Új privát üzeneted érkezett!

Szia!
Még jó hogy várok :lol: :P :P :P :P :P :P
Ha nem jön meg, akkor 4-5 nap múlva tesztelek megint.Addig marad a hőmérő. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

igen bizzunk benne :lol: egyik munkatársamnak is csak később mutatta ki a teszt :lol: úgyhogy nincs veszve semmi :lol: többiek hol vagytok?????
erzsebet0312

Sziaasztok :!:

Andi :!:
A tesztek sem 100%-ak,nekem van egy kolléganőm aki már 8 hetes terhes volt és negativot tesztelt egymás után többször is,még csak nem is sejtette,hogy terhes lehet,mivel nem is akartak babát :!:
Sok sikert :!: :!: :!:

ZsU :!: Reméllem jól vagy,szoritok Neked is :!:

Szia Erzsébet :!:
Mi van veled,jól vagy :?:

Puszi Mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Helló!

Én is itt vagyopk már, csak a piacon voltam, meg odaraktam a levest főlni. Manó meg alszik, apa dolgozik 1-ig.

Andi! Most hanyadik napon is vagy? Lehet tényleg korai a teszt!
Én úgy döntöttem, hogy ha nem jön meg, akkor az 50. napig várok. Amúlt ciklusban is így tettem, már nagyon reménykedtem akkor, mert a hőm fent volt , de aztán a 48. nap megjött.
Most tanál rövidebb lesz a ciklus, de remélem inkább 9 hónapot fog tartani. :roll: :lol:
Andi! Már váltott a vonalzód. Így moszt nem jó!!!!

Erzsi! De jó, hogy te is itt vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti ! Nálad mi újság?

Zsu! Érzel valamit már? Olyat, hogy nem akar megjönni???

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Szia Krisztinka :!:

Velem az van,hogy az eredményem alapján nem vagyok terhes,amúgy ciklus közepe felé tartok,a hőm 37,mindennap,április első hetére "nem" várnám :!:
Sok sikert,hogy 9-hónapig kerüljön a mensid :!:
Vendég

Szia Krisz!

29 napon vagyok ma.majd tesztelek még, ha nem jön meg.Most pedig várásosság.
vedresandi

Sziasztok!

látom Andi volt teszt, nekem annó Petinek a menstruáció elmaradását követő 2. napon mutatta ki, előtt nem. Úgyhogy take it easy!!!!!!!!!!

T.Kriszti! Pontosan melyik nap nem kéne megjönnie?
Nekem ápr. 4-én.

Mi a 14. nap voltunk együtt legutoljára, ha mégis később volt pé. akkor szívás, azóta vagy a kisfiunk miatt vagy más miatt nem sikerült összehozni egy összebújást :D
Akkoe marad a köv. hónap, vagy az azutáni.....
:?
Vendég

Szia Kacika!!!!

Jaja, lehet, hogy várnom kell még.
Az jutott eszembe, hogy bár mindig normálisan időben megjött, spirállal,gyógyszer mellett, minden nélkül, de mivel most vették le először a műszeremet, nem tudom megborítja e a jól működő rendszeremet.Ugyan még mindig 37 a hőm, de isten tudja.
vedresandi

Kacika!

Én egyébként nem tom követni mikor van PÉ, és mikor kell együtt lennünk.Csináljuk, amikor csak kedvünk van hozzá, és a Dani nem zavar, és meglátjuk.
Ne csak a baba miatt legyünk együt!!!
Tudom Ti sem csak ezért csináljátok, de ha mindig mindent figyelembe veszünk akkor sosem lesz spontán!
vedresandi

Kacika!

Április 1-én,vicces napkor :!:
Nekem a héten lehet a pé-m a folyásból megitélve,de nem minden nőnél közép időben van pé :!:
Akkor egy kicsit ráhajtunk :!:
De amúgy a természetre bizom,mert ha befolyásolhatnám már rég terhes lehetnék :!:
reméljük senkinek nem jön meg :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Hali-hó!

Andi! Persze, nem csak akkor vagyunk együtt, de ha úgy gondolom h. pé-m van, akkor -legalábbis most így volt- próbáltuk összehozni :lol:

Amúgy érdekes ez a pé dolog, ápr. elején ki fog derülni h. jól gondoltam e azt, hogy mikor volt. Szerintem nekem félidő előtt votl, jócskán, de lehet hogy tévedek, és akkor idén már nem lesz baba.

Arra is jók azért ezek a próbálkozós hónapok, hogy az ember még jobban megismeri a testének működést, legalábbis ezen a téren.

Én amúgy most tisztára beleéltem magam hogy ez a hónap nem jött össze, nem tudom miért, ilyen hangulatom van.

