Kazi, Nyhk
kitartás alvásügyileg. Én pont, mikor megbarátkoztam azzal, hogy Lili néhányszor (jó max. 3 volt) felkel éjszaka, és át is kell hozni magamhoz, addigra leszokott róla. Azért jó két hónapig tartott ez az időszak, vagy még tovább is, de már legalább 2 hete nem kellett áthozni. Ma egyszer, 4:15-kor mentem át cumit adni a szájába, aztán negyed 7-kor kelt. A legnagyobb bajunk mondjuk az, hogy ahogy megébred Lili, fel is áll a kiságyában. Úgy ugye elég nehéz visszaaludni. Egyszerűen le kell fektetni, és alszik tovább. Csak tudnám miért áll fel...
Virág,
ok, ha közvetlenül beszéled meg, biztosan egyszerűbb. És mi leszel, ha tiéd az állás???
Keddre kaptunk időpontot a Madarászba, nem is gondoltam, hogy ilyen gyors lesz, de pont most vettek fel új doktornőt, két napja még csak május végére lett volna hely.
Roz,
Én ilyen pasit a neten találtam...
leírom mit szokott Lili enni: reggeli tápi, tízórai üres zsemle (ma kapott rá vajat, meg sült májat), ebéd valami rizs, husi, vagy bébiértel, uzsonna: banán, vagy zsemle vacsi: tápi. És ez nap mint nap. Ezek után a tied extra változatos.
De amúgy elvan ezzel, nem nagyon kellenek neki az újdonságok. Ma akartam neki majonézt adni, de csak fújogott. Úgy vagyok vele, hogy amíg reggel este tápizik, csak nem szenved semmi fontos anyagban hiányt, és így biztos, hogy semmi olyat nem kap, amit nem szabad.
Ja, ma bent voltunk nagyinál a munkahelyén, épp ebédelt, és felment hozzá Lili, mikor lejöttek, anyu közölte, hogy Lili megevett fél virslit, de az ugye nem baj...én meg mondtam, hogy ááááááá, csak tejszármazék, meg tartósító van benne.... szegény anyunak meg tiszta lelkiismeretfurdalása lett, hogy de azért ugye nem lesz nagy baj.
Bea,
ez nagyon édi lehet: egyszerpont
Timci,
mekkora lett a pocakod...és mekkora lesz még az utolsó hetekben!!!