megeszek
Titokban szoktam pancsolt leveket is inni, mert ha meglátja akkor természetesen (iszi, iszi ezt mondogatja
)neki is kell.
Zsu, Kacika nektek is tessék pozitívat tesztelni!
Erzsi gyorsan kúráltasd ki magad! két legyet egy csapásra, nem semmi!!t
Krisz ki ne hagyjátok a tuti napokat!! Én a mult hónapban képes voltam felébredni 6-kor és ami este nem jött össze, mert kifeküdtünk Annától, bepótolni nehogy lemaradjak valamiről
Nekem jövő héten lesz egyáltalán a pé-m, ha az az amire én gondolok
Még maradt 3 ovu tesztem, azt majd ellövöldözöm én is imádok tesztelni, de főleg a pozitívakat!!úgyhogy inkább várom először a tüneteket és utána a teszt.
Nektek az ovura jell folyás folyamatosan van abban a pár napban?
Éreztek még valamit ezen kívül? szerintem is jó így megismerni a működésünket, de én most így 3 hónapnál megállnék tudok mindent mostmár jöjjön a baba!!