Megfogadtam, hogy nem is fogok tesztet venni csak akkor ha nem jön meg....mondjuk ápr. 6 ig.

A hányinger elmúlt, -mondjuk ha hiába volt akkor nem is bánom :lol: , fáradtság....hát az van, de olyannak is a környezetemben, aki tutira nem babás, nem is akar, nem is tervez, szóval inkább front van, cickóm nem fáj....ááááá nem is szabad ezen ennyit agyalni komolyan.

T.kriszti, kívánom neked, hogy vicces napkor csak úgy mosolyogjál a 2 csíkra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kacika!
Úgy szintén is azt kivánom,hogy pozitivot tesztelj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

t.kriszti: én most leszek lassan a közepénél :lol: talán 2 nap de még nincs az a fehér folyásom :roll: hát még várok és akkor holnap este mindent bele :lol: zsu: a nyuszinak mostmár meg kell hoznia a babánkat :lol: de jó lenne lányok együtt szülni :lol: andi: neked meg ++++++++++++++++ energiát küldök :lol: Krisztinka79:::: kb nem fog megjönni én érzem :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!

Körülbelül együtt haladunk,a folyásra tegnap előtt figyeltem fel,Neked mikor "nem"kéne megjönni :?: Hőmérőzöl :?:
Vendég

Sziasztok,jó éjt Mindenkinek :!: :!: :!:
Vendég

t.kriszti: nekem kb ápr. 8-9 körül nem kéne megjönnie :shock: nem hőmérőzö mert ha dolgozom kelek már 3-kor ha meg otthon vagyok akkorm meg 8-9 körül :roll: ezért sosem mérnék pontos eredményt ez van és te?
erzsebet0312

Szia Erzsébet!

Hőmérőzök,itthon vagyok táppénzen,de nem mindig úgy sikerül,ahogy kellene,mindig elfelejtkezek róla,kikelek az ágyból és akkor :!: Jó korán kelsz :?: :!: Jól vagy már :?: :lol: :!: :?:
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Tegnap este lefekvés előtt 37,2 volt, ma reggel 37, teszt negatív (10es érzékenységű volt a tesztem).Amióta az eszemet tudom, nem szokott késni.Ha szerdáig nem történik semmi, felhívom a dokimat.előbb korai lenne, mert ha tényleg baba van, naptár szerint most kezdeném a negyedik hetet.Ja, és a cicimet szívesen leamputálnám, mert már annyira fáj, hogy idegesít.

várok..............no comment :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Andi!

Gondolom,most ideges lehetsz :?: :!:
Én az lennék biztos :!:
Azért a cicidet ne amputáld,mert a babát nem tudnád szoptatni :lol: :!:
Vendég

Kriszti!

Nem vagyok ideges, csak nem értem :shock: :!: :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Andi4

Ha késik van oka,a hőd is jó,több oldalon is olvasgatok,hogy tesztelni,a várt menstruáció elmaradása után 4-5-ik nap után érdemes.
De ki birná azt kivárni,maratoni tesztelő vagyok én is :!:
Vendég

Fogok még tesztelni, ne aaggój :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Nekem még van egy jó hetem,aztán sorba látogatom a gyógyszertárakat és drogériákat :lol: :!:
Vendég

Kacika,Krisztinka!

Veletek mi van :?: Jól vagytok :?:
Puszi nektek :!:
Vendég

t.kriszti: nem vagyok valami fényesen valamit nagyon össze szedtem :oops: reggel jöttem be már 3-kor keltem tiszta láz voltam aztán a munkatársaim adtak algopirint most egy picit jobb de ki kell birnom még 4 óráig :roll: aztán hazamegyek és apa majd jól kikúrál :lol: kiizzadjuk a betegséget :lol: te is rángasd be a párodat egy paplanhancúrra :lol:
erzsebet0312

Erzsébet :!:
Az én párom reggel jött haza,éjszakásból,majd este lesz tollasbál :!:
Mielőbbi gyógyulást :!:
A kikúrálásnak eredménye is legyen :lol: :!:
Majd még irok csak közbe főzök is :!:
Vendég

t.kriszti: de aztán finom legyen az a kaja :lol: én meg adom a jegyeket szépen állandóan jönnek nincs egy perc nyugtom :x kb ilyen a fejem is . ezek az utasok????? :shock: lehet ezektől nyugodtan lenni???? akkor este belehúzunk :lol:
erzsebet0312

Lányok!!!!

Mennek az esti drukkok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Húzzatok bele.

Ezsébet: gyógyulj meg hamar :P :P
vedresandi

andi: köszi a drukkokat :lol: csak most már hatása is legyen :lol: meg neked is van reméljük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! gyógyulj meg hamar!!! Küldöm a sok +++++++++++++energiát!!!!

Andi! Azért apára is gondolj cici ügyben!!! :wink: :lol:
Kíváncsi vagyok miért neg. az a fránya teszt?!

Most puszi mindenkinek, mert apa itthon van és nem szereti ha a neten lógok! Holnap aktívabb leszek.
Vendég

Szia Erzsébet!
Finom lett a kaja,este várlak egy kis csevegésre :!:
Vendég

mi lett a vacsi kriszti?
vedresandi

Sziasztok!

Végre itthon vagyok!Tegnap reggel elmentem dolgozni, onnan meg egyből mentünk haza.Ma jöttünk vissza, anyukáméknál kerítést festettünk. Szerencsére jó idő volt.
Andi! Mikor ment fel a hőd? Hány napja?
Erzsi gyógyulj meg :!: :!: :!:
Nekem három nap múlva kellene megjönnie. Ilyenkor már javában szoktam barnázni, de most csak egy kicsit olyan sárgás folyásom van. Nem tudom ez jelent-e valamit, az is lehet, hogy ez is a gyógytea miatt van.Meg az is lehet, hogy más miatt :wink: (a másnak jobban örülnék)De én már nem hiszek semmiben, csak reménykedek.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!!!!

igazából nem az egész ciklus alatt mértem a hőmet, csak ezen a héten.
H:36,9
K:37
SZ:37,1
Cs:37,2
P: 37,2
Sz:37
V:37

Így néz ki.Egyébként tegnap este próbából lefekvés előtt mértem,37,2 volt.

Zsu: Drukkolok nagyon +++++++++++++++++
vedresandi

Andi!

Ebéd volt,húsleves,göngyölthús krumplipüre,savanyúval :) :!:
A vacsi:mindenki azt eszik amit talál :lol: :!:

Jó éjszakát minden kedves ismerösnek :) :!:

Erzsébet!A mai duncsi elmarad,de majd holnap irok,kell a gép a család többi tagjának,ja és a kutyust is lehet nekem kell kivinni :cry: :!:
Estére jó izzadást :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

ÜDV MINDENKINEK :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Húúúúúúú lányok!

Most írtam be a táblázatba az előző napi hőmet, és most nézem mi van benne:
03.28-án kellene megjönnie, éééééééés javaslata szerint 04.01-én kellene tesztelnem.Ez lenne ám jó móka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!!!

Nem hangzik rosszul!!!!!!!!
Drukkkkolok++++++++++++++++++++++++
vedresandi

Sziasztok, csak gyorsan benéztem!

Zsu, szorítok nagyon, én is a hétvége felé fogok nyomni egy tesztet. A hőm nekem konstans 37.0 se le, se fel, egyelőre.

Andi, mikor lesz teszt legközelebb?? Azóta sem jött meg?

T.kriszti, a vacsi nálunk is aki amit talál szokott lenni hétköznap :lol: :lol: és van amikor egy egész lakoma kerekedik belőle :lol:

Du még benézek!
Vendég

Sziasztok!

Úgylátom izgalmas hét elé nézünk!!!
Andi, Kriszti, Zsu! MEgy a drukkkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Erzsi! Te hogy vagy?

Bebi! Hogy van a kis pocaklakó?????

Nemen! Tessék ide is jönni!!!!

AZ én hőm most így áll:

Kép

Ha tényleg akkor volt a pé-m, amikor a ferti jelöli, akkor én szombatra nem várom a mensit.
De szerintem meg fog jönni, néha olyan érzéseim vannak. Ha csütörtökön el kezd esni a hőm, akkor tuti mensi.

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Szi Zsu!Nekem is 04.01-én nem kéne megjönni,reméljük igy is lessz :!:
Szia Kacika!Általában nálunk is igy van,jól vagy?Te,hogy álsz tesztelés terén?
Szia Erzsébet!Jól vsgy,reméllem már nem vagy beteg :lol: :!: Szia Andi!Te,hogy vagy?Drukkolok neked is :!:
Vendég

Jó reggelt Lánykák!!!!

Tényleg izgalmas napok, hetek előtt állunk.

Kacika:
Nekem azóta sem jött meg...ma nem teszteltem, viszont reggel csak 36,8at mértem, de lefekvés előtt tegnap este még 37,2-t.
Passz......És Te????Hogy vagy???

Krisztinka:
REmélem Nem Jön MEg Neked!!!!Drukkk+++++++++

Kriszti:Neked si drukkkk, bár nem tom neked a vérvételed eredményéhez képest mi jöhet????

Szép napocskát!!!
vedresandi

Andi!
Én sem tudom mi lessz,az emberi szervezet kiszámithatatlan,a hallottak alapján,sokszor kételkedek a tesztekben és az orvosi vizsgálatokban,egyébként nem tudom mi játszódik velem,mert mérem a hőt ma reggel is 37.1 volt,eddig az utolsó pár napban,36,9 volt a legkevesebb :!:
Vendég

Szia Mindenkinek!
Este megjöttünk mamitól és Annának éjfélkor sikerült is elaludnia ez a fránya óraállítás az agyamra megy :( ki volt az az okos aki kitalálta, hogy ezen mennyit lehet nyerni, menjen ahová kigondoltam :!: :!:
Nagyon örülök, hogy itt is így pörögnek az események sajnos mostmár ezt sem tudom követni :D :D
Andi remélem pár nap és végre pozitív lesz a teszted!!!Húú nagyon furi elképzelni, hogy egyszer Anna is ilyen nagy gyerek lesz, és majd egyre nehezebb lesz eltitkolni mennyi édességet megeszek :D Titokban szoktam pancsolt leveket is inni, mert ha meglátja akkor természetesen (iszi, iszi ezt mondogatja :D )neki is kell.
Zsu, Kacika nektek is tessék pozitívat tesztelni!
Erzsi gyorsan kúráltasd ki magad! két legyet egy csapásra, nem semmi!!t
Krisz ki ne hagyjátok a tuti napokat!! Én a mult hónapban képes voltam felébredni 6-kor és ami este nem jött össze, mert kifeküdtünk Annától, bepótolni nehogy lemaradjak valamiről :D
Nekem jövő héten lesz egyáltalán a pé-m, ha az az amire én gondolok :D Még maradt 3 ovu tesztem, azt majd ellövöldözöm én is imádok tesztelni, de főleg a pozitívakat!!úgyhogy inkább várom először a tüneteket és utána a teszt.
Nektek az ovura jell folyás folyamatosan van abban a pár napban?
Éreztek még valamit ezen kívül? szerintem is jó így megismerni a működésünket, de én most így 3 hónapnál megállnék tudok mindent mostmár jöjjön a baba!! :D :D

Kép, Kép
nemen

Enik!
Folyásom nekem is van,olyan nyúlós,és olyan mintha egy kicsit a petefészeknél görcsöl!
A tapasztalat csere nem árt!
hajrá a pozitiv tesztért mindent bele :lol: :!:
Vendég

Krisztinka!már inkább átpártoltam ide :D , mert túl sok ott az olvasnivaló, de néha benézegetek!!
Nagyon szépek voltatok (esküvői kép)!!A sielés sem semmi lehetett manóval!! Apa némán tűri, hogy internetezek, csak néha megkérdezi, hogy ő mikor jöhet esetleg? Én azért ragaszkodtam volna a két év különbséghez, de abból már kicsúsztunk most a két év két hónaphoz ragaszkodom ebben a hónapban!!! :D de nektek még összejöhet a két év az szép kerek szám!!! :wink: (hé mi van a BD sávval?! :D )
Kacika, Erzsi vagytok az iwiw-en. tKriszti kaptál végülis meghívót? és akkor már ismernénk is egymást!! :D

Kép, Kép
nemen

Kacika neked mennyivel a félidő előtt lehetett a pé? és hány naposak a ciklusaid?
Most elkezdett úgy nyúlni és érzem a fájdogálást is, gyorsan csináltam egy ovu tesztet erős halvány, de a leírás szerint az még negatívnak számít, előző hónapban a ovu teszt alapján 19. napon volt most a 11. napon ez lehetséges szerintetek?? Pedig eddig csak itt pislogtam, aludtam :roll: jövő hétig ráérek tervezni gondoltam, most magamhoz kell térnem!!! :D

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

itt vagyok ragyogok én is!

Kacikával mi a helyzet????

Enik:Ramélem sikeres lesz ez a hóbap Nektek!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Ehhez a "nyúlós" témához részemről annyi, hogy én nem veszem észre.Régebben volt ilyen, de mostanában nem tudok róla.Igaz, én nem szoktam benyúlni.
Egyébként még két nap. Még egyáltalán nem érzek semmit, reménykedem.................

Zsu

Kép
bvigh

Enik!
Kaptam Anditól meghivót,Tóh Jánosné,Kriszti néven megtalálsz,kerestelek az Andinál de nem tudom a rendes neved!
Ugyan igy vagyok a többiekkel is,nem tudom a nevüket,csak azt ahogy a topicban van a nevük :!:
Vendég

Zsu!
Én sem nyúlok be,de a fehérneműn észre veszem!
Én arra lennénk kiváncsi,hogy a beágyazódást észre lehet-e venni,a fogamzás topicban azt olvastam,hogy észre lehet venni,de nekik beültetés van,igaz nekünk is,de nekünk természetes módon :lol: :!:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